מירב
לא צריך להתייחס לשטויות.....
את מדהימה בכל מקרה,
מי שידע - ידע
ומי שעוד לא ידע אותך....ידע אותך בקרוב...
דייויד.
כ
מירב
לא צריך להתייחס לשטויות.....
את מדהימה בכל מקרה,
מי שידע - ידע
ומי שעוד לא ידע אותך....ידע אותך בקרוב...
דייויד.
menice אתה לא חושב שהגזמת, שאתה פוגע בבחורה במתכווון??
מה השאלות האלה כאן?? ואני מצטט אותך - הקונספט הזה לא הולך טוב עם ה"תפריט שלך" (אז כמה עולה לי אנאלי ובזיכוי גמירה בפה? הולך דוקא עם איגודים מקצועיים)
אולי אתה גם רוצה שהיא תתן לך תיאורים מפורטים, ומדוייקים, מה היא תעשה לך ואיך וכמה?
ממש לא לעניין, זאת רמיסת ופגיעה בכבודה של בחורה.
בחורה היא לא חפץ, שכך מתייחסים ומתנהגים אליה.
הכל בסדר. הסברתי הכל בהודעה פרטית לmenice ובנוסף גם לא הבנתי אותו כהלכה בהתחלה. כוונתו לא הייתה ניסיון לזלזל אלא שיש בדברי ניגוד כאשר אני אומרת שאני עושה את מה שאני אוהבת מצד אחד - ולוקחת תוספת על אנאלי + שליטה מצד שני, אני חושבת שלכל אחת יש את הזכות לקבוע את החוקים, הגבולות והמחיר ובמקום לשאול "למה" לכבד את שיקוליה הפרטיים. אגב, כשכתבתי "איגודים מקצועיים שעבר זמנם" כוונתי הייתה אל "מכוני בריאות" שהיו נוהגים להחזיק אצלם בחורות ללא תעודת זהות ישראלית- או חס ושלום- בחורות שנמכרו בכפייה לזנות. נשיקות לmenice.
לגבי הדיווח המובטח על אנתוני פארקר - אני לא בטוחה עדיין עד כמה זה רעיון טוב לכתוב על אדם שהייתי איתו מהפורום - למרות רצונו בכך, בעיקר קשה לי לכתוב דיווח אותנטי כאשר אני יודעת שהאדם עליו אני כותבת עומד לראות את הדברים. אבל נראה.
menice לשלוח אליי הודעה בפרטי ולקלל, זה רמה הכי ירודה שאתה יכול לרדת אליה.
אני לא ארד לרמתך המאד מאד נמוכה...
אנשנושים......נו באמת.....מספיק להתווכח על קונספטים וקונספרציות!
אני דוקא מאוד שמחה שיש כאן מישהי כמו מירב שיודעת לכתוב במומחיות ולהעביר מהצד
השני הנשי גם את מה שאנחנו חושבות וחוות בדיווחים ללא צנזורהזה מאוד יפה בעיני
מירב מוסיפה צבע חדש ומרתק בפורום שלנו ברוכה הבאה מירב
ציטוט דברי למען הפרופורציות, ולמשפחתינו המאוזנת i say again....
"*בכללי אני מפרגנת לכל הבנות על השקעתן
וחושבת שבכל אחת ואחת כאן
מוצאים את המיוחדות שבה והחוויה איתה באשר היא."
נשיקות גם לך מאושרת.
כל הכבוד לטלי (המון נשיקות).
הגיעו זיקוקים לפוסט של מירב
(יצא לי אורגיה קטנה בין טלי מלמעלה למירב מלמטה )
תודה לך טלי! את מקסימה, מאחלת לך ולכולם הודעות ומפגשים מלאי אהבה כמו שלך.
תרגום לנוחותכם של seki0045:
חבר'ה!
אין לי מושג למה לפעמים יש אנרגיה שלילית בחלק מהפוסטים. זה לא תורם, ואני מאמין שכולנו נמצאים כאן על מנת לחלוק אינפורמציה, לשתף בחוויות ולהנות. כל העיניין הוא בהנאה.
אני לא אכנס לפרטים משום שכישורי הכתיבה שלי אינם גבוהים (כפי שחלקכם כבר שמו לב) מה שכן אומר הוא שהיה לי את העונג לפגוש במירב והיה לי נהדר. זה היה יוצא דופן בצורה שלא חוויתי קודם. אין לי הרבה ניסיון כמו לטוחן, אנתוני פארקר, לקסר ולאוול וכמובן גם לא מתקרב לזה של יוניקורן אבל יש לי מעט ניסיון גם כלל עולמי ומנקודת המבט שלי מירב היא חוויה מיוחדת.
בנוסף לחלק הפיזי היא בן אדם מאוד אינטלגנטי ומעניין- לדבר ולהיות איתו. בשבילי זה היה GFE אמיתי.
מירב, תודה רבה על הזמן הנהדר. תמשיכי להיות מי שאת, אופטימית ונהדרת למרות שמידי פעם יתווספו תגובות שליליות או מעליבות לשיח לווירטואלי הזה.
אני אחזור.....
סקי
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”