כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 7 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

61
מירב , את כישרון מבוזבז.

כזאת חכמה ואינטיליגנטית !
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

62
חברים, לכל אלו שביקרו אצל מירב - אלו (כמוני) שמחכים בסבלנות לתורם - מצפים לדיווחים קצת יותר מפורטים על המפגשים הרטובים עם מירב. לכתוב שהיה טוב ונפלא זה נחמד, אבל קצת יותר בשר בדיווחים לא יזיק. ראו מקרה הטוחן שפירט על הסקס עם מירב כמו שצריך.
תנו לנו קצת יותר הסברים למה היה כל כך טוב ולמה כדאי לנו לחכות לתורנו.
עבדכם הנאמן רק יכול להבטיח שכאשר הוא יזכה לטעום ממירב הוא ימסור דיווח מפורט הרבה יותר...
כל היום חושב על זיונים

64
[QUOTE=זונה מאושרת]

הכל בסדר. הסברתי הכל בהודעה פרטית לmenice ובנוסף גם לא הבנתי אותו כהלכה בהתחלה. כוונתו לא הייתה ניסיון לזלזל אלא שיש בדברי ניגוד כאשר אני אומרת שאני עושה את מה שאני אוהבת מצד אחד - ולוקחת תוספת על אנאלי + שליטה מצד שני, אני חושבת שלכל אחת יש את הזכות לקבוע את החוקים, הגבולות והמחיר ובמקום לשאול "למה" לכבד את שיקוליה הפרטיים. אגב, כשכתבתי "איגודים מקצועיים שעבר זמנם" כוונתי הייתה אל "מכוני בריאות" שהיו נוהגים להחזיק אצלם בחורות ללא תעודת זהות ישראלית- או חס ושלום- בחורות שנמכרו בכפייה לזנות. נשיקות לmenice.

לגבי הטענה של menice - האם כשספר אוהב את העבודה שלו הוא לא יכול לבקש מחיר מיוחד עבור תספורת מיוחדת? או עורך דין שממש ממש אוהב את מה שהוא עושה לא רשאי לבקש שכר מיוחד על מקרה משפטי מסובך? אז למה כשמדובר בזונה ש"ממש לא יאומן" אוהבת סקס זה פתאום נתפס כאילו באיזו זכות היא מבקשת תעריף מיוחד על "תוספות".

חוצפה באמת... גם להנות מהעבודה וגם לבקש עליה כסף...

65
[QUOTE=נימרוד_M]

Bear Necessity

[/QUOTE]

אחלה וויסקי!! למרות שאני מעדיף אותו אירי (העדפה תצורף בהמשך).

רק אם תוכל בבקשה להסביר את הקשר בין וויסקי סקוטי משובח למסיבת גייז שעירים בהקשר הזה.

ההעדפה שלי היא פשוטה לכאורה,אבל מאוהב בה.

שון.

עקומה בעליה מתמדת

67

[QUOTE=נימרוד_M]

בקיצור פדיחה...

בלי משים ביצעתי

COPY&PAST

מהלינק הלא נכון

[/QUOTE]

קורה לטובים ביותר.

אולי כדאי באמת לפתוח פוסט חדש להעדפות והצעות אלכוהוליות (לפני ואחרי סקס), כי מנסיוני לכל אלכוהול יש השפעות שונות על העניין.ישנם סוגי אלכוהול שפשוט פותחים לי אפיקים חדשים ועושים אותי יצירתי .

אולי למירב יש הצעות שיוכלו להאיר את עינינו...

יכול להיות מעניין.

שון.

שון מרציאנו2009-12-2 23:2:16
עקומה בעליה מתמדת

70

[QUOTE=oden40]חברים, לכל אלו שביקרו אצל מירב - אלו (כמוני) שמחכים בסבלנות לתורם - מצפים לדיווחים קצת יותר מפורטים על המפגשים הרטובים עם מירב. לכתוב שהיה טוב ונפלא זה נחמד, אבל קצת יותר בשר בדיווחים לא יזיק. ראו מקרה הטוחן שפירט על הסקס עם מירב כמו שצריך.
תנו לנו קצת יותר הסברים למה היה כל כך טוב ולמה כדאי לנו לחכות לתורנו.
עבדכם הנאמן רק יכול להבטיח שכאשר הוא יזכה לטעום ממירב הוא ימסור דיווח מפורט הרבה יותר...
[/QUOTE]

גם אני שואל את החברים כאן שיסבירו או מאלה שהיו,חוץ מGFE(ישנן עוד נותנות שירות כזה)למה יש לחכות? ומה היה כל כך טוב?

מק

משתמש (עם) קצה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”