כ מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני - דף 8 - סקס אדיר

מירב הזונה המאושרת+ וידאו + אישור STD עדכני

71

למשקיף: שכחת לציין שהוא כתב שיש לי פלולה מדברת באמצע המצח

בעניין הדיווח- כשאתה צודק אתה צודק! ולכן התמהמתי בכתיבה על כך עד היום, אין לי שום כוונה שיסיקו מדברי מיני מסקנות מוטעות.... אני כרגע שוקדת על דיווח חדש שאינו קשור באלו מהפורום שביקרו בביתי וברגע שאפרסם איידע אתכם כאן .

לשרון: + נשיקה צרפתית לחימום האווירה.

זונה מאושרת2009-12-3 9:13:24
קישור לאתר הפרטי שלי:

73

משקיף יקר, מירב, קהל נכבד,

לקחתם את הדיווח הזה שביקשתי ממירב לכיוונים ממש לא נכונים.

כאחד שדי מתבאס לכתוב דיווחים יען כי אינני טוב בכך (לפחות ע"פ השקפתי והמורה לספרות שהיתה לי בשמינית - ימח שמה) אמרתי למירב בחצי צחוק חצי רצינות שתכתוב את הדיווח במקומי, על תקן - צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים, אבל כנראה שאני לא צדיק כזה גדול...

מירב מתוקה, אל תכתבי! נשאיר את מה שהיה, בינינו וזהו.

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

74

סיפור של מפגש בכל מקרה אף פעם איננו המפגש.

ונקודת המבט היא תמיד אישית וכמעט לא עובדתית.

וזה מה שהופך את זה מעניין.

כל דיווח שלילי ככל שהיה לגבי מספר נשים פה בפורום, ש"בסיס הנתונים" שלהן, מטעם עצמם ומאחרים (לקוחות) עמוס וצבעוני אין לו את היכולת להשפיע על כך שלא אפגש בכדי לחוות בעצמי ולנסות ליצר את האינטראקציה שתהיה השילוב של מפגש של שתי מבני אישיות. ושהסקס והמפגש יהיה כזה שגורם לתחושת הזמן להעצר.

ומה שיהיה יהיה. אני לא כל כך דואג להטיה ולאינטרסים שישפיעו. ולכן צר לי שלא אקרא את סיפור המפגש ודוקא ממרב, שיש לה יכולת לרומם בהרבה את הדברים מהרמה של in and out and all about . זה לא הדיווח שמעניין זה הסיפור שמעניין.

אז M , עם זה בכלל מענין אותך, קחי את הפגש עם AP , שני, שמות זמן מקום ותני לנו סיפור עטוף במימדים המיוחדים שלך. ולא לשכח את המוזיקה. מכין דיסק אוסף ל D DAY

מ M (נימרוד)

its 4 in the morning the end of December

75

זה עתה חזרתי מביקור אצל מירב, ולקח לי זמן רב להירגע.

אין דבר כזה בחיים, פשוט מדהימה !!!!

אני לא אתאר, אצייר ואשורר את תוכנו הפלסטי של המפגש, אבל נשארתי בפה פעור.

מירב פשוט מדהימה. ראשית, הרבה, הרבה (הרבה) יותר יפה במציאות מאשר בתמונות.

שנית - עוד יותר יפה פנימה.

ספק ילדה ספק אישה, בעלת אור פנימי עצום. כל רגע במחיצתך היה מרגש, כל תנועה נעשתה על ידך בחושניות אין קץ, בנתינה גדולה, מכל הלב ונטולת פוזות ומניארות הנפוצים כאן לרוב.

חוויה מיוחדת במינה למי שמחפש הרבה יותר מאשר "טוסיק שובב" ושאר תיאורים הנפוצים כאן.

אני - בטוח שאשוב, בעצם ארוץ.......

וסתם לסיכום למענכם - שווה כל שקל !!!!!!

מת עליך.

דייויד.

DAVID0072009-12-3 17:58:11

76
נו, מה יהיה חברים? שוב מוותרים על תיאורים פלסטיים ואמיתיים מהמפגשים? הבנו שמירב שווה, עושה סקס נהדר ובחורה נהדרת. את זה אנחנו יודעים לפי הכתיבה החמודה שלה כאן בפורום. אנחנו רוצים קצת יותר לדעת למה היא שווה ובמה בדיוק היא שווה...
בשביל מה קיים הפורום אם לא בשביל הדברים האלו?
חברים, תתעוררו ותתחילו לתפקד!!!
כל היום חושב על זיונים

78
[QUOTE=המשקיף]

לODEN40

יש לך רעיון למה באמת החברים "...מוותרים על תיאורים פלסטיים ואמיתיים מהמפגשים?"

אשמח לשמוע את ההסבר שלך.

ראה זאת כחידה לשבת...

המשקיף

[/QUOTE]

הינה אתן לך את התשובה משקיף אחי היקר-המבקרים הנחמדים,המאוד נחמדים לצורך העניין חוששים מהביקורת הכתיבתית הפלסטיית שמירב תפתח ותכתוב עליהם באון מי היה שווהמה...

אבי 282009-12-4 9:19:48

80

קודם כל, הבהרתי שלא אכתוב על אף אדם שאני פוגשת בביתי- בעניין הדיווח על אנתוני פארקר שקלתי לכתוב על כך בעקבות בקשתו.

שנית, באמת נדמה לכם שאם היה דופי בפגישה איתי וותיקי הפורום לא היו קופצים מייד להזהירכם???

לסיום, נראה לי שמישהו קורא כאן ל: NeverNotEnough, אנתוני פארקר, אורי כהן, שמוליקז, טוחן, david007, seki0045, audi, אייל 11, אחים שלו גברים - פחדנים......

ועבר רק שבוע.......

זונה מאושרת2009-12-4 11:36:42
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”