כ החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים - דף 3 - סקס אדיר

החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים

22

משולש, אבל לא קונוונציונלי
(לא לבעלי לב חלש)

"שלום, התמונה שלך ממש עשתה לי את זה. הייתי שמח לשמוע ממך"

זו ההודעה שקיבלתי. אטרף. אתר היכרויות שנולד במקור עבור הומואים/לסביות/טרנסג'נדרים. הסטרייטים פלשו אליו ואני בתוכם.

לפני שעניתי הסתכלתי בכרטיס שלו. באופציה של ההעדפה המינית מסומן אצלו "גברים בלבד". התפלאתי אבל עניתי.

קצת בציניות. שאלתי אם הוא זקוק למשקפיים או שמא אני נראית לו כל-כך גברית.

הוא ענה לי וביקש מספר לתקשורת יותר ישירה.

בשיחה הראשונה חזרתי על השאלה שלי. הוא צחק. נעים מאוד. תומר. בן 31. הומוסקסואל. מימיו לא היה עם אשה ולא חשב שירצה להיות עם אחת. עד שהוא ראה את התמונה שלי ונדלק. לדבריו "משהו בעיניים הצוחקות שלי למצלמה עשה לו את זה".

הסתקרנתי. אני מודָה.

נפגשנו כעבור כמה ימים. גוף של הרקולס – משולש עליון, ידיים שריריות, אגן צר. פנים יפות, קצת נשיות. ניגודים.

השיחה זרמה והידיים שלו לא הפסיקו להישלח אלי. נוגע לא נוגע. רוצה אבל מפחד. אחרי שתי כוסות יין התכופפתי ונישקתי אותו. בהתחלה הוא קפא אבל לאט לאט הפשיר, שילח את לשונו והתחיל לגלגל אותה בתוך פי. טועם. ואז הפסקנו. הסתכלנו אחד לשני בעיניים וקמנו, מחייכים.

בחדר הוא ביקש להפשיט אותי. "זו הפעם הראשונה שאני הולך לגעת ככה בגוף של אשה".

הוא הרים לי מעט את החולצה חושף את הבטן והתחיל להעביר עליה את לשונו, לאט לאט, פותח תוך כדי את כפתור המכנסיים ויורד איתה קצת יותר למטה, אל הפס של התחתון שעלי. בשתי ידיו הוא התחיל להפשיל ממני את הג'ינס בזמן שלשונו ממשיכה לחקור כל פיסת בשר שנחשפת בפניה ולרדת בשיתוף פעולה מושלם עם המכנסיים היורדים לאיטם. כשהגיעו שניהם – הלשון והמכנסיים – אל קרסולי, הוא דחף אותי בעדינות על המיטה, שיחרר את רגלי מתוך השרוולים והתחיל ללקק את כף רגלי בעוד ידו האחת מטיילת במעלה השוק הימנית שלי, עוצרת בשקע מאחורי הברך ומתחילה לנגן שם את מנגינתו הפרטית.

בשלב זה הרמתי את רגלי השמאלית על המיטה, דוחפת את עצמי אחורה כקוראת לו "בוא אחרי". הוא התרומם והתחיל ללקק את פנים הירך שלי תוך כדי ליטופים מענגים עם ידיו כשאני עוזרת לו בהזזת הרגל השנייה הצידה ליצירת מִפתח ראוי לשמו – בין אם זה לידיו ובין אם זה ללשונו – שיוכלו להמשיך במחקרם ללא מפריע.

והוא נענה להזמנה. ליתר דיוק לשונו נענתה להזמנה והמשיכה לטפס מעלה במעלה ירכי עד שהגיעה אל פתח שערי תאוותי שהיו טבולים כבר – איך לא – במידה מספקת של רטיבות. הוא הרים את ראשו, חייך חיוך ביישני במקצת, נבוך משהו, כלא יודע איך ממשיכים מכאן. תפסתי את ראשו בשתי ידַי וכיוונתי אותו אל הדגדגן שלי – "פשוט תחשוב שיש לך זין קטן לפניך" – היתה ההדרכה שהוא קיבל והיא היתה יותר ממספקת.

לא סתם אומרים שאשה היורדת לאשה עושה זאת יותר טוב מגבר כי היא יודעת מה עושה לעצמה טוב. הגבר הזה ידע לרדת לזין – גם כשהוא מגיע בצורה של דגדגן קטן. הוא התחיל ללקק בעדינות אין-קץ וכשניצן הפרח שלי התחיל לגדול בתגובה לרטיבות שהומטרה עליו, הוא תפס אותו בעזרת שפתיו והתחיל יונק אותו כדבורה היונקת צוף מתוך הפרח וכאן מגיע החלק הטוב ביותר של לעשות סקס עם גבר שהכיר רק גברים.

מכיוון שהוא לא ידע משהו אחר, הוא פשוט נתקע על הדגדגן בלי להמשיך ולהסתער למטה יותר כמו שעושה כל גבר מצוי ואני הרגשתי כאילו מתתי והגעתי לגן-עדן. התחלתי לרעוד ולרטוט כמו רעידת אדמה, דרגה 8 בסולם ריכטר, והוא פשוט המשיך תוך כדי שהוא תופס את רגלי כדי שלא יפריעו ויזיזו אותו חלילה ממקומו.

כשהרגשתי שאני לא מסוגלת יותר לסבול את העניין, אמרתי לו בקול צרוד מרוב צרחות, "תדחוף את האצבע שלך פנימה. לתוכי. עכשיו". והוא, כתלמיד ממושמע, התחיל לשחק עם אצבעו בפתח הפעור שמתחת לפיו, דחף אותה קלות פנימה והתחיל לשחק איתה – פנימה והחוצה, פנימה והחוצה, מגביר את הקצב בהתאם לתזוזות האגן שלי ואני פשוט זיינתי לו את היד.

תוך כדי ביקשתי ממנו שיסתובב אלי כדי שאני אוכל למצוץ לו אבל הוא לא הסכים. במקום זה הוא לקח כובעון, הלביש אותו על הבחור וחדר אלי. בהדרגה. באיטיות. כשהוא נשען על שתי ידיו משני צידי גופי. עוד קצת ועוד קצת עד שמילא את כולי. אז נשען על אמות ידיו התחיל ללקק לי את הפטמות, בלי לזיין. פשוט היה בתוכי. עמוק בפנים. ולא זז. מוצץ ומלקק לי את הפטמות יותר ויותר חזק ואני מכווצת ומשחררת עליו את שרירי הוואגינה שלי ומקשתת את גבי כדי לאפשר לו גישה יותר נוח לפטמות שלי.

הוא התחיל לינוק בעוצמה את הפטמה השמאלית שלי ואני, רועדת כולי מתשוקה ומהצורך הבלתי נשלט בזיון חזק, התחלתי לזוז מתחתיו, מזיינת אותו בהרמת האגן שלי ובהכנסת הזין שלו יותר עמוק פנימה. הוא הבין את הרמז, תפס את רגלי, פתח אותן רחב לצדדים והתחיל לזיין אותי בכוח, חזק, דש וכותש את תוכי עד שהתפוצצתי והרגשתי את זרם השיפכה שלי מרטיב את רגלי ונוזל מטה מהן. הוא פתח זוג עיניים לרווחה, בתימהון מושלם, נתן איבחה אחרונה עם איבר מינו בתוכי והשפריץ גם הוא.

הוא נשכב עלי, מלטף ומנשק את פני ושנינו רועדים כתזמורת כלי מיתר. לאחר כמה דקות של החזרת דרכי הנשימה למקומן הנכון, הוא התגלגל ממני ונשכב לידי, עדיין רועד, עדיין מלטף.

"את כל כך אשה, את כל כך מדהימה, את נתת לי חוויה שלא חשבתי שאי פעם ארצה לחוות ואפילו שאיהנה ממנה כל כך. את מימשת לי פנטזיה שלא ידעתי שקיימת בתוכי ואני רוצה להחזיר לך חוויה. תגידי לי אם יש משהו שאת מפנטזת עליו ואולי נעשה אותו ביחד".

הסתכלתי עליו ובחיוך מדושן עונג של חתול שאכל את כל השמנת המתוקה לבדו, אמרתי לו "בטח. אני רוצה להיות עם שני גברים שיש ביניהם אקט מיני".

הוא הסתכל עלי, פרץ בצחוק ואמר: "קיבלת".

זה לקח קרוב לשלושה שבועות. הוא חיפש וחיפש עד שמצא בחור דו-מיני. אורן, בן 27. הוא מצא חן בעיניו.

קבענו. שניהם בשש בערב אצלי. התרגשתי.

הם הגיעו, אבל לצערי אורן לא מצא חן בעיני. לא במראה אלא בשחצנות שבו. אבל הוא מצא חן בעיני תומר.

נכנסנו לחדר שלי ותומר ואני התחלנו להתנשק ולהתמזמז. אורן ניסה לגעת בי אבל אני עצרתי אותו. אמרתי לו שאם הוא רוצה להישאר הוא יכול, אבל לא יהיה מגע ביני לבינו. הוא הסכים. ונעמד מאחורי תומר והתחיל ללטף אותו תוך כדי שתומר ואני מתנשקים. לאחר כמה דקות של מזמוזים ביני לבינו לחשתי לו באוזן שאני רוצה לראות את שניהם ביחד. הוא הסתובב, שלח את ידו והתחיל לגעת באורן תוך כדי שהוא לא עוזב את ידו השנייה מגופי. וכך הוא מיזמז את שנינו בו זמנית.

התפשטנו שלושתינו ותומר עלה על המיטה ונעמד על ברכיו. אורן עמד ליד המיטה כשאיברו זקור. הוא רכן קדימה והכניס את הזין שלו לפיו של תומר אשר התחיל ללקק ולמצוץ אותו בתאווה. אני התיישבתי מאחורי תומר והתחלתי ללטף אותו ולנשק אותו, מאחורי האוזניים, בעורף, יורדת עם הלשון לאורך גבו החלק, והוא ממשיך למצוץ וללקק את הזין שבפיו.

אני הושטתי את ידי והתחלתי לשחק עם הביצים והזין של תומר, מרטיבה אותו ומשפשפת. ואז הורדתי את ראשי והתחלתי ללקק אותו מאחורה, מכינה אותו לזיון. מלקקת ומחדירה אצבע, באטיות, ומשחקת עם הביצים שלו שהתקשו למגע ידי.

עם היד השנייה שלי התחלתי לאונן, לשחק עם הדגדגן שלי, לשפשף אותו ולהכניס אצבע לתוכי. הייתי חרמנית ורטובה. בסיטואציה כזו עוד לא הייתי וזה היה מחרמן בטירוף.

לאחר כמה דקות של מזמוזים וירידות ומציצות של אחד לשני, כשתומר נמצא בין שנינו, אורן לקח קונדום, הלביש לעצמו, סובב את תומר עם הישבן אליו והתחיל חודר לתוכו. לאט ובחושניות. תומר התחיל מתנשם בכבדות ואני נשכבתי על הגב והמשכתי להסתכל ולאונן לעצמי. ואז תומר הוריד את ראשו והתחיל מלקק לי את הדגדגן תוך כדי שהבחור קודח בתוכו ומזיין אותו יותר ויותר חזק ואני לא ידעתי במה להתרכז קודם. בעצמי או בסיטואציה המדהימה שמולי. כשהחלטתי שזה משהו שאני לא אזכה לו במהרה שנית, פשוט התיישבתי במיטה והסתכלתי עליהם.

מחזה מדהים. שני גברים מזדיינים לידי בלי לפחד ובלי לחשוב אם הם נראים טוב או לא. פשוט סקס טהור ויפה. סרט כחול אצלי במיטה. כזה שאי אפשר להחזיק זמן רב לידו בלי שיישרפו כמה נתכים במוח. לקחתי ויברטור והתחלתי לאונן איתו תוך שאני מסתכלת עליהם וגונחת. ברגע מסוים הזיון נעשה יותר ויותר חזק ואני מאוננת לעצמי יותר ויותר חזק, עד שאורן ואני גמרנו כמעט ביחד.

הוא יצא מתוכו ותומר שעדיין לא גמר לקח קונדום, שם על עצמו ופשוט חדר לתוכי במכה אחת. הוא התחיל לזיין אותי חזק וקשה במשך כמה דקות, עד שגם הוא גמר.

את אורן פגשתי עוד פעם אחת, במועדון של הומואים, חייכנו אחד לשני, אמרנו שלום.

את תומר לא פגשתי יותר. רק דיברנו. הוא הכיר מישהו, התאהבו, ועברו לגור ביחד.

26

לרותי תותי המוכשרת

שתדעי לך הסיפור האחרון הזה שכתבת......מחרמן ברמות!! הזכיר לי שהייתה לי בעבר סיטואציה דומה

עם 2 גברים דו שהיו העבדים שלי,את כל אחד מהם הכרתי אישית עוד קודם במשך תקופה ארוכה,וזה יצא איזה יום

אחד ככה ששניהם באו,בהתחלה ישבנו שתינו קצת,הכרתי בניהם והיה הרבה צחוקים

(ניקו לי את הבית,בישלו,הלבישו אותי,פינקו אותי המון,ומה לא....)

זה היה קטע קינקי בין שלושתינו,יותר נהנתי לראות אותם ביחד לשלוט עליהם,

לתת להם פקודות מה שיעשו אחד עם השני בירידות,נישוקים,וזיונים,

וכללללל מה שעלה לי לראש להתעלל בהם (הם נורא נהנו מזה)להסתכל עליהם ולאונן.......

כמובן שגם אני כבר מהחרמנות לא יכלתי יותר !!!! והזדיינתי איתם.

היינו יחד כ5 שעות ונרדמנו שלושתינו,מחובקים ,ושניהם מחבקים אותי משני הכיוונים מתחת לשמיכה

שלושתינו ביחד ממש כמו תינוקות ואני באמצע.

הכלבה המהממת שלי אז ,הייתה גורה וגם היא באה למיטה לישון איתנו ולהיצטרף לחיבוקים...וכולנו ליטפנו גם אותה

הייתי מוכנה לשידור חוזר........ אבל איתם ,המדהימים האלה,היה לי כיף כיף ברמות על!!!

וכמו שכתבת- (לא לבעלי לב חלש)

טלי מחיפה2009-12-8 10:10:43

28

אלוף אולימפי

הוא היה הראשון.

הייתי כבר קודם במסיבות אבל עם מי שהייתי המאהבת/יזיזה שלו. ולא בתשלום.

אבל עומר היה הראשון.

הייתי זקוקה נואשות לכסף וגיליתי שיש הרבה נשים שמגיעות למסיבות האלה – מסיבות חילופי זוגות – עם גברים שהן לא מכירות, שרוצים להגיע למסיבה ולא יכולים ללא בת-זוג – תמורת תשלום. והחלטתי שאם הן יכולות, אני בטח ובטח יכולה.

התחלתי לפרסם, לחפש מישהו שירצה ללכת למסיבה כזו ויהיה מוכן לשלם ומצאתי אותו.

מראש אמרתי לו שאני לא מבטיחה לו סקס איתי וגם הבהרתי שאני לא מצפה ממנו שיבטיח לי סקס. הוא צריך כרטיס כניסה ואני צריכה כסף. מעבר לכך הכל תלוי בשנינו.

יום לפני המסיבה הוא התקשר אלי ושאל אותי איך אני עם אופנוע. צחקתי ואמרתי לו שאין שום בעיה. הוא אמר לי להתלבש חם, אומנם הגענו לָאביב אבל בלילות קר, בעיקר על אופנוע כבד שנוסע במהירות גבוהה.

עומר בא לאסוף אותי בחצות ונסענו למסיבה. ראשון לציון. נכנסנו והתיישבנו. אחרי כמה דקות, עם כוסות שתייה ביד, התחלנו לדבר ולהסתכל לצדדים. לבחון את "הסחורה" שנכנסת למסיבה. אחרי הכל – הסחורה הזו אמורה להיות הפרטנרים שלנו ללילה של סקס.

שמתי לב שעומר בוחן רק את הסחורה שיושבת לצידו, אותי. המשכנו לדבר כשמדי פעם אני מפנה את תשומת ליבו לבחורה או אשה שהגיעה למקום, הוא מסתכל לשנייה ומחזיר את מבטו היוקד אלי. הוא סיפר לי שזו פעם ראשונה שלו במסיבה כזו ושהוא פינטז על זה הרבה מאוד זמן אבל לא מצא עם מי ללכת. כאן הוא חייך חיוך רחב, הסתכל לי עמוק בתוך העיניים ושאל:

"אני יכול לנשק אותך?"

חייכתי והרמתי את הראש לכיוונו, "לקח לך המון זמן גבר."

זו היתה נשיקה מדהימה, חושנית, מרטיטה ומחרמנת.

אחרי כמה דקות הלכנו להתפשט, שמנו על עצמנו חלוקים וירדנו למטה, לחדר עם המזרנים. התחלנו להתמזמז ולהתלטף וכמובן שהמשכנו להתנשק. ניסיתי לגעת בו, יותר נכון בזין שלו שכבר התחיל לטפטף, אבל הוא סילק את ידי ואמר שקודם הוא. זה התור שלו. והוא רוצה לרדת לי כי זה מה שהוא הכי אוהב ומהרגע שהוא ראה אותי מתקרבת אל האופנוע שלו הוא דמיין את הלשון שלו בין הרגליים שלי.

הוא השכיב אותי על הגב, אמר לי לעצום עיניים ולהתרכז וניגש למלא את מלאכתו. וואוווווווווו, הבחור הזה ידע לרדת. הוא שם את לשונו על הדגדגן שלי והתחיל ללקק בעדינות אין-קץ, סביב-סביב לדגדגן ואז בחזרה עליו. מלקקת, מוצצת, יונקת, מטריפה אותי. את ידיו העלה למעלה והתחיל לשחק לי בפטמות שהיו זקורות כבר, נוגע בהן בעדינות ואז תופס אותן וצובט אותן. לאט לאט התחיל לרדת עם לשונו אל השפתיים התחתונות שלי, מלקק אותן מלמעלה למטה ועולה בחזרה מלמטה למעלה כשאת לשונו על הדגדגן מחליפה האגודל שלו, משחקת איתו כמו בכדור פינג-פונג, מגלגלת אותו וצובטת אותו ומלטפת אותו. כשכבר חשבתי שאני עומדת להתעלף מרוב הנאה, הרגשתי את לשונו חודרת עמוק לתוכי ומתחילה לזיין אותי. לשון ארוכה וחמה. אני צרחתי וקיפצתי על המזרן כאחוזת אמוק ועומר בשלו, ממשיך ולא מרפה, מלקק ומרביץ עם הלשון ומזיין וחוזר ללקק ולשאוב עד שגמרתי. יותר נכון מילאתי אותו בנוזלי תאוותי.

הוא הרים את ראשו, מחייך מאוזן לאוזן ושאל: "רוצה עוד?"

אני, שלא ממש יכולתי לדבר, הנהנתי בראשי כשחיוך מדושן על פני אבל הצלחתי ללחוש שאני ממש צריכה לשתות. "מים..." לחשתי. והוא רץ להביא לי. עד שהוא חזר הספקתי להתאושש טיפה ולהתיישב על המזרן.

הוא הושיט לי את המים והתיישב לידי. שתיתי כמו אדם שחזר מהמדבר והוא מלטף לי את השדיים, את הצוואר ואת הירכיים. הפסקתי לשתות, סובבתי את ראשי ונישקתי אותו, נשיקת תודה ענקית. ורציתי לגעת בו, מאוד רציתי לגעת בו, להרגיש אותו, לענג אותו, שירגיש ולו מעט ממה שאני הרגשתי.

הוא לא נתן לי. הוא סילק את ידי ואמר שהוא מאוד מגורה אבל הוא לא רוצה לגמור עדיין ואם אגע בו הוא פשוט יתפוצץ.

ישבנו לנו על המזרנים, נשענים אל הקיר ומסתכלים מסביב. הדלקתי סיגריה והתחלתי לחפש בשביל עומר אובייקט נוסף. רציתי שהוא ייהנה כמה שיותר במסיבה הראשונה שלו. את תשומת לבי משכו זוג שעשו סקס כמה מזרנים לידינו. הבחורה היתה צעירה ונראתה טוב והגבר היה כבן 40, גוף מחוטב, ומהזווית שישבתי הצלחתי לראות שיש לו גם כלי לא קטן.

אמרתי לעומר שיסתכל עליהם ושיגיד לי אם הוא רוצה לנסות ולהצטרף אליהם. הוא פתח אלי זוג עיניים תוהות ושאל "את לא נהנית איתי? אני לא מספיק לך?"

אמרתי לו שהוא יותר ממספיק אבל אני רוצה שהוא ייהנה כמה שיותר ועם כמה שיותר. הוא צחק, חיבק אותי ואמר "אם יהיה לי יותר טוב מזה, אני אמות."

הסתכלתי עליו כלא מאמינה וניסיתי להסביר לו שהוא הגיע למסיבת "חילופי זוגות", כשהדגש הוא על "חילופין" אבל הוא בשלו. "יש לי אותך. אני לא צריך ולא רוצה אף אחת אחרת ובטח ובטח שאני לא רוצה לתת אותך בשום מסגרת של חילופין."

הסתכלתי בשעון וראיתי שהשעה 02:00 לפנות בוקר. חשבתי לעצמי, 'או.קיי. יש עוד מספיק שעות למסיבה. בסוף אני אסדר שהוא יהיה עם עוד מישהי. לפחות עוד אחת.'

הייתי באמצע הסיגריה השנייה שלי כשהוא לקח אותה מידי, כיבה אותה במאפרה ואמר לי "אני עדיין צמא. עוד לא הרוויתי את צמאוני ואני רוצה להמשיך לשתות אותך."

צחקתי וירדתי למטה במזרן, נכונה לשכב שוב על הגב. הוא תפס אותי ביד ואמר לי "אני רוצה לעלות איתך לחדר למעלה. אני רוצה לעשות לך דברים בפרטיות."

לא ידעתי וגם לא תיארתי לעצמי איזה דברים הוא רוצה לעשות לי שהוא לא יכול לעשות לי כאן בחדר, אבל הסכמתי. קמנו מהמזרנים ועלינו למעלה. חדר פרטי, עם דלת. בלי מנעול.

נכנסנו ועומר דחף את המיטה אל הדלת כדי שתחסום אותה. "שלא יפריעו לנו" הוא אמר.

נשכבתי על המיטה, מחייכת, ידעתי מה מצפה לי. או לפחות חשבתי שאני יודעת. אבל טעיתי.

הוא נשכב לידי והתחיל לנשק אותי, נשיקות עמוקות רטובות ושואבות. ידינו התחילו לשוטט על גופו של האחר אבל בכל פעם שהתקרבתי לאזור חלציו, הוא תפס לי את היד והעלה אותה למעלה כאומר "אל תגעי שם".

הוא ירד עם פיו אל שדַי והחל מנשק ומלקק ומוצץ את הפטמות שלי שהזדקרו ונהיו קשות יותר ויותר תחת מגע פיו החם. הרמתי את רגלי והתחלתי ללטף אותו בעזרתה. עולה במעלה רגליו עד שהגעתי איתה אל הזין הקשה שלו. התחלתי להזיז את כף הרגל שלי על איבר מינו, מלטפת ומשפשפת. הוא תפס לי את הרגליים, פתח אותן לרווחה, נשכב ביניהן והתחיל מלקק אותי במהירות, בעוצמה, בטירוף. שואב ויונק ומוצץ ומלקק ואני גונחת וצועקת ומתפתלת. ביקשתי ממנו שיסתובב אלי כי אני רוצה להרגיש את הזין שלו בתוך הפה שלי, אני רוצה ללקק אותו כמו שהוא מלקק אותי, אני רוצה לגרום לו הנאה כמו שהוא גורם לי. הוא לא טרח אפילו לענות לי. פשוט המשיך להחזיק את רגלי וללקק את מה שביניהן.

אחרי הרבה זמן הוא הפסיק פתאום, התרומם על ברכיו ואמר לי, בקול מעובה מתשוקה "תסתובבי על ארבע". הסתובבתי ונעמדתי על ארבע כשאני חושבת לעצמי שהוא בטח רוצה לזיין אותי בדוגי. אמרתי לו "הקונדומים בצד, בסלסילה".

הוא ציחקק ואמר "והם יישארו בצד, בסלסילה".

הוא פיסק לי את הרגליים, דחף את ראשו והתחיל ללקק אותי כשמדי פעם הוא מפסיק ואומר "את לא מבינה איזה כוס מושלם יש לך... איזה מראה מדהים זה מכאן... חבל שאת לא יכולה לראות את זה..."

לפתע הרגשתי לשון חמה נוגעת לי ברקטום. זה היה כל-כך פתאומי וכל-כך לא צפוי שפשוט קפצתי. בביישנות הוא שאל "אני יכול להמשיך? בבקשה? יש לך פשוט חור תחת יפהפה ואני חייב ללקק אותו."

מעולם קודם לכן לא אמרו לי דבר כזה. גם לא נגעו לי שם. בכניסה האחורית. האמת שגם לא חשבתי שאפשר ליהנות מזה. הוא פשוט לא היה חלק ממילון הסקס שלי. הייתי קצת נבוכה אבל חשבתי לעצמי 'למה לא? אם נגיעה אחת קטנה הקפיצה אותי מי יודע מה אני ארגיש כשהוא ימשיך?'

חייכתי ואמרתי לו "Be my guest" והוא בהחלט לקח את דברי במלוא הרצינות.

זו היתה הפעם הראשונה בחיים שלי שקיבלתי רימינג. אני לא יודעת מי דאג לזה ובזכות איזה מזל זכיתי לזה – אבל קיבלתי רימינג מאלוף אולימפי לירידות.

הוא ליקק וליקק ודיגדג ושיחק עם לשונו כשמדי פעם הוא יורד יותר למטה, אל פתח הכוס שלי ומלקק גם שם כאומר "לא שכחתי אותך ואני לא מזניח אף אחד".

אחרי כמה זמן הוא דחף את אצבעו אל תוך הוואגינה הרותחת שלי והתחיל לשחק איתה בפנים ואני זזה ומזיינת לו את האצבע ואז לפתע הרגשתי משהו חם חודר לי לתחת. הבחור פשוט התחיל לזיין לי את הרקטום עם הלשון שלו – לשון ארוכה וחמה – מכניס ומוציא בהרמוניה מושלמת עם האצבע שנכנסה ויצאה לתוך הנרתיק שלי. אני הייתי באקסטזה, בטירוף חושים מושלם. התחלתי לכווץ את שרירי הכוס שלי על האצבע שלו ואת שרירי הרקטום שלי על הלשון שלו, זזה קדימה ואחורה כדי להרגיש אותו יותר עמוק ואז התפוצצתי.

זו לא היתה אורגזמה. זו היתה התפוצצות גרעינית. וליתר דיוק – צונאמי הגיע למיטה.

השפרצתי זרמים חזקים ישר בפרצופו של עומר. הוא הוציא את לשונו והתחיל לצחוק ולצעוק "אני לא מאמין... את גדולה... יואו, את פשוט ענקית..." ואני בשלי. ממשיכה לרעוד על אצבעו שנשארה בתוכי ומוסיפה להשפריץ עוד ועוד עד שלאט לאט התחלתי להירגע.

נשכבתי על הבטן, כולי רועדת ועומר נשכב לידי, כולו רטוב ממיצי תאוותי, מחייך חיוך של אושר טהור. הרמתי את הראש, הסתכלתי עליו ואמרתי "עכשיו כבר אפשר לגעת?"

הוא – עדיין מחייך – אמר "כן, אבל קחי בחשבון שזה ייקח בערך 3 שניות."

הורדתי את הראש, הכנסתי את הזין שלו לפה שלי, עד הסוף, עד הבסיס, נתתי מציצה אחת עמוקה, שאיבה רצינית, והוא דחף אותי והשפריץ את כל זרעו בזרם עז. הייתי בהלם והסתכלתי עליו. הוא חייך חיוך מבויש ואמר "אני לא אשם יקירתי. את פשוט יותר מדי לכל גבר, בטח ובטח בשבילי."

שכבנו עוד קצת, נרגעים. עישנתי סיגריה והוא שאף ממני את העשן. כשסיימתי אותה יצאנו החוצה ונכנסנו להתקלח ואז ירדנו למטה. נדהמנו לראות שאין אף אחד במסיבה. ניגשנו לבעל המקום לשאול אותו איפה כולם, הוא צחק ואמר לנו "כולם הלכו מזמן. רק אתם נשארתם." הסתכלתי עליו ושאלתי אותו "מה קרה שכולם הלכו כל-כך מוקדם?"

הוא הסתכל עלי כלא מאמין ואמר לי "את יודעת בכלל מה השעה?"

אמרתי לו "אני מעריכה שבסביבות 3, 3 וחצי." הוא פרץ בצחוק ואמר "השעה 7 בבוקר מאמי. כנראה שמאוד נהנית אם לא היה לך מושג מה השעה."

היינו בחדר קרוב ל-5 שעות. אני והאלוף האולימפי שלי.

29

אני אף פעם לא בטוח בזה

להשפריץ

להתיז

לשפוך

להשפיך

להתפרק..

ספרותית אני מתכוון

אכן מגרה

מזכיר את סיפורי הזימה מספרי התחנה המרכזית שהיו בסיס לאונניות הראשונות ( אז זה היה להשפיך ) של גיל הנעורים. רק שהפעם לכותבת יש פנים וגוף וזהות, מה שמוסיף לגרוי.

נימרוד_M2009-12-9 10:27:53
its 4 in the morning the end of December

30

אדומה מדהימה שלי

את לא מפסיקה להפתיע.

לפוסט הזה הקוראים "החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים" ולכן אני מניח שלא נקרא כאן על פנטזיה שלא ממשת אבל את הסיפור האחרון שלך נראה לי שאנחנו יכולים לממש ביחד, למרות שכמו עומר, אני לא מתחייב להחליף אותך באף אחת.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”