כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 5 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

41
לידידי הבנקאי, צר לי אבל אני חושב שהחישוב שלך בטעות יסודו.
איב מקבלת בממצוע כשבעה שמונה לקוחות ביום. אבל בוא לא נהיה גרידים ונניח לצורך חישובנו שישה לקוחות במחיר ישן. הווה אומר 2,400 ש"ח ביום. ומכאן 14,400 ש"ח בשבוע וקרוב ל-60,000 ש"ח בחודש. לא מספיק לשני ניתוחים? נשאר אפילו עודף לניתוח להסרת משקפיים...
וזה כאשר אני יוצא מנקודת הנחה שניתוח להגדלת חזה עולה באמת 25,000 ש"ח. למיטב ידיעתי הרבה פחות.
ועדיין אני סבור שזה סתם תירוץ להעלאת תעריף. תעשו חישוב קצר ותראו שרק התוספת של ה-100 ש"ח תגדיל את הכנסותיה של איב ב-15,000 ש"ח. נראה אותה שאחרי חודשיים של העלאת מחיר למימון הניתוח היא תוריד בחזרה. תסלחו לי, אבל אני בטוח שלא תהיה חיה כזו. וזה אומר שהכל בלושיט.
אבל מי אני שאלין על איב, הרי היא רואה מה קורה סביבה. היא לא טיפשה. חברות שלה למקצוע מעלות מחירים על ימין ועל שמאל ואין פוצה פה ואין מצפצף והתור אליהן רק הולך ומתארך...
אנחנו הטיפשים ואני לא ממש מתכוון להשתתף בחגיגה הזו.

כל היום חושב על זיונים

42

תכונה אופיינית של ישראלים - לעשות את החשבון של האחר...

הישראלי האופייני קונה כרטיס להופעה של זמר בהיכל התרבות ב- 100 ש"ח. נכנס, רואה אולם מלא ב- 5000 אנשים. "וואו !!! " הוא אומר "הזמר הזה עושה 500,000 ש"ח בערב.... הוא מיליונר !!!!"...

כאילו אין מע"מ, אין אמרגן, אין שכירות אולם, אין תזמורת, אין פרסום, אין מיסים, ....

חבר'ה - עשו את החשבון שלכם ! מתאים לכם - לכו, לא מתאים - לכו לאחרת !

אם לא יהיו לה לקוחות במחיר החדש - היא תוריד מחירים, כך זה עובד לפי חוקי הכלכלה...

ההתחשבנות הפומבית הזו היא נחותה, לא לענין.

ועוד דבר - לא הייתי אצל איב, אבל מקריאה בפורום אני מבין בקלות שהיא בחמישיה הפותחת של הבנות העובדות. אז המחיר בהתאם...

המגביה עוף - ירחיק ראות

45
מי פה בכה על מחירים לא שפויים? שיא לחוצפה

רבותי (ולא גבירותי)-

את המודעה הזו ראיתי באקראי ב-יד 2. לא, זו לא טעות והבחורה מדגישה זאת : דורשת 50 אלף שח ל-כרטיסיה של 10 פגישות... כן חמשת אלפים לפגישה.... ודעו לכם שפראיירים לא מתים... היא בסוף תמצא אותו.

מיועד לאמידים אנשי עסקים מעל גיל 45 בלבד...10 מיפגשים 50.000 אלף שח'' אתרגם לכל מי שעדיין לא מבין 5000 שח'' עבור פגישה אחת.לא להתקשר לפון למייל בלבד.תודה לי.מיועד לאנשים דיסקרטיים ורצניים.תמונות שלי..

19LOLx82011-01-24 00:15:58

48
שיט, אני עוד לא בן 45. חבל...

עכשיו ברצינות,
אותו מס' טלפון שבמודעה שייך למשרד פעיל לגביית חובות.
נראה לי כמו תרגיל עוקץ.
יבוא הקורבן, ישלם 50,000 ש"ח יקבל זיון אחד במקרה הטוב ואחרי
זה הלך הכסף. אם הוא יפתח את הפה יסחטו אותו.
זהירות!

לא שמישהו מחברי הפורום היה מתקשר בכל מקרה.maxmax2009-12-30 16:52:29
אז אגמור בשיר מזמור

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”