כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 38 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

371

מסכים עם מירב בכל מאת האחוזים. גם אם חברינו אפרו ושו'ת צודקים, אז מה קרה לנו כאן ?? מילא אם הייתם בחורות עובדות והצעד של מירב גרם לכם/ן קיטון בנתח השוק או נגיסה בפרנסה ולמיטב הבנתי זה לא המקרה. אז מה קרה ? אה, אולי רציתם להנות מחסדיה של מירב אבל המחיר (הגבוה) שהיא גובה מציק לכם ?

כבר אמרתי בכמה הזדמנויות קודמות שאי אפשר לקבל מרצדס במחיר של מאזדה או ארוחת גורמה במחיר מנת פלאפל אז אם מירב מחשיבה את עצמה כ-איכותית ויש לה מספיק לקוחות שמשלמים את הסכום ויוצאים מסופקים ומרוצים ואני עוד קורא שבשביל לפגוש את מירב יש רשימת המתנה של שבועיים (יותר גרוע מאשר המתנה ל- סי טי מוח...) אז מגיע לה פירגון ענקי ולא ירידות שכאלה !

372

אני לא מבין מה החשיבות של האינטרס של מירב או של מנהלי הפורום לאפשר למירב לכתוב.

השאלה היא האם הגולשים באתר נהנים מהכתיבה של מירב ולפי כמות התגובות התשובה היא חיובית. כנראה שבזכות מירב נפתח פורום הסיפורים גם לבחורות עובדות וזכינו לגלות את כשרונותיה של רות האדומה.

אני לא מסכים עם מירב שדרכה ניתן להבין את הצד השני של המתרס. ניתן אולי להבין את מירב המאושרת והלא כל כך מייצגת.

לגבי ה"פור" שכיביכול היה לה, האופציה להכיר את הבחורה קיימת מאז ומתמיד למי שזה עניין אותו

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

373
אם מירב לא הייתה נותנת את השירות אותו היא משווקת/שיווקה אז היה לנו מה להיתלונן.
מכיון שעד כה לא נתקלנו בלקוח לא מרוצה, ואפילו אנחנו הביקורתיים היינו מרוצים אז אנחנו לא מבינים מה המהומה?
היא ניצלה את הפורום לשיווק עצמי, מצויין הלוואי ועוד בנות שנותנות שרות כזה יגיעו לפורום, ברגע שהיא החלה למכור שרות לחברי הפורום היא גם חשפה את עברה בתיקתוקיה ונתנה לנו יכולת להחליט טוב יותר.
מה בעצם אפשר לבקש עוד ממנה?

376

טוב, חזרתי לעצמי ( ירד הצ'ופצ'יק) ותודה לעמית (המאוד נחמד) בנושא !

היות ואיני נוהג לברוח מאחריות לדברי אענה לכל אחד באופן אישי, קבלו:

קמיקזה -

"והכתבה בבליזר היא גם חלק מהקונספירציה? "

לרגע לא טענתי כנגד האותנטיות של מירב, או יכולותיה (אפילו להיפך). הקונספרציה היחידה שטענתי לגביה היא הטענה של מירב שמלכתחילה אין בדבריה מימד שיווקי אלא רק צורך לפרוק ולהציג הצד שממול, כאשר בפועל התברר שיש צד שיווקי מחד ומאידך שהצורך לפרוק ולשתף, דווקא הוא, נדם...

זיינפלד-

"מסכים עם מירב בכל מאת האחוזים. גם אם חברינו אפרו ושו'ת צודקים, אז מה קרה לנו כאן ?? מילא אם הייתם בחורות עובדות והצעד של מירב גרם לכם/ן קיטון בנתח השוק או נגיסה בפרנסה ולמיטב הבנתי זה לא המקרה. אז מה קרה ? אה, אולי רציתם להנות מחסדיה של מירב אבל המחיר (הגבוה) שהיא גובה מציק לכם? "

1. האם זה שאין לי אינטרס כלכלי בנושא אומר בהכרח שלא יכולה להיות לי בעיה עקרונית בנושא ?

2. ידיד, מספיק לנפנף בנושא הממון... כמות שאיני מכיר את יכולתך הכלכליות כך אינך מכיר את שלי , סביר להניח שהמשוטטים כאן באופן קבוע הפרוטה מצויה בכיסם וגם אם לא הם מבזבזים אותה...(תחביב יקר ). קראתי גם שאחד החברה כאן כתב שהוא היה משלם לה 800 ש"ח ולא 600 כפי שהיא מבקשת תרשה לי לנחש שהוא לא יגיע אליה לעולם.....

מניש-

"אני לא מבין מה החשיבות של האינטרס של מירב או של מנהלי הפורום לאפשר למירב לכתוב."

כוחו ויחודו של הפורום, הנהדר הזה, הוא באמינות שלו ! בעובדה שאני יודע שמי שכותב כאן הם אנשים כמוני שאהבו/נהנו/התאכזבו ולכן מדווחים. כי פרסומים ודיווחים "מהשטח" יש בעוד הרבה מקומות... דיווחים אמיתיים - רק כאן ! ובזה מאוד מאוד חבל לפגוע !!!!

כאשר מירב מצהירה שהיא כותבת רק לשם ההנאה ואז הופכת פרטית, וכן על הדרך עולה מ- 250 ש"ח בתיקתוקיה ל- 600 ש"ח (ובאמת שיהיה אלף לבריאות ובכיף) ומפסיקה לכתוב - זה שיווק גרידא ופועל נגד יסוד הצלחתו של הפורום היקר לליבי

(יצויין כי בדיעבד אני יודע כי הכוונה של ההנהלה היתה שונה לחלוטין וללא רבב, אך כידוע "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות" כולל סקר שאפשר לנו להביע דיעתנו בנושא !!!)

השאלה היא האם הגולשים באתר נהנים מהכתיבה של מירב ולפי כמות התגובות התשובה היא חיובית. כנראה שבזכות מירב נפתח פורום הסיפורים גם לבחורות עובדות וזכינו לגלות את כשרונותיה של רות האדומה.

מסכים !

אני לא מסכים עם מירב שדרכה ניתן להבין את הצד השני של המתרס. ניתן אולי להבין את מירב המאושרת והלא כל כך מייצגת

מסכים !

אחים שלו-

אם מירב לא הייתה נותנת את השירות אותו היא משווקת/שיווקה אז היה לנו מה להיתלונן.
מכיון שעד כה לא נתקלנו בלקוח לא מרוצה, ואפילו אנחנו הביקורתיים היינו מרוצים אז אנחנו לא מבינים מה המהומה?
היא ניצלה את הפורום לשיווק עצמי, מצויין הלוואי ועוד בנות שנותנות שרות כזה יגיעו לפורום, ברגע שהיא החלה למכור שרות לחברי הפורום היא גם חשפה את עברה בתיקתוקיה ונתנה לנו יכולת להחליט טוב יותר.
מה בעצם אפשר לבקש עוד ממנה?

רק דבר אחד ! לבוא מראש ולומר "זו אני שמספרת את הצד שלי ואני מתכוונת לעבור לעבוד כפרטית", רוצה לומר קחו בחשבון שבדבריי עלול להיות גם אינטרס שיווקי ולא רק אמת לאמיתה...

שרון + נמרוד M-

שרון, מה מפריע מפורט למעלה ! לגבי שאלתך על הישבן שלי אז ככה:

פינוק בסיסי - הכוללת מסאג' + אני ארד לך (אפשר גם בעמידה ליד המיטה) + תבואי לי מאחור - 500 ש"ח.

בא לך להשתולל ? השחלה כפולה + רימינג בעודי שר בספרדית מתוך רשימה של 15 שירים - 700 ש"ח

לא הספיק לך ? תוכלי להיכנס בפעם השלישית בתוספת 150 ש"ח

לגבי חדירות כפולות ? צ'טערת אין מספיק חורים....

(הכתוב פה ממשיך את הקו ההומורסטי, מקווה שיתקבל בהבנה).

מירב היקרה -

גם לך אומר כי "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות" ! להזכירך במהלך הפוסט שלך היו כאלו שאמרו קחו את דבריה בערבון מוגבל כי עוד רגע היא הופכת להיות פרטית וכי יש לה אינטרס - את פסלת את דבריהם !

לגבי סיבת הכתיבה - תמוה היכן אבד אותו צמא לכתיבה ופורקן אחת שהתחלת לעבוד כפרטית (הרי ברור לכולנו שאת יכולה לדווח בסגנון לפני שבוע נפגש עם לקוח מבלי לציין יום מדוייק או כינוי וזה פותר את בעית האנונמיות אותה הצגת) ?

אני גם חושב שהדבר פועל כחרב פפיות כנגדך ! כי המטמתיקה של העובדה שכתבת כי אין לך אינטרס + שאת נהנת מהסקס + גומרת ללא הפסקה + + + + = חובה לבקר מבחינתי !

אלא שאחת שאמינותך נפגע, בעיניי לפחות, לגבי מטרת הכתיבה כך גם נפגעה אמינות מהות הדיווח ואיתו הרצון להיפגש (לא שאת צריכה/רוצה אותי).

הבעיה היחידה היא כאמור הפגיעה העתידית באמינות הפורום ! אין לי ולו חצי דבר נגדך !נהפוך הוא את נשמעת נעימה ואינטילגנטית ומאוד מאוד נהנתי לכתוב את הגיגיך (מקווה שתחזירי לכתוב) ואני מכל הלב מאחל לך בהצלחה בחיים בכלל ותאמיני או לא גם בפעילותיך המקצועית הנוכחית !!

אני גם אבהיר שוב שאין לי ולו חצי בעיה עם שיווק (נניח בסגנון של שרון או טלי , אנג'לינה , רות וכו') להיפך זה מוסיף ותורם לכל הנוגעים בדבר, אך כאן "במעוזנו" כפי שהיטבת לכנותו השיווק צריך להתבצע A.T.L (מעל הקו - באנגלית) בצורה ברורה, פתוחה וישירה - כי בזה כוחנו !

מירב, שוב, אבקש להדגיש שאין בדבריי דבר אישי, חלילה, כנגדך !

מאחל לך המון הצלחה בכל אשר תפני ! אמיתי !

הכל מכל כל....

377
בוא נניח שהיא קיבלה את החלטה לשנות כיוון בעקבות ההצלחה של השרשור שלה ולא באופן מתוחכם לפני הכניסה שלה לפורום.
האם בגלל שהיא כתבה משהו בפורום אסור לה לשנות את דעתה?
התסכול שלך מובן אבל יש המון גוונים בין השחור ללבן לנו איכשהו השרשור של מירב תמיד היה פרומו לדבר האמיתי אולי אנחנו פחות תמימים אולי יותר ציניים אבל לא לשוא זונות מוכרות גם אשליות, צריך לקחת את זה בחשבון ובפרופורציה.

380
לפעמים זה די מטריף אותי חלק מהאמירות שפה --ההסתכלות
באופן ליניארי על הדברים. סיבה, מסובב, תוצאה, שיהיה סדר
רוצים... כמובן בשם ההגינות ( אולי צדקנות) הדברים הרי כל
כך הרבה יותר מורכבים....

אתונות ומלוכה - שלא לכדי בא לכדי ועוד אמירות על פיתולי
החיים.

להתפרע, להעיז, לשבור חוקים, לגלות דברים חדשים, זה נותן
חיים, לפעמים זה גם כואב, ככה זה כשפותחים את הדלת לחיים
נכנסים גם המהנה וגם הכאב. האם אין את המרכיב הזה בעצם
המעשה, ביחוד של הנשואים שבינינו, לגבי עצם ההליכה לזונה ?
אז פתאום בנישה הקטנה של הפוסט הזה יש דיון על יושרה
Integrity????

ואני חוזר ומביע את דעתי שאני לא חש שהיה פה מהלך מתוכנן.

וכל מוצר אחר שמי מאיתנו קנה אחרי מסע פרסומת כזה או אחר ?

למה זה פאקינג משנה ?????

מה אנחנו לא סומכים על עצמנו ללכת בתוך זרם החיים ולא
לטבוע ? ואם נרטב אז מה. (אני כל כך נהנה לספוג את
ההרטבות עם מירב.)

אני לא מאמין שאני נסחף לזה. אני מקווה להביא את כל
האנרגיה הזאת לפגישה הבא הקרוב עם M
נימרוד_M2009-12-22 23:16:9
its 4 in the morning the end of December

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”