כ זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’ - דף 5 - סקס אדיר

זיונים/עיסויים -צחוקים, קטעים חריגים וכד’

41
[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=בנצי8]

עוד דבר שעשיתי זה היה כשנסעתי בדרום ת"א בשעת צהריים וראיתי נרקומנית גמורה ברחוב ותמורת 30 ש"ח הלכנו לשיחים שם באיזור והשתנתי לה על הפרצוף ועל השיער.

-------------------------------------

אלוהים אדירים, אתה פשוט חסר לב. באיזה אדישות אתה מדבר על התעללות ב"נרקומנית גמורה." אתה בכלל קולט שהיא גם בן אדם, יצור חי שהחיים התאכזרו אליו והגיעה לשפל של השפל ???

היית רוצה שבת משפחה שלך תגיע לכזה מצב ?

תסלח לי אבל חצית את הגבול בין טוב לרע, מותר ואסור, אנושי ומרושע.

[/QUOTE]

תרשה לי לחלוק עליך מפני שהסם אינו מוגדר כשתיה או מזון שכולנו צריכים לצרוך על מנת להתקיים.

אז אוקיי, יתכן שמעשהו של "ממזר" הוא לא הדוגמא למעשה בעל מוסר (בלשון המעטה)
אך גם לא ההזרקות שמתבצעות בגלוי על בסיס יומי ברח פין (ראה בעצמך) לעיני העוברים והשבים.

ולכן גם אינני שופט את הממזר,
אבל את הנרקומנים אני שופט גם שופט.

קמפיינים טלויזיוניים למניעה, סטיקרים, עמותות אל-סם למיניהן, נציגי הסברה שפועלים עלינו מגיל בית-ספר והדוגמאות (החיות) שבאות איתם וכל זה לא הספיק?!

האם "החיים" הם ש"התאכזרו" אליה או שמא זאת היא שבחרה לעצמה את דרכה המטונפת?
כמו שאומרים: "את הדייסה בישלתם לעצמכם? אז תאכלו!"
[/QUOTE]

בישלה את הדייסה שלה בעצמה, הא ?

על זאת נאמר, השבע אינו יכול להבין את הרעב...

ומה תגיד על ילדה אומללה שמגיל 8 ואילך אבא שלה המאנייק היה אונס אותה באכזריות במשך 8 שנים ובנוסף מרביץ לה מכות רצח ומאיים עליה בשיטות של טרור שאם תדבר הוא ירצח אותה באיטיות עד שתמות בייסורים

ובגלל זה היא הרוסה נפשית והפכה לנרקקומנית ?

עוד אחת שבישלה לעצמה את הדייסה ?

42
אתה לא במקרה גלגול של מנחם בן בפורום הזה?
כי דעות כאלה נחרצות ללא כל ביסוס מזמן לא שמענו.

[QUOTE=מוסלי] [QUOTE=בנצי8]

עוד דבר שעשיתי זה היה כשנסעתי בדרום ת"א בשעת צהריים וראיתי נרקומנית גמורה ברחוב ותמורת 30 ש"ח הלכנו לשיחים שם באיזור והשתנתי לה על הפרצוף ועל השיער.

אלוהים אדירים, אתה פשוט חסר לב. באיזה אדישות אתה מדבר על התעללות ב"נרקומנית גמורה." אתה בכלל קולט שהיא גם בן אדם, יצור חי שהחיים התאכזרו אליו והגיעה לשפל של השפל ???

[/QUOTE]

תרשה לי לחלוק עליך מפני שהסם אינו מוגדר כשתיה או מזון שכולנו צריכים לצרוך על מנת להתקיים.

אך גם לא ההזרקות שמתבצעות בגלוי על בסיס יומי ברח פין (ראה בעצמך) לעיני העוברים והשבים.

קמפיינים טלויזיוניים למניעה, סטיקרים, עמותות אל-סם למיניהן, נציגי הסברה שפועלים עלינו מגיל בית-ספר והדוגמאות (החיות) שבאות איתם וכל זה לא הספיק?!

[/QUOTE]

43
[QUOTE=bastard]מעניין אם רק אני אוהב קצת הומור בזיונים שלי או שיש עוד כמוני.
אני אתחיל:
כשאני מזיין באוטו שלי אני אוהב לגמור לבחורה בפה וכשהיא, בפה מלא, פונה לעבר הדלת כדי לירוק החוצה אני מכריז בחגיגיות "אני נותן לך 20 שקל אם את בולעת את זה". חלקן בולעות וחלקן מנסות, בתנועות ראש נמרצות, לרמוז לי שאני צריך להוסיף עוד כסף. אני כמובן לא עושה להן חיים קלים ועושה את עצמי שאני לא מבין מה היא מנסה לומר לי. הסיטואציה הזאת משום מה מאד משעשעת אותי.
ופעם עשיתי לבחורה בדירה facesitting ככה שהאף שלה היה בחור תחת שלי ודחפתי את כל השק לפה שלה וגמרתי לה על החזה.
bastard או לא??
מי שרוצה לחלוק איתנו את מעלליו (ולתת לי רעיונות) מוזמן...

[/QUOTE]

יש לי כמה רעיונות שבסופן תוכל חרא ( תרתי משמע) אבל אני שומר אותן לעצמי. להשתין על נרקומנית זה אקט של פחדנות לא ממזרות. תתביש לך.

ולמוסלי: תמוה בעיני שאתה ממהר לשפוט אדם שגורם נזק לעצמו בעוד שאתה סלחן לטיפוס כמו BASTARD שגורם נזק לאחרים.

44

אני רואה שהשרשור הזה תופס תאוצה, אז גם אני אוסיף משהו משלי. אבל לא בסקס בתשלום, אלא מחיי האישיים.

התלבטתי מאוד אם לספר או לא, כי זה קרה בחיי האישיים ולא יודע אם המקרה שאתאר הוא סוטה/מצחיק/מרושע... כנראה שלא מתאים לאף אחת מההגדרות האלה, אבל על כל פנים - זאת אחת החוויות הכי יוצאות דופן מבחינת העוצמה שלהן(לשלילה ולא לחיוב) שיצא לי לחוות בין הסדינים. אז ככה:

לפני מספר שנים הייתי בקשר מיני טוב עם איזו בחורה די חרמנית ואגרסיבית. היא הייתה מאלו ש'אוהבות את זה חזק' ומאוד פראית במיטה. העניין הוא שהיא גם אהבה לשלב בזה סאדו ומשחקי שליטה. לא שאני מתנגד לזה - להיפך. לדעתי זה יכול להוסיף תבלינים לסקס ולגוון אותו, אבל תמיד ראיתי בדברים מהסוג הזה כתוספת לסקס, ולא תחליף. וגם כשאני עושה דברים כאלה(לא הרבה ובטעם) אני עושה את זה ככה בקטנה... לא מתלהב מי יודע מה... נחמד ולא מעבר.

בקיצור היינו מזדיינים בקצב די אנרגטי וכוחני, והיא הייתה משלבת מדי פעם כל מיני שטויות(שוב - בטעם!) כמו למשל: היינו מעבירים קרח על הגוף לפעמים(בייחוד ב'איזורים האסטרטגיים'), קצת ספנקינג, מכסים את העיניים, קושרים למיטה בחבל קצת ועוד שטויות... לא הייתי מתלהב מזה כל-כך, אבל הייתי זורם איתה בקטנה... בשביל הגיוון. גם ככה לא היינו קיצוניים מי יודע מה במשחקים הקטנים האלה.

מה שהביא לפיצוץ היה שיום אחד היא החליטה לקשור אותי למיטה באזיקים. לא ממש רציתי, אבל היא התעקשה שהיא רוצה ושיהיה בסדר... נו... נתנסה בזה פעם אחת אמרתי לעצמי... מקסימום לא ימצא חן בעיניי אז נפסיק. היא הביאה שני אזיקים וקשרה אותי לקצוות המיטה. אזיק לכל יד. ואז החלה למצוץ, הזין נעמד והחלה לרכב עליי. הבעיה היתה שהטמבלית סגרה את האזיקים חזק מדי והם לחצו על הידיים. באמצע הרכיבה אמרתי לה שתשחרר אותם קצת, ומה היא עונה לי? "שתוק!" והמשיכה לרכב בפראות כאילו כלום... ביקשתי שוב(הידיים ממש התחילו לכאוב בשלב הזה) שתשחרר קצת כי זה באמת סגור חזק מדי ושוב היא אומרת:"שתוק אמרתי לך!" והפעם גם הוסיפה סטירה על הלחי.

אוחחחחח!!!! איזה קריזה חטפתי!!!! יא בת זונה! עכשיו עיצבנת אותי באמת! התחלתי כולי להתנפח מעצבים והיא קלטה אותי(פעם ראשונה שהיא רואה אותי במצב כזה) ושאלה:"מה קרה לך?"

לא עניתי ומשכתי בכוח את האזיקים שקשורים לדופן המיטה הקדמי. זו הייתה מיטת עץ די ישנה, חורקת ומעפנה, ואני לא בדיוק בחור עדין, וכך קרה שדופן המיטה הקדמי נשבר(הוא היה בנוי בצורה של סורגי עץ כאלה) ושתי ידיי השתחרר אבל עדיין היו נתונות באזיקים הלוחצים(אזיק אחד בכל יד).

הבחורה צרחה בבהלה, קפצה מעליי וברחה בצרחות למטבח. באתי אחריה שהידיים כבר מתפוצצות מרוב כאבים ושאלתי אותה איפה המפתח לאזיקים. בהתחלה לא ענתה ורק צרחה בהיסטריה, ואני בתגובה צעקתי על המטומטמת שתירגע כבר ותגיד לי איפה המפתח, כי הידיים כבר נקרעות לי. הצליחה להשחיל מילה בין הצרחות שלה ואמרה שהם במגירה הראשונה בשידה שליד המיטה. חזרתי לחדר, מצאתי את המפתח במגירה ושיחרררתי את שני האזיקים. הלכתי לכיור במקלחת לשטוף את הידיים במים קרים, וחזרתי למטבח.

ניסיתי קצת להרגיע את הסתומה ולהסביר לה שהיא עברה את הגבול הפעם, למרות שהייתי עצבני רצח, וזו אחת הפעמים הבודדות בחיי שממש רציתי לשבור לבחורה את כל העצמות בגוף ולחסל אותה, אבל היא עדיין הייתה בסוג של היסטריה וביקשה שאלך כי היא צריכה להירגע.

הלכתי, ומאז לא שמעתי ממנה עוד. התנתק הקשר.

כמו שרובכם מכירים אותי - יש לי כבוד רב לבנות המין היפה, אבל זו באמת הייתה אחת הפעמים הבודדות בחיי שממש רציתי להרוג מישהי. הסתובבתי אח"כ שבוע עם הסימנים על הידיים שנשארו לי מהאזיקים של הבת זונה הזאת...

על כל פנים - זה באמת היה מקרה מאוד יוצא דופן וחריג. לא קרה לי אף פעם משהו דומה.

zooz

46

טעויות קורות וצריךללמוד המם מסר להבא,,,,

וכמו שאני מכיר את עצמי +- , כשתכננים דברים קצת מגבילים , כדאי שיהיה קוד -מוסכם שכאשר אחד הצדדים אומר או עושה את הקוד , עוצרים הכל ובודקים מה קורה.

(הקוד כמובן אמור להיות יוצא דופן ,, אם הקוד היה "חומד דיי" לא בטוח שיעבוד ,, אבל אם הקוד יהיה "הקיר שורף" ,,,זה קוד ......שבת-שלום

0זה גם קוד ל..תישתוק!!)

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

47

ומה תגיד על ילדה אומללה שמגיל 8 ואילך אבא שלה המאנייק היה אונס אותה באכזריות במשך 8 שנים ובנוסף מרביץ לה מכות רצח ומאיים עליה בשיטות של טרור שאם תדבר הוא ירצח אותה באיטיות עד שתמות בייסורים

[/QUOTE]

בישלה גם בישלה. ישראל אינה מדינת העולם השלישי.
פה הילדים האלה גודלים, אוזרים אומץ ורצים למשטרה להתלונן.
בעולם השלישי לא מתלוננים..

גם אני חטפתי וואחד מכות מאבי כשהייתי ילד
אז טענתך היא שאני אמור להכות כעת גם? לא ולא ולכן אני שולל על הסף את הטענה שהפכה לנרקומנית מפני שנאנסה.
דבר חדש - אם נאנסים אז פונים לסמים

יכלה לפנות ליעוץ, יכלה לפנות לאל-סם, לקבוצת תמיכה, לפנות לאותה המשטרה (שתכלס מתעסקת בהרבה תפל)
אלא שבמקום כל זה היא בחרה בדרך "הקלה" תרתי משמע - והחלה למכור את גופה תמורת מנה.

שים לב - "בחרה" היא המילה.

לרימינג - הממזר עוד יכול להתגונן בטענת "לא ידעתי" אבל לגבי הסמים קיימת הסברה גורפת בכל הקשור לנזקיהם ולכן הנרקומנית אינה יכולה להשתמש ב "לא ידעתי", אבל שוב צריך להיות "תותח" בכדי להעלות על הדעת בכלל לבצע מעשה שכזה וכנראה הבחור מודע למעשיו אם בחר להתעטר בכינוי bastard

48
[QUOTE=בנצי8][QUOTE=מוסלי] [QUOTE=בנצי8]

[/QUOTE]

[/QUOTE]

[/QUOTE]

אוקיי אני שוב חוזר ואומר שהמטרה שלי לא הייתה לפתוח דיון מהסוג הזה, אלא רק לחלוק עם חברי הפורום היקרים מעשים חריגים שאנחנו לפעמים עושים. אני לא צריך שישפטו אותי ויגידו לי אם אני כזה או אחר.
בכל מקרה, אני עדיין לא מבין משהו בסיסי בטענות שלכם. נכון, היא נרקומנית שחיה ברחוב, החיים שלה קשים בצורה קיצונית ואולי אבא שלה אנס אותה באכזריות, אבל אני עשיתי לה טובה! עכשיו ירימו גבה כל יפי הנפש ויגידו שאני לא בנאדם אבל אני באמת לא מבין. אני רואה את זה ככה, מבחינתה של הנרקומנית יש 2 אפשרויות: האחת היא להמשיך לשבת ברחוב בחוסר מעש והשנייה היא לבוא איתי ולקבל מעט כסף ומעט שתן. הבחירה היא בידיה. אני נתתי לה הצעה ונתתי לה את האפשרות להחליט. היא עשתה את ההחלטה שלה מתוך דאגה לאינטרסים שלה. היא הסכימה להצעה שלי, משמע שזה משתלם לה על פני האפשרות השנייה. היא צריכה כסף ואני צריך פורקן מיני אז הגענו להסכמה ביננו. לא הכרחתי אותה ולא ביצעתי בה שום דבר נגד רצונה, לא הייתי אלים איתה (חוץ מכמה הצלפות-בולבול על הלחיים שלה) ובהחלט מילאתי את הצד שלי בעיסקה ושילמתי לה כפי שסיכמנו. אני לא רוצה שום דבר פסול במה שעשיתי כל עוד שני הצדדים יצאו מרוצים

49

לא טכנתי שאנסת או עברת עבירה פלילית או שעשית משהו לא חוקי, דיברתי על האופן שבו התבטאת, כאילו היא חפץ, התבטאת באופן נטול חמלה לחלוטין כלפי בחורה שהחיים התאכזרו אליה בצורה בלתי רגילה.

וגם לגבי המעשה-אני לא הייתי מסוגל לעשות מה שאתה עשית, פשוט רגש הרחמים לא היה נותן לי.

וזה לא שאני חושב שהשתנות הן בהכרח השפלה, אבל יש ויש.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”