אני רואה שהשרשור הזה תופס תאוצה, אז גם אני אוסיף משהו משלי. אבל לא בסקס בתשלום, אלא מחיי האישיים.
התלבטתי מאוד אם לספר או לא, כי זה קרה בחיי האישיים ולא יודע אם המקרה שאתאר הוא סוטה/מצחיק/מרושע... כנראה שלא מתאים לאף אחת מההגדרות האלה, אבל על כל פנים - זאת אחת החוויות הכי יוצאות דופן מבחינת העוצמה שלהן(לשלילה ולא לחיוב) שיצא לי לחוות בין הסדינים. אז ככה:
לפני מספר שנים הייתי בקשר מיני טוב עם איזו בחורה די חרמנית ואגרסיבית
. היא הייתה מאלו ש'אוהבות את זה חזק'
ומאוד פראית במיטה
. העניין הוא שהיא גם אהבה לשלב בזה סאדו ומשחקי שליטה. לא שאני מתנגד לזה - להיפך. לדעתי זה יכול להוסיף תבלינים לסקס ולגוון אותו, אבל תמיד ראיתי בדברים מהסוג הזה כתוספת לסקס, ולא תחליף. וגם כשאני עושה דברים כאלה(לא הרבה ובטעם) אני עושה את זה ככה בקטנה... לא מתלהב מי יודע מה... נחמד ולא מעבר.
בקיצור היינו מזדיינים בקצב די אנרגטי וכוחני
, והיא הייתה משלבת מדי פעם כל מיני שטויות(שוב - בטעם!) כמו למשל: היינו מעבירים קרח על הגוף לפעמים(בייחוד ב'איזורים האסטרטגיים'
), קצת ספנקינג, מכסים את העיניים, קושרים למיטה בחבל קצת ועוד שטויות... לא הייתי מתלהב מזה כל-כך, אבל הייתי זורם איתה בקטנה... בשביל הגיוון. גם ככה לא היינו קיצוניים מי יודע מה במשחקים הקטנים האלה.
מה שהביא לפיצוץ היה שיום אחד היא החליטה לקשור אותי למיטה באזיקים
. לא ממש רציתי, אבל היא התעקשה שהיא רוצה ושיהיה בסדר... נו... נתנסה בזה פעם אחת אמרתי לעצמי... מקסימום לא ימצא חן בעיניי אז נפסיק. היא הביאה שני אזיקים וקשרה אותי לקצוות המיטה. אזיק לכל יד. ואז החלה למצוץ, הזין נעמד והחלה לרכב עליי. הבעיה היתה שהטמבלית סגרה את האזיקים חזק מדי והם לחצו על הידיים. באמצע הרכיבה אמרתי לה שתשחרר אותם קצת, ומה היא עונה לי? "שתוק!"
והמשיכה לרכב בפראות כאילו כלום...
ביקשתי שוב(הידיים ממש התחילו לכאוב בשלב הזה) שתשחרר קצת כי זה באמת סגור חזק מדי ושוב היא אומרת:"שתוק אמרתי לך!" והפעם גם הוסיפה סטירה על הלחי
.
אוחחחחח!!!! איזה קריזה חטפתי!!!!

יא בת זונה! עכשיו עיצבנת אותי באמת! התחלתי כולי להתנפח מעצבים והיא קלטה אותי(פעם ראשונה שהיא רואה אותי במצב כזה) ושאלה:"מה קרה לך?"
לא עניתי ומשכתי בכוח את האזיקים שקשורים לדופן המיטה הקדמי. זו הייתה מיטת עץ די ישנה, חורקת ומעפנה, ואני לא בדיוק בחור עדין, וכך קרה שדופן המיטה הקדמי נשבר(הוא היה בנוי בצורה של סורגי עץ כאלה) ושתי ידיי השתחרר אבל עדיין היו נתונות באזיקים הלוחצים(אזיק אחד בכל יד).
הבחורה צרחה בבהלה, קפצה מעליי וברחה בצרחות למטבח. באתי אחריה שהידיים כבר מתפוצצות מרוב כאבים ושאלתי אותה איפה המפתח לאזיקים. בהתחלה לא ענתה ורק צרחה בהיסטריה, ואני בתגובה צעקתי על המטומטמת שתירגע כבר ותגיד לי איפה המפתח, כי הידיים כבר נקרעות לי. הצליחה להשחיל מילה בין הצרחות שלה ואמרה שהם במגירה הראשונה בשידה שליד המיטה. חזרתי לחדר, מצאתי את המפתח במגירה ושיחרררתי את שני האזיקים. הלכתי לכיור במקלחת לשטוף את הידיים במים קרים, וחזרתי למטבח.
ניסיתי קצת להרגיע את הסתומה ולהסביר לה שהיא עברה את הגבול הפעם, למרות שהייתי עצבני רצח
, וזו אחת הפעמים הבודדות בחיי שממש רציתי לשבור לבחורה את כל העצמות בגוף ולחסל אותה
, אבל היא עדיין הייתה בסוג של היסטריה וביקשה שאלך כי היא צריכה להירגע.
הלכתי, ומאז לא שמעתי ממנה עוד. התנתק הקשר.
כמו שרובכם מכירים אותי - יש לי כבוד רב לבנות המין היפה, אבל זו באמת הייתה אחת הפעמים הבודדות בחיי שממש רציתי להרוג מישהי. הסתובבתי אח"כ שבוע עם הסימנים על הידיים שנשארו לי מהאזיקים של הבת זונה הזאת...
על כל פנים - זה באמת היה מקרה מאוד יוצא דופן וחריג. לא קרה לי אף פעם משהו דומה.