ושאני אומרת שריריות אני מתכוונת לממש ממש שריריות... שריריות כמו גבר

ואני לא שואלת מכוןן שהתחלתי להימשך לכאלו, ממש לא, לי זה לא עושה את זה, אני פשוט חייבת למצוא אחת כזו למשהו אישי....

כ
מקסי,
אנחנו דווקא השתוקקנו לדווח טרום מעשה (הרי רב האנשים פה כבר עשו מעשה רק ממילותיה של אנג'י )
אני משוכנע שהגדר לא תהיה מאובנת, קרה או צרה.מחוספסת, קשיחה או בלתי חדירה...
תעשה חיים.
מקסמקס ידידי,
לזה קוראים לשכב על הגדר בשביל הפורום.......
תודה על הדיווח. עושה חשק לעזוב הכל ולרוץ לחיק שתי העלמות.
המשך להגשים חלומות ולמחוק יעדים מהפנקס !
אבוד
ידידי ורעי מקסמקס
תודה על דווח מושקע ומחרמן. רצית לשכב על הגדר אבל נראה ששכבת בהרמון מוקף 2 פצצות שאנו יכולים רק לקנא בך. ואם רצית איזו מזכרת בשביל הנכדים , למה לא קראת לי ? הייתי בא עם המסרטה בשמחה ואולי....
שלום חברים,
לאחרונה הייתי קצת רדום בכל מה שקשור לפורום אבל לא במה שקשור לערוץ החיים הטובים. הרעיון הוא לחפש תמיד את הדברים החדשים, המיוחדים והמעניינים. את אנג'לינה לא ראיתי כבר די הרבה זמן (מאז האורגיה הגדולה בוילה בקיסריה) וממש בא לי עליה ואז, ככה משום מקום, פרסום שלה על בחורה חדשה בשם מורן + כמה חוות דעת חיוביות מהחברים בפורום אז אמרתי נהרוג כמה ציפורים במכה אחת.
למה כמה ציפורים? חבר טוב שלי (כמו אח) חוגג יום הולדת 40 בעוד שבוע וחצי אז אמרתי נקדים לו את המתנה ונחגוג ברביעייה.
הגענו לדירה בשעה היעודה מורן פתחה את הדלת לבושה בחזייה ותחתוני חוטיני ורודים, מיד ניתן היה להבחין בגוף המדהים שלה, פרופורציות נכונות בין גובה, רוחב אגן, היקף החזה גודלו וזקיפותו, קימור התחת וזוויות המשולש הנחשק. אנג'י איחרה ונתנה לנו הזדמנות להכיר קצת את מורן (הבחורה שרוטה במובן החיובי של המילה).
כשהגיעה הנסיכה התחיל האקשן שכלל התערבבות של כל הרביעייה בסלון על הספה, לאחר מכן, כולם ביחד במיטה (לקסר בטח יודע על מה אני מדבר...) ולבסוף אחד על אחת בשלל תנוחות.
שורה תחתונה, כולם גמרו גם הבנות וגם הבנים .
תראו חברים, אנג'י ואני היינו כבר בשלישיה עם דניאל, מישל וטלי, החיבור של אנג'י עם מורן הוא באמת מיוחד ושונה מהשאר (האמת חוץ מאשר עם טלי, שם זה באמת ניצוצות בין השתיים), הן יודעות לענג את עצמן ובו זמנית את הגבר או הגברים שאיתן.
לסיכום, אין ספק שמורן היא תגלית מרנינה במחוזותינו, והרי את זה בדיוק אנחנו מחפשים.
על אנג'י כל מילה מיותרת, אני רק יכול להגיד לכם שכבר הייתי באמת בהרבה מקומות בעולם ולא נתקלתי במישהי כמוה (ואל תספרו לי שראיתם כבר יותר יפות, הכוונה לסקסיות שנוטפת ממנה וכל יתר החבילה).
חבר שלי עד עכשיו שולח לי סמסים שהוא לא מסוגל להתרכז (עברו כבר 6 שעות מאז האורגיה).
תגידו ת'אמת, זה לא אחלה מתנה ליום הולדת?
פגישה נוספת עם מורן ואנג'י מתוכננת בקרוב מאוד בסגנון האורגיה בקיסריה....
אנטוני אחי - כל הכבוד! סחתיין עליך! אכן הורדת כמה ציפורים במכה
. גם חווית את השלישייה עם שתי הפצצות האלה(אומנם אני מכיר רק את אנג'לינה הנסיכה, אבל כבר יודע מהדיווחים שגם מורן פצצה) וגם סידרת על הדרך מתנת יומהולדת לחבר. שאפו!
[QUOTE=Anthony Parker]
כשהגיעה הנסיכה התחיל האקשן שכלל התערבבות של כל הרביעייה בסלון על הספה, לאחר מכן, כולם ביחד במיטה (לקסר בטח יודע על מה אני מדבר...) ולבסוף אחד על אחת בשלל תנוחות.[/QUOTE]
כן, אני באמת יודע טוב מאוד על מה אתה מדבר.
תמשיך לעשות חיים אחי!
חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”