כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 11 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

102

שלום לכולם.

אני מדפדף בפורום כבר כמה חודשים, ורק כעת בחרתי להרשם.

את איב ביקרתי לפני כחודשיים בצהריים של יום חול שגרתי. אני סטודנט ומבחינתי להתפנק ב 400 ש"ח זה לא דבר שאני יכול להרשות לעצמי באופן תדיר. בהתחלה קבעתי עם נופר מבוגרשוב. השיחה זרמה מעולה, אבל אחרי שעתיים היא ביטלה אותי מאחר וצץ לה לדבריה משהו אישי. היא הציעה שנפגש מאוחר יותר בערב, אבל אני לא יכולתי. מאחר והייתי חרמן, הלכתי עם המלצות בפורום וקבעתי עם איב בהתראה של שעתיים.

קבעתי איתה בארבע. היא עמדה בזמן (בדיוק יצא ממנה מישהו ואחרי בדיוק נכנס עוד אחד). עושה רושם שלא חסרה לה קלייינטורה והיא מודעת לזה (היא אמרה לי שביחד עם עוד כמה בחורות עובדות באותה רמת מחיר הן שקלו להרים את המחירים אבל בסוף ירדו מהעניין כדי לא לייצר אנטגוניזם אצל לקוחות קבועים).

הדירה קטנה (למעשה מדובר בחדרון עם מקלחת ולא בדירה) ולא כל כך נקיה. איב הביאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח. המקלחת הייתה מלוכלכת. אפילו מאוד מלוכלכת.

איב ניראית כמו שתיארו אותה אחרים לפני. יש דמיון קל לניקול קידמן בפנים אבל לא יותר מזה. לא פגשתי כוסית על ולא נטף ממני מיניות או חרמנות. נראה כי היא הייתה בקטע של לעבוד נטו. חבל...

יצאתי מהמקלחת אחרי דקותיים ואיב חיכתה לי על המיטה עם כוס נס קפה בצד. שוחחנו קצת, והיא אמרה לי שהשילה ממשקלה יותר מ 20 ק"ג בעקבות ניתוח קיצור קיבה.

עברנו לחלק האומנותי. איב חיכתה לי על המיטה בבייבי דול ועשתה את הריקוד המכאני (מה לעשות, היית ישמח לפרגן אבל היה מורגש שהוא מכני...) וזרקה את הדייבי דול לפנית החדר.

איב התחילה במציצה די טובה ועמוקה (אם כי קיבלתי טובות יותר). בלי שביקשתי היא לקחה שלוק מהקפה ופינקה במציצה תאילנדית. פעם ראשונה שאני חווה את זה והיה די נעים...

בהמשך ירדה לרימינג לייט (לא מתקרב לטיפול של ניקול מרמת גן אבל נחמד ומהנה) ואחרי שתי דקות גמרתי לה בפה.

לאחר שגמרתי איב הסתכלה על השעון ואמרה לי שלא נראה כי נספיק עוד סיבוב. מאחר והיא בחורה מתוקה ואנושית לא הראתי לה שאני קצת מאוכזב.

נראה כי היא הרגישה נוח איתי וכשהבינה שאיני עומד על ניצול מלוא הזמן לסיבוב נוסף, שאלה אותי אם ארגיש בנוח אם היא תאכל (קוטג' טרה וסלט תפוחי אדמה מהסופר למי שמתעניין...) כמובן שפרגנתי. תוך כדי פיתחנו שיחה אישית והיא סיפרה לי על חייה האישיים. אכבד את צנעת הפרט שלה ואשאיר פרטים אלו חסויים (הם גם לא כאלה מעננייינים...)

היה מורגש שאחרי יש עוד לקוח והזמן היווה פקטור חשוב מבחינתה, דבר שהעיב מאוד על החוויה הכללית.

יצאתי אחרי 35 דקות ברגשות מעורבים ובתחושה כי לא קיבלתי תמורה מספקת לאגרה.

לסיכום: איב באמת בחורה שחשוב לה לספק את הלקוח. נראה לי שנפלתי עליה בזמן לא הכי נוח-דבר שכמפורט לעיל בא לידי ביטוי בשירות שקיבלתי. אני בטוח שבסיטואציה אחרת דברים היו יכולים גם להיראות אחרת אם הזמן לא היה לוחץ לה. אני לא אחזור אבל אני לא יכול לשלול לאחרים. אולי הבעיה שלי היא שבאתי מראש עם רף צפיות גבוה בעקבות דיווחים פה בפורום.

105
אין מה לעשות כאשר הולכים לבחורה שמקבלת לקוחות בסרט נע צריך להיות מודע לזה שכמו רכבת ישראל
כל תקלה אצל לקוח אחד תגרום לשיבושים במשך כל היום.
ברמת מחיר של 400 ש"ח ל40 דקות אנחנו מצפים ליותר מהבחורה העובדת אבל צריכים גם להבין שאי אפשר ב40 דקות גם לתת 2 אקטים,GFE, small talk ומקלחת.

ואם יש זרימה של לקוחות ודיווחים של לקוחות שמבחינתם זה השיא אין סיבה שהשרות ישתפר ושהמחירים לא יעלו.
אחים שלו גברים2010-1-3 13:26:18

106

שמשון, תודה על דיווח ריאליסטי וחשוב.

כשאני משלם 200 ש"ח אני מצפה לפורקן. כשאני משלם 400 ש"ח ל-40 דקות אני מצפה למעט פנטזיה, התרגשות, זכרונות שילוו אותי כמה ימים קדימה.

קוטג' טרה וסלט תפוחי אדמה ב-400 ש"ח - לא בבית ספרי, תודה.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

109
[QUOTE=shimshon]

שלום לכולם.

אני מדפדף בפורום כבר כמה חודשים, ורק כעת בחרתי להרשם.

את איב ביקרתי לפני כחודשיים בצהריים של יום חול שגרתי. אני סטודנט ומבחינתי להתפנק ב 400 ש"ח זה לא דבר שאני יכול להרשות לעצמי באופן תדיר. בהתחלה קבעתי עם נופר מבוגרשוב. השיחה זרמה מעולה, אבל אחרי שעתיים היא ביטלה אותי מאחר וצץ לה לדבריה משהו אישי. היא הציעה שנפגש מאוחר יותר בערב, אבל אני לא יכולתי. מאחר והייתי חרמן, הלכתי עם המלצות בפורום וקבעתי עם איב בהתראה של שעתיים.

קבעתי איתה בארבע. היא עמדה בזמן (בדיוק יצא ממנה מישהו ואחרי בדיוק נכנס עוד אחד). עושה רושם שלא חסרה לה קלייינטורה והיא מודעת לזה (היא אמרה לי שביחד עם עוד כמה בחורות עובדות באותה רמת מחיר הן שקלו להרים את המחירים אבל בסוף ירדו מהעניין כדי לא לייצר אנטגוניזם אצל לקוחות קבועים).

הדירה קטנה (למעשה מדובר בחדרון עם מקלחת ולא בדירה) ולא כל כך נקיה. איב הביאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח. המקלחת הייתה מלוכלכת. אפילו מאוד מלוכלכת.

איב ניראית כמו שתיארו אותה אחרים לפני. יש דמיון קל לניקול קידמן בפנים אבל לא יותר מזה. לא פגשתי כוסית על ולא נטף ממני מיניות או חרמנות. נראה כי היא הייתה בקטע של לעבוד נטו. חבל...

יצאתי מהמקלחת אחרי דקותיים ואיב חיכתה לי על המיטה עם כוס נס קפה בצד. שוחחנו קצת, והיא אמרה לי שהשילה ממשקלה יותר מ 20 ק"ג בעקבות ניתוח קיצור קיבה.

עברנו לחלק האומנותי. איב חיכתה לי על המיטה בבייבי דול ועשתה את הריקוד המכאני (מה לעשות, היית ישמח לפרגן אבל היה מורגש שהוא מכני...) וזרקה את הדייבי דול לפנית החדר.

איב התחילה במציצה די טובה ועמוקה (אם כי קיבלתי טובות יותר). בלי שביקשתי היא לקחה שלוק מהקפה ופינקה במציצה תאילנדית. פעם ראשונה שאני חווה את זה והיה די נעים...

בהמשך ירדה לרימינג לייט (לא מתקרב לטיפול של ניקול מרמת גן אבל נחמד ומהנה) ואחרי שתי דקות גמרתי לה בפה.

לאחר שגמרתי איב הסתכלה על השעון ואמרה לי שלא נראה כי נספיק עוד סיבוב. מאחר והיא בחורה מתוקה ואנושית לא הראתי לה שאני קצת מאוכזב.

נראה כי היא הרגישה נוח איתי וכשהבינה שאיני עומד על ניצול מלוא הזמן לסיבוב נוסף, שאלה אותי אם ארגיש בנוח אם היא תאכל (קוטג' טרה וסלט תפוחי אדמה מהסופר למי שמתעניין...) כמובן שפרגנתי. תוך כדי פיתחנו שיחה אישית והיא סיפרה לי על חייה האישיים. אכבד את צנעת הפרט שלה ואשאיר פרטים אלו חסויים (הם גם לא כאלה מעננייינים...)

היה מורגש שאחרי יש עוד לקוח והזמן היווה פקטור חשוב מבחינתה, דבר שהעיב מאוד על החוויה הכללית.

יצאתי אחרי 35 דקות ברגשות מעורבים ובתחושה כי לא קיבלתי תמורה מספקת לאגרה.

לסיכום: איב באמת בחורה שחשוב לה לספק את הלקוח. נראה לי שנפלתי עליה בזמן לא הכי נוח-דבר שכמפורט לעיל בא לידי ביטוי בשירות שקיבלתי. אני בטוח שבסיטואציה אחרת דברים היו יכולים גם להיראות אחרת אם הזמן לא היה לוחץ לה. אני לא אחזור אבל אני לא יכול לשלול לאחרים. אולי הבעיה שלי היא שבאתי מראש עם רף צפיות גבוה בעקבות דיווחים פה בפורום.

[/QUOTE]

שימשון אתה בטוח שהמקלחת היתה מלוכלכת מאוד?? הייתי כמה וכמה פעמים והמקלחת אכן קטנה וצרה אבל מלוכלכת בחיים לא, לפחות לא אצלי. לא מלון הילטון אבל בחלט לא מלוכלך.

110

פח שעולה על גדותיו בגלילים של ניר טואלט ועטיפות של קונדומים.

נקיון זה קודם כל עניין של מודעות. יש כאלה שיש להם את זה ויש כאלה שלא (טענות-בד"כ לאמא בנושאים הללו...)

סדינים - לא נראה לי שהוחלפו מתחילת יום העבודה שלה.

יש לי עוד כמה חוות דעת לפרסם, דבר שאעשה בהקדם.

אודה ואבוש. אני מגיע מתחום ביקורת המסעדות ואני רגיש לאיכות.בייחוד כלקוח המשלם את מיטב כספו.

אני מעדיף לקבל מציצה מושלמת מבחורה בכביש ולא פינוק בינוני מפרטית.

תחשבו על זה ככה:

מה הייתם מעדיפים, מנה של פלאפל ב 15 ש"ח, בפיתה תימנית חמה מלאה בכדורים פריכים וחמים עם סלט טרי ביחס מושלם של מלפפון עגבניה וחמוציםן שמעל הכל טחינה איכותית במרקם קטיפתי; או

מנה של סטייק פילה ב 120 ש"ח, שמגיע פושר עם רוטב תפל (מה לעשות, גם לשפים לפעמים מתפקששות מנות ורטבים...) וצריך להתאמץ כדי ללעוס אותו?

Say no more... התשובה ברורה לכולם.

גם מסעדה מוצלחת, וגם שף מוערך נמדדים לאורך זמן בראש ובראשונה ביכולת להוציא את המנות ערב ערב ברמה מושלמת בלי להשקוח ובלי לאבד את חדוות העשיה ואת החיוניות.

זו חכמה מאוד קטנה להכין ארוחת פאר חד פעמית. לחזור על הביצוע ערב ערב באותה רמה זו כבר אופרה אחרת לגמרי. וכאן נבדלים הליגות השונות של בעלי המקצוע. אם אכלתם פעם במסעדת רפאל אתם בוודאי מבינים על מה אני מדבר. גם עסקית ב 65 ש"ח יוצאת שם מושלמת ומוקפדת פעם אחר פעם. כשרצו שם להתמודד עם המיתון לא פגמו באיכות. המשיכו להוציא אוכל מושלם אבל מחומרי גלם פחות יקרים.

נכון, אין הרבה בעלי מקצוע כאלו (השף רפי כהן הוא סוג של חולה נפש. עבדתי אותו פעם. כמה שהוא מדהים ללקוח- ככה הוא יכול לעשות את המוות לצוות במטבח אם הדברים לא מתקתקים כמו שצריך), אבל אנחנו לקוחות והם נותני שירות. והם בחרו להיות כאלו (הרי כל הפרטיות משווקות את עצמן קודם כל כחוויה אחרת השונה מהתקתוקיות. לפעמים זה מצליח להן ולפעמים זה מצליח יותר. אני נפלתי על יום כנראה פחות מוצלח... )

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”