כ מיכאלה ישראלית רזה גובה 1.80 מ’ [+תמונות] - דף 2 - סקס אדיר

מיכאלה ישראלית רזה גובה 1.80 מ’ [+תמונות]

14

הייתי איתה לפני חודשיים
זרמנו לנשיקות ומציצה בלי גומי
רזה מדי לא איי איי איי יפה אבל הסקס היה מאד מאד מאד יצרי
לא צעירה באיזור ה30

יא בה דה בה דוווווווווו - תראו תראו גם אצלי הסמל מסתובב

בהשראת האורגיה עם אנטוניו

16

דרדסבא אני מתכוון ללהט ולתשוקה שבעיניים בזמן הזיון שמרנו על קשר עין וכל פימפום הניב תגובה על הפנים שלה. עם כל זה כנראה שזה משחק ואם ככה אז היא חופשי צריכה להיות מלוהקת לקאמרי או לבימה.

יא בה דה בה דוווווווווו - תראו תראו גם אצלי הסמל מסתובב

בהשראת האורגיה עם אנטוניו

17

ארסאוותית במסווה אינטיליגנטי.
החזה קטן מדי אבל נותנת SHOW שחבל על הזמן רוב הזמן הייתי עסוק בלהיות מחורמן מהדיבור הסקסי שלה לבין להיות עסוק במחשבות כמה אמיתית או מזוייפת ההצגה שלה.

שווה ביקור אחד או שניים לחובבי גבוהות ורזות אבל היא לא צעירה, משהו כמו 30.

מקווה שתרמתי גם אני לפורום הנהדר הזה

JPS

19

הייתי עם מיכאלה לפני כמה שבועות. בעיני היא בהחלט שווה. מזדיינת מעולה.

זה התחיל במציצה מצויינת בלי, אומנם לא עושה גרון עמוק אבל לוקחת כמעט את כולו ובקלות. העמידה לי אותו מצויין עם המציצה. ואחר כך התחילה לרכב עלי. יודעת את העבודה נהדר. גם כשעשינו את זה במיסיונרית הזדיינה כמו שצריך. מדברת ומדליקה אותך בתוך כדי זיון בדיבור מלוכלך. ומי שאוהב את זה זה מדליק לאללה! מתנשקת צרפתיות למי שאוהב ויש לה שפתיים בשרניות, ככה שחוויה בהחלט מהנה.

בסיום הזיון נתנה לי את הפרטי שלה. עדיין לא עשיתי שימוש בזה אבל בטוח שאעשה כשאזדמן לאזור.

בעיני בהחלט מומלצת.

כל היום חושב על זיונים

20
הייתי אצל מיכאלה, ומדובר בבחורה בעלת יופי מיוחד שאולי לא יקלע לטעם של כל אחד, אבל עם סקס אפיל שכן. מהרגע הראשון שנכנסה לחדר המתנה לתת לי פרטים, התחילה לשלוח אליי ידיים מתחת לחולצה ולחרמן אותי, מוציאה אותי מהשלווה הרגילה שלי ומטיסה לי את הדופק... ללא ספק רק המבט שלה הוא כמו זיון, אבל גם הזיון עצמו היה מעולה. אך עם כל זאת, מצטער טיפה להעיר אנשים מהאשליה, אבל הרוב המוחלט של מה שהיא עושה זה משחק, ותאמינו לי שכשתוך כדי זיון היא אמרה לי: "בבקשה אל תגמור!", הייתי מת להאמין כמו חלק מכם שזה לא משחק. אבל זה כן, לגמרי.
אבל עם כל זה, לדעתי גם משחק טוב הוא חלק משירות טוב ומושקע ששווה את הכסף, ושלא לדבר על יופי, גוף, סקס אפיל וביצועים במיטה. לכן לדעתי היא בהחלט שווה ביקור, זה כאשר אפשר לתפוס אותה, כי באמת יש איתה בעיה קשה של זמינות.
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”