אתה לא מעליב כלל ,
יש תמונה , גש לפרטי.
הגובה הוא 170
המשקל הוא 95 .
ערב נעים.
כ
אתה לא מעליב כלל ,
יש תמונה , גש לפרטי.
הגובה הוא 170
המשקל הוא 95 .
ערב נעים.
ל-bowownz אם תפנה אליה בפרטי תוכל לקבל תשובות על כל השאלות שלך. מבטיח...
ולידידי זיינפלד, שוחחתי איתה היום בפרטי ואחרי שקיבלתי את הנתונים שבהחלט ענו מעל ומעבר לכל ציפיותי, החלטתי שאני בדרכי אליה מתוך כוונה לבלות במיטתה היום בצהרים....
משהו לא צפוי דחה לצערי את התוכניות לתחילת שבוע הבא.
תאמיןם לי ידידי, שאני כבר מפנטז על המפגש איתה. ובינתיים מחכה לדוגם הראשון
דוגם...
מרגישה כמו במכון התקנים ..
מחכה לך oden
יקירתי, זו שפת הפורום ועל מנת לא לפגוע בידידי מכאן אני משתמש במילה זו ומילים נוספות השגורות כאן.
אני מעדיף מילה אחרת, אבל אותו אלחש לך באוזן כשנפגש...
היי טאז :-]
אשנה את ההגדרות ולקחתי את הערותיך לתשומת ליבי ,
בסך הכל הדיווח שלך טוב, ונורא שמחה לשמוע שנהנת..
נשיקות.
לטאזז
שאפו על הדיווח המדוייק והממצה.
אני שבוע הבא אצלה. זה בטוח
אחלה דיווח... הילה... אני אשמח לבוא לבקר...
טוב...
לאחר לבטים עקב המיתון החלטתי שמן הראוי לבדוק את העיניין
שלחתי לה ה"פ והילה חזרה אליי בהודעה חזרה... קבענו היום בשעה 16:00
לאחר שהגעתי למקום... עליתי לאותה קומה אבל פדיחה... (היא אמרה שהדלת תיהיה פתוחה) אבל שני דירות היו פתוחות... ועוד קפץ עלי הכלב של השכן .... לא נורא... אחת השכנות שאלה מה אני עושה שם... אמרתי לה שהיתבלבלתי בקומה... ירדתי רגלית ותוך שניות היא חזרה אלי בטלפון, עליתי חזרה ואז ניפגשנו.
תראו, אני חובב מלאות/שמנמנות והילה התאימה לי בול, אחרי שהכניסה אותי לחדרה (אנשים- פרטית לחלוטין) ואחרי שהציעה לי לשתות משהו קל, שאלתי אותה אם היא מעדיפה תשלום לפני או אחרי - אמרה שלו משנה לה (אחלה גישה - הילה קבלי שאפו גדול על הפתיחות).
ואחרי שדפקה בי מבט של "בא לי לזיין אותך" ניגשתי אליה לצרפתית מענגת שלא מביישת אף אישה בוגרת, למרות שהייתי אחרי מקלחת ניכנסתי שוב לרחוץ את גופי, אחרי המקלחת היא ניגשה אלי ... ניצמדת... נותנת לי מחמאות על הסקסיות שבי נצמדת אלי ומצפרתת אותי (GFE מצויין) כראוי ודוחפת אותי כלפי המיטה ומפה אני כבר אתן לדימיון שלכם להשתולל.
כמה דברים על הילה, בין מספר הראשון לשני יצא לנו לדבר על הא ודא, והיא אחלה בחורה עם ראש על הכתפיים שבאה להנות וכסף הוא לא רק תמריץ...
1. היא באמת אוהבת סקס- וזה באמת מטריף אותה (גמרה פעמיים).
2. שעון?!?!? לא יודע מה זה... הייתי אצלה כ שעה וחצי
3. מתברר שיש לנו לא מעט נושאים משותפים (M16 בארטים והמבין יבין ).
והילה... אחלה אירוח
אני מאחל לך הצלחה באותו תחום שדיברנו עליו, זה רק יפתח לך דלתות...
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”