כ נטלי 21 דוגמנית - דיווח מהשטח - דף 2 - סקס אדיר

נטלי 21 דוגמנית - דיווח מהשטח

11
אני שוב שואל...
אין לא רועדות לכם הידיים כאשר אתם מוצאים 400 ש"ח מהארנק בשביל זיון?

גם אם זאת הייתה יפהפפיית העולם עם המציצה והזיון הכי טובים בעולם, גם אז זה לא היה שווה..
אבל בשביל מציצה מקונדמת?
בשביל תחת גדול?
בשביל פרצוף ממוצע?

הלווווו !!!

תתעוררו !
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

14
צעיר לנצח, יכול להיות שאתה מקדם איזושהי תקתוקיה? תהית על מקור ההכנסות של מישהו כאן, אתה לא מפסיק למחות על התעריפים - אבל אתה לא מציע שום אלטרנטיבה! אני מסכים לחלוטין בעניין ההוצאות הגבוהות - שלא מוצדקות (נטלי המדוברת, הבובות באותו תאגיד כמו קארין, נשות אבן גבירול המבוגרות, ליאן מגבעתיים ועוד), אבל יש אלטרנטיבות הרבה הרבה יותר טובות באותו תעריף - 500, ובפחות - 400. אבל אנא, תחלוק עמנו את אותן בחורות שגובות 250.
בוב, לא ראיתי, אבל אני מאמין שמלאני אכן יפה. אז מה? אם היא קרה וטכנית, אם יש לה חרא שירות, מה נותן שהיא יפה?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

15
[QUOTE=צעיר לנצח]אני שוב שואל...
אין לא רועדות לכם הידיים כאשר אתם מוצאים 400 ש"ח מהארנק בשביל זיון? [/QUOTE]צעיר לנצח, רעידות הידיים שלי הן לא העניין שלך. גם הכסף שאני מוציא על זיונים, בילויים ומכונית הן לא העניין שלך.

ההערות שלך לא
רק שלא תורמות, אלא שהן מעיקות, מציקות ומעצבנות, וגם מקלקלות שרשורי דיווחים. אם לא שמת לב, ההתייחסות היחידה אליך היא הבקשה שתירגע. עשה זאת לפני שאתה הופך למאוס ולבדיחה של פורום, כפי שכבר קרה למשתמשים אשר התעקשו כמוך להזיק ולהציק.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”