כ חזרה לבנגקוק - דף 2 - סקס אדיר

חזרה לבנגקוק

11
פאטאייה ללא הסקס לא משעממת,
פאטאייה ללא הסקס לא קיימת !!!

ברמת העיקרון היתרון שיחיד של בנגקוק על פאטאייה זה האפריקאיות למי שאוהב,
ואתה יודע מה, גם בשופינג.

מעבר לזה אין שום עיקרון, רק חיסרונות (בנגקוק רועשת, מסריחה, הסיכוי שתלך עם תאילנדית ופתאום תראה את השכנה ממול גדול פי 100, ועוד)

חזרה לבנגקוק

12
ביג דדי הייתי גם וגם כתבתי שאני לא מוותר על טיפול באקנה זה יותר טוב מזיון לפעמים.פאטייה יותר זולה במלונות ובחורות המחירים בבנגקוק מטורפים צריך סבלנות למשהו טוב או להסתפק במשהו קצר בננה סקוור או ביר גרדן בסוי 7 או זונה מהרחוב בין סוי 5-3 וגם הרבה הולכות בסוי 5 לגוליבר

חזרה לבנגקוק

14
אוקי שופינג, הבנתי, זה גם מה שאני יודע..

האם הבחורות שם יותר יפות, יש מבחר של בנות שעולה על זה שלפאטיה, הסיכוי לחריגים בבנגקוק הוא גדול יותר?

הכושיות לא מעניינות אותי בתאילנד,בשביל זה יש את אפריקה, וממה שסיפרו לי הצרפתיים נהנים שם לא רע.

.You so need a Daddy, little girl

חזרה לבנגקוק

17
בנגקוק היא אחת הערים הכי מעניינות בעולם, והסקס בתשלום בה סוער לא פחות מבפטאיה והגיוון של סוגי מכוני העיסויי גדול יותר (כבר הזכירו את אקנה, סזנקה וכו׳)
מכיון שאני לא מסוגל לזיין 24 שעות רצוף וגם לא 18 שעות ודיסקוטקים משעממים אותי אז בפטאיה אני מוצא את עצמי עם 10 שעות שאני צריך להרוג כל יום ולכן אני מעדיף את קו סמוי או פוקט לחופשה פלוס סקס.
את הבודי מסאג הכי טוב בעברי קיבלתי בקריסטין בבנגלה ביץ ואת הבחורה הכי יפה אספתי בבר באותו איזור והיא הייתה בנגקוקית שבאה להשלים הכנסה, בפטאיה הכל קרוב וזמין אבל לא בהכרח הכי טוב.

חזרה לבנגקוק

19
מה שאני אוהב בפאטיה זה שהכל מרוכז לאיזור יחסית קטן. בבנגקוק, לכל מקום שאתה נוסע, מדובר בחתיכת דרך. בפאטייה פשוט הכניסו את כל האקשן לרצועת חוף אחת(ביץ רואד)+3 איזורים מרכזיים מרכזיים(סקנד רואד, וולקינג סטריט והסוי בוקאו).
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”