אם נשווה אותה לניקול המבוגרת מבת ים, איך היא ? מבחינת מראה..
והאם היא רוסיה ?
מוניק
12ניקול האשה מבת ים במאה דרגות מעליה אין מה להשוות כלל מזדיינת על ויעידו אחרים
מוניק נותנת הוראות בימוי ומנסה לשלוט בקצב אך איתי היא יודעת שאני המפיק והבמאי
בכל מקרה אשה נחמדה ומתוקה שרוצה להיתפרנס ומעדיפה מציצה מזיון אבל היא לעולם לא תגיד לא
ומנסה לתת את כל כולה אך היא לא מקבלת בתחת אבל דפיקת פה וגרון עמוק אין כמוה
ואחרי מספר פעמים אתה מבין שהתקליט שחוק
טובה לפעם בשנה
מוניק
19שלום חברים,
נפגשתי עם מוניק לראשונה
קצת קשה לקבוע איתה, לפעמים יש לה תקופות שהיא לא עובדת וגם לא כל כך מעוניינת להיפגש עם החדשים שהיא לא מכירה. בכל זאת, אחרי כמה נסיונות, קבענו.
מקבלת באותה המלונית שכתבו כאן למעלה
נראית לא רע לגיל שלה, אבל בגלל הלבוש לא נראית סקסית. קצת הפריעה לי שמעשנת הרבה (לא אוהב ריח של סיגריות מאשה)
אבל היא נחמדה, אשת שיחה, ובכלל חברותית
זמזומים במקלחת, מציצה בתנוחות שונות וזיון.
כל מה שתואר למעלה נכון. היא מנסה לנהל את העניינים בזיון, מוצצת בתנוחות שונות, אבל שולטת בעסק. בשביל פגישה ראשונה היה לי נחמד. זרמתי איתה.
אחרי גמירה ראשונה עשתה עיסוי. עיסוי טוב, אהבתי.
קצת דיבורים וסיבוב שני.
לסיכום: אשה לא צעירה וקשה לקרוא לה יפה, אבל כמובן לא מכוערת. גוף בסדר. לא מתלבשת בצורה סקסית ולכן נראית כאילו הגיעה לעבודה באיזה מפעל! אחרי שמפשיטים אותה היא נראית מושכת יותר.
לא יקרה (300), חברותית. והעיקר מקצוענית. רואים שהיא צברה נסיון רב בסקס ויודעת איך עובדים עם גבר, יודעת איך להעמיד את הזיין גם לגבר עייף גם בפעם השניה ועושה את זה בדרך נעימה. יש לה שלל שיטות ותנוחות.
אילו היה זמן, לדעתי ניתן לגמור איתה גם פעם שלישית וגם רביעית ולא בגלל שהיא פצצה סקסית. רק מהמומחיות שלה איפה לגעת וכיצד.
אולי אבוא שוב
נפגשתי עם מוניק לראשונה
קצת קשה לקבוע איתה, לפעמים יש לה תקופות שהיא לא עובדת וגם לא כל כך מעוניינת להיפגש עם החדשים שהיא לא מכירה. בכל זאת, אחרי כמה נסיונות, קבענו.
מקבלת באותה המלונית שכתבו כאן למעלה
נראית לא רע לגיל שלה, אבל בגלל הלבוש לא נראית סקסית. קצת הפריעה לי שמעשנת הרבה (לא אוהב ריח של סיגריות מאשה)
אבל היא נחמדה, אשת שיחה, ובכלל חברותית
זמזומים במקלחת, מציצה בתנוחות שונות וזיון.
כל מה שתואר למעלה נכון. היא מנסה לנהל את העניינים בזיון, מוצצת בתנוחות שונות, אבל שולטת בעסק. בשביל פגישה ראשונה היה לי נחמד. זרמתי איתה.
אחרי גמירה ראשונה עשתה עיסוי. עיסוי טוב, אהבתי.
קצת דיבורים וסיבוב שני.
לסיכום: אשה לא צעירה וקשה לקרוא לה יפה, אבל כמובן לא מכוערת. גוף בסדר. לא מתלבשת בצורה סקסית ולכן נראית כאילו הגיעה לעבודה באיזה מפעל! אחרי שמפשיטים אותה היא נראית מושכת יותר.
לא יקרה (300), חברותית. והעיקר מקצוענית. רואים שהיא צברה נסיון רב בסקס ויודעת איך עובדים עם גבר, יודעת איך להעמיד את הזיין גם לגבר עייף גם בפעם השניה ועושה את זה בדרך נעימה. יש לה שלל שיטות ותנוחות.
אילו היה זמן, לדעתי ניתן לגמור איתה גם פעם שלישית וגם רביעית ולא בגלל שהיא פצצה סקסית. רק מהמומחיות שלה איפה לגעת וכיצד.
אולי אבוא שוב