[QUOTE=שמחה] [QUOTE=erezzz000] האפשרות הכי טובה מבחינתי שהוא משום מה לא ציין -קוראים לה גוגל...
תכתבו בגוגל independent אין לקדם אתרים kiev ותגלו שפע של אתרים, והפניות לנערות ליווי כוסיות.
[/QUOTE]
דווקא ממשרדי ומודעות ליווי היו המלצות , לא פעם , להתרחק (רמה לא משהו ותמונות מזוייפות)
אם על זה אתה ממליץ - כך אני מבין.[/QUOTE]
ממש לא. לא ירדת לסוף דעתי בכלל.
אני ממש לא מדבר על משרדי ליווי, אלא על אתרים של נערות ליווי עצמאיות (מישהו ערך לי את ההודעה משום מה למרות שלא פרסמתי שום אתר).
תחפשו אתרים של נערות ליווי עצמאיות, הן בחורות רציניות, שמרביתן דוברות אנגלית ברמה מאוד גבוהה, תתעלמו מהמחיר שהם דורשות באתר - תציעו מחיר יותר נמוך לפגישה, ברוב המקרים הן יסכימו, תתאמו עם כמה כאלו כדי שיהיו לכם כמה אופציות, תסבירו שאתם באים לכמה ימים לעסקים (אבל אם אתם מבינים שלא תוכלו להפגש עם מישהי שכבר תיאמתם - תהיו בני אדם ותגידו לה שאתם צריכים לבטל מאיזו סיבה, כדי שלא תחכה לכם לחינם).
הבחורה הראשונה שתכירו כך, כבר תפתח לכם את הצוהר לחברות שלה ועוד כל מני אופציות, ואם לא הראשונה, אז השניה :)
את עבודת ההכנה אתם יכולים לעשות מספר ימים לפני שאתם מגיעים לקייב, ככה לא תצטרכו להתחיל לחפש כשתגיעו לעיל ולא תבזבזו זמן על שטויות.
זו הדרך לדעתי להגיע לבחורות הכי כוסיות, במחיר סביר ביותר ובלי יותר מדי מאמץ.
בהצלחה.