כ הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:) - דף 2 - סקס אדיר

הערב יום רביעי בשעה 21:00 מפגש מטריף, מוזמנים:)

11
תגידו חברים - מאוד מסקרן אותי להגיע לדבר כזה, דבר אחד מפריע לי וזה הדיסקרטיות בין הגברים.
אני מבין שלרובכם לא מפריע לראות או להראות אחד לשני במהלך הטקס המטורף,
אבל האמת לי נראה שיפריע במיוחד להראות ואולי אף לראות את פרצופיהם של החברים.

מה דעתכם? יש פיתרון?
No Regrets

14
מבין למה אתה מתכוון אבל מנגד בוא נצא מנקודת הנחה שפתאום תראה מישהו שאתה מכיר, נו אז הוא עושה בדיוק מה שאתה עושה
באמת נראה לך שגבר, למרות שרובנו די מפגרים,יעז לפתוח את הפה ולהגיד באיזה מקום הוא היה או את מי הוא ראה ולגרום לבעיות בין בני זוג
אותי האמת העניין לא מפחיד ולבוא עם מסכה לאירוע כזה נראה לי יותר ירתיע את שאר המשתתפים וכמובן את הבנות עצמן. אבל לייתר ביטחון חכה לתשןבה מ חע"ס בכבודו ובעצמו

15
אני יש לי פתרון
לא יודע אם זה מעשי ,אבל אם זה ייעשה באיזשהו מועדון סגור ,חשוך עם תאורה מתאימה או וילה /לופט מתאימים זה בהחלט יקל על כל החוששים ...
כביכול מגיעים למסיבה רגילה ..
אותי למשל זה יכול להרגיע ולבוא בכיף לכל מפגש כזה[מסיבה] כזאת !
בכסף הזה אפשר לקנות אהבה אמיתית.

16
Not to rain on your parade
אבל מעבר לחוויה של "האורגיה ההמונית" אני לא רואה בדיוק מה כל כך קוסם במפגשים האלו.
מבחינה כלכלית שילמתם 800-700 שקלים למפגש של שעתיים והרווחתם 3 בחורות במקום אחת ושעתיים במקום 1
אבל בפועל אתם מקבלים הרבה הרבה פחות ממה שתקבלו מסתם להזמין את אותה הנערה הספציפית שאהבתם אליכם הביתהלחדר במלון לשעה. הבחורות שם על תקן בובות מין, מזיינים אותם בתורות ואתם על הטיימר בדיוק כמו תיקתוקיה כי לא מתאים להתנחל ליותר מידי זמן. הבחורות נחרשת מתחילת הערב עד סופו כמו מכונות אתם מוגבלים ל5-7 דקות לאקט. אז על 3 זיונים קוויקי של סה"כ 15 דק' שילמתם 800. אלא אם אתם יכולים לגמור 5 ו 8 פעמים בשעתיים שזה בנינו לא ריאלי מגוחך וחסר טעם.
מה יעשה אדם כמוני שצריך במינימום שבמינימום 20-30 דק' בשביל לגמור ולפעמים מגיע לשעה+
איפה להתחרע על הגוף שלה? לחפון את חמוקיה? איפה האקט שנבנה לאט לאט עד הפיצוץ?
לא בא לגרוע מהחוויה עצמה ואין ספק שהיא ייחודית עקב הסיטואציה וכל המסביב אבל כעסקת מין בתשלום לטעמי היא לא משתלמת.
אני חושב שפורמט של ערב שלם (כלומר סוג של מסיבה) עם כמות גדולה יותר של בחורות וגברים יכול להיות הרבה יותר מעניין
לעשות מזה ערב מהנה בלי לחץ מ10 11 בלילה עד 4 או 5 בבוקר. מוזיקה אלכוהול ג'קוזי אווריה קצת נשנושים בקטנה. אפשר לשבת בכיף לדבר להעביר חוויות ולהנות מערב שטוף זימה וסקס, ולא להיות כמו סוסי מירוץ שמחכים ליריית הפתיחה.

תקראו לי חשדניסט אבל מדובר פה בסרסור לכל דבר ועניין שקיבל פס מההנהלה לפרסם את השירותים שלו פה.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

17
ravnadal
חבר אני לא חשוב שחולה על סקס הוא איזה שהוא סרסור... הוא אפילו לא מרוויח מזה איך איך הגעת לסרסרות,
הוא סך הכל מארגן מפגשים לחברים בפורום .. מתוך משו שאף פעם לא הצליח לפי מה שהבנתי והוא מצליח ובגדול...
ובקשר לזה שהמפגשים צריכים להיות יותר ארוכים ועם יותר משתתפים.. אתה מוזמן לפנות לחולה על סקס ולהגיד לו את הדברים האלו...
ככה לרשום להגיד כל מיני דברים. זה לא עוזר..
עובדה שחולה על סקס הרים כאן מפגשים שלא ניראו בכלל בארץ...

ועל זה שאפו!

19
[QUOTE=ravnadal]Not to rain on your parade
אבל מעבר לחוויה של "האורגיה ההמונית" אני לא רואה בדיוק מה כל כך קוסם במפגשים האלו.

תקראו לי חשדניסט אבל מדובר פה בסרסור לכל דבר ועניין שקיבל פס מההנהלה לפרסם את השירותים שלו פה.
[/QUOTE]

אם אינך רואה את 'הקסם' - אז אל תלך... כך עושים רבים...
החישובים של שקלים חלקי דקות חלקי בחורות - הם לא ממין הענין כאן.

לגבי חשדותיך....
יוזם המפגשים עשה כאן עבודה שהרבה שנים רק דיברו עליה כאן בפורום, דיברו ותכננו, ואף אחד לא הצליח לממש מאז האורגיה המפורסמת ב- 2009 (או 2008...)
על כך מגיעה ל'חולה על סקס' הערכה גדולה !
מידיעתי את התשלום לבנות המשתתפות באירוע (מאחת הבנות המשתתפות) ואת עלות החדר, ואת מספר המשתתפים והתשלום של כל אחד מהם ועשיית חשבון פשוט, אני יכול להבטיחך שלמארגן לא נשאר כסף בכיס...

אבל אולי ביבי מרויח משהו.. לך תדע.

המגביה עוף - ירחיק ראות

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”