אוליגפול , גם כל אחד מקטלג את "הדוגמניות" שלו בצורה שהוא רואה אותן . ואני בטוח שאם אנחנו מדברים על אותן דוגמניות, אוקראיניות פצצות שאני ראיתי, אין מצב ל 100 שקל לשעה.
אני עם קופיקו בגדוללל, כל מה שהוא אמר 100% נכון , אין אין אין פצצות במחירים האלו , כנראה הבחורות שאוליגפול הביא פצצות בשבילו , אבל הן הרמה הבינונית בעיניינו .
המחירים של הכוסיות על מתחילים ב 100$ לשעה וצפונה !!!!
הללו חברים מה אתם חושבים שאתם בקייב לבד?! יש מאות אלפי חרמנים מכל אירופה, במיוחד איטליה וטורקיה ששולחים הודעות גם לכל הפצצות האלו , ואני מבטיח לכם הערבים והטורקים משלמים הרבה יותר מהישראלים , וכל בחורה פצצה מקבלת אולי 20-30 הודעות חדשות כל יום מגברים ( אני יודע כי ראיתי את החשבונות של כמה בחורות שהיו איתי , והייתי בשוק, מקבלות אפילו הודעות מגברים בגרמניה, פולין , כל יום ! )
ואני מסכים איתך שבן אדם שיודע להשיג זיון יהיה לו יותר קל בכל מקום זה בוודאות ומי שלא משיג בארץ גם בקייב לא ישיג, אבל אני אומר לך , כשהייתי גר בארץ , כן הבאתי בחורות , גם בקייב הבאתי בחורות רגילות, על הפצצות שילמתי תמיד כסף ( בדרך כזאת או אחרת , ) אם לא תביא מזומן ביד , אתה קונה לה בגדים מהאושן פלזה בסביבות ה 200$ , עד שהיא תסכים לחזור איתך הביתה זה שהיא יודעת שהיא מיצתה את כל הסכום שהיא יודעת שהיא שווה ! רק אז היא תפתח רגלייים !
בקיצור אוליגפול היקר, אתה כנראה מדבר על רמה אחרת של בחורת , או אולי פעם אחת התמזל מזלך ותפסת איזה פרגית חדשה שרק עברה לקייב , אבל זה ממש נדיר כי הן לומדות מהר מאוד את רזי המקצוע !
קופיקו צודק בכל מה שאומר !