כ אוליוויה תא, סקס קלאסי עם אישה קלאסית... - דף 2 - סקס אדיר

אוליוויה תא, סקס קלאסי עם אישה קלאסית...

12
תודה לרוני,

לא כל אחד אוהב שופעות , לא כל אחד אוהב אנאלי, לא כל אחד מחפש לשבור קירות.

אני אוהב בלונדיניות רזות, שטוחות ועדינות.

הבחורה שתוארה ע"י רוני היא בדיוק , אבל בדיוק בשבילי! ( הייתי צובע את עיניה בכחול או ירוק, אבל נסתדר....)

תודה רוני! אתה המלך הבלתי מעורער!

17
אוליוויה אוליוויה

אני עדיין מרחף...

אז ככה, התקשרתי לפקידה המטורפת ובקשתי לקבוע עם אוליוויה. אמרה בסדר והתחילה לבדוק. פתאום אומרת לא. אתה בטלת כבר פעם אחרי שהגעת, לא קובעת לך! התעצבתי ממש אבל מה אעשה? בלעתי את הגאווה ושכנעתי אותה שהפעם יהיה בסדר. עשתה טובה ורשמה אותי.

הגעתי למקום והתקשרתי. לא ענתה. שלוש פעמים. התחלתי לחשוב שהיא דופקת לי ברז.

בסוף התקשרה ונכנסתי.

פתחה את הדלת מיודעתנו. התאכזבתי קצת למראה. מהתמונות פינטזתי שהיא קטנה יותר. גם הפנים לא נראה לי משהו. נשארתי בכל זאת.

אני זוכר שנכנסתי להתקלח בהרגשה של נפילה.

יצאתי והיא על המיטה יושבת בסקסיות. What do you like שאלה.

התחלתי ללקק לה את כפות הרגליים (מטופחות. מושלמות). שיתפה פעולה. יש לה כוס מהמם והיא עושה מה שאומרים לה איתו. התחלתי לרדת לה. בהתחלה הייתה אדישה אבל לאט לאט נפתחה והתחילה להתחרמן. החזיקה לי את הראש ודחפה אותי לתוכה תוך שהיא משתמשת הפה שלי לחיכוך להנאתה.

משם כבר גומי ובפנים. הזדיינו חזק והיא רטובה לגמרי. הרגשתי כמו טיל משומן בתוך מנהרת ניסוי של נאסא.

פתאום היא אומרת לי בביישנות I want doggy.

מי אני שאסרב?

שוברת קירות כמו שרבינו אומר. אוהבת סקס.

אחרי שגמרה נתתי לה טיפה לנוח ואז הביאה לי ביד תוך כדי שפותחת את הכוס שלה עבורי. השפרצתי לה על הירך הפנימית.

הפסקה. סיגריה. מקלחת והלאה.

השכיבה אותי ומצצה. אז ישבה עלי וניצלה אותי שוב. משם לדוגי עד שגמרה (לאט לאט הכנסתי לה את כל האצבע הגדולה לישבן. אהבה מאוד).

אז הגיע השוס- נשארה בתנוחה ולקחה את שמול בין כפות רגליה. עיסתה אותו בכיף ובמיומנות תוך כדי שאני מכניס לה אצבות בשני החורים עד שגמרתי.

מדהימה.

חזה קטן אך לא נעלם (אוהבת שצובטים לה את הפטמות חזק. חזק ברמה של התאמצתי עד שאמרה שמרגישה)

תחת 9

פנים: מתחיל 6 אבל עולה ל 8

Gfe: אותו דבר

לא צורכת חלבונים

מתנשקת בעדינות

מקווה לחזור לפני שטסה ב3.6

19
מכירים את הרגע? אישור לעלות, נקישה על הדלת, ממתין 1,2,3,4,5,6,7...אולי הדפיקה הייתה חלשה מדי...(אני לא מהצופרים בכביש, בחור עדין) נקישה יותר חזקה, המתנה של עוד 10 שניות ... נו מה הולך שם? להתקשר לפקידה? יש מוזיקה בפנים....
עקבים מתקרבים, הדלת נפתחת ו....
מכירים עוד רגע? שאתה מחזיק 2,3 ונפתח הפלופ עם 2,2,3 ואתה משחק אותה קול אבל בפנים שאגת שמחה (פול האוסססססס)?
הבחורה פשוט פצצה!!! יופי קלאסי, שיער קש בלונד צבוע, גוף של דוגמנית, שדיים קטנים אמנם אבל רגליים שלא נגמרות ותחת מדהים!!!!
לבחורה 4 כללים לא לגעת במרעום, לא לגמור לה בפה לא לגמור לה על הפנים ולא לגעת במרעום. זה אולי ירתיע אנשים מסוימים אבל אני מאוד נהניתי!
תהיה עד ה 26 ביוני

20
עשיתי קבלת שבת אצל אוליוויה
כמו שנאמר, מדובר בסקס קלאסי - במובן החיובי ביותר. אבל שלא תטעו: כשהיא נכנסת לזה היא מתחילה לנוע בפראות והיא תתיש את גדולי הזיינים.
הגעתי לבית הזונות בירקון ובאתי לדירתה. אוליוויה פתחה לי את הדלת לבושה בשמלת רשת שחורה ונעלי עקב.
מדובר באשה נאה וסקסית: גבוהה, יפה ורזה. אלגנטית. קלאסית. פחות זנותית: אין לה קעקועים, חזה קטנטן ומתוק.
לאחר פגישת היכרות קצרה שבה כל אחד מאיתנו סיפר על הציפיות שלו מהקשר, נכנסתי להתקלח (איגור, בבקשה תדאג לה למגבות!)
יצאתי והתיישבתי לידה, והתחלנו להתנשק ברכות וחושניות. היא נעמדה וביקשה שאעזור לה לפתוח את הריצ'רץ' של השמלה... אז עזרתי לה. היא חשפה גוף בצבע משמש, ששגרם לי לגעת בו ולנשק אותו.
נפטרנו מהשמלה, נצמדנו לעוד חרמונים והשכבתי אותה על המיטה כשהיא עוד עם הנעליים...
היא נפתחה בפניי, ואם הייתי מלח פלפל הייתי אומר שהתחלתי לעסות את נקודת הג'י שלה. אבל אני לא, אז אומר שהתחלתי לאונן לה. ובגלל שאני לא מלח פלפל, גם לא אספר לכם על מולטי אורגזמות שלה, אבל כן אומר שהיא היתה רטובה בטירוף והרגשתי שאני דוחף אצבע למלון בשל ועסיסי ובקושי רב החזקתי את עצמי ולא דחפתי לה גם את הלשון שלי...
הזרג שלי הפך בינתיים למגדלור, והלבשנו אותו בקונדום האדום. ואז... היא התנועעה בצורה משגעת והביאה אותי לגמירה מדהימה
היא הציעה מים לאחר מכן, ועברה לעיסוי עדין ומהנה. דיברנו, צחקנו והתחלפנו: אני מעסה אותה. המשכתי לתחת... בין הרגליים... ושוב תחושת המלון העסיסי... הפעם חדרתי אליה בדוגי. מראה מלבב: חור התחת שלה (שוב: החזקתי את עצמי מלתקוע שם את הלשון שלי) והכוס בזמן שאני מפמפם אותה
היא התנועעה כך שאני הרשיתי לעצמי בשלב מסוים להיות סטטי, ואז המשכנו למיסיונרית.
טחנתי אותה כששנינו מחובקים ומיוזעים, וכך הגיעה הגמירה השניה.
תודה לאוליוויה על שעה מהנה
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”