כ מנושי לרה והחולירע.......בתים! - דף 2 - סקס אדיר

מנושי לרה והחולירע.......בתים!

11
מנושי עזר לי בעבר והיה מאוד אמין.
הסבר הרבה יותר סביר: היא לא זונה מקצועית, והיא נשחקה תוך מספר ימים בודדים.

באסה ליפול ככה גם לי זה קרה והיה מאוד מאוד מעצבן Dead. תודה שאתה מזהיר את כולנו מה המצב כרגע!

חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

12

כמה חוקים להנות עם זונה:
1-לא לשאול מה את עושה ומה לא לקבוע להגיע לדירה לראות את מצב רוחה ולשאול אותה אני יהנה איתך היום ?
אם היא תחייך ותענה לך כן כנס
אם היא תגיד לך אולי או איזה תשובה בלי חשק אז תברח אתה לא במסעדה מבקש תפריט ואתה לא נרקומן בכספומט בלוד
2-להגיע מבושמים מקולחים ולבושים מכובד אחרי הכל מדובר בבן אדם ולא במתקן בסופרלנד
3-אם אתם שמנים תעשו דיאטה עם אתם נמוכים תקנו נעלי עקב בחורות וזונות לא אוהבות גברים שמנים ונמוכים ובטח שלא דתיים...
4-לא לדבר על הפורום אל תנסו להרשים אותה שאתם בחורים טובים ותנסו לעזור לא ייתכן שהיא יום בארץ והיא כבר יודעת שמישהו פירסם באיזושהו פורום שהיא הסכימה ל500 לשעה
5-לעולם אל תלכו לזונה עם שוקולד פרח יין וכו...במנטליות של הרוסים זה התנהגות של אדיוט
6-אל תחכו לזונה מתחת לבית כמו מסכנים חכו עשר דקות הם היא לא עונה תעשו פרסה ותחזרו לעיסוקיכם להזכירכם שוב אתם לא נרקומנים בקריז מחכים למנה
7-לעולם אל תוציא על זונה סכומים שיפגעו לך בכיס או במשפחה או סכומים שבאים על חשבון דברים אחרים בחיים וכו..

מתוך פוסט ישן שלי על לוסי עליה השלום.....

מוקדש לחולה חזה עומד מהיחצן הגדול מנושי ....!
זה שיש לך זין זה עדיין לא אומר שאתה גבר!

14
מנושי,
מאד התרשמתי מהתגובה הרגועה שלך. אני גם בטוח שהעצות האלה יכולות לעזור למי שיפנים אותן ולא יתייחס אליהן כאל עוד בדיחה. אני ממליץ לכל אחד להדפיס על מגנט ולשים על המקרר. טוב... לא חייבים על המקרר. אפשר גם ב-memo במנצעי.

חולה חזה עומד,
למרות שכתבת מתוך תסכול וכעס ועצבים כתבת דיווח טוב מאד שיכול להועיל ורוב מה שכתבת היה יותר בכיוון של תסכול שזה טבעי להרגיש ואני רוצה להגיד לך שבסך הכל קבלתי רושם שאתה בן אדם חיובי. פה ושם התנפלת על חבר אחר קצת יותר מדי (אבל זכרת גם לפרגן).

לכולם,
סתם טיפ שלא קשור בכלל למה שכתבו כאן ויכול להיות מועיל מדי פעם: אם כתבתם משהו וכבר שלחתם אותו ואחר כך גם אם עבר יום או יותר קראתם שוב ומצאתם שגיאה או שאני לא יודע למה רציתם לשנות איזה מילה או משהו אז אפשר להקיש על "אפשרויות הודעה" מעל להודעה שלכם ובתפריט שנפתח אפשר להקיש על "עריכת תגובה" ואז אותה הודעה נפתחת לתיקונים ועריכה ואפשר לתקן ולשלוח מחדש. אפשר לעשות את זה רק על הודעה שאתם כתבתם. (הכפתור "שליחת תגובה" ישתנה ל"עדכן הודעה" אבל זה אותו הדבר).
סתם חשבתי פתאום לעדכן את מי שלא יודע.

16
וואו הכמות נפילות כאן יותר גבוהה בהרבה מכמות ההצלחות,
ממש מצער לשמוע על-כך מקווה שידעו ימים טובים יותר, וכל אחד שמדווח בהערצה לבחורה והניסיון שיווק,
יש לקחת בערבון מוגבל את הדיווח עד שמשתמש אמין יאמת זאת לצערי..

18
[QUOTE=מנושי]

כמה חוקים להנות עם זונה:

1-לא לשאול מה את עושה ומה לא לקבוע להגיע לדירה לראות את מצב רוחה ולשאול אותה אני יהנה איתך היום ?

אם היא תחייך ותענה לך כן כנס

אם היא תגיד לך אולי או איזה תשובה בלי חשק אז תברח אתה לא במסעדה מבקש תפריט ואתה לא נרקומן בכספומט בלוד

2-להגיע מבושמים מקולחים ולבושים מכובד אחרי הכל מדובר בבן אדם ולא במתקן בסופרלנד

3-אם אתם שמנים תעשו דיאטה עם אתם נמוכים תקנו נעלי עקב בחורות וזונות לא אוהבות גברים שמנים ונמוכים ובטח שלא דתיים...

4-לא לדבר על הפורום אל תנסו להרשים אותה שאתם בחורים טובים ותנסו לעזור לא ייתכן שהיא יום בארץ והיא כבר יודעת שמישהו פירסם באיזושהו פורום שהיא הסכימה ל500 לשעה

5-לעולם אל תלכו לזונה עם שוקולד פרח יין וכו...במנטליות של הרוסים זה התנהגות של אדיוט

6-אל תחכו לזונה מתחת לבית כמו מסכנים חכו עשר דקות הם היא לא עונה תעשו פרסה ותחזרו לעיסוקיכם להזכירכם שוב אתם לא נרקומנים בקריז מחכים למנה

7-לעולם אל תוציא על זונה סכומים שיפגעו לך בכיס או במשפחה או סכומים שבאים על חשבון דברים אחרים בחיים וכו..

מתוך פוסט ישן שלי על לוסי עליה השלום.....

מוקדש לחולה חזה עומד מהיחצן הגדול מנושי ....![/QUOTE]

הייתי מוסיף : 8 - הכי חשוב. זונה ביקשה 500 כולל הכל ועד שקבלת את הטלפון שלה והגעת לפגישה עלה המחיר ל700 ??? פרסס במהירות כי אתה הולך לשלם יותר ולקבל הרבה הרבה פחות. (היא כבר למדה הילכות פריירים תאבי חורי תחת).

בקשר לשוקולד ופרחים (5) - אני נוטה להסכים. בקשר ליין אני לא כל כך מסכים. לפעמים הטיפה המרה ממתיקה מאוד את האווירה ופותחת חורים שהיו עד עכשיו סגורים למבקרים (מניסיון).
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

20
שלום חברים יקרים ואהובים שלי
אז ככה אולי קצת טעיתי בהגדרה שלי לגבי מנושי לגבי היותו יחצ"ן ועל כך אני מיצר מעומק הלב, הדברים נכתבו מיד
לאחר הנפילה הכואבת ומיד גם באה תגובתי בהתאם, אז סליחה מראש ממי שנפגע.
אני רק מבקש מכל חברי הפורום הנכבדים בבקשה אנא דייקו יותר בדיווחים שלכם אם לכם הייתה כימיה טובה עם הבחורה
זה לא אומר שלאחר יהיה, ולכן תשאלו את הבחורה תוך כדי המפגש אם היא תהיה מוכנה לעשות את זה גם עם אנשים אחרים.
ולגביך טיטן ידידי אולי לא קראת טוב את הדיווח שלי, אבל המחיר לא עלה ל700 בכלל, אלא סוכם על שעה וחצי ב700, אם הייתי
שם רק שעה המחיר היה רגיל 500 ש"ח אז לא נדלקה לי בנושא זה שום נורת אזהרה.
ולגביך מנושי ידידי, עדיין אני מחפש את האחד והמיוחד שחזר ממנה עם דיווח טוב, יש שני דיווחים לגביה חוץ ממך ושניהם
נפילות כואבות, אז הצעות ייעול במקרה הזה לא כל כך יעזרו אני חושב
שיהיה יום טוב לכולנו
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”