אני כבר הרבה זמן קורא בפורוםולפעמים גם מדווח, ואני חייב להודות לפורום הזה שעזר לי לא מעט לא ליפול מפני זונות גרועות.
אבל באמת כמו הכותרת של הפורום בשנים האחרונות, ובמיוחד עכשיו היצע הבחורות שמגיע אלינו הוא מעט
בנוסף לזאת הבחורות שמגיעות גם כן וגם שמפרסמות באתר הלבן הם לרוב מכוערות/ קרות ואני כל הזמן קורא על הבחורות לפני שאני רוצה ללכת, ואני שם לב שאו שמגיעה בחורה מכוערת כמו בבן יהודה 20 (וראיתי ואתה בפנים והיא נראת כאילו כל השפיך שהיא בלע כיער לה את הפרצוף, בקיצור כמו מצורעת)
דוגמה לבחורה קרה, זה פשוט כמעט כל זונה כרגע בשוק
בכנות בזמן האחרון אני חושב, שלנו בתור לקוחות שמחפשים את הסיפוק הטוב הזה שבכיף היה מחזיר אותי להתמכרות לעוד שבוע עם חשק בעיניים ובחיים לזונות איכותית צעירות קוסיות, ואז באמת הייתי מוכן לשלם 500 ש״ח כי זה אכן שווה את זה
שהייתי בחול אם זה קייב, שזיינתי מלא קוסיות ובכלום כסף, או במדריד שמצאתי בחורה ספרדיה (ממדריד עצמה בוודאות) צעירה קוסית שהיה לי ערב פשוט לוהט איתה
חזרתי לעבודה שלי עם מלא מרץ ואנרגיה פתאום
לצערי בגלל שאנחנו מדינה מטומטת, זה משפיע גם על הענף הזה
בזמן האחרון אני הולך לזונה פעם בחודש, משלם עבור גמירה אחת, רק על מנת לספק את צרכי (לצערי אין לי אישה, ואני רווק כבר הרבה זמן)
אני חושב שאנחנו בתור לקוחות צריכים כרגע להירגע יותר מבחינת הבחורות בשוק, ולא ללכת סתם
ואם הולכים, אז לשלם על פעם אחת רק כדי לספק את הצרכים
כי כמו שאמרתי קודם
התגובות בפורום על הזונות, די חוזרים על עצמם, ואם אנחנו בתור לקוחות, לא נירגע אם הצריכה המיותרת (נפילות)
אנחנו רק מעודדים את השוק הנופל הזה
אני לא אומר לשבות, ולהפסיק ללכת לגמרי, כי זה צורך טבעי שלנו כמו לאכול ולשתות, אני רק אומר לצמצם ככל הניתן
ולחשוב כמה כסף בחודש אני מוציא על זונות
אני לדוגמה בחודש מרץ הלכתי להלן (300)+ אניה בת ים (500) ולצערי גם לנפילה אחת באשקלון (300), ואני יצמצם עוד כי פשוט נמאס לי מכל החרא הזה
בהצלחה לכולכם