כ ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא - דף 11 - סקס אדיר

ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא

101
קקטוס - לדעתי צריך להעניק לך תואר "דוקטור לשם כבוד" מאוניברסיטת הפורום.
סאחה על ההתמדה והנבירה בארכיון. חסרים רק מראי מקום ואתה יכול להגיש את זה כעבודה סמינריונית בפקולטה למדעי העבודה בעיניים.

רק דבר אחד לא ברור לי, הלילה חלמת על האדמין הקודם? צחוק

זה מה שגרם להשכמה המוקדמת היום? הסיוט שנקטע?
I fart in your general direction

102
oops!... i did it again Shocked

===================================================================

פרופיל: בולבולקולוגסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:בולבולקולוג
קבוצה:משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!! משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!!
מצב חשבון:מושעה
הצטרף / הצטרפה:19/-05-/2008 בשעה 00:07
ביקור אחרון:19/-03-/2011 בשעה 15:58
הרשמה לרשימת תפוצה:לא
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של בולבולקולוג מצא הודעות משתמשים
מצב מחובר:לא מחובר לא מחובר
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

105
מה אתם עושים רעש על כלום. אני הלכתי ראיתי רוסיה מבוגרת ולא מלהיבה שבחינם לא הייתי שוכב איתה וביטלתי
כפרות על ה 20 שקל חניה. חוק מס'1 לא משלמים על משהו שיש ספק או שנדמה לך שאפשר להשיג בחינם.
מה אכפת לי יחצנות לא יחצנות לא צריך להתרגש מכל הטררם. תבוא תראה בעיניים ותחליט אין חכם כבעל ניסיון וזה למה 95 אחוז מהידע שלי באירוח מגיע מהתנסות אישית צריך פשוט לשבת על המגזינים ולהזמין בחורות או להגיע למקומות ולערוך סינונים.
כמה פעמים ישבתי בבית מלון הזמנתי הגיעה בחורה ברמת מכון 200 שקל ביטלתי .הזמנתי הגיעה בחורה ברמה של 300 ביטלתי עד שהגיעה בחורה ברמה של 600-800 ואז נכנסים. במקרים נדירים השתמשתי בהמלצות.
מה שהיה פעם היה הכי פשוט 20 בחורות+תמונות אמיתיות+תמונות פנים ב 400-800 שקל.
בחר מלון בחר בחורה שלם תהנה כפי יכולתך למשך שעה ללא הגבלת אקטים וביי.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

106
רבנדל כמה שחצנות יש בהודעה שלך?אצבע למטה
היכן הדיווחים על ההצלחות המהממות שלךשאלה
למה אתה חושב שכולנו יכולים לממן כמות כזו של קנסות לבנות שמגיעות ואתה מבטל איתן את הפגישהשאלה
למה אתה חושב שלדיווחים אמינים ובכלל לאמינות בפורום אין חשיבותשאלה

ההודעה שלך היא בדיוק מה שכל נותנת שרות גרועה צריכה, אל תתיחסו לדיווחים והמלצות אלה בואו ותראו, הסטטיסטיקה מראה שיותר מ50% ימשיכו למרות שהבחורה לא לטעמם.

107
[QUOTE=ravnadal]מה אתם עושים רעש על כלום. אני הלכתי ראיתי רוסיה מבוגרת ולא מלהיבה שבחינם לא הייתי שוכב איתה וביטלתי כפרות על ה 20 שקל חניה. חוק מס'1 לא משלמים על משהו שיש ספק או שנדמה לך שאפשר להשיג בחינם.
צא ולמד - לרב-נדל נדמה שיכול להשיג בחינם רוסיות מבוגרות ולא מלהיבות שבחינם
לא היה שוכב איתן - אז בשביל מה בכלל להשיג אותן
ואפילו בחינם - אם גם כך לא היה שוכב איתן.

מה אכפת לי יחצנות לא יחצנות לא צריך להתרגש מכל הטררם. תבוא תראה בעיניים ותחליט אין חכם כבעל ניסיון וזה למה 95 אחוז מהידע שלי באירוח מגיע מהתנסות אישית צריך פשוט לשבת על המגזינים ולהזמין בחורות או להגיע למקומות ולערוך סינונים.
כמה פעמים ישבתי בבית מלון הזמנתי הגיעה בחורה ברמת מכון 200 שקל ביטלתי .הזמנתי הגיעה בחורה ברמה של 300 ביטלתי עד שהגיעה בחורה ברמה של 600-800 ואז נכנסים. במקרים נדירים השתמשתי בהמלצות.
תכף אני מדמיין את נבחרת חברי הפורום מתפרסים בלובי של מלון או במסדרון של מלונית
ושיירה של בנות עוברות בסך - והם (החברים) מבטלים אחת אחרי השניה וממשיכים לבטל
עד שכל אחד מחברי הפורום זוכה באותה אחת עם הלוק המינימלי של 800 ש"ח , ויאללה .....
קדימה הפועל ... אותה נרים לחדר

מה שהיה פעם היה הכי פשוט 20 בחורות+תמונות אמיתיות+תמונות פנים ב 400-800 שקל.
בחר מלון בחר בחורה שלם תהנה כפי יכולתך למשך שעה ללא הגבלת אקטים וביי.
פעם היה חור בגרוש ופעם יכולת לקנות את מניית טבע ב- בדולר ליחידה.
מה שיש היום זה מה יש - בין אם זה טוב או רע - בינוני או מנחוס
ועם זה צריך להסתדר או לעשות יבוא אישי...
וכמובן תמיד קיימת האופציה הידנית או עם הבחורות החינמיות

[/QUOTE]

סמבטיון2012-01-19 09:39:52

108
כנראה שהתגלית האחרונה (בולבולקולוג) דרבנה את ההנהלה החדשה לחפור ולהעיף עוד 2 ניקים פיקטיביים של עמית: מוחא כפייה
(אתמול 2 החשבונות עוד היו פעילים ושניהם עם דרגות מאד בכירות, 1 עם 120 הודעות והשני עם 89 הודעות) צחוק

פרופיל: אנטוניוסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:אנטוניו
קבוצה:משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!! משתמש שהושעה מהפורום על ידי ההנהלה !!!!
הצטרף / הצטרפה:07/-03-/2008 בשעה 02:49
ביקור אחרון:15/-12-/2010 בשעה 14:50
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של אנטוניו מצא הודעות משתמשים

==================================================================

פרופיל: פינוקיוסטטיסטיקות פעילות
פורום סקס
שם משתמש:פינוקיו
הצטרף / הצטרפה:03/-09-/2007 בשעה 01:50
ביקור אחרון:29/-11-/2010 בשעה 20:34
מצא הודעות:חפש הודעות אחרות של פינוקיו מצא הודעות משתמשים
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

109
ההודעה הכי "חזקה" של פינוקיו לפי דעתי: צחוק

[QUOTE=פינוקיו]התגובה הזאת מופנית לכל הסקפטים והציניים שלא ראו את הטוחן מזיין את שרון.

נפל בחלקי הכבוד להשתתף באחת האורגיות של שרון.
בדיון מסיבת אורגיה חדשה+חדירות כפולות עם שרון
יחד עם בולבולקולוג מיודענו (שמישהו הגדיר אותו פעם כקול השפוי של הפורום אם אני לא טועה זה היה בדיון מכרז הבתולים של ירין) עם עוד משתתף שקט וכמובן עם הטוחן.

בולבולקולוג ואני הסכמנו שאין טעם לדווח על האורגיה (היו מספיק תיאורי אקטים בדיון) בעיקר בגלל הסיפא שלה שבה חזינו במפגן (זאת בדיוק המילה המתאימה) סקס בין הטוחן המהולל לשרון. ראיתי לא מעט זיונים בחיי וחוויתי לא מעט סקס גם באורגיות עם חברים אבל החיבור המיני שלהם הוא פשוט יוצא מגדר הרגיל ושרון מגיבה בצורה שלא תיאמן למגע שלו.

מי שלא ראה את הטוחן מזיין את שרון ושהיא גומרת ברצף, פעם אחר פעם, אחר פעם, אחר פעם ...
לא יוכל לעכל על מה מדובר !

הכרתי את שרון לפני האורגיה ואני יכול להגיד בוודאות שאחרי מה שחזו עיניי אני רואה אותה לגמרי אחרת כיום !
עם הגבר הנכון הנימפומנית שבה פשוט מתפרצת החוצה ולא יודעת שובע. אגב זה הרג לי את המיתוס ששרון פשוט לא מסוגלת להיאנח ולגנוח טבעית.

תקראו לזה נוסחת פלאים, מגע של זהב או חליל קסם זה לא משנה את העובדה שכעד ראייה אני רחוק מלהגדיר את הטוחן כמתלהב... ויותר מזה ! אני מחזיק ממנו הקאליבר מס' 1 שיש כאן בפורום. זאת לא תחרות והוא לא רואה אף אחד כאן ממטר כולל אותי ואני די מחזיק מעצמי.

חבל שלא קיבלתי מענה מבולבולקולוג אשר יכול רק לחזק את דבריי.

ליל מנוחה[/QUOTE]

היום כשאנחנו יודעים שהטוחן ובולבולקולוג הם אותו אדם (עמית) איך בדיוק פינוקיו יכול היה לפגוש את שניהם?

וכמו בולבולקולוג, כרגיל גם פינוקיו עסוק בלהלל את הטוחן ולהסביר לנו כמה הוא "הזיין האולטימטיבי" צחוק

תשאלו למה הדגשתי את השימוש הלא כל כך נפוץ במילה "סיפא"?

כמה פעמים בדיוק נתקלתם בשימוש במילה הזאת בפורום?

בדקתי עבורכם, חוץ מפינוקיו עוד שלושה השתמשו במילה סיפא:

[QUOTE=שרון מתל-אביב] מה בדיוק הייתה אמורה הסיפא של דבריך זה עשוי להגמר רע... להשיג ? [/QUOTE]

[QUOTE=19LOLx8] אילו היית קורא את המצע שלה ... לא היית שואל את הסיפא המצוטטת ...

גילעד[/QUOTE]

[QUOTE=gfeseeker]

איצטגנין,

כאחד שמכיר את חלי מצוין אך לא ניחן בכישרון כתיבה כמוך - אתה מדהים.

הדווח שלך קולע אחד לאחד.

והסיפא כפי שכבר כתבתי מעלה הכי חשוב.

חלי היא יהלום במחוז דן - אל תבהילו אותה.

בריאות ושלווה אחיי.

[/QUOTE]

מקריות שהמילה הזאת מופיעה בהודעות של פינוקיו, גלעד ושרון?

ממש לא, אותו אדם כתב את שלושת ההודעות האלה!! (עמית)

קישקשתא2012-01-19 10:16:05

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”