ג'ניה ההיריונית
הקדמה:
הצטברו אצלי כמה דיווחים ודגימות מהימים האחרונים, אז בואו נתחיל...
תחילה משהו על מציצות- לא חייבים תמיד ללכת על מציצה+זיון. אני יותר ויותר מוצא את עצמי מסתפק במציצה, אם היא טובה ובלי הגבלות זה מאוד משתלם. זה גם מאפשר להתרשם מהבחורה אם לוקחים אותה בפעם הראשונה, אם זו נפילה אז לא כזה נורא (50 ש"ח) ואם זו מציאה אז בפעם הבאה (או תוך כדי) אפשר לשדרג לזיון. רק חשוב מאוד לוודא שהיא מתפשטת ושיש לך יד חופשית לגעת, למזמז ולדחוף אצבעות לכוס. בהיבטים מסוימים זה מהנה לא פחות (אם לא יותר) מזיון, רק צריכים לבוא בראש שאם שילמת 50 ש"ח רק למציצה זה לא אומר שמגיע לך שירות סוג ב', מגיע לך אותו יחס ופינוק כאילו ששילמת על זיון 
בהר ציון, בלילה יבש ובלי מציאות, עמדה לה ג'ניה עם בטן הריונית בשלב מתקדם כשלידה סודאני.
עצרתי והיא ניגשה עם חיוך, עשתה קצת עיניים, שאלה אם אני רוצה פינוק, קולה נשמע קצת מרחף... אין לי פטיש להריוניות אבל אמרתי "ננסה", מה עוד שלא חיכו לי מעבר לפינה חלופות טובות יותר. לקחתי אותה למציצה ב- 50 ש"ח.
התחלנו לנסוע ולהפתעתי לא ביקשה לפנות לכיוון מסוים. אמרה שניסע לאן שאני רוצה. מתאים לי.
עשינו קצת סיבובים, שיגעתי אותה קצת עם המוזיקה אבל היא זרמה בראש שלי והיה כיף.
לבסוף לקחתי אותה לגן, חנינו בפינה שקטה ועברנו למה שמעניין באמת.
הורידה בגדים תחתוניים, ביקשתי שתשאיר את חולצת הסאטן הלבנה שלבשה.
החלה למצוץ (עם קונדום), מציצה איטית תוך כדי שאני מחזיק לה את הראש ומדי פעם מעביר הילוכים. יד אחת על הראש, יד שנייה מלטפת את הבטן, יורדת לאזור הכוס, מכניס אצבעות ודוחף, מסובב... היא לוקחת את הזמן, מוצצת ועושה עבודה עם הלשון, עושה כבוד למקצוע.
להלן הפרופיל
שם הזונה : ג'ניה
מוצא : פרוסקי
מזל אסטרולוגי : קשת
מקום עבודה קודם : אמרה שפעם הייתה עומדת בתחנה הישנה, עכשיו עומדת בהר ציון.
תעריף : 50 למציצה, 70 זיון.
שעות פעילות : מהלילה עד לפנות בוקר.
סרסור : עמד לידה סודני, היא אמרה שזה סתם מציקן שרצה זיון בזול ושאין לה סרסור.
סמים/אלכוהול/מחלות : מקווה בשביל התינוק שהיא בהפסקה עם הסמים.
תאור חיצוני : נמוכה, בטן מאוד בולטת, אי אפשר לפספס שהיא בהיריון. שיער בלונדיני צבוע (יום אח"כ ראיתי אותה עם שיער שחור).
קטגוריה : היריון
האם אחזור : יכול להיות שכן, בעיקר במצב חירום.
+++ פלוסים:
שירות, זרימה, תמורה למחיר.
--- מינוסים:
מראה, מוגבלות בתנועה בגלל הבטן.
תבלו.