פורסם במקור ב - 09/01/2011
במפגש המיוחד הזה החלטנו אני ושרון לחזור אחורה בזמן, כשלא היו אנשים על פני האדמה... חוץ משניים: אדם וחווה ואלוהים כמובן שצפה עליהם ממרומים.
ברצוני להודות אישית ל- SEXHUNTER על הרעיון למשחק המיוחד הזה... שיחקת אותה גבר! 
[QUOTE=SEXHUNTER]
בקרוב ...
אדם (Lavelle) וחווה (שרון מת"א)
"לא-טוב היות האדם לבדו ; אעשה-לו עזר כנגדו"
[/QUOTE]
לקראת המפגש שרון הכינה כמה תוספות מיוחדות (תראו את הכל בהמשך אם תמשיכו לקרוא
) שעשו את המשחק למציאותי ומהנה במיוחד. (אני מכיר מצויין את שרון ואפילו אותי היא הצליחה להפתיע
)
הפעם שרון הייתה אחראית לתסריט שלדעתי הוא לא פחות ממדהים! 
מתחילים...
הסיפור האמיתי והלא מצונזר של אדם וחווה בגן עדן
אני: אדם, הנחש
שרון: חווה, אלוהים
היה היו אדם וחווה...
הם חיו בגן עדן כשעלי תאנה צמודים לגופם ותקשרו עם אלוהים. סביבם הסתובבו בעלי חיים יפיפיים והחיים שלהם היו נפלאים. היה מותר להם לעשות כל דבר חוץ מלאכול פרות של עץ הדעת שגדל בגן עדן. (התחלנו את המשחק בכך שאני ושרון אוחזים יד ביד כשעלי התאנה מודבקים לגופינו עם סלוטייפ ומטיילים בסלון שלה).
חווה הייתה שובבה גדולה וכל הזמן הורידה את עלי התאנה שלה ובכך הכעיסה את מאוד את אדם שהיה "ילד טוב" ועשה הכל לפי הוראותיו של אלוהים.
הנה שוב חווה מתרוצצת בלי עלי התאנה שלה... אמרתי לעצמי כשראיתי אותה ממרחק מקפצת להנאתה על הדשא ערומה כביום היוולדה... (שרון קיפצה בסלון ובמסדרון בעירום מלא
)
"חווה שוב את בלי עלי התאנה שלך?
תלבשי מהר את עלי התאנה! את לא שמעת מה אמר אלוהים? הוא אמר לנו ללכת רק עם עלי התאנה!" נזפתי בחווה שנעמדה מולי וחייכה אליי בשובבות.
"אבל נורא חם עכשיו..." אמרה חווה ועשתה לי פרצוף מסכן מלווה בחיוך ממזרי.
"לא אכפת לי שחם... אלוהים אמר שאסור! תלבשי את עלי התאנה שלך מהר!" המשכתי לנזוף בה...
חווה הסכימה לשים את עלי התאנה על גופה ואפילו די התלהבה מזה אחרי שראתה איך זה נראה עליה... (נראה חבל על הזמן! גם אני וגם שרון לבשנו עלי תאנה ששרון הכינה מנייר
)
יום אחד אלוהים פנה אליי כשהוא מביט ומדבר אליי ממרומים (בקטע הזה שרון שיחקה את אלוהים, היא נעמדה על כיסא ודיברה אליי מלמעלה
)
"אדם!"
"כן אלוהים..."
"אדם אתה צריך להתרבות! מה קורה עם זה?" שאל אלוהים בקולו הסמכותי... (שרון עשתה קול גברי סמכותי... חחחחחחח התפוצצתי מצחוק
)
"להתרבות? אבל איך עושים את זה?"
שאלתי בבלבול...
"אתה צריך ללכת לחווה ולמזמז אותה בשדיים ובטוסיק!" אמר אלוהים ומיד עשיתי את דרכי אל חווה. ראיתי ממרחק את חווה שעמדה עם ישבנה החשוף ונשענה על סלע גדול (שרון נשענה על השולחן)
התקרבתי אליה מאחורה והתחלתי למזמז אותה בחזה הרך שלה ובישבנה... אבל זה לא עשה לי שום דבר מיוחד (כן בטח עוד שניה הייתי משעין את שרון על השולחן בחוסר שליטה ועושה בה את זממי
) לכן חזרתי בחזרה לאלוהים וסיפרתי לו שעשיתי את מה שהוא ביקש ממני.
"כבר חזרת?" שאל אלוהים בהפתעה...
"כן עשיתי את כל מה שביקשת..." עניתי לו בבלבול...
"וזה הכל? אתה צריך להכניס את הזין שלך לתוכה! לך ואל תחזור עד שתשלים את המלאכה!" אמר אלוהים בנזיפה ושלח אותי לחווה שהשתעשע להנאתה בגינה. (שרון עברה מהר מעמידה על הכיסא לאמצע הסלון... שוב עם ישבנה החשוף מולי
)
"אתה צריך להכניס את הזין שלך בתוכה" שמעתי את קולו של אלוהים בראש לי...
"הווו שלום אדם מה נשמע?" שאלה חווה, כשהיא מסתובבת ומחייכת אליי עם חיוך גדול על פניה... בלי לחשוב הרבה תפסתי בראשה הורדתי אותה לכיוון המפשעה שלי ודחפתי את הזין שלי לתוך פיה. אחרי כמה שניות שאני דוחף עמוק את זיינתי לתוך פיה הקטן שיחררתי אותה והחלטתי לחזור לאלוהים, בטוח שעכשיו עשיתי את עבודתי נאמנה 
"מה זהו? אתה כבר הולך?" שאלה בהפתעה ובעצב חווה.
"כן אני צריך לחזור לאלוהים..." אמרתי לה ועזבתי אותה...
אחרי שחזרתי לאלוהים וסיפרתי לו את מה שעשיתי לחווה הוא היה ממש לא מרוצה ואמר שידבר איתי אח"כ כי יש לו הרבה סידורים לעשות
(כמובן גם בסצנה הזאת שרון עמדה על הכיסא)
באחד הימים ניגש הנחש הערמומי (זהו ציור אמיתי שציירה שרון
בסצנה הזאת אני הייתי בתפקיד הנחש. החזקתי את הדף עם ציור הנחש והזזתי אותו על השולחן כאילו הנחש זחל
)
לחווה ואמר לה שאם היא תאכל מהתפוח האדום של עץ הדעת וגם תתן לאדם לאכול מהתפוח אז אדם יעניק לה את אחד התענוגות הכי גדולים של החיים. חווה ענתה לנחש שאלוהים אסר עליהם לאכול מעץ הדעת אבל הנחש לא ויתר ואמר שאלוהים לא ידע מזה.
חווה השתכנעה והלכה לחפש את אדם...
"אדם אתה רואה את העץ הזה שם?" שאלה אותי חווה והצביעה על עץ הדעת (זהו ציור של עץ הדעת שציירה שרון, הציור היה תלוי גבוה על הקיר
)
"כן ..."
"תשמע העץ נורא גבוה ואני רוצה לגעת בתפוח האדום שעל העץ ,תוכל לעזור לי להגיע אליו?" שאלה אותי חווה עם חיוך ערמומי.
"לא! אסור לנו להתקרב לעץ הדעת את הרי יודעת שאלוהים אוסר עלינו לעשות זאת!" אמרתי לה בתקיפות.
"נו בבקשה אני רוצה רק לגעת בתפוח בוא תעזור לי..."
אמרה בשובבות חווה וחיבקה אותי (כל הסצנה הזאת התחרמנתי על ישבנה של שרון כששלחתי את אצבעותיי לתוך חריץ ישבנה
)
"בסדר אבל רק לגעת!" אמרתי לה והלכנו יחדיו לעץ הדעת.
חווה החליטה לעלות על הגב שלי ואחרי שהיא עלתה היא עשתה מאמצים גדולים להגיע לתפוח אך ללא הצלחה (התיישבתי על ארבע על הרצפה ושרון נעמדה לי על הגב ושלחה את ידה לכיוון הציור של עץ הדעת, היה מאוד משעשע
)
"אווייי אני לא מגיעה"
אמרה חווה בעצב...
"אז לא משנה בואי נוותר" אמרתי לה בחשש קל שמא אלוהים יראה אותנו ליד העץ...
נראה שחווה הייתה מאוד עצובה אבל החיוך הגדול חזר אליה מהר ושנינו צעדנו יד ביד לגן...
לפתע משום מקום הגיח הנחש כשהתפוח האדום של עץ הדעת בפיו... (החזקתי את הציור הבא של הנחש בידיי והזזתי אותו על השולחן כאילו הנחש זוחל לכיוונה של חווה
)
"חווה? אני יודע שלא הצלחת להגיע לתפוח... אבל הנה הבאתי לך את התפוח בעצמי. תקחי אותו!" אמר הנחש והושיט לחווה את התפוח האדום אחרי שזחל קרוב אליה.
"אבל אסור לי... אלוהים לא מרשה לנו..." אמרה חווה בבלבול לנחש הערמומי.
"אלוהים לא ידע מזה. קחי את התפוח ותאכלי ממנו ואל תשכחי לתת ממנו גם לאדם!"
אמר הנחש בערמומיות וזחל בחזרה אל מחבואו.
חווה לקחה את התפוח האדום והעסיסי בידה... (לשרון היה בבית תפוח אדום אמיתי מאוד יפה שהתאים בול למשחק הזה
והנחנו אותו מראש על השולחן שיהיה בהיכון)
ונגסה ממנו...
חווה ניגשה לאדם...
"תשמע אדם התפוח הזה ממש טעים! אתה חייב לטעום ממנו!" אמרה לי חווה ונגסה עוד נגיסה גדולה מהתפוח וחייכה אליי בחיוך רחב בעודה לועסת את התפוח בפיה ומושיטה לי אותו...
"אני לא נוגע בו!" אמרתי לה בהחלטיות וסובבתי את ראשי...
לפתע שמתי לב שמשהו השתנה בחווה היא הייתה חווה חדשה... היא הייתה סקסית ופתיינית. פתאום היא התיישבה על ברכיה הכניסה את הזין שלי לתוך פיה והרימה את ידה למעלה... מוסרת לי את התפוח...
לא יכולתי לעמוד בזה! לקחתי את התפוח ונגסתי בו... הסתכלתי למטה וראיתי את חווה מוצצת לי בשקיקה ומביטה בי מלמטה איך אני אוכל מהתפוח ומחייכת לעברי תוך כדי המציצה 
התחלתי להרגיש את זה מיד! ההורמונים שלי עלו ולפתע הבנתי מה עושים עם אישה! 
הורדנו את עלי התאנה מעלינו והתחלנו לצחקק בשובבות בזמן שמבטינו החרמנים נפגשים.
התחלנו ללטף ולמזמז זה את זו! נישקתי את צווארה של חווה תפסתי את הציצי הרך שלה והתחלתי למצוץ את פטמותיה הורודות, עובר מפטמה אחת לשניה במהירות, מוצץ אותן בשקיקה ומלטף את ישבנה החלק של חווה. חווה התלהבה מאוד ולא הפסיקה ללטף את הזין שלי שעמד כמו שהוא לא עמד מעולם! 
לאחר זמן מה אחרי שסיימתי לטעום את מפטמותיה הורודות השענתי את חווה על הסלע (השולחן), ירדתי בנשיקות על גופה לעבר ישבנה ואחרי שליקקתי את הפלחים המרשימים שלה פתחתי אותם לרווחה והתחלתי ללקק במרץ ובחרמנות את ישבנה המזמין שהיה כ"כ מתוק וטעים 
חווה צחקקה בשובבות ולא האמינה איך לפתע פתאום השתנתי ככה והתחלתי לענג אותה... אבל זאת הייתה רק ההתחלה! 
הושבתי את חווה על הדשא כשהיא נשענת על העץ (הספה), פתחתי את רגליה לרווחה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והרטוב שלה שהיה מגולח למשעי! אחרי מספר נשיקות צרפתיות שהדבקתי לכוס שלה התחלתי ללקק לה במרץ במשך כמה דקות (ליתר דיוק שתי דקות פחות או יותר... זה מה שאני צריך כדי לגמר את שרון, לא פעם היא כבר אמרה לי שהלשון שלי זה כמו ויברטור בהזמנה אישית שמותאם בדיוק לקצב שהיא אוהבת
) עד שהיא גמרה בהתנשפויות ותזוזות מדהימות של כל גופה 
"ואאאווווו זה היה מדהים! אז הנחש צדק כשאמר לי שאחרי שאוכלים מהתפוח חוווים את אחד התענוגות הכי גדולים של החיים!"
אמרה חווה בזמן שחיוך ענקי התנוסס על פניה היפות...
אחרי הירידה המצויינת שעשיתי לחווה המשכתי לענג אותה ולהתענג בעצמי מהמעדן או יותר נכון "הפאי" שיש בין רגליה כאשר היא נשכבה עם רגליה מאחורי הראש (על הספה) וחשפה בפניי במלוא תפארתה את הגלריה האחורית שלה! פיסקתי את פלחי ישבנה לצדדים והתחלתי ללקק במרץ את הכוס והטוסיק שלה ואפילו להחדיר את לשוני עמוק לתוך שני חוריה הטעימים
(פוזה מחרמנת בטירוף! הטוסיק של שרון נראה כ"כ יפה בפוזה הזאת
)
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-4Final.swf[/FLASH]
אח"כ עברנו לפוזה שבה נשכבתי על הגב עם הראש בקצה המיטה וחווה התיישבה עם הכוס שלה על הפרצוף שלי מלמעלה. ליקקתי לה בכיף את הכוס ואת הטוסיק
וחווה לא התאפקה ומידי פעם ירדה כדי ללקק ולמצוץ את הזין שלי
(תוך כדי הפוזה שרון התבדחה כשהיא אמרה: "איפה הסטרפאון שלי? זאת פוזה למציצת גרון עמוק!"
צעקה שרון וצחקה
. שרון רק תגידי! מתי שתרצי תוכלי לדפוק לי ת'פה עם הסטרפאון שלך בפוזה הזאת
)
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cunnilingus-18Final.swf[/FLASH]
המשכנו לפוזה נוספת על הדשא (מזרון ההתעמלות) חווה מצצה לי את הזין ואת הביצים בשקיקה ואני ליקקתי לה במרץ את הכוס ואת הטוסיק 
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/69-8Final.swf[/FLASH]
הגיע הזמן לדחוף את הזין שלי לתוך חווה! כמו שאמר לי אלוהים לעשות

חווה נשכבה על הדשא (מזרון ההתעמלות) עם רגליה מאחורי הראש, באתי מעליה מהצד ובכיפוף החדרתי את הזין שלי לתוך הכוס היפה שלה והתחלתי לדפוק אותה במרץ מלמעלה

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Advanced-19Final.swf[/FLASH]
ואז עשיתי סיבוב קטן והמשכתי לדפוק אותה ככה תוך כדי שהיא סותרת על ישבני

(אחחח איזה מראה מדהים זה לראות מלמעלה איך הזין נכנס ויוצא מהכוס של שרון כשהיא "מקופלת" ככה

)
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Advanced-18Final.swf[/FLASH]
בהמשך נשכבתי על הספה וחווה התיישבה והתחילה לקפץ עליי בפוזה הזאת

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-19Final.swf[/FLASH]
"ווווואאאוווו איזה כיף זה שאכלת מהתפוח! נהיית ממש סופר זיין!"

אמרה חווה בהתלהבות בזמן שקיפצה עליי במרץ.
"זוכר שראינו את הציפורים עושים ככה? וגם את ההיפופוטם? זוכר את זה?" שאלה חווה בזמן שהתבוננתי איך התחת שלה מקפץ על הזין שלי

(חחח איזה מצחיקה שרון עם המשפטים על החיות

)
בהמשך עברנו לזיון בעמידה כאשר חווה נשענה על הסלע (הכיסא) ואני התחלתי לזיין אותה מהר וחזק מאחורה בכוס ולסטור על ישבנה הדורש

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-2Final.swf[/FLASH]
חווה מאוד התלהבה מהזיון הפרוע ואמרה שעכשיו אנחנו צריכים כל הזמן להעביר את הזמן בגן עדן בסקס וכמה שיותר

עברנו למיטת הקש שלנו (המיטה של שרון) והתחלנו להזדיין בפוזה הזאת

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/FacetoFace-11Final.swf[/FLASH]
"ווואאאוו איזו פוזה אינטימית!"

צעקה חווה בזמן שזזה על הזין שלי בחושניות ואני הבטתי בגופה המדהים, מרגיש אותה טוב טוב מבפנים

בהמשך חווה השעינה אותי אחורה והתחילה לרכב עלי במרץ בזמן שאני מוצץ את הציצי המדהים שלה ואוחז בישבנה התפוחי

[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Cowgirl-5Final.swf[/FLASH]
"קדימה אדם בוא נעשה את זה כמו בעלי חיים! זוכר את הזברות?!" צעקה בהתלהבות חווה והתיישבה על ארבע

התחלנו את הזיון בדוגי רגיל אבל מהר מאוד עברנו לדוגי לא שגרתי שנראה כך: (פוזה מגניבה אבל ממש לא קלה)
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-12Final.swf[/FLASH]
ואחרי כמה זמן חזרנו שוב לדוגי הרגיל שנמשך במשך דקות ארוכות בקצב מצויין
(אחחח איזה כיף זה לזיין את שרון בדוגי ולראות את הטוסיק המדהים שלה מלמעלה!
)
[FLASH WIDTH=580 HEIGHT=387]http://media.sexinfo101.com/positions/Doggystyle-6Final.swf[/FLASH]
גמרתי אחרי כמה דקות ושנינו נשכבנו מתחת לעץ כשאנחנו מחובקים ומתנשפים... (שכבנו על המיטה) לפתע משום מקום הופיע אלוהים והוא נראה ממש כועס! (שרון רצה לעמוד על הכיסא ואני המשכתי לשכב על המיטה)
"אתם נראים ממש מאושרים, מה אתם עושים פה? אכלתם מהעץ?" שאל אלוהים כשהוא נוזף בנו...
"לא מה פתאום!" ענינו לו יחדיו בחשש...
"האאא שקרנים! אני מאוד כועס ועכשיו אני מגרש אותכם מגן עדן!!! תסתלכו מפה!"
צעק אלוהים וגירש אותנו מגן עדן בזעם!

לאחר כמה ימים מחוץ לגן עדן...
"היי אדם! אדם! אתה שומע אותי? מה אתה ישן?" צעקה חווה כשהיא יושבת מעליי עם ישבנה המפתה...
"כן אני ישן..." אמרתי לה והצמדתי את הפה שלי לכוס הורדרד שלה 
"למה אתה ישן? אני רוצה להזדיין! יש לי חשק ממש גדול! אז במקום לישון בוא תלקק לי ת'כוס!"
אמרה באסרטיביות חווה והצמידה את הכוס שלה חזק לפה שלי ומיד התחלתי ללקק לה במרץ ולדחוף את לשוני עמוק לתוך הכוס הטעים שלה! 
"ישן כשהוא צריך לזיין אותי... אני ממש חרמנית!!!"
אמרה חווה כלא מאמינה והתחילה לרכב על הפרצוף שלי עם ישבנה.
"כן זה ממש לא בסדר מצידי!"
הסכמתי איתה ועברתי מליקוק הכוס שלה לליקוק הטוסיק שהיה טעים מאוד גם כן 
"תתבייש לך!"
צעקה חווה ורכבה עליי בפייסיטינג עצבני...
"איזה זין! אלוהים גירש אותנו מגן עדן!
היה נורא כיף שם!
אההה לא נורא אח"כ תלך תצוד לנו איזה עז כדי שיהיה לנו מה לאכול... אבל קודם אני אמצוץ לך!"
צעקה בשמחה חווה והתחילה להתענג על הזין שלי במציצה חמה, רטובה, עמוקה ומושקעת ביותר! כולל מציצת ביצים חמה ומענגת! פשוט גן עדן!

"תראה מה מצאתי כשטיילתי ביער!" צעקה חווה בשמחה והסתובבה אליי כאשר מסכה מדהימה על פניה...
(זאת המסכה ששרון לבשה
)
(הזמנתי את המסכה הזאת לשרון מחו"ל לקראת הצילומים של סרטוני הוידאו שהיא תעלה בקרוב
כמובן ששרון מצצה לי כשהיא לובשת את המסכה! זה היה מגניב ביותר! שרון נראית במסכה סקסית ומסתורית בטירוף!!!
)
לאחר כמה דקות של עינוג הדדי ב 69 חווה התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והתחילה לקפץ עליי בפראות! 
"כן כן אני אוהבת שאתה ככה פראי! אני רואה איך הזין שלך נכנס ויוצא מהכוס שלי במראה! בוא תסתכל!"
(התרוממתי והבטתי ביחד עם שרון במראה איך אנחנו מזדיינים) אמרה בהתלהבות חווה וקיפצה עליי בכיף ובהנאה...
"תשמע אנחנו יכולים להמשיך להזדיין כמו בגן עדן!" צעקה בשמחה חווה...
"כן מה זה משנה גן עדן או לא גן עדן... הזין שלי תמיד יכול להכנס לכוס שלך!" אמרתי לחווה וצחקנו יחדיו 
אחרי כמה דקות של זיון חווה הזכירה לי את הפעם ההיא שבאתי אליה והכנסתי את הזין שלי לפיה אחרי שדיברתי עם אלוהים...
"אדם אתה רוצה שנעשה את זה עכשיו כמו שצריך?" שאלה בסקרנות חווה והביטה לעברי בשובבות... 
"אהה את רוצה למצוץ לי ושאני אגמור לך בפה!"
צעקתי לה בהתלהבות...
"בדיוק!!! את זה עוד לא ניסינו!"
אמרה חווה והסתובבה אליי בדוגי...
הכנסתי את הזין שלי לתוך פיה, עם יד אחת תפסתי בראשה, עם היד השניה תפסתי בישבנה והתחלתי לזיין לה ת'פה במשך דקות ארוכות במציצה רטובה במיוחד 
לבסוף השפרצתי לה לתוך הפה כמות גדולה של זרע 
חווה פתחה פה גדול והוציאה את לשונה החוצה כך שהזרע זלג מתוך פיה על הסנטר שלה 
מחזה מדהים! 
"עכשיו בוא ננוח קצת ואז תצא ותצוד לנו איזה עז לארוחת ערב, נעשה על האש!"
אמרה בשמחה חווה המתוקה...
הימים מחוץ לגן עדן עברו אך הזיונים לא פחתו! אדם וחווה חיו באושר מחוץ לגן עדן והזדיינו ללא הפסקה לשמחתם הרבה! ותודה לנחש על התפוח הנכסף 
סוף
זהו הדיווח המיוחד שלי... מקווה שאהבתם 
ולך שרון אני שולח נשיקה חמה! לשוני וזייני מתגעגעים אלייך תמיד 
Lavelle
Lavelle2012-08-01 22:38:57