כ האחיות ליסה וכריסטינה - דף 14 - סקס אדיר

האחיות ליסה וכריסטינה

132
דיווח מהטובים ומהמיהמנים שהיו בפורום אי פעם, ישר כח!

[QUOTE=ערבה אנושית]

אתמול כריסטי התקשרה מודאגת למה אני שותק. היה מאוד נעים אבל מוזר הרי הייתי איתה ביום חמשי לפני 4 ימים בלבד.

ולמרות שחשבתי אל קפיצה הצידה, כמובן שמייד אמרתי שאני מגיע למחרת.

היום שהייתי איתה שאלתי את כריסטי למה היא דאגה לי כי סה"כ הייתי אצלה ביום חמישי וביום שיני בצהורים היא כבר התקשרה מודאגת למה אני שותק.

כריסטי ענתה: הייתה אצלי פעמים שבוע שעבר וכול פעם זיינת יותר משעה, אז אני וליסה דאגנו שקרה לך משהו אם אתה שותק.

אז או שלהן באמת אכפת ממני או שהן חושבות שאני זקן שיכול לקבל התקף לב אחרי 2 זיונים ארוכים בשבועבכי

[/QUOTE]

האחיות ליסה וכריסטינה

133
[QUOTE=אחים שלו גברים]
דיווח מהטובים ומהמיהמנים שהיו בפורום אי פעם, ישר כח!

[QUOTE=ערבה אנושית]

אתמול כריסטי התקשרה מודאגת למה אני שותק. היה מאוד נעים אבל מוזר הרי הייתי איתה ביום חמשי לפני 4 ימים בלבד.

ולמרות שחשבתי אל קפיצה הצידה, כמובן שמייד אמרתי שאני מגיע למחרת.

היום שהייתי איתה שאלתי את כריסטי למה היא דאגה לי כי סה"כ הייתי אצלה ביום חמישי וביום שיני בצהורים היא כבר התקשרה מודאגת למה אני שותק.

כריסטי ענתה: הייתה אצלי פעמים שבוע שעבר וכול פעם זיינת יותר משעה, אז אני וליסה דאגנו שקרה לך משהו אם אתה שותק.

אז או שלהן באמת אכפת ממני או שהן חושבות שאני זקן שיכול לקבל התקף לב אחרי 2 זיונים ארוכים בשבועבכי

[/QUOTE]
[/QUOTE]

אפשר פשוט להעביר את הדיווח לפורום סיפורים ארוטיים.
שם בטוח הוא יהיה אמין, (לא בטוח שיותר מחרמן)...

פין-חס2012-02-08 10:26:34
פין חס - מזיין ולא חס

האחיות ליסה וכריסטינה

135
[QUOTE=dickens] תגידו איך אפשר לקבוע עם שתיהן?
אני חייב להיות איתן!
[/QUOTE]
תתקשר לאחת מהן - למי שעונה, והיא כבר תסדר.

[QUOTE=צוקי2605]שכחתי לדווח שהייתי לפני כמה שבועות עם ליסה וכריסטינה ביחד. מה אגיד לכם - היה מדהים. אגב, לטעמי ליסה יותר שירותית היא זורמת יותר, אבל האמת גם כריסטי נהדרת. הפנטזיה שלי שהן גם יאוננו אחת לשניה... אבל הן לא מוכנות בטענה שהן אחיות. לא ברור לי מה הענין הרי הן מזדיינות אתי כשן ערומות ביחד אז מה הבעיה... טוב אולי אם אבקש עוד פעם...[/QUOTE]

מבחינתן מגע לסבי זה קו אדום (מניסיוני בעבר ראיתי אומנם הרבה קוים אדומים שנפרצו)

אני לא בקטע בכלל אבל ידוע לי שלפחות בעבר כריסטי עשתה מפגשים לסביים עם יוליה שמקבלת באותה מלונית.

האחיות ליסה וכריסטינה

137
ערבה... זה דוקא מאד ברור למה מגע מיני ביניהן זה טאבו שלא יחצה.
תאר לעצמך ( בהנחה שיש לך אח וגם בהנחה נוספת שאתה דו מיני , אני לא אומר שאתה כזה אלא תדמיין לרגע שאתה כזה לצורך הדיון)

ואז אתה הולך לבחורה עובדת יחד עם אח שלך, שניכם ערומים ומזיינים אותה ביחד, עדיין ולמרות שאתה ( לצורך הדיון בלבד כמובן) גם דו מיני, כל נגיעה מינית עם אח שלך תהיה דבר בלתי נסבל רגשית עבורך. לא סתם גילוי עריות זה אחד הטאבואים הקשים ביותר. אני מכיר היטב את הפנטזיה של שתי אחיות לסביות מזדיינות אחת עם השניה, אבל אין טעם אפילו לחלום שהפנטזיה תתגשם כי זה ברור שהקו הזה לא ייחצה מרצון לעולם והדבר עלול לגרום לנזק נפשי לבחורות. תנסה למדיין עוד סיטואציה נניח שאלו היו שתי נערות עובדות אם מילפית וביתה ושצתיהן סקסיות. נו ליגיטימי לפנטז על מגע לסבי גם אז... זה כבר ברור לך שזה יגרום לנזק נפשי ?

האחיות ליסה וכריסטינה

138
[QUOTE=פררו רושה]
[QUOTE=אחים שלו גברים]נכים(כאשר מצליבים עם הרוסית) ומחפשים אהבה פררו ז'אק לא נראה לנו שזה מה שרצית להביע .[/QUOTE]למען האמת, לא הבנתי דבר מההסבר שלך.נסה אותי בעדינות.קריצה[/QUOTE]

אם אתה באמת לא מבין אז חבל על הזמן ואם אתה רק עושה את עצמך אז ממש חבל על הזמן.

האחיות ליסה וכריסטינה

140
[QUOTE=בנצי8]
ערבה... זה דוקא מאד ברור למה מגע מיני ביניהן זה טאבו שלא יחצה.
תאר לעצמך ( בהנחה שיש לך אח וגם בהנחה נוספת שאתה דו מיני , אני לא אומר שאתה כזה אלא תדמיין לרגע שאתה כזה לצורך הדיון)

ואז אתה הולך לבחורה עובדת יחד עם אח שלך, שניכם ערומים ומזיינים אותה ביחד, עדיין ולמרות שאתה ( לצורך הדיון בלבד כמובן) גם דו מיני, כל נגיעה מינית עם אח שלך תהיה דבר בלתי נסבל רגשית עבורך. לא סתם גילוי עריות זה אחד הטאבואים הקשים ביותר. אני מכיר היטב את הפנטזיה של שתי אחיות לסביות מזדיינות אחת עם השניה, אבל אין טעם אפילו לחלום שהפנטזיה תתגשם כי זה ברור שהקו הזה לא ייחצה מרצון לעולם והדבר עלול לגרום לנזק נפשי לבחורות. תנסה למדיין עוד סיטואציה נניח שאלו היו שתי נערות עובדות אם מילפית וביתה ושצתיהן סקסיות. נו ליגיטימי לפנטז על מגע לסבי גם אז... זה כבר ברור לך שזה יגרום לנזק נפשי ?
[/QUOTE]
בנצי,כל מה שכתבת ברור ונכון, רק לא הבנתי למה אתה פונה אלי ולא לצוק2605 שזה פנטזיה שלו ולא שלי.
לדעתי זכותו המלאה לרצות מה שהוא רוצה. אבל אם אין אז אין.

אני רק מסרתי מיידע שברשותי.

אמתתי שהאחיות לא עושות סקס לסבי, ושהייתה ואולי ישנה אפשרות לסקס לסבי בין כריסטינה ליוליה.

שהייתי קבוע אצל יוליה הלקוח הקודם שלה סיפר לי שהיא נהדרת באורגיה לסבי. בגלל שיוליה וסנדרה הן צמד כמו האחיות, פעם שאלתי את כריסטי האם זה נכון.

וכריסטי ענתה שזה נכון, רק יוליה עושה איתה ולא עם סנדרה.

לא אומר שזה אקטואלי להיום אבל למי שמעונין - שיברר בעצמו.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”