בהתאם לאווירה הקצת ילדותית שנוצרה כאן,אענה לך כך:
זה הוא התחיל!
כ
פנטזיה מעניינת באוהל המחאה ,סקס בסיבסוד ממשלתי לניזקקים כמוך ידידי . הפנטזיה שלי היא לקחת את שרון לטיול לקוטב הצפוני היא ואני למשך החורף המושלג בתוך איגלו ערומים אבל מגיעים לרתיחה וחום פנימי כמו שאנכנו חווים . מבטיח שניתנשק כמו האסקימוסים וכל השאר עליי נסיכה !
הלכתי לשרון כבר כמה עשרות פעמים
היא עושה כל מה שאני רוצה
המפגש הולך בדרך כלל כך
אני בא , מתקלח , שותה כוס מים ואומר לה איזה תלבושת לשים
עושים משחק תפקידים לפי התלבושת שזה כולל מזמוזים , נשיקות בגוף , ומציצת חזה . יש לה גוף מאוד סקסי . אחרי זה אני אומר לה לשבת על הספה והיא מוצצת לי. אני מכון לה את קצב ועומק . אחרי כמה דקות אני מעמיד אותה עם הגב אלי שהיא נשענת על השולחן או על הקיר מול המראה ומזיין אותה בטוסיק . אני מאוד אוהב לראות את הזין נכנס ולראות אותנו במראה . לפעמים אני נותן לה פליקים קטנים בטוסיק וגם נשען קדימה כדי למזמז לה את החזה בזמן הזיון
בין מספרים היא מכינה לי תה ואנו מדברים
במספר השני אני יושב על הספה והיא עומדת מולי על הברכיים ומוצצת כמה דקות ואז אני אומר לה לשבת על המיטה ומזיין אותה בפה בעמידה . היא מרגישה לפי הביצים מתי אני הולך לגמור וסוחטת לי את הזין עד הטיפה האחרונה . אני מעדיף ללכת לשרון פעם בתקופה מאשר ללכת כמה פעמים לאיזשהו מקום ששם בדרך כלל לא יודעים מה מקבלים וזה גם בכלל לא מספק אותי
פנטזיה מעניינת באוהל המחאה ,סקס בסיבסוד ממשלתי לניזקקים כמוך ידידי . הפנטזיה שלי היא לקחת את שרון לטיול לקוטב הצפוני היא ואני למשך החורף המושלג בתוך איגלו ערומים אבל מגיעים לרתיחה וחום פנימי כמו שאנכנו חווים . מבטיח שניתנשק כמו האסקימוסים וכל השאר עליי נסיכה !
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”