כ נסטיה בת ים (מושלמות) - דף 16 - סקס אדיר

נסטיה בת ים (מושלמות)

153
[QUOTE=חולה חזה עומד]
[QUOTE=החפוז המכני]עדיין 600?[/QUOTE]
חפוזי אתה רוצה אני ידבר איתה שתוריד ל500 שסוף סוף תלך תדגום את אחת המטרות שלך
שיש לציין שאתה חם עליה בטירוף, רק המחיר מרתיע אותך מלפגוש אותה?
[/QUOTE]
אם זה לשעה כולל צריכה (גמירה בפה) - כן.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

נסטיה בת ים (מושלמות)

154
אחלה יום לכולם

הייתי לפני כמה ימים אצל הגברת . לא כתבתי דיווח מפני שלא שאפתי להעלות את הפוסט למעלה ( כבר הופיע בדף 2 ) . אולם מכיוון ששוב נסוב דיון על הגברת אשמח לשתף את החוויה במפגש .

מודה למאנצ' מן על המספר . . התיאום היה פשוט וקל . הגעתי לדירה בבת ים ומייד הבנתי שלמרות כל הקשקושים שהיא פרטית כנראה שעדיין שייכת לתאגיד מסוים כי כבר הייתי בדיוק באותה דירה עם שתי בנות תאגיד בעבר . הגעתי עם טון של ציפיות לאור הדיווחים בפוסט . בחרתי במסלול הקצר של 400 ל- 40 דקות .

נכנסתי לדירה ועמדה בחורה בעלת מראה סלאבי רגיל . לא נפלתי , לא קפצתי ולא הזמנתי חברים לרקוד ולמחוא כפיים
תווי פנים : בהירת עור , תווי פנים רחבים , עיניים בצבע תכלת-אפור , שיער שטני . חמודה מאוד , אך לא כוסית שתסובב מבטם של גברים ברחוב . מבחינת גיל 23-25 בערך .
מבנה גוף : נמוכת קומה . הגובה שלה אינו עולה על 155 . בחורה חסרת נוכחות לחלוטין . גוף מתוחזק כהלכה , אין טיפת שומן , הכל מתוח , עור לבן חלק .

בגדול , התאכזבתי מהמראה החיצוני כי ציפיתי ליותר . אולי העובדה שהייתי ברוסיה ואוקראינה מנעו ממני את האפשרות להתלהב כי שם המראה שלה שכיח . עובדת תאגיד חמודה , אך לפני שנתיים-שלוש היו הרבה בנות תאגיד כמוה פה . אם היא הבת של השכן אז אני הבן של השכנה קריצה .

מבחינת תקשורת יודעת מעט אנגלית , אבל הרבה רוסית . כספים הועברו ונשלחתי למקלחת לא לפני שהבנתי שאינה מתנשקת במסירות או בקיצור עושה טובה . לאחר המקלחת התפשטה ואז נגלה גוף יפה ושווה . הבעיה שהיא לא נלהבת שנוגעים בה , דבר שמוריד את החשק . נשכבתי על המיטה , קצת נגיעות ומיד התחילה במלאכת המציצה . מנסה לרצות ולהשקיע ( ואפילו דובר כאן בפוסט על טכניקה טובה שלה במציצה ) , אך אין מה להתפעל . מציצה סבירה המתאימה ל- semi pro ( חובבנית ) . עברנו לסקס . אוהבת תנוחת דוגי וכאשר היא על הבטן . בתנוחות האלה אפשר ליהנות מהתחת העסיסי והמתוח שלה . נראה שנהנית בזמן הסקס , אבל משהו שם לא זורם . ( לדעתי יש לה יותר מדי מחשבות ) . החלפנו כמה תנוחות ובדיוק שהתחלתי להרגיש כיף ( 20 דקות של זיון ) ולגמור החל השעון בנייד שלה לצלצל ולהוציא אותי מריכוז . אמרתי לה להפסיק את הצלצול וחזרנו לפעילות שבמהלכה כל הזמן זירזה אותי לגמור . לאחר מספר דקות גמרתי . הלכתי להתקלח והתחלתי להתלבש . ראיתי שסך הכל לא עברו 40 דקות מאז שהגעתי .

לסיכום : בחורה נחמדה , משתדלת לרצות , גוף יפה אבל מכנית ולא מקצועית . לא שווה יותר מ-500 לשעה . תנו לי סיבה אחת שכן . לא אחזור כי אני מעדיף בחורה זורמת ומשתפת פעולה ( כמו מישל ) או כוסית אמיתית ולא מטר וחצי .

אין טעם לדון בכימיה עם הבחורה במקרה הנוכחי , מפני שאני מספיק מנוסה להבין שהגברת עובדת לפי שיטה ולפי תכנון מראש ולא זורמת לפי הגבר שמולה . העובדה שמשתמשת בשעון ( במידה והיא פרטית ) מעידה שהיא באה עם תכנית מסודרת מראש ואין לה כוונה לזרום מעבר לכך .

הפוך כל חסרון ליתרון

נסטיה בת ים (מושלמות)

158
לא יודע מה איתכם אבל אני מאוד נהנתי לקחתי את המסלול הקצר יש לה גוף משגע פנים סבבה תעלה צרה היא מאוד שירותית קצת קשה לתקשר איתה בגלל השפה אכן מאוד רגישה במרעום לא הרגשתי תקתוק כי לקחתי את המסלול הקצר לדעתי כן שווה 400 שקל ל-40 דקות תועלת שנשארת כאן לעוד שבועיים ותחזור כנראה בעוד שנה זיינו ואימצו

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”