לקסר:
כתבת: "ובקשר לסקס עצמו - אם את אוהבת סקס אנרגטי ופראי על גבול האגרסיבי ממש+הרבה מגע, נשיקות ומזמוזים - בלי להשתחצן חלילה - זה בדיוק הסגנון שלי, לא ידעתי שאת אוהבת את הסגנון הזה.." – למרות שעל פי התיאורים האחרונים שלי מיום מחמישי 5.11, ומיום שבת 31.10 אפשר להסיק שאני מתחברת בעיקר לסקס עם גוון אלים- אך זה לא מדויק, אני אוהבת מין על כל גווניו- עדין ופראי כאחד. מדליק אותי גבר ביישן שלא ממש יודע מה לעשות, אחד שיודע ועושה זאת בעדינות מופלאה וגבר אסרטיבי שתובע את השליטה לידיו.
למשקיף:
יש דברים רבים שקשורים לחיי הפרטיים אשר בהם מידע רלוונטי המעיד על זהותי האמיתית... ואם נתתי כאן את הרושם שהתחביב היחידי שלי הוא חדר הכושר זה בעקבות חישובים מאוד הגיוניים שעשיתי עם עצמי. אל תטעה ותחשוב שאני מעודדת כאן רק תגובות שמחמיאות לאגו שלי, אני מקבלת כל דעה מנוגדת ככל שתהיה לשלי- כל עוד היא לא נאמרת ממקום יהיר ומתנשא ועוד מאדם שלא שוטט אפילו יום אחד בנעליי ובקורות חיי, להפך, אני נהנית להתנצח בכתב עם מי שדעתו מנוגדת לשלי אם מתוך הרצון לשנות את דעתו ואם מתוך האפשרות שאני טועה - במקרה כזה יהיה הוא שישנה את דעתי.
לthe dude:
OMG !!! חטפתי התקף חרדה ביצועי למראה ההתקפת השאלתית שהנחתת פה, אבל עכשיו ברצינות, חמוד שלי: לא אמרתי שאני מקיבוץ ולא ברחתי מתוך שעמום, ממש לא, כן, לא, לא. קשה לענות על זה על רגל אחת, לא, כן, מלא דברים, לא, כן, משיכה מגנטית לדברים דרומיים?. לא, לא, כן, כן, כן ולא, כן, כן, מה זה נורמאלי?, מה זה נורמאלי?, לא, כן ולא, זה תמיד עוזר. המפה האסטרולוגית, כן, לא- עניתי כבר, גם, כן ולא, בגדול כן. אני מספרת- תקרא, אוף... מלא, יש המון מוזרות, ברור, קרה, לא קרה הרבה, ממש לא, בעבר כן, בטח- כל הזמן. כל מה שלא נוח לי, הרבה, אני מקווה שלא, מקווה גם שזה לא צורך, חד משמעית הגודל והעובי לא קובעים אלא האדם ששולט על הציוד מה שכן הם לא מזיקים אף פעם. 
חוליו: הרעשה ארטילרית חחח...
לטוחן:
משיב על שאלה בשאלה? לא קיבלתי תשובה האם אתה כלל נשוי (אך בשם הדיסקרטיות אני גם לא מצפה לאחת) מה שכן- לא יפה לייבש אותי פה על ארבע עם טבעת מנצנצת...ועוד במערת הנטיפים..קריר פה משהו...לפחות תשאיר איזה מעיל לפני שאתה עושה לי "מיפ מיפ" ובורח....