כ מריאנה מפואבלו אספניול בהריון - דף 20 - סקס אדיר

Re: מריאנה מפואבלו אספניול בהריון

191
לדעתי, הגזימה עם המחיר כבר !
אם תמשיכו ללכת במחירים כאלה,אין סיבה שיורידו.
[/quote]

תבדוק אצל אינה וחני אחר כך תחזור ודווח פה...
[/quote]

שתיהן לא קנה מידה ! אינה נותנת שירות "רציני" הרבה יותר-וחני גם מגזימה במחיר מול השירות.

192
פטישוןן60 כתב: 19 אפריל 2022, 09:44 הרבה זמן שלא דיווחתי על מריאנה ..
הייתי אצלה היום בבוקר, כבר 4 שנים שאני קבוע אצלה ושוב זכיתי לקבל את הטיפול המפנק שלה שאין כדוגמתו..
החל ממציצה מחרמנת במקלחת ובהמשך מנגבת אותך עם מגבת חמה הישר ממייבש הכביסה ..ואז ממשיכה בעיסוי לאורך כול הגוף..יש לציין שהיא אשת שיחה מעניינת ..אך דבר אחד אצלה שאין עליה פשרות ,אין מצב לחדירה ולסקס..חד וחלק לאלו שמפנטזים לעשות סקס ,תרדו מיזה היא לא הכתובת...ועוד משהו נא לשמור על תרבות הדיבור כי אחרת לא תתקבלו ...בהצלחה
קוד כניסה אליה "ניסים מראשון שלח אותי "
תהנו ודווחו...טלפון 0527034650
אני לא מבין את אלו שמחפשים באתר כול מיני מציאות ובסוף נופלים על הפנים בחיפוש אחר משהו שלא הרבה בנות מספקות ...
לאלו שמחפשים פינוק אמיתי מבחורה יפה שנותנת שירותי עיסוי ופינוקים אין כמו מריאנה מפאבלו אספניול ,מחיר עלות לשעה שלמה 350 שח טל 0527034650 קוד כניסה "ניסים מראשון שלח אותי".אשמח לתגובות

193
פטישוןן60 כתב: 11 אפריל 2024, 09:57
הייתי אצלה היום בבוקר, כבר 4 שנים שאני קבוע אצלה ושוב זכיתי לקבל את הטיפול המפנק שלה שאין כדוגמתו..
החל ממציצה מחרמנת במקלחת ובהמשך מנגבת אותך עם מגבת חמה הישר ממייבש הכביסה ..ואז ממשיכה בעיסוי לאורך כול הגוף..יש לציין שהיא אשת שיחה מעניינת ..אך דבר אחד אצלה שאין עליה פשרות ,אין מצב לחדירה ולסקס..חד וחלק לאלו שמפנטזים לעשות סקס ,תרדו מיזה היא לא הכתובת...ועוד משהו נא לשמור על תרבות הדיבור כי אחרת לא תתקבלו ...בהצלחה
אני לא מבין את אלו שמחפשים באתר כול מיני מציאות ובסוף נופלים על הפנים בחיפוש אחר משהו שלא הרבה בנות מספקות ...
לאלו שמחפשים פינוק אמיתי מבחורה יפה שנותנת שירותי עיסוי ופינוקים אין כמו מריאנה מפאבלו אספניול ,מחיר עלות לשעה שלמה 350 שח טל 0527034650 קוד כניסה "ניסים מראשון שלח אותי".אשמח לתגובות
בהמשך למה שציינתי חשוב לומר שהשירות שלה החל מהיציאה מהמקלחת מקבלת אותך עם מגבות חמות שאין שירות כזה בשום מקום אחר..וגם בחורה מאוד סטרילית מבחינת ניקיון וגם עיצוב החדר שאין מקום אחר שמשתווה לו...

194
צוער 1 כתב: 01 אוקטובר 2023, 05:15 לדעתי, הגזימה עם המחיר כבר !
אם תמשיכו ללכת במחירים כאלה,אין סיבה שיורידו.

תבדוק אצל אינה וחני אחר כך תחזור ודווח פה...
[/quote]

שתיהן לא קנה מידה ! אינה נותנת שירות "רציני" הרבה יותר-וחני גם מגזימה במחיר מול השירות.
[/quote]

איך מגיעים לאינה?
אשמח לפרטים.

195
פטישוןן60 כתב: 11 אפריל 2024, 10:21
פטישוןן60 כתב: 11 אפריל 2024, 09:57
בהמשך למה שציינתי חשוב לומר שהשירות שלה החל מהיציאה מהמקלחת מקבלת אותך עם מגבות חמות שאין שירות כזה בשום מקום אחר..וגם בחורה מאוד סטרילית מבחינת ניקיון וגם עיצוב החדר שאין מקום אחר שמשתווה לו...

לכול אלו שמעוניינים בטיפול איכותי ומפנק ..ממליץ על מריאנה מפאבלו אספניול...הטיפולים אצלה מאוד מפנקים וזה מתחיל עוד במקלחת משותפת ובהמשך עוטפת אותך עם מגבת חמימה שהוציאה מהמייבש ..הטיפול עצמו עורך כשעה במחיר של 350 ₪
ושבמהלכו היא מפנקת אותך כמו שלא התפנקת באף מקום...מתוך ניסיון אני אומר את זה..יש לציין שהיא אשת שיחה נעימה וממש כייף לשוחח איתה..בתום הטיפול יש כיבוד קל וזה כולל כוס תה או כוס לימונדה בתוספת חטיף נחמד..כמו כן מומלץ להתנהג ולדבר בשפה מכבדת כי אחרת לא תתקבל אצלה... קוד כניסה "ניסים מראשון שלח אותך "..טלפון 0527034650 ..בהצלחה ולשתף פה בפורום

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”