כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 191 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1901
חודש של תענוגות, שלום ושלווה לקוראים, ובפרט לשקט ול- ת"ל
לפי עקרונות השיתוף אתעלק על הפוסט הזה לכתוב כמה דברים, שנכונים לכל קשר בין לקוח וזונה. בסוף אתייחס גם לשרון.
אני מכיר את התחום ברציפות כ- 8 שנים, משתתף בארבע השנים האחרונות בפורום כקורא וכותב (צנוע), וכן בהודעות פרטיות עם חברים אחרים.
הבחירה להפגש בתשלום עם זונה היא הברירה האחרונה הרצויה ללקוח. הרווק יעדיף אשה, חברה או יזיזה, והנשוי המתוסכל יעדיף יזיזה או יזיזות.
כאשר אפשרויות אלו נראות כסגורות, פונה הלקוח לזונה, למפגש של עד שעה, פעמיים שלוש בחודש לכל היותר, בתשלום לדקות שהות. אני , וודאי גם רבים אחרים, הייתי רוצה יותר מחיי הרגש, הארוטיקה והמין שלי, אך זה מה שיש בשנים אלו, וזה טוב יותר מכלום.
הוא מחפש שם אשליה או פנטזיה של קשר, ובדרך כלל מקבל חלק ממה ששאף אליו. אם החלק שקיבל מספיק גדול, ימשיך וילך לאותה זונה, אחרת יפנה לאחרות.
המציאות היא שהיכולת להנות ממפגש אנושי עם זונה תלויה גם, ואולי בעיקר, באופיו של הלקוח כאדם. אדם מסוגר, חשדן, לא בוטח בעצמו ובאחרים, לא ישכיל ליצור ולהעמיק קשר עם זונה, כשם שיתקשה ליצור קשר עם אשה "נורמטיבית". הכסף, ואפילו הפרחים, לא יעזרו .
מה הפתרון החלקי שמצאתי לעצמי ?
ראשית, אני רואה את עצמי , הלקוח, כאדם טוב וראוי.
את הזונה אני רואה ראשית כאדם, בחורה או אשה, הראויה להערכה ולחיבה מצדי ומצד כל אדם.
תפיסה זו מאפשרת לי להתמקד בקשר האנושי הקיים ביני לבינה, לקדם ולטפח אותו, ומשם לעבור לאינטימיות, ארוטיקה וסקס.
גישה זו מנטרלת תלונות מצידי - אם הפגישה לא מוצלחת, אין לי מה לחפש אצל אותה בחורה, אין לה מה להעניק לי, ולמה אתלונן עליה ?
אם הפגישה מוצלחת דיה, ארצה ואשמח להפגש עוד כדי להעמיק ולהרחיב את הקשר.
ונחזור לשרון - אנשים רבים העריכו כמצויין את השרות שקיבלו ממנה, רבים אחרים יצאו לא מרוצים. שרון היא אדם עצמאי ונחושה באופייה מחד, ולהערכתי אין לה מצוקה כלכלית של ממש מאידך(להחזיק בית עם ילדים, חובות הימורים של הבעל, ושאר צרות). מכאן שהיא נוטה פחות לרצות ולהתרפס, נמנעת מנשיקות, ואולי קצרת רוח לעיתים כלפי לקוחות קשים - נמרחים, מדוכאים, דרשניים, חקרניים. זוהי שרון - כוסית זמינה , מומחית לפרסום עצמה,דייקנית ונקייה, אוהבת מתוקים,שלא מתנשקת, חלק מתחברים אליה ואפילו מאוד, וחלק לא, וזהו.
אני חושב שעוצמת ההתנגדות לשרון נובעת גם מכך שבהתנהגותה המחייצת (מלשון חציצה, הפרדה , הסתייגות) היא שוברת את הפנטזיה של לקוחות מסויימים, ומעמתת אותם עם מצוקתם האנושית. אבל שם היא עומדת, והיא לא יכולה אחרת.
יום טוב לכולנו, ושלא נתייאש מן הגאולה, מלומברוזו

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1902
צר לי אחי. אני לא קונה ממך כלום, מהודעות שלך אין שום מידע ענייני אינפורמטיבי, וזה מריח שאתה מתאמץ מאוד לצאת להגנתה, דרך אגב אני מגנה גם את אלה שבאים נגדה. לדעתי אין לזה מקום.
כל אחד יבחר לאן הוא רוצה ללכת. ואני בדיווחים שלי מנסה לתת אינפורמציה מירבית ככל שניתן כדי שהלקוח לפני שהוא שופך את הכסף יבחר את הדבר המתאים בעיניו בתציב המתאים בעיניו לי ראות עיניו.

מה שאותי מסקרן ומעניין (ושוב הלוואי והיה לי את היכולת של שרון לנתק רגש כדי להשיג מטרה, הרי אם הייתה נותנת לרגש לפעול, הראש לא יכל לפעול בכזאת יעילות, ושום אני לא בא נגדה זכותה לנהל את עסקיה כרצונה) כי לסקרנות שלי כנראה לא תיהיה תשובה כנה.
אבל למה אתה מתאמץ כל כך לצאת להגנתה, אני לא טוען שום דבר זה נראה לי תמוה ומסקרן...

ולמנהלים- למה כל תגובה שלי צריכה לעבור אישור, עד שהיא כבר נהפכת ללא רלוונטית לשרשור כאשר היא מתפרסמת, אידיוטי לחלוטין. אלא אם כן יש לכל משתמש חדש תקופה מינמלית של מבחן, ואז זה ראוי בעיניי, אבל גם אם כן, שהביקורת תיהיה יותר יעילה מבחינת זמניםם
אהבת נשים זאת חיי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1903
[QUOTE=לומברוזו] אדם מסוגר, חשדן, לא בוטח בעצמו ובאחרים, לא ישכיל ליצור ולהעמיק קשר עם זונה, כשם שיתקשה ליצור קשר עם אשה "נורמטיבית". הכסף, ואפילו הפרחים (תוספת שלי - רמז להודעתו של "השקט")., לא יעזרו .
מכאן שהיא נוטה פחות לרצות ולהתרפס, נמנעת מנשיקות, ואולי קצרת רוח לעיתים כלפי לקוחות קשים - נמרחים, מדוכאים, דרשניים, חקרניים.
[/QUOTE]

היום בהודעתך די הצטרפת ליחצניה של שרון ולמנהג המגונה שלהם.
(להסביר ללקוח שלמעשה משהו לא בסדר אצלו).

קישקשתא2012-07-05 17:16:55
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1904
אני רוצה להמחיש לכם את הרעיון מדוגמא מהחיים.
אנחנו-לקוחות
סקס-צרכים
שרון-נותנת שרות.

אנחנו לקוחות
אוכל-צרכים
מקדונלדס,מוזס,שווארמיה- נותני שירות

מקדונלדס תמשיל את שרון בעניין לפי ראות עיניי. עסק מאוד יפה עם לוגו ושלטים יפים, אך עובד בצורה יעילה מהירה ולא יצירתית, אנחנו נשבע ונספק את צרכי ו אך לא נהנה נשלם על ארוחה 35 שקל

מוזס- נשלם על ארוחה אותו מחיר אולי טיפה יותר, אבל בניגוד למקדונלדס כאן נחכה טיפה יותר לאוכל, אך מעבר לסיפוק הצרכים גם יה. לנו חוויה.

שווארמיה- העסק בדכ מכוער ללא מקומות ישיבה נאותים, עובד בצורה יעיל. ומהירה גם כאן נשבע אבל נשלםפחות משתי האופציות 15 שקלים.

בכל המסעדות אנחנו נצא שבעים, כל המסעדות טובות ולא פועלות בצורה נבזית אלא לפי מטרותיהן,ראות עיניהן
יכולתיהן ובחירתם להתנהל עסקית. כולם הוגנות.
כל לקוח יבחר לפי צרכיו השקפותיו וראות עיניו לאן להכנס כדי לספק את צרכיו ולפי הכיס.

עכשיו לפי דעתי בלבד השאר נתון לשיקולכם. אם אני ארצה לשבוע אבל גם ליהנות אני אמשיך לחפש אחרי מקדונלדס ואולי אלך למקום טיפה יותר יקר, במקדונלדס אולי מסעדה יפה אבל ההמבורגר לא הכי טעים כן אני שבע, אבל אם אני אלך למוזס אני יהנה ויקבל גם חוויה.
במידה והמוזס יקר לי וגם אין לי זמן אני רוצה משהו ישר ולעניין שזה גם בסדר לא רוצה חוויה רק להשביע את תאבוני אני לא אלך למוזס וגם לא למקדונלדס כי כדי להשביע את תאבוני אני יכול גם בשווארמיה המבחיר הרבה יותר שווה לכיס שלי.

הרעיון הוא רעיון תאורטי בלבד ובא אך רק מנת כדי להמחיש, אין בו שום קשר ישיר למציאות ובא מפרי מחשבתו של היוצר :)
אהבת נשים זאת חיי

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1905
קישקשתא - אני קולט את דברי לומברוזו בהקשר אחר.
לדעתי, מה שהוא כותב זה שכדי להנות אצל שרון, אתה צריך לאמץ את אותו הלך הרוח (state of mind), שלה.

לבוא מנוכר כדי לבצע אקט טכני שיביא להפרשת מה שצריך להפריש. וללכת משם מהר כי יש את הבא בתור.

מנותק מרגש.

יש אנשים שצריכים להשחיל, אז ישנה נקבה שמוכנה להשחל.

בכוס, בתחת, בפה. מה שתרצה כל עוד תעמוד בתעריפון ובזמנים.

יש צד משלם ויש צד שמשלמים לו.

אין פה מקום לרגש.

זו לא מסעדת גורמה שאחרי ארוחה מסעירה תרצה לקרוא לשף וללחוץ את ידיו בחום ולהודות לו.

זו שווארמייה שנועדה לסיפוק מהיר של יצר במעמד מימד אחד. כמו קו. אין שם רוחב ובטח שאין עומק.

מוזר שחלק מהקוראים והמשתתפים בפורום עדיין מחפשים את הלחלוחית האנושית/רגשית במדבר הזה.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1906
[QUOTE=לומברוזו] ואולי קצרת רוח לעיתים כלפי לקוחות קשים - נמרחים, מדוכאים, דרשניים, חקרניים.
[/QUOTE]
אני יכול להעיד על עצמי (עד כמה שקקטוס יכול להעיד על עצמו)
שאני לא לקוח קשה, לא נמרח, לא מדוכא, לא דרשן, לא חקרן ולמרות כל זאת:
[QUOTE=luciano]הייתי אצל שרון לפני שנתיים באוגוסט כמדומני,היה יום חם בטירוף בחוץ
זה היה במשכנה הקודם בבוגרשוב
הלכתי אליה בהרגשה די טובה,אמרתי לעצמי שסביר להניח שאצל בחורה שיש מסביבה באזז כזה מטורף אמורה להיות חוויה נעימה
נכנסתי,שלמתי,ניסיתי להגיד משהו שישבור את הקרח,נאדה,הבחורה נמנעת מליצור קשר עין,ובכלל נדמה לי שסובלת מתסמונת נדירה שמונעת משרירי הפנים ליצור את הדבר הזה שנקרא חיוך חיוך גדול,ככה זה נראה שרון,אני יודע שאת מרבה להשתמש בזה בהודעתייך,נסי להשתמש בזה גם בחיי היום,תתפלאי אולי גם תהני מזה
לאחר מכן החלה הרס"ר שרון לתפעל אותי:
קח מגבת,מקלחת שם,הנה מיטה
החלה במציצה מכאנית,זה הרגיש לי כאילו r2d2 הרובוט ממלחמת הכוכבים מוצץ לי,לאחר כ2 דקות בקשתי ממנה לשים גומי
מהסיבה היחידה שלמרות שאני מאד נהנה ממציצה,קשה לי לגמור ממנה ופשוט רציתי לסיים את הסיוט עם r2d2
ניסיתי לגמור כמה שיותר מהר,עצמתי עיניים ופנטזתי שאני נמצא עם מישהי אחרת,לא זוכר מי
נוצרה לי ממש סיטואציה שאני רוצה לגמור לא בשביל ההנאה שבדבר,אלא רק בשביל לסיים את זה ולברוח משם
התלבשתי ומהרתי לכיוון הדלת,שרון ליוותה אותי כמובן ללא חיוך וללא יצירת קשר עין,אמרה שלום קר וכאן נגמר הסיוט
יצאתי חזרה אל החום המטורף והלחות הלא הגיונית,אבל הפלא ופלא,לא היה לי חם,הרגשתי מין קרירות נעימה כזאת
מסתבר שהקור המקפיא ששרון מקרירה יכול לצנן את גופך לכמה שעות טובות
מסקנה:
אם אתה מתעקש ללכת לשרון,לפחות תעשה את זה בקיץ,במידה ותלך בחורף אתה עלול לקפוא לממות
גיולי נאות: כשנרשמתי לפורום מיד שרון שלחה לי הזמנה להגיע אליה,לא הגבתי,אך הגברת לא הרפתה המשיכה לשלוח משהו כמו 5 הודעות,לבסוף הגבתי ועניתי שכבר הייתי,היא שאלה איך היה? נהנית? ואני עניתי שכן,היה אחלה,מודה שיקרתי
אני לא טיפוס שאוהב לפגוע באנשים,אבל היום לאחר שנים שאני קורא את השרשור הצבוע של הגברת,סלידתי ממנה גברה
והתגברתי על העניין
[/QUOTE]
לכל מי שלא יודע - לפני שהייתי קישקשתא, הייתי luciano.

r2 d2 stop trying to suck my dick

קישקשתא2012-06-29 15:52:03
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1907
[QUOTE=קישקשתא]
לומברוזו - עד היום החזקתי ממך כאדם אוביקטיבי שנהנה אצל שרון (לך אני מאמין).
נמנעת מלסנגר עליה כשאר יחצניה, אבל היום בהודעתך די הצטרפת למנהג המגונה שלהם.
(להסביר ללקוח שלמעשה משהו לא בסדר אצלו).
[/QUOTE]

לומברוזו - סומנת !!
המגביה עוף - ירחיק ראות

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1908

אמר החוזה בכוכבים - הסכסכן שעוקץ ונסוג חיש קל למאורתו - וטעה... צחוק

לומברוזו לא צריך תעודות הכשר וזכותו להביע את דעתו.

לא מסמנים אותו ולא מחפשים אותו.

נהפוך הוא.

האיש דעתן, נהיר וצלול וראוי שקולו ישמע.
I fart in your general direction

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

1910
הסיבה היחידה ששרון קרירה,זה לא כי מסכנה אלא מסיבה מאוד פשוטה!!
היא מדריכה ביואל גבע,מדריכת פסיכומטרי מצטיינת!!!
כדי להדליק מדריכת פסיכומטרי במיטה אמור את המשפטים הבאים(במהלך זיון..):
"הגדיש את הסאה"
"לא תחסום שור בדישו"
"דל שפתיך"
ועוד ועוד..
תאמין לי מניסיון זה מדליק אותה,היא הופכת לכוכבת פורנו באותו הרגע הזה. רצוי להגיע עם משקפיים וספר של יואל גבע בצד זה בכלל עושה אותה רטובההההההההההה.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”