יכולתי להגיב מהתחלה אבל ציפיתי לסוף עד שאראה מה יהיו התגובות בכל השירשור היפה הזה.
דווקה בחרתם לו שם יפה ''גזענות וצביעות'',היכנסתם כל הפולוטיקה בישראל לפורום זונות וסקס וזיונים.
כניראה אתם לא רוצים לעזוב אותי בשקט,מעונינים כל הזמן להיתגרות בי,ולהדליק הרוחות שוב,יאלה בלגאן,כניראה זה התחביב והאופי שלכם במקום לתרום לקהילה כאן,חבורת הקשקשנים המיוחדים.
טוב,אני כתבתי המילים הללו ולא חוזר על אף מילה ממה שכתבתי,כן כתבתי את זה חד משמעית.ולא מתחבא ולא מסתתר משום דבר.
אם אתם אומרים שאני גזען אז שיהיה,אני גזען אסלי,למה לא?! בשמחה רבה.
ואתם בטח גזענים אורגינלים,אין מה לדבר על רמת השנאה והרע שנמצא בתוכם,הרי אני בטוח 100% אם הייתה לכם היזדמנות לתלות אותי ולשתות הדם שלי,הייתם עושים את זה בשמחה רבה.
סוף סוף מצאתם בחור ערבי להוציא עליו כל מה שאתם מרגישים,חושבים,הזעם,השנאה,התיסכול,לרדת עליו כמה שאפשר,זה לא מוזר אצלכם,זאת עובדה קיימת היום,רואים את זה בחיים היום יומים.כל החברה הישראלית היום מלאה בגזענות זה לא משהו חדש, הרי בין יהודים מיזרחים ואשכנזים הגזענות גם קיימת,בנישואים וחתונות,בתנאי עבודה,יש עדיפות לאשכנזי על מיזרחי או מרוקאי או כורדי פשוט.
מהכתיבה שלכם והמילים שאתם משתמשים בהם אפשר להבין איזה אישיות יש לכם,שמוצאים כל מה שאתם חושבים ומרגשים דרך הכתיבה בעולם הווירטואלי הזה,מאחורי מסך ומקלדת.
בסוף אני אומר רק דבר אחד,מי ששונא אותי שישנא,אני גם אשנא אותו,תהיה תחושה הדדית משותפת בינינו .
ומי שרוצה לכבד אותי כבן אדם אני אכבד אותו פי עשר,הישתמשתי במילת כבוד ולא אהבה,כי אני בטוח 100% שאין אף אחד שאוהב אותי.מסקנה אישית של שנים ארוכות.