הייתי אתמול.
הדלת נפתחה ומולי עמדה ילדונת שנראתה מעט מבוישת , מעט חוששת אבל יפיפיה אמיתית! נראית בת 17 גג .
גוף קטן בהיר ובתולי, שיער ארוך מאוד בהיר ויפה , חזה קטן, בתולי ומעורר תיאבון.
אין לי מושג מדוע, אבל היא נראתה מעט מפוחדת במעמד הכניסה לדירה. אולי קשור לזה שאני בחור לא קטן.
היה לי ברור שאני לא יוצא משם בלי לטעום אותה.
שילמתי וניסתי לנשק אותה לפני הכניסה אל המקלחת. להפתעתי היא לא התלהבה ויצא שם משהו מרופרף שהדליק נורה אדומה.
נכנסתי אל המקלחת המשופצת - הכניסה למקלחת קרובה לבלתי אפשרית... צפוף שם בטירוף למרות שהדירה משופצת ונאה.
יצאתי מהמקלחת ופגשתי אותה בתחתונים וחזיה - פשוט מדהימה !
ניסתי שב להתנשק אבל הבנתי שהיא לא לגמרי בעניין. מוזר , אני בחור נאה ואסטטי והבנתי שעם אחרים מפה היא כן זרמה. יצא מעיין חצי נשיקה צרפתית.
משכתי אותה מהמיטה לעמידה וחקרית אותה בליטופים - תקשיבו , קשה לתאר את ההרגשה של הידיים שלך שמשוטטות על גוף כל כך מושלם ! יש לה גיזרה ועור של תיכוניסטית כוסית וכל זה מסתיים בפנים מושלמות ושיער מדהים. לא הצלחתי להפסיק מלגעת בה.
החזרתי אותה בחזרה אל המיטה. יש לציין שהילדונת ממושמעת בד"כ גם אם לא מתה על זה. אסרטיביות עוזרת איתה. היא התחילה לרדת לי. באופן לא צפוי היא מוצצת טוב. נראה שהיא כן מתחברת לעניין.
התחלתי ללקק ולינוק לה את הכוס. פשוט עונג צרוף. היא שכבה שם עם עיניים עצומות. ילדה בתולית יפיפה עם עיניים עצומות ואני חופר בגוף המושלם הזה בעזרת הלשון.
למי שמחפש פורנו מטורף - זה ממש לא יקרה איתה. היא פסיבית לחלוטין , אבל זה בדיוק העניין. זה מתחבר לגמרי למראה הבתולי ולגיל הצעיר. יש בפאסיביות שלה משהו אמיתי לגמרי שממש עשה לי את זה.
העמדתי אותה על ארבע והתחלתי ללקק את הכוס שלה מאחור תוך כדי שהידיים שלי אוחזת בחוזקה בירכיים שלה. אם לא היתה שם מסגרת זמן , כנראה שעדיין הייתי שם. זווית הצפייה בה היא הכי טובה משם , מאחור. משם פתאום קולטים שוב כמה שהיא מושלמת. כל קימור וקימור פשוט במקום והכל שלי לעוד כ 40 דקות...
הפכתי אותה על הגב והנחתי את הרגליים שלה על הכתפיים. הולבש הקונדם , הצמדתי אותו אל הכוס שלה וחדרתי אל תוך הוורוד המדהים הזה. התגובה בעיניים שלה שוב הייתה אמיתית לרגע. גם הפה נפתח לרגע אמיתי אחד ואני צללתי לתוכה בחוזקה. להפתעתי היא לא כל כך צרה ואני המגדולים שבחבורה.
זזתי בתוכה בחוזקה ולא ממש הצלחתי להתאפק. גמרתי דיי מהר.
בהפסקה שלאחר הגמירה החלטתי לנסות משהו אחר. החלטתי להיות אסרטיבי יותר. היה נדמה שהיה שם רמז לכניעה .
התחלתי לבדוק את השטח ולפתתי אותה מהעורף בחוזקה תוך כדי שהורדתי אותה למציצה. צדקתי , האגרסיביות הזו הצליחה להעיר אותה. היא ירדה לי ביותר התלהבות מהפעם הראשונה.
חיבקתי אותה והצמדתי אותה אלי חזק יותר. גם פה היא התמסרה יותר מבפעם הראשונה.
הוראתי לה להביא קונדום.
הפעם הושבתי אותה על ארבע.
חדרתי אליה בחוזקה מאחור והחלתי לדפוק אותה בקצב מהיר ובעוצמה חזקה תוך כדי שאני לופת בידיים בחוזקה את החיבור שבין המותניים לרגלים שלה. זה מייתר את הצורך בקונטרה שלה... אין לה לאן לברוח במצב הזה...
מדיי פעם הצצתי מהצד בפנים שלה - היא התמסרה לזה לגמרי. העיינים המדהימות שלה היו עצומות והפה היה פתוח לרווחה כשהראש מוטה מעט מעלה. לא גניחות מזויפות או משהו כזה , פשוט תגובה אמיתית למשהו אינטסיבי מאוד שקורה לה .
הפעם כבר הצלחתי להתאפק לא מעט זמן. פשוט פרקתי אותה... מי שהגיע אליה אחרי בטח מצא את סטימות השיניים שלה נעוצות בקיר שממול... גלגלי העייניים שלה לא יצאו כי הן היו עצומות... גמרתי סחוט. למרות הכל הילדונת עמדה בזה בכבוד.
לאחר שסימנו היא הייתה מחוייכת יותר ואף אמרה שמקווה שניפגש שוב... הבנתי שזה משפט קבוע שלה.
אגב , אחלה מיטה - שום חריקה שמאפיינת מקומות כאלו.
מובן שנהנתי מאוד , אבל למרות החשק שעלה אחרי כתיבת השורות האלו כנראה שלא אחזור.
נראה לי שיהיה קשה לשחזר את העניין כמו שהיה ואם לא אצליח אז פשוט חבל על 500 ש"ח שיצאו על בחורה מעט אנמית
למרות האמור אני כן ממליץ - הבחורה יפה בצורה יוצאת דופן. אל תגיעו עם ציפיות גדולות מדי ולא תתאכזבו