כ חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות - דף 3 - סקס אדיר

חיזקיהו המלך-איחוד דיונים עם כל הבנות

21
גם לא יודע ולא מסתדר עם החיפוש, וגם מתאמץ לפרסם וזה הולך לאיבוד אצל האדמין, אז כותב, ואם זה יפורסם, ובטח מישהו כבר ימצא שכתבו עליה, משאיר למצוא למה מתאים.

ומדגיש: ניסיתי אגב לחפש ואם אני לא טועה אפילו מישהו כתב עליה, לא מצאתי

לעניין - אלינה:
מילף כ 40 כמו שmilf אמורה להראות ולא gilf שאחרים מכנים מילף/
פרצוף נאה, נעים להסתכל.
ציצי מכובד-לא מומחה למידות מעריך D.
שיער בלונד. אסוף.
מגולחת למטה-אישית לא יורד.

מחיר במקום ירד מ 100 ל 120.
אקסטרות (לא בטוח שהיא תעשה לכל אחד):
מציצה חשופה אמרה שאפשר עד הסוף 30.
רימינג נחמד (אפשר גם פרוסטטה למי שרוצה) 50.
הייתי מעדיף שיהיה יותר זמן, אבל לפחות נראית יותר טוב מכל הסבתות שעושות רימינג.
די שרותית, ויחסית למקום ולמחיר לא מתקתקת (כמעט...)

לא הולך הרבה בתשלום. אבל שווה לחזור אליה.

22
שלום לכל,
יש ימים שבהם קרן אור מאירה פינה חשוכה ובמטה קסם מאורת זנות הופכת למפלט מהמציאות האפורה.
אתמול היה לי יום שכזה.

את דיאנה פגשתי לפני שנים רבות במכון שישב בלווינסקי 128
גבוהה, רזה מאוד (הרואין שיק) שדיים קטנות עם פיטמות חומות גדולות ושיער צבוע אדום צעקני.
המראה שלה השברירי מחרמן אותי ברמות קשות, ואכן ביקרתי שוב ושוב במקום עד שיום אחד היא פשוט נעלמה.
אתמול היא צצה שוב בחיזקיהו המלך.
אפילו יפה יותר מבעבר.
השרות נשאר נהדר כתמיד והמחיר מבטיח שאבו שוב - 120 ש"ח
השארתי לה טיפ וביקשתי אישור לפרסם בפורום.

לכל השואלים, דיאנה היא לא:
צעירה
אנאלית
יוזמת
חיית סקס

בברכת חייה ותן לחיות
DAN

23
אני יודע שיש עליה איזשהוא שרשור ישן שאני לא מוצא.
בעלמה עובדת בחזקיהו המלך בדרך כלל בשעות הבוקר, אולם לעיתים נמצאת גם בערב.
המקום באופן כללי מתוחזק ברמה ירודה וכל המהות שם היא תקתוק של 20.דקות, אך מידי פעם יש שם גם הפתעות, לבוא להתרוקן ולהמשיך בשיגרת היום, אחת מהן היא קשה, חזה גדול, גובה בערך 165 לדעתי עברה את ה 40 מזמן.
שירות רגיל 120 ומכאן זה עולה לפי הבקשות מציצה ללא גומי 150 וכך הלאה.
משה בחורה שירותית, ניראת סביר ויותר לדעתי , וכשרוצים להתרוקן מהר בלי לשפוך שוב 500 שח אזי שהיא מומלצת ביותר.

24
הפעם האחרונה שהייתי שם זה היה שבוע לפני פסח של שנת 2011,
זיינתי שם את ז'אנה , רוסיה מילף כמו שאני אוהב, אז בזמנו הוספתי לתעריף הרגיל (120) אקסטרה 30 ש"ח וקיבלתי מציצה לא מקונדמת . שלאחריה הרגשתי עקצוצים בזין, והתחילה לי הפרשה לבנה, והיו לי כאבי בטן ושרף לי שהשתנתי... דיווחתי על זה בזמנו, אבל הנהלה הקודמת (ההוא עם הכדור סנוקר השחור 19Lx ואני לא זוכר את המשך הכינוי שלו) דרשה שאביא בדיקות שלה, וכל מיני דברים דימיוניים.....
קיצר זה מה ששבר אותי ועזבתי את התחום לתקופה ארוכה , עד לפני קצת יותר משנה וחצי, הייתי נטול מכונים, עד שלא יכלתי להתאפק והלכתי לזיין את הכונפה ניקה בחולון שדרות קוגל, וזיינתי אותה בלי קונדום גמרתי לה בכוס, אח"כ אחלתי סרטים והלכתי למיון... וגם על זה דיווחתי בזמנו באריכות יתרה ולפרטי פרטים.

קיצרררר
אחרי התזכורת הזו , נעבור לדיווחים

יום שישי האחרון החלטתי לפקוד את הדירה , זכר לימים עברו, החדר מדרגות נשאר מחניק ומסריח, הריצוף הערבי נשאר, הכל נשאר ישן
כאילו אתמול הייתי שם,
זמזום בדלת, צעדים... ואני מקווה אולי מארינה המיתולוגית תפתח לי את הדלת? מילף בולנדינית מלאה כוסית שזיינתי אותה מס' לא מבוטל של פעמים בכוס בפה בתחת, בציצי , איפה לא....

אבל פתחה לי מישהי אחרת, וואללה הופתעתי לטובה, מחיר נשאר 120 לסטנדרט, עברתי על כמה בחורות בסוף לקחתי אחת חמודה ששכחתי את השם שלה, היה צחוקים וסבבה,

היום החלטתי לבקר שוב , אבל ההיא מיום שישי לא היתה, אז עברתי שוב על כל הבחורות, וכנראה שהטעם שלי לא השתנה בשיט, שוב בחרתי בג'אנה, רוסיה מבוגרת עם ציצי גדול, שווה , אבל קרירה יחסית, משהו בפנים אמר לי שהיא מוכרת לי, אבל לא ידעתי מה, קיצר 120 הכל עם גומי, או 150 למציצה לא מקונדמת וזיון מקונדם,
הלכתי על האופציה של ה 120, אני "חסכן" ....

היא לא היתה מי יודע מה כיפית, ניסינו דוגי, ולא הלך, ניסינו זיון ציצי לא התלהבתי .
בסוף התחכתכי לה על התחת, אבל לא הכנסתי לפלחים שחלילה לא יכנס לתחת או לכוס חשוף, כי אני קריזיונר, יכול בשניה להגיד"על הזין שלי כל העולם , אני מזיין איך שבא לי" ולהחליק אותו לאן שיכנס כוס או תחת, חשוף.... לתת כמה פמפומים ולגמור בפנים.

קיצר גמרתי לה בשפריצים, על הגב והתחת,

ורק אחרי שעתיים הגעתי לתובנה הזו שהיא האחרונה שזיינתי לפני שפרשתי לפנסיה בתחום הזונות. לכן היא היתה מוכרת לי, והיא גם זכרה אותי,

מסקנות:
דירה סבבה, 120 ויש בחורות לא רעות בכלל.

הקסם של המקום נשמר,

המחיר נשאר וזה הכי חשוב....

יש לי תסביך שהייתי שם ב2011 בפעם האחרונה , וביום שישי האחרון חזרתי לשם שוב, למרות שלא חלמתי שאחזור לשם.

אני מבועס מהחזרה הזו, מבועס לאללה. OuchOuchOuch

שלכם
ותיקק

25
ביקרתי את העלמה בשעת בין הערבים המוקדמת ,
נראה לי אני אעשה דגימה של כל הבחורות, אני אוהב לגוון , ולשלם מחיר הוגן!!!!!!!!!! 120 ש"ח!!!! מציצה מקונדמת בלבד!!!!!

פתחה לי את הדלת, ובעבר דחיתי אותה בכל פעם, עכשיו אמרתי , וואלה למה לא??

הלכתי על התפריט הצנוע, של 120 , שכן עבדכם הצנוע לא מוכן לסכן את אמיגו החבר הנאמן השוכן באיזור יערות הגשם,

ובלי קשר לא אתן יד לעושק הנוראי של 150 ש"ח , יש לי מילה!!! (ולא בחורה בשם מילה, כי אם היתה לי לא הייתי פה....חיוך גדול )

קיצר , מזמוזים בעמידה , חיכוך בישבנה הסקסי והמעוצב לייט, מזמוזי ציצי על חבריקו , וואללה אנילא מת על זה , ביקשתי ממנה לשם קצת שמן, ואז להימרח לי על הזין עם הציצי, היה סבבה,

אני מאוד אוהב חירמונים, וחרמנתי לה את כל הגוף, גב , ציצי ,תחת,

ודאגתי למשוך זמן כמה שאפשר , למרות שהיא התריעה שעוד מעט דפיקות בדלת, ביני לבין עצמי אמרתי "עוד מעט אני אדפוק..."

דוגי סבבה, יש אגן אגסי סבבה, שאפשר לתפוס באיזור קו המותניים, תוך כדי מעבר לחירמוני ציצי , וכל זה שהיא בדוגי, והיצמדות לגופה הרך והנעים,
יש לה ציצי סבבה , לא נפול אבל צר וארוך כזה, במצב שמיש לחלוטין ורואים שלא נס ליחו , ולא אבד עליו הכלח, (מה שתרצו) ,

מבחינתי אני לא מתכוון לעשות יותר "קבועה" , אני מתכוון לגוון, ורק בחיזקיהו המלך, אינעל אבו אבו ראשון לציון, לא את יד לעושק של 200 שקל, ולא מעניין אותי שזה מחרמן אותי שזה בראשון, אני למדתי להתגבר על זה.

והגמירה לא אחרה לבא, השפרצתי זרעונים רבים לתוך הגומי בתוך מנושה הרחב והשחוק, אבל סבבה,
נותן תמורה, תכלס הייתי שם 20 דקות, והיה שווה,

בפעם הבאה אני אדגום מישהי אחרת, וואלה בא לי על זו עם המשקפיים,

שלכם
ותיקק.

26
אני פוקד את מאורת המין הזו אחת לשבועיים בערך
הפעם דגמתי את זאנה
מילה אחת: איכססהה בעעעעע
היה לה ריח של חרבוניישן מהז'ופה
היא היתה מזיעה
לא סבלנית
יש לה ציפורניים והמגע ממש לא נעים. שורט ומכאיב
120 שקל . ובחיים לא הייתי מוסיף עוד 30 כדי להכניס את בולבולי המדהים לתוך הפה ג'ורה שלה בלי חליפת חלל.
בקיצור גמירה עם עבודת יד מאומצת מצידה.
בעעעעעעעעהעע

27
טוב אז הייתי באחלה מצב רוח היום ,והחלטתי לברר מה שלום עלמות החן ,שבאו מארץ הכפור להשתכן בארץ הקודש, ולתת פורקן מהיר ליהודים השוכנים בציון, קריצהקריצה

אז עשיתי בירור טלפוני קטן, ומאשה אווה , ועוד 2 כונפות מאיישות את המפקדה,

תוך כדי פירפור גלגלי הרכב גם הלב שלי פירפר בהתרגשות רבה, כי למאשה יש את הלוק הסקסי הזה שאני כל כך אוהב,

אז הגעתי ובחרתי במאשה, שולם האתנן 120 ש"ח, מחיר סבבה לחלוטין לכל הדיעות (לפחות בשבילי)

אחלה מקלחת, בא בטוב להתרענן באמצע היום, ובהתחשב בעובדה שהמחיר כולל את המים והסבון במקלחת אז לא התקמצנתי במים,

מזמוזים בעמידה, עברנו לשכיבה, חרמונים הדדים, יש לה גוף שווה ביותר לפי דעתי,
הולבשה חליפה, (אין נשיקות בפה אין מציצה חשופה השלמתי עם העובדה שנגמר עידן מרינה בכיבכיבכי)

דוגי קטלני ביותר, טחנתי וטחנתי וטחנתי........, עד שהתפוצצתי,

קמתי מקלחת שניה (כלול במחיר חיוך גדולחיוך גדול)
התחפפתי לדרכי,

יש לציין שהמקום מאוד פעיל,

דיסקרטיות שווה לתחת, כי בחדר מדרגות רואים אותך, וכשאתה נכנס זה שבחדר מחכה רואה אותך, וכשאתה מחכה בחדר אתה רואה אחרים, אבל חפיף,

אחלה פנינה ב120 שקל באיזור כמעט הכי נמוך בת"א.

שלכם
ותיקק.

29
כולן מוצצות בלי, רק שאלה של כסף. מאשה בשביל עוד 30 שקל תמצוץ לך בלי ובשיביל עוד כמה שקלים תתנשק איתך. לא יודע מה היא תעשה בשביל עוד כמה לירות כי זה בערך מה שאני מחפש ממנה. לא מעניין אותי לחדור עם קונדום ומפחיד אותי לחדור בלי אז אפילו לא ניסיתי.
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

30
מאשה טיפ טיפה מלאה על גבול הממוצע עם חזון אחרית הימים ויחס של נסיכה
פגשתי אותה שם פעם אחת בלבד באחד הביקורים האחרונים שלי במקום (לפני כשלושה ארבעה חודשים) ומאז כל פעם שהתקשרתי היא לא הייתה.. (וניסיתי)
שמעתי רבות על בחורה בשם מאשה שעבדה בהר ציון 57 (הדירה שנסגרה) ועברה לדירת הקרקע שאחרי תחנת המוניות הקרובה, לא יודע אם זאת אותה אחת אבל מאשה מחזקיה המלך להיט!
הטלפון לא לידי כרגע אבל אפשר לבקש בפרטי..
בנוסף עבדה בחזקיה המלך בחורה נחמדה בשם בלה, מישהו יודע מה עלה בגורלה??
נשבע לך לא בוגד בחיית עיוני לא בוגד

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”