כ קייב אוקראינה חלק שני !!! - דף 3 - סקס אדיר

קייב אוקראינה חלק שני !!!

22
שוב במחיר של 300 דולר (לשעה????) אני יכול לחגוג בFKK עם 3 בחורות + תשלום כניסה במשך כל היום ויהיה לי גם אוכל וג'קוזי ומה שיש....
המחירים האלה נשמעים לי מטורפים לקייב ואם הם נכונים העיר לא שווה ביקור. מערב אירופה בטוחה יותר וזולה יותר.
פצצות על בר רפאלי ב100 דולר לשעה או 200 דולר ללילה שווה ביקור, כוסיות ב300 דולר לשעה??? סה"כ זו מדינה ענייה שהמשכורת החודשית הממוצעת בה מחוץ לקייב היא פחות מ300 דולר! החודשית! אז למה שאשלם כך לשעה?

23
לסיכום הדברים מבחינתי. אני עשיתי מחקר מעמיק אודות קייב לפני שטסתי. אני לא מצאתי בחורות ב-300 דולר לשעה אז קשה לי להתייחס לכך. יש שם בחורות ממש יפות, כדי להשוות תיקחו את הבחורה הכי יפה בתאגיד ותוסיפו לה ציון וחצי. בנוסף הם צעירות ולא שייכות לארגון כלשהו ולכן ניתן להאריך את השהות שלהם.
קייב יותר זולה ממערב אירופה נקודה. מבחינת המלונות והארוחות, אגב גם ברלין כבר לא כל כך זולה קייב מבין הערים המזרח אירופאיות היא הזולה ביניהם. הבעיה בקייב שאין שום דבר ממוסד, מי שלא רוצה להתאמץ עדיף שייסע לגרמניה. ניתן למצוא בחורות ב-50 דולר לשעה, אבל הם יהיו ברמה שיש בארץ אז כבר עדיף להישאר בארץ.
מי שיעשה עבודת הכנה יגלה שיש פנינים בקייב ובאודסה פנינים שאין בשום מקום שאני הייתי בו והייתי לא מעט. כן 300 שקל לשעה אולי 400 זה לא כל כך מעט, אבל עבורי זה היה שווה כל רגע. לטעמי מסוכן להתחיל להתעסק עם כל מיני טיפוסים מפוקפקים בשביל זיונים ולא ממש אהבתי את המועדונים שם.
אולי שילמתי מעט יותר, אבל חווית הFKK בעיני היא פחות מסעירה ממה שכותבים כאן. להיות עם פצצה בת 22 במלון, לבד באופן אינטימי ב-300 שקל לשעה זו חוויה שלא מצאתי בשום מקום אחר בעולם.

26
אביב צודק ב 100000% אלו המחירים, וכל אלו שאומרים ב20$ הביאו פצצות סתם שקרנים.
הכוסיות בקייב מתחילות ב 150$, אם אתה חתיך על ומדבר רוסית אולי תזרום איתך ב100$ ממועודון.
הדירות של הכוסיות אין פחות מ 100$ , מהחשפנות מתחילות ב250$ ל3 שעות.
אלו המחירים , אמרתי את זה כל החודשים האלו והיו לי לא מעט התנצחיות עם שקרנים מהפורום
אביב כל הכבוד לך הכל אמיתי

27
תכלס....כמו כל מקום שיש זונות-כולם שואפות למעלה,כולן רוצות תמחירים הגבוהים.לכן במדינות שיש הבדלת מטבעות חזק ורמת ההכנסה נמוכה,סכום הפינוק הוא מצחיק יחסית לכאן.אבל הביקוש עלה ביג טיים באוקראינה עם סוף החורף.ואיתו עלית המחירים

28
טירוף....זה 200 דולר זה משכורת חודשית מעל המינימום מחוץ לקייב....
מי הן ומה הן שיקבלו 200 דולר, משכורת חודשית שלמה בשעה אחת, ואז מה שהן כוסיות? אוקראינה מדינת עולם שלישי ענייה וזה כל היתרון שלנו כגברים מערביים. אם זה לא קיים ניסע למערב אירופה הבטוחה והמפותחת יותר, וכנראה גם זולה יותר.

29
מי הן ? אני אגיד לך מי הן,
הן אלו שבלי לעשות כלום, יושבות במדינת "עולם שלישית " כמו שאתה מתאר בלי לעשות כלום. וגורמות לך, ולעוד מיליוני גברים אחרים לקחת מטוס, לקחת חופש מהעבודה, להפסיד עבודה, לשקר לאישה באיזה תואנת אליבי מטופשת, בשביל לטוס למדינה שיש שם מלחמה, שיש מצב שבלילה ישדדו אותך ברחוב, רק בשביל להרטיב את החבר שלך מלמטה....
אלו הן...

30
לא אחי, יש לי המון כבוד לנשים, אבל תתיחס רגע כמוצר, תמורה למחיר, כלכלית - אני לא מקבל את החוויה שחיפשתי, לא בסכומים כאלה.
אגב אולי אתה כן. אני לא.
חשבתי הרבה בזמן האחרון לטוס למדינה הזו ואני דובר השפה, נראה טוב ויודע להתחיל עם נשים, אבל אם אלו המחירים, חבל על הזמן שלי...אמצא יעד יותר בטוח ותיירותי....שיהיה לי גם כיף לשהות בו ולא רק לזיין.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”