כ טאשה אוקראינית רזה ואנאלית - דף 3 - סקס אדיר

טאשה אוקראינית רזה ואנאלית

21
צודק שבנצקו היום בבוקר פגשתי אותה שוב הודיעה לי שהיא במחזור לא אכפת לי העיקר לזיין אותה באנאלי. אבל הדיווח המעניין היה החדר ליד במלונית שומע ריצות וצעקות חשבתי בהתחלה משטרה מסיים עם טאשה יוצא החוצה רואה חברה של טיפול נמרץ עושים עיסוי לאיזה בחור בין 65-70 באמצע הפרוזדור. לידיעתכם המלונית שהיא לוקחת אותכם הדיסקרטיות שואפת לאפס

27
[QUOTE=ARROW01]היי חברים,
חזרתי לארץ ולפורום אחרי מספר שנים בחו"ל.
נראה לי שהפורום רק השתבח עם השנים.
לעיניינים אפשר לקבל קישור לגברת המדוברת?

[/QUOTE]
היי אוו ...
בן אדם קודם כל שלום לך, ספר איך היה בחו''ל
מה נהיה איתך למה עזבת אותנו ?
דאגנו לך אחי. פתאום אתה מופיע ,
חזרתי לארץ ההיתי בחו''ל, ומבקש קישורים מה יש מחסור באנליות בחו''ל??
הרבה השתנה פה מאז שעזבת אחי.
יש פרטיות שדגים אותם בכל מיני אתרים ומשתפים את החברים ,יש את בנות התאגידים ,יש אתר לבן ,אתר כתום, אתר קדוש, מרעום, נסיעה ברוורס ,שבירת רהיטים ,בית כנסת, אנשים שצמים היום ,יש חובת הוכחה למשתמשים חדשים, יש פזם אח שלנו !!
המלצה שלי אחי תעשה סיבוב קצת בפורום תראה מה השתנה מי נגד מי כמה ולמה שלא תעיר תחברים שלנו כאן ויסקלו אותך נשמה קריצה

לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

28
[QUOTE=yoos305x]
[QUOTE=ARROW01]היי חברים,
חזרתי לארץ ולפורום אחרי מספר שנים בחו"ל.
נראה לי שהפורום רק השתבח עם השנים.
לעיניינים אפשר לקבל קישור לגברת המדוברת?

[/QUOTE]
היי אוו ...
בן אדם קודם כל שלום לך, ספר איך היה בחו''ל
מה נהיה איתך למה עזבת אותנו ?
דאגנו לך אחי. פתאום אתה מופיע ,
חזרתי לארץ ההיתי בחו''ל, ומבקש קישורים מה יש מחסור באנליות בחו''ל??
הרבה השתנה פה מאז שעזבת אחי.
יש פרטיות שדגים אותם בכל מיני אתרים ומשתפים את החברים ,יש את בנות התאגידים ,יש אתר לבן ,אתר כתום, אתר קדוש, מרעום, נסיעה ברוורס ,שבירת רהיטים ,בית כנסת, אנשים שצמים היום ,יש חובת הוכחה למשתמשים חדשים, יש פזם אח שלנו !!
המלצה שלי אחי תעשה סיבוב קצת בפורום תראה מה השתנה מי נגד מי כמה ולמה שלא תעיר תחברים שלנו כאן ויסקלו אותך נשמה קריצה

[/QUOTE]
צחוקצחוקצחוקצחוק הרגת אותי מצחוק צחוקצחוקצחוק

29
שלום אנשים

תודה לפיקסר על המספר של הגברת, לקח לי קצת זמן אבל בסוף הגעתי

אני דוגל בדיווחים קונקרטים, לחסוך זמן למחפשים וגם כך יש מספיק סופרים כאן נשאיר להם את הכבוד

מראה:
1. אולי התכווצתי בלי שידעתי או שמד הגובה שונה באזור חולון אך הגבר ממש לא 1.60 .. יותר לכיוון 170 .. הייתי מעריך 168 אז לא מדובר בזיון אנאלי עם איזו קטנטונת למי שמצפה לזה
2. גוף טוב וסקסי רזה כן אך ממש לא הייתי אומר שדופה או כאלה לא רואים לה את הצלעות או משהו כזה פשוט אוקראינית אתלטית וסקסית כך הייתי מתאר
3. חזה - אני מתחיל לתהות אם פגשתי איזו אחות תאומה שלה כי יש לה סבבה של חזה לא גדול, ממש לא נפול .. עטרה רגילה ופיטמה ונטיל .. אני אישית אוהב (רגישה בפטמות לא לנשוך)
4. דיברו הרבה על האף לי ממש לא הפריע וגם לא נראה משהו כזה חריג בפנים .. יש לה סנטר חזק זה הנ' הבולט מבחינתי אבל זה כבר עניין של טעם

ביצועים:
אנאלי - כל מילה מיותרת, היא אוהבת נהנית ואפשר ויש לה תחת סקסי שנמתח ומתכווץ חזרה באופן סימטרי ממש יפה :) תחת סקסי אין מה להגיד
מציצה - יש לה יכולות של גרון עמוק אך להשוות אותה לסווטה מבת ים .. זה לייצר אשליה .. גם על המינוח בולעת כידונים הייתי מוותר .. יכול להיות שמישהו בבוקר לפני פירק לה את הגרון ולכן איתי היה לה קצת יותר קשה וביקשה רק בפה לא לסוף הגרון .. זה מסוג הדברים שאני לא אתעקש עליהם כי היה גרון עמוק פשוט לא עד להרחבת צוואר .. והיא בת אדם לפני הכל גם לפני שהיא מקבלת תשלום בשביל סקס

בקיצור חוויה נחמדה .. היה טיפלה הגבלה של זמן אך היא הסברה שיש נסיבות אישיות .. הייתי צריך לסמן וי סימנתי .. ממשיך הלאה

30

קודם כל אתחיל בתודות ל- 3 חברים שפניתי אליהם בבקשה לטלפון של הגברת. כולם שלחו. כל הכבוד לסולידריות.

והיות שהבטחתי לדווח אז הנה-

הגוף פצצה. מחוטבת ללא טיפת שומן. המרשרשים עברו מיד ליד והופה מקלחת.

היא התחילה במציצה מושקעת וכמו שכותבים פה "בולעת חרבות" הוא לבטח כינוי שמתאים לה.

לאחר דקה לא התאפקתי והשכבתי אותה כשישבנה המחוטב מזדקר אלעל ואני מתחיל ללקק כמו חתול מיוחם מכל וכל.

ואז זה קרה. אומרים שהשרביט מזדקר אז המוח נופל לתחתונים נכון? נכון.

לפני שהבנתי מה קורה מצאתי עצמי עמוק בתוך ישבנה הלוהט ללא אוכף(הגנה). ועוד יותר גרוע, שנייה אחרי שהיא התגברה על ההפתעה ובקשה שלא אגמור בפנים התפוצצתי בפנים. 5 פימפומים לא יותר. מרוב לחץ המשכתי לחפור בפנים. בגלל שהייתי חרמן אש , שלפתי היוצה ובקשתי קונדום חדש כדי להמשיך ולהיכנס בשער הראשי. שם המשכתי עוד 5 דק כשהגברת גונחת מתפתלת ומדרבנת אותי לא להפסיק.
למזלי אחרי שגמרה ניצלתי את העובדה שאני מזיע לחלוטין להתקלח שנית.
נפלתי על המיטה תשוש והתחלנו לשוחח. מסתבר שהיא מתוקה אמיתית ודיברה הרבה על חייה בקייב.
היות שאני איש שיחה מצויין ואחרי שהחמאתי לה על הגזרה היא התחילה להדגים תרגילי גמישות שהיא עושה כל יום. כך מצאתי עצמי מביט בשער בית הכנסת נפתח ונסגר בזמן שהיא יורדת ועולה. ישר חזרתי בתשובה ובקשתי סיבוב נוסף
שוב התחילה במציצה מעולה כאשר היא מכניסה את כל הכלי עד שהעינים שלה כמעט נשפכו החוצה.
אחרי 5 דק סובבתי אותה ראש אל המזרון, המרעום מופנה למעלה והתחלתי לתת עבודת אנאלית משובחת. חופר יוצא, נכנס מוריד מהירות מעלה הילוך טורבו. בקיצור סרט. פשוט נטרפתי.

כך בערך 20 דק. והגברת מייללת צועקת גומרת ומה לא. בסוף לא עמד לי ליבי וגמרתי בחוץ כאשר היא מפנה מבט מחוייך ומסופק אלי.

עפתי למקלחת, שלום שלום מהיר ובמעבר חד נהגתי בחזרה אל הפקקים ושאר דברי שיגרה משעממים.

התיאומים עם הבחורה הם דרך ווטסאפ ולקחו זמן והרבה גוגל טרנסלייט כדי לתאם מפגש.
הבחורה דורשת 500 לשעה ולא מתגמשת.

מסתבר שעברה לגור בבית ים. עוד שבוע עוזבת את הארץ. סיימה את העבודה (במספרה) אתמול כך שנשאר לה שבוע לנופש או במילים אחרות לעשות עוד הרבה כסף מאיתנו
נפגשנו במלונית אירוח . אמרה שהיא גרה ליד. המלונית מאוד דיסקרטית וזולה. 70 לשעה ו 20 לכל שעה נוספת

היא מאוד נחמדה. הצליחה ללמוד דיי הרבה אנגלית בזמן שהיא פה וקל לתקשר איתה. לדעתי השבוע תהיה פנוייה. אז למי שרוצה חוויה אנאלית זה הזמן.
ספוילר- לא לבעלי כלים ענקיים.

Make sex not war

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”