[QUOTE=רימינג מעשי]
[QUOTE=אמריקאי]אתם לא מבינים
זה ענין של כימיה!!!!
לא פיסיקה
לא הרשלה
אין מה לעשות אבל לא כל אחד יודע לשחק עם תלמידות רעות
בהתחלה גם אני לא ידעתי
זה לוקח זמן, גם אצל ההיפופוטמים
[/QUOTE]
אמריקאי יקר,
לפני שתתחיל לעבור על טבלת מדנלייב יסוד אחר יסוד. יש סף מינימום בשירות שצריך להינתן גם כשאין הבזקים וניצוצות.
אצל שרון , הסף זה הולך ויורד מיום ליום. כשלקוח קובע איתך משחק תפקידים, נותן לך את התסריט מראש , ומה שהוא רואה כשהוא נכנס בדלת זה זונה עם מבט משועמם בטלוויזיה אין שום קשר לכימיה. זה פשוט זלזול לשמו.
[/QUOTE]
אההההממממ רימינג מעשי פה קצת נסחפת .. נכחת בפגישה שלי עם האדון הביישן ? איזה זכות יש לך להגיד עליי שהייתי בפגישה איתו עם מבט משועמם בטלויזיה? חוצפן !!
יש אנשים שבאים לפגישה , משקיעים מינימום מאמץ בפגישה ורוצים שאני אלעס בשבילם את האוכל ואשים להם אותו בפה .. אין בעיה , הבעיה מתחילה כאשר מתעצלים (או מתביישים) לפתוח את הפה ואז באים בטענות : אהההה לא קיבלתי אוכל .. זה היה משל כן? למרות שמי שזאת הפנטזיה שלו , אין לי בעיה עם זה ..
[/QUOTE]
זה בדיוק איך שהאיש אמר שקיבלת אותו, וגם לא טרחת להכחיש זאת. קבעת עם לקוח משחק תפקידים, תהי לבושה בהתאם כבר מהכניסה של הלקוח לדלת!!! אמרתי לך, תשלחי אותו אפילו למקלחת תוך כדי משחק . יש בזה אפילו משהו חינני. הנקודה היא שאת צריכה לשדר לפרטנר שלך שאת בקטע של הפנטזיה שלו מהרגע הראשון. אם לא הבנת את הנקודה, אשמח להבהיר לך בפרטי.