כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 30 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

291
המורה שרון והתלמיד הבעייתי Lavelle קריצה

סוף השנה הגיעה והיום סוף סוף אני יוצא לחופש הגדול! Tongue

כמובן שהיום היה גם יום חלוקת התעודות. ישבתי בכיתה עם כל התלמידים כאשר המחנכת שלי שרון נכנסה לכיתה. היא חייכה מאוזן לאוזן ונופפה עם התעודות.
O O חשבתי לעצמי Shocked Ouch צחוק

המורה שרון לבשה חצאית ירוקה מקסימה וגופיה שחורה, שיערה היה פזור והיא נראתה סקסית בטירוף! Tongue

"OK תלמידים, אני עכשיו אחלק את התעודות שלכם. כל מי שקיבל את התעודה שלו יכול לצאת מהכיתה... חוץ ממי שאני אגיד לו להישאר..." אמרה המורה שרון והמשיכה לחייך... פאק היא קרצה לי או שזה רק נדמה לי? ואיי ואיי איך קפץ לי הלב Heart

נשענתי על הכיסא (ספה) בפוזה מזלזלת והבטתי במורה שרון, איך היא מקריאה את שמות התלמידים ונותנת להם את התעודות. לאט לאט הכיתה התרוקנה ונותרתי רק אני והמורה שרון. Evil Smile

"התלמיד לוואל! אתה צריך להישאר בכיתה! אני רוצה לנהל איתך שיחה קטנה על התעודה שלך" קריצה אמרה המורה שרון וחייכה לעברי בשובבות. ניסיתי למחות על כך והזכרתי לה שהיום מתחיל החופש הגדול. המורה שרון לא התרגשה והתיישבה לידי. היא נתנה לי את התעודה והתחילה להקריא לי את הציונים "המדהימים" שקיבלתי צחוק (בהמשך תבינו למה התעודה נראית ככה צחוק)

ניסיתי לעדן את המצב ואמרתי למורה שרון שהמצב לא כ"כ נורא... 70 בהיסטוריה ו 50 בפיזיקה, לא כזה נורא בסה"כ צחוק

למורה שרון נמאס לשמוע את הקיטורים שלי... היא תפסה בידי וביקשה ממני לבוא אחריה לשיחה צפופה... Evil Smile

היא השעינה אותי על המיטה (חחחח כן יש מיטה בכיתה צחוק) והודיעה לי שעכשיו יהיה לי חופש גדול.

המורה שרון צחקקה בממזריות, הוציאה חגורה שחורה והתחילה להצליף לי על התחת עם החגורה Shocked

"מי הזונה שלי ? הא? מי הזונה שלי?!" צעקה המורה שרון והתפוצצה מצחוק בזמן שהצליפה לי עם החגורה על התחת... פאק איזה מזל שלבשתי ג'ינס חיוך

חחח רק דיברתי... המורה שרון הורידה את הג'ינס שלי עם התחתונים עד הברכיים, השעינה אותי בחזרה על המיטה ודחפה לי את התעודה לפה, אחרי שעשתה ממנה כדור (חחחח כמו כדור סאדו מאזו צחוק).

וככה בעודי נשען על המיטה, ישבני חשוף ועם התעודה בפה, המורה שרון המשיכה להצליף לי על התחת עם החגורה. וכל הצלפה הייתה הצלפה! פאק זה היה מטורף לגמרי! צחוק

המורה שרון לא הבינה מילה ממה שמלמלתי וחשבה שאני רוצה יותר חזק Shocked

כמובן שההצלפות התגברו והמורה שרון התלהבה יותר ויותר, הייתה ממש ברקיע השביעי מהצעקות שלי צחוק

העפתי את התעודה מהפה שלי והמורה שרון התעצבנה בטירוף! כועס

הגבירה את עוצמת ההצלפות ולא ריחמה על הטוסיק שלי בכי

היא החזירה לי לפה את הכדור... סליחה תעודה, והמשיכה להצליף לי על התחת תוך כדי שהיא מזכירה לי את הציונים הגרועים שלי עם כל הצלפה צחוק

ניסיתי לסטור למורה שרון על התחת אבל היא כל הזמן התחמקה ממני... וכדי לשגע אותי עוד יותר, היא הרימה את החצאית שלה למעלה ונענעה מולי את ישבנה שאותו חצה חוטיני שחור מטריף! ואז היא התחילה לגעת בעצמה וללטף את התחת שלה... פאאאאאאאקקקק התחרפנתי כבר! צחוק

המורה שרון פקדה עליי לעלות על המיטה ולשבת על ארבע. היא המשיכה הצליף לי עם החגורה על התחת עד שחשבה שזה מספיק ופקדה עליי לשכב על הגב.

הייתי עדיין עם התעודה בפה. המורה שרון הוציאה את התעודה המקומטת מהפה שלי וצחקקה שאת זה אני אצטרך להראות להורים שלי צחוק

המורה שרון התיישבה על הפנים שלי עם הכוס שלה והתלהבה מאוד מהזין החרמן שלי חיוך גדול

היא התחילה לסטור לי על הזין עם כפות ידיה בזמן שאכלתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה! ואז באופן בלתי נשלט סטרתי על ישבנה הדורש Tongue

המורה שרון הייתה בהלם לשניה ואז היא סטרה לי על הלחי, ואני סטרתי לה בחזרה על התחת והיא החזירה לי בעוד סטירה על הלחי... וחוזר חלילה צחוק

אחרי שנרגעתי קצת, המורה שרון אמרה לי שעכשיו אנחנו נתחיל לשפר את הציונים שלי Tongue

היא התיישבה לי טוב טוב על הפנים עם ישבנה והתחילה לנשוך אותי כהוגן בביצים. זה היה כל כך מדליק ונעים... התחלתי לנהום כמו מטורף מתחת לישבנה החמים גרררררררר Cool

המורה מצצה לי את הזין ואז דרשה ירידה טובה Tongue

כמובן שלא יכולתי לסרב למורתי האהובה! הורדתי את תחתוניה השחורים, שמתי אותם על הראש וצללתי אל הכוס הורדרד שלה חיוך גדול

התחלתי ללקק למורה שרון במרץ ובכל ליקוק של הכוס שלה דמיינתי את הציונים שלי משתפרים!

לאחר כמה דקות ראיתי בדמיוני רק מאיות! המורה שרון התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה! וואאאוווו אפילו המורה מתרגשת מהציונים הטובים שאני רואה בדמיוני! Tongue

לפתע חזרתי למציאות... פאק הציונים שלי היו עדיין גרועים! בכי

המורה התמוגגה מלשוני וגמרה בחוזקה חיוך גדול נראה אותה נותנת לי עכשיו 60 בלשון! צחוק קריצה

המורה שרון הביטה בי בחיוך שובב ועיניה זרחו מאושר חיוך גדול

בזמן ששכבתי בין רגליה, ניהלנו שיחה משעשעת שבמהלכה המורה שרון קראה לי מפגר צחוק

המורה שרון כרכה את רגליה סביב גופי והתחלנו להיאבק זה בזו... התפוצצנו מצחוק תוך כדי ההאבקות ולבסוף המורה שרון הפכה אותי על הגב והתיישבה לי על הפרצוף עם ישבנה.

רק התחלתי להנות ושוב הגיעה התעודה הלעוסה והמזדיינת הזאת! המורה שרון דחפה לי את גוש הציונים הזה לפה ורקדה מול הפנים שלי עם ישבנה המקפץ! בהיתי בחורים שלה ולעסתי את התעודה... פאאאאאאאאאאאאק! צחוק

המורה שרון הכניסה אצבע לכוס והתחילה לחרפן אותי עם הגניחות שלה! התחננתי שתוציא את האצבע מהכוס וכאשר היא עשתה זאת ירקתי את התעודה ומצצתי את האצבע שלה בשקיקה! Tongue

המורה שרון עשתה זאת שוב ואני ריירתי מחרמנות בזמן שהמורה שרון שיחקה עם האצבע שלה בכוס. ואז... Tongue Tongue Tongue זכיתי למצוץ את האצבע שלה שהייתה בטעם כוס Tongue

המורה שרון התעצבנה על כך שהוצאתי את התעודה מהפה, היא דחפה לי אותה בחזרה לפה והתחילה להחטיף לי סטירות מצלצלות בלחיים! וגם נשכה אותי כהוגן בגוף. צחקתי, צעקתי, קפצתי והשתוללתי כמו מטורף בזמן שהמורה אכלה אותי עם שיניה החדות צחוק

התעודה המזורגגת הזאת חנקה אותי כי הייתה תקועה לי בפה Ouch

תוך כדי כל הבלאגן זרקתי קללה עסיסית וחטפתי שוב סטירה מצלצלת מהמורה שרון צחוק

המורה שרון המשיכה לחנך אותי ולמרות כל הסטירות, הנשיכות והתעודה הגרועה שלי, היא עשתה לי מציצת פוליש מחרפנת שהקפיצה אותי מעונג Tongue

אחחחח אין על המורה שרון... היא מוצצת אליפות! Star מוחא כפייה

המורה שרון הייתה מאוד נחושה לשפר את הציונים שלי ולצורך כך היא עלתה עליי לרכיבה פרועה במיוחד Tongue

זיינתי את המורה שרון במרץ בכוס החם שלה, ליקקתי ונישקתי את צווארה בזמן שהיא נשכה אותי בצוואר ובאוזניים. הנשיכות שלה הדליקו אותי בטירוף והתחלתי לסטור על ישבנה המקפץ Cool

המורה שרון לא נשארה חייבת והחטיפה לי סטירות מצלצלות בלחיים צחוק

המורה שרון הייתה מאוד נחושה להעלות לי את הציון בהתעמלות. היא התיישבה בדוגי בקצה המיטה ודרשה ממני לדפוק אותה חזק בכוס הורדרד שלה Tongue

"התלמיד לוואל יש לך 0 בהתעמלות! קדימה תוכיח למורה שלך למה אתה מסוגל!" צעקה המורה שרון ודרבנה אותי לדפוק אותה חזק חזק בכוס הלוהט שלה גררררררר Tongue

המורה שרון זרקה את החוטיני שלה אליי אבל איכשהו הוא נפל על הרצפה... אוווווווףףףף!!! צחוק

המשכתי לזיין את המורה שרון בעמידה כשהיא בדוגי בקצה המיטה וסטרתי על ישבנה החצוף מידי פעם.

לא יכולתי להתנתק מהכוס החם שלה, ורק אחרי שהיא נעמדה ונשענה על השידה, הרמתי במהירות את החוטיני הלוהט שלה והמשכתי לדפוק אותה במרץ בעמידה כשאני מסניף בהנאה את החוטיני שלה חיוך גדול

בזמן שדפקתי את המורה שרון היא עידכנה אותי שהציונים שלי התחילו לנסוק כלפי מעלה Tongue

צהלתי משמחה והמורה הודיעה לי שיש לה בשבילי מבחן סיבולת לא קל בכלל.

התיישבתי על הספה והמורה שרון התיישבה עליי. התחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! המורה שרון נשכה אותי קצת בצוואר ואחרי זמן מה קמתי והרמתי את מורתי האהובה באוויר. תפסתי חזק ברגליה ותוך כדי שהמורה מחבקת אותי זיינתי אותה במהירות מסחררת בכוס שלה Tongue

אחרי כמה דקות השכבתי את המורה שרון על המיטה וזרמנו למיסיונרית חיוך גדול

המורה שרון סטרה לי על התחת ללא הפסקה ודרבנה אותי לדפוק אותה יותר ויותר חזק בכוס!

הסנפתי את שיערה ונישקתי את צווארה... אחחחח כמה שהיא חירמנה אותי! Approve

עברנו לכפיות לוהטות. דפקתי חזק חזק את המורה שרון בכוס והפלקתי לה על התחת בזמן שהיא גם הפליקה לי על התחת צחוק

ביקשתי מהמורה שרון שתפליק לעצמה על התחת וברגע שעשתה זאת נדלקתי עוד יותר!

היא מפליקה לעצמה על התחת וגם אני מפליק לה על התחת Tongue

ואז המורה שרון הודיעה שעכשיו תורי ומפליקים לי צחוק

הפלקתי לעצמי על התחת וגם היא הפליקה לי על התחת בשמחה צחוק קריצה

לאחר כמה דקות עברנו לזיון לוהט בדוגי. זיינתי את המורה שרון בשיא החרמנות והמרץ בכוס הלוהט שלה והיא החזירה לי בקונטרות חזקות אצבע למעלה

עם כל דפיקה הרגשתי את הציונים שלי משתפרים... הרגשתי מלך העולם וברגע שהגעתי לרקיע השביעי גמרתי בחוזקה בכוס של המורה שרון גרררררררררררר !!! Tongue

המורה שרון הייתה מבסוטית בטירוף והודעה לי שעכשיו היא צריכה לעשות לי תעודה חדשה חיוך גדול

"אז כמה אני מקבל עכשיו?" שאלתי אותה בשמחה.

"100 בכל המקצועות!" חיוך גדול אמרה המורה שרון וחיבקה אותי.

חיבקתי אותה בחזרה והודיתי לה על הכל. אבל למורה היה תנאי אחד... אני אצטרך לבקר אותה הרבה בחופש הגדול... ואיי ואייי איזו מורה חרמנית זאתי! Tongue Star

החופש הגדול נגמר ומחר מתחילה שנת הלימודים החדשה. בזכות מורתי שרון אני לא אשאר כיתה ואעלה כמו כולם לכיתה יב' יייההההההווווווו! Tongue

לא רציתי לקום מוקדם ביום האחרון לחופש, והמשכתי לישון במיטתי... נזכר איך חגגתי עם המורה שרון כל הקיץ קריצה

"בוקר טוב!" שמעתי לפתע קול מוכר ופקחתי עיניים, הייתי עדיין ישנוני ולא האמנתי למראה עיניי! שפשפתי את העיניים שנית רק כדי להיות בטוח שאני לא חולם.

הייתה זאת המורה שרון שישבה מעל פניי עם ישבנה החשוף Tongue

הכוס המתוק וחור התחת המדהים שלה חירמנו לי ת'צורה והתחלתי ללקק את שניהם בשקיקה!

המורה שרון הזכירה לי שמחר נפתחת שנת הלימודים החדשה, והיא באה כדי להכין אותי לקראת שנת הלימודים שבפתח. כמה נחמד מצידה קריצה

היא גם ציינה שהייתי להיט בחופש הגדול והחמיאה לי מאוד חיוך גדול

המורה שרון התחילה לנשוך אותי בגוף ואז עברה לזין שלי. היא נשכה ומצצה אותו בשקיקה והקפיצה אותי ללא הפסקה. אחחח ומציצת הביצים שלה פשוט אליפות! Tongue

בין לבין עשינו גם מלחמת סטירות (אני לשרון על התחת והיא לי על הלחיים צחוק) ואחרי שהיינו כבר חרמנים בטירוף המורה שרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה.

הקפצתי אותה במרץ על הזין שלי לשמחתה הרבה חיוך גדול

המורה שרון אמרה שהיא צופה לי 100 בכל המקצועות קריצה

אחרי הזיון הלוהט המורה שרון התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה. ליטפתי את הכוס ואת הטוסיק שלה והתענגתי על המציצה המדהימה שלה! Tongue

אחרי כמה דקות גמרתי בחוזקה בפיה של המורה שרון Star

היא חייכה ואמרה בפה מלא: "תלמיד חרוץ!" אצבע למעלה מוחא כפייה

כל הכבוד המורה שרון! קריצה

ואווווו כמה שאני מחכה כבר שתתחיל שנת הלימודים החדשה! Tongue

אין אין פשוט אין על מורתי האהובה שרון! Tongue Star קריצה

סוף

שרונוש היה מדהיייייייםםםם!!! Tongue

ואיי ואייי כמה צחוקים... אין דברים כאלה! צחוק

חולה עלייך יפה שלי! Tongue Star

גרררררררררררררררררר Evil Smile

Hug Heart

Lavelle

Lavelle2012-10-17 18:22:09
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

292
לוואל פורץ לביתה של שרון, ואז... לכוס של שרון Evil Smile

שלום חברים נכבדים, שמי הוא הפורץ לוואל.

עוד לא היה מקום שלא הצלחתי לפרוץ אליו... לא משנה עד כמה המקום מאובטח. האמת שאני עושה את הפריצות שלי בשביל הכיף, מין ספורט כזה הזוי אם תרצו צחוק

בכל לילה אני יוצא לסיבוב הפריצות שלי... הפעם צדה את עיניי דירה נחמדה במרכז תל-אביב מול הים. ומה שקרה לי באותה דירה אני לא אשכח הרבה זמן! Wacko צחוק

הייתה זאת שעת לילה מוקדמת... התעסקתי קצת במנעול הדלת של הדירה, ולאחר כמה דקות כבר הייתי בפנים. בדירה שרר שקט מוחלט חוץ ממוזיקה שנשמעה מחדר השינה.

עשיתי צעדים זהירים לכיוון הסלון כשגרביון על ראשי. (שרון נתנה לי את הגרביון שלה שאותו שמתי על הראש צחוק)

לאחר בדיקה יסודית בדירה, את עיניי צדה בובת הלו קיטי . תמיד רציתי בובת הלו קיטי ובלי להסס תפסתי את הבובה והצמדתי אותה לגוף עם ידי הימנית. על הדרך גם תפסתי עם ידי השמאלית כמה שקיות עם בגדים... אין לי מושג מה היה בהן וזה גם לא היה משנה לי כ"כ, הרי כבר אמרתי לכם שאני עושה את זה בשביל הספורט כן? קריצה

ולמרות הכל, ספורט או לא ספורט... אין שום דבר שבעולם שימנע ממני לצאת מהדירה הזאת עם הלו קיטי! Star צחוק

אז חשבתי שזה מה שיקרה... אבל רגע לפני שיצאתי מהדירה הצצתי בחדר השינה.

על מיטה זוגית גדולה ומרווחת, שכבה לה בחורה ברונטית יפייפיה! רגליה היו מקופלות ומתחת לחצאית האדומה שלה אפשר היה לראות את ישבנה המדהים! שאותו חצה חוטיני דק במיוחד! Tongue

בנוסף לחצאית האדומה הבחורה הברונטית לבשה גופיה מנומרת. שיערה הארוך גלש על כתפיה ולמרות שהיא ישנה אפשר היה להבחין על פניה בחיוך קטן ושובב חיוך

הלו קיטי כבר לא עניינה אותי, ולמרות שידעתי שאני לוקח פה סיכון גדול לא היססתי לרגע.

הנחתי את הלו קיטי ואת השקיות ועליתי בזחילה על המיטה. התקרבתי לאט לאט אל הבחורה הברונטית, מציץ לה מתחת לחצאית ומלקק את שפתיי בחרמנות...

לפתע הבחורה הברונטית התעוררה ותפסה אותי עם רגליה! Shocked

היא כרכה את רגליה מסביב לגופי והעיפה אותי קדימה! עשיתי גלגול על המיטה ונתקעתי בפוזה שהרגליים שלי מאחורי הראש צחוק (חחח זה היה ענק! צחוק)

"היי! מי זה? מישהו פרץ לי לדירה!" צעקה הבחורה הברונטית ומשום מה צחקה... חחח נראה שזה ממש שעשע אותה צחוק

ניסיתי להשתחרר ממנה אבל לא יכולתי... שכבתי על הגב עם רגליים מקופלות מאחורי הראש ולפתע הבחורה הברונטית התחילה להצליף לי על התחת עם חגורה Ouch צחוק

הבחורה הברונטית סיפרה לי שקוראים לה שרון והיא מאוד כעסה שפרצתי לה לדירה.

"רצית לגנוב את הלו קיטי שלי הא? אתה לא מתבייש?! אני הולכת לפרק לך עכשיו ת'צורה!" צעקה שרון והתחילה לזיין לי ת'פנים עם ישבנה המקפץ. הזזתי את החוטיני המנומר שלה הצידה וליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה! אחחחחח איזה חורים טעימים! יאמממייי! Tongue

שרון התחילה להשתולל עוד יותר והתחילה להחטיף לי סטירות מצלצלות על הלחיים ולנשוך אותי כהוגן בצדדים Ouch

לא התאפקתי וסטרתי על פלחי ישבנה הסקסיים של שרון! Tongue

"אני אראה לך עכשיו מה זה! פרצת אליי לדירה הא? זונה קטנה ולא ממושמעת שכמותך! צחוק אתה הולך לקבל עכשיו מכות!" Evil Smile צעקה שרון והמשיכה לנשוך אותי בגוף ולהחטיף לי סטירות בזמן שהשתוללתי עם לשוני מתחת לחצאית שלה Tongue

שרון שמה לב שהורדתי את הגרביון מהראש... לפתע היא צעקה משמחה ופקדה עליי לקום מהמיטה. עשיתי כדבריה וקמתי מהמיטה...

"ידיים מאחורי הגב!" צעקה שרון וקשרה לי את הידיים מאחורי הגב עם הגרביון Shocked

"OK זונה לא ממושמעת! את הולכת לקבל עכשיו מכות!" Evil Smile צעקה בממזריות שרון ופקדה עליי להתכופף אל המיטה.

שרון הורידה לי את המכנסיים ואת התחתונים עד לברכיים, והעמידה אותי בכיפוף עם הראש על המיטה (חחחח נראתי כמו יען שהכניס את הראש שלו לחול צחוק).

שרון תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי על התחת החשוף שלי... היא צחקקה בממזריות ללא הפסקה והייתה ממש בעננים צחוק

חשבתי ששרון סוף סוף נרגעת אבל אז היא לפתע הודיעה לי שהיא מזמינה לי ניידת מבולבל

בלי לבזבז שניה היא התקשרה למשטרה ואמרה את הכתובת של הבניין שלה...

"מה אתה מוכן לעשות?" שאלה אותי שרון תוך כדי השיחה...

"קדימה תענה לי עכשיו או שאני מוסרת את מספר הדירה!" המשיכה שרון...

"כל דבר! אני אעשה כל דבר!" אמרתי לה ונמרחתי עליה קריצה

שרון הודיעה למשטרה שהכל בסדר וההזמנה מבוטלת והשכיבה אותי על המיטה. היא שחררה את הידיים שלי מהגרביון והתחילה להצליף לי עם הגרביון על התחת. הסיטואציה הייתה מאוד מצחיקה כי כמה ששרון לא התאמצה בקושי הרגשתי את הגרביון הזה צחוק

חשבתי שזה סופו של הגרביון המזורגג! בסה"כ שמתי אותו על הראש כדי שלא יזהו אותי... אבל לשרון היו תוכניות אחרות ונראה היה שהיא התלהבה בטירוף מהגרביון הזה והיא שמה לי אותו על הראש שוב... ניסיתי להתנגד אך לשווא בכי צחוק

שרון שמה לי את הגרביון על הראש ועלתה עליי ל-69. לא הייתה לי בררה והייתי חייב ללקק לה את התחת דרך הגרביון צחוק

שרון ממש נגנבה מהליקוק המחוספס שהענקתי לה אבל אותי הגרביון הזה שיגע! צחוק

שרון מצצה לי ת'זין ואת הביצים במציצה חמה ורטובה! מוחא כפייה

אחרי כמה דקות של אוראלי הדדי הורדתי את הגרביון מהפנים והמשכתי ללקק לשרון את התחת כשאני חופשי ומאושר יאאאהווווו! Tongue

איך ששרון שמה לב שהורדתי את הגרביון היא התחילה להתחרפן! היא הפכה אותי על הבטן והתחילה להצליף לי על התחת החשוף שלי עם החגורה בפעם המי יודע כמה צחוק

אחרי כמה הצלפות טובות שרון התיישבה לי על הגב. התחלתי להתפרע והקפצתי אותה על הגב שלי כמו שור זועם. שרון קראה לי: "זונה קטנה ומופרעת!" והתפוצצה מצחוק כאשר הקפצתי אותה בטירוף באוויר בעודה יושבת על הגב שלי ומחזיקה לי בשערות כדי לא ליפול צחוק

שרון ירדה מהגב שלי אבל המשכנו להתפרע ונאבקנו קצת על המיטה. עד ששרון השכיבה אותי על הגב והתיישבה לי על הפנים עם ישבנה. היא נשכה אותי בחוזקה בביצים, אבל זה לא הספיק לי וצעקתי לה שתנשוך יותר חזק! צחוק (חחחח התחרפנתי לגמרי)

בין היתר זכיתי למלא סטירות מצלצלות על הלחיים מה שהטריף אותי אפילו יותר! Star

שרון נשכבה על הגב וביקשה ירידה. לפני שצללתי לכוס שלה הרמתי את רגליה למעלה וסטרתי על הטוסיק הדורש שלה Cool

בהמשך הורדתי את החוטיני המנומר והדק שלה ושמתי אותו על הצוואר. חוטיני אחד לא הספיק לי, ושמתי עוד חוטיני בצבע ורוד (שהיה בקרבת מקום קריצה) על הצוואר. אחחחח אין כמו הסנפה כפולה של חוטיני ריחני גרררררררר Tongue

לבסוף כששני תחתוני החוטיני תלויים לי על צוואר נשכבתי בין רגליה של שרון והתחלתי ללקק את הכוס הורדרד והמתוק שלה. לאחר כמה דקות שרון התחילה לרעוד ולהתנשף בחוזקה עד שגמרה! חיוך ענקי התנוסס על פניה ועיניה זרחו מאושר! Tongue

שרון נשכבה למנוחה קלה כשרגליה מכופלות, ואני נשכבתי לידה עם הפנים שלי דבוקות לתחת שלה חיוך גדול התחלתי להנות מאווירת הרוגע, אבל שרון הפכה אותי על הגב והתחילה להתפרע עם ישבנה על הפנים שלי ועם פיה על הזין שלי Tongue

אחרי כמה דקות של מציצה שרון לפתע שמה על הזין שלי גליל נייר טואלט צחוק

בהתחלה לא הבנתי מה זה היה כי ההרגשה הייתה מאוד מוזרה, אבל אחרי שראיתי מה שרון עוללה התפוצצתי מצחוק צחוק

שרון מצצה לי את הראש של הזין שהציץ מתוך הגליל. ההרגשה הייתה מאוד מוזרה צחוק

אחרי ששרון העניקה לי מציצת פוליש נפלאה ואחרי עוד קצת פינוקים הדדיים, היא צעקה שעכשיו אנחנו הולכים להשתולל! Tongue

שרון ביקשה ממני לשבת על הספה ובמהרה התיישבה עליי. הזין הקשיח שלי החליק לכוס הרטוב שלה והיא התחילה לדהור עליי כמו חתולה מיוחמת Tongue

"קדימה תקפיץ אותי דיווו דיווו! יופי יופי!" צעקה שרון והייתה מבסוטית בטירוף מאיך שהקפצתי אותה על הזין שלי. מצצתי את פטמותיה בשקיקה וסטרתי על ישבנה הדורש! Evil Smile

שרון החזירה לי בכמה סטירות על הפנים מה שממש הכניס אותי לטירוף!

בהמשך קמתי ביחד עם שרון, ובעודה תלויה עליי זיינתי אותה ב 200 קמ"ש בכוס החם שלה Tongue

התחרפנתי מלראות במראה את המחזה הזה! במיוחד שאת ישבנה עטפה החצאית האדומה שלה Evil Smile חחח שרון צעקה שהיא מרגישה כמו בלונה פארק צחוק אצבע למעלה

לאחר כמה דקות של זיון השכבתי את שרון על המיטה והמשכנו להזדיין במיסיונרית.

ממש בתחילת הזיון שרון שמה לי את הגרביון על הפנים ונגנבה בטירוף כשזיינתי אותה ככה צחוק

"אוי אתה מחרמן אותי בטירוף כשאתה ככה עם הגרביון על הפנים" צעקה שרון בזמן שדפקתי אותה חזק בכוס מלמעלה (חחחח שרון התחרפנה לגמרי! אין דברים כאלה Wacko צחוק)

היא סטרה על ישבני בחוזקה והייתה ברקיע השביעי! Tongue

בהמשך נעמדנו, שרון נשענה על השידה והמשכתי לזיין אותה חזק בכוס הצר והחם שלה חיוך גדול

תוך כדי הזיון שרון תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת, חחחח אין דברים כאלה! צחוק

תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה, שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה במרץ בכוס הלוהט שלה ולסטור על ישבנה העסיסי והמקפץ! Star

בהמשך זרמנו לכפיות לוהטות על המיטה. סטרנו זה לזו על התחת והתחרפנו בזיון לוהט! Tongue

אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון התיישבה על הזין שלי ורכבה עליי ... אחרי שקיפצה קצת על הזין שלי, היא נשכבה עליי והתחילה לטרוף אותי! נשכה אותי בצוואר כמו ערפדית רעבה ואז עברה לאוזניים. אחרי שהיא אכלה את האוזניים שלי עם שיניה החדות, היא לפתע ריירה לי לתוך אחת האוזניים והתחילה להתפקע מצחוק צחוק

לרגע לא הבנתי מה קרה, אבל אחרי ששרון סיפרה לי את מה שעוללה התחרמנתי מזה בטירוף! Tongue

מרחתי את הרוק של שרון מהאוזניים שלי על הפטמות שלה והתחלתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה! Tongue

שרון צחקקה כשראתה איך אני נגנב, הגברתי את קצב הזיון ובמהרה התחלתי לזיין אותה חזק מלמטה חיוך גדול

בהמשך עברנו לדוגי לוהט מהיר ועצבני! זיינתי את שרון במרץ בכוס וסטרתי על ישבנה המקפץ!

שרון החזירה לי בקונטרות חזקות וחיממה כהוגן את הזין החרמן שלי עם הכוס שלה Evil Smile

לאחר כמה דקות התפוצצתי לתוך הכוס החם של שרון וחוויתי אורגזמה מדהימה! Tongue

שרון הייתה ברקיע השביעי! לפני שהלכתי שרון נתנה לי הצלפת פרידה על התחת עם החגורה צחוק אצבע למעלה

גיליתי ששרון מתה על פורצים עם גרביון על הראש, ובמיוחד על כאלה שפורצים לה לתוך הכוס Evil Smile

מסתבר ששרון היא פורצת לא קטנה בכלל בעצמה. יום אחד היא פרצה לדירתי והתיישבה על פניי עם ישבנה כשישנתי.

התעוררתי ולא האמנתי למראה עיניי! ראיתי מולי את התחת הסקסי של שרון שאותו חצה החוטיני המנומר המטריף שלה! Tongue

"היי! מה אתה ישן? מזמן לא פרצת לי לכוס!" צעקה שרון ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

"קדימה תזיז את התחתון שלי ותלקק לי שם כמו חתול!" המשיכה שרון והתנפלה לי על הזין חיוך גדול

ליקקתי את הכוס ואת התחת שלה בשקיקה בזמן ששרון מצצה לי את הזין ואת והביצים.

התחרמנתי מזה כ"כ חזק עד שנשכתי לשרון את התחת! צחוק

שרון לא נשארה חייבת והחזירה לי בנשיכות על הזין ובצידי הגוף, חחח צעקתי כמו מטורף! צחוק

שרון הייתה חמה בטירוף ובמהרה עלתה על הזין שלי ברכיבה הפוכה. הקפצתי אותה על הזין שלי לשמחתה הרבה בעודה מייללת כמו חתולה חרמנית! "מייייאאאווווו !!! מיייייאאאווווו !!!" אצבע למעלה Tongue

בהמשך שרון התיישבה מולי בדוגי והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! Tongue

אחרי כמה דקות נשכבתי על הגב ושרון המשיכה למצוץ לי מהצד בפוזה סקסית! ליטפתי את ישבנה עם יד אחת ועם היד השניה אחזתי בראשה.

הייתי ברקיע השביעי ולאחר זמן קצר עליתי לרקיע השמיני והשפרצתי לפיה המתוק של שרון שהמשיכה לינוק את הזין שלי עד הטיפה האחרונה מוחא כפייה

שרון פתחה פה גדול והראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע שהיה בפיה גרררררר Tongue

ואז היא אמרה: "לוואל הפורץ!" מוחא כפייה Tongue

נפרדתי משרון השובבה והבטחתי לה שאני אעשה לה עוד הרבה פריצות לכוס Tongue קריצה

סוף

שרונוש יפה שלי היה מדהים!!! Tongue Tongue Tongue

ואיי ואיי כמה צחקת בפגישה הזאת... אין דברים כאלה! מוחא כפייה צחוק

חולה על התחת הסקסי והשזוף שלך! Star Cool

חיבוקים ונשיקות!

Hug Heart

Lavelle

293
לוואל המניאק מתחיל עם שרון בחוף הים קריצה

באחד מימי הקיץ החמים התהלכתי לי בכיף בחוף הים וחיפשתי פרגיות... קריצה

את עיניי צדה בחורה ברונטית מהממת ששכבה על הבטן והשתזפה להנאתה.

היא לבשה ביקיני אדום לוהט שהדגיש היטב את ישבנה השזוף והסקסי! נעצרתי לידה לכמה רגעים ולא יכולתי להוריד ממנה את העיניים. אחחח איזה טוסיק שובב צדתי לי היום! Evil Smile

כעבור כמה שניות התחלתי איתה ובמהרה התיישבתי לידה על החול.

לבחורה הברונטית קראו שרון. שרון זרמה איתי וביקשה ממני למרוח לה קרם הגנה על הגוף. שיפשפתי את ידיי בהנאה והתיישבתי מעליה, מורח לה את הקרם על הגוף ונהנה מגופה הענוג והחלק חיוך גדול

לא יכולתי להתאפק וסטרתי על ישבנה הדורש! שרון סובבה את ראשה ונתנה בי מבט נוזף, זה לא ממש הטריד אותי כי ראיתי בעיניה שהיא אהבה את זה! קריצה

המשכתי למרוח לה את קרם על הגוף עד ששוב לא התאפקתי ושלחתי את ידי מתחת לתחתון הביקני שלה חיוך גדול

"הייי מה אתה עושה?" שאלה שרון

"הטוסיק שלך קצת לבן פה... צריך למרוח גם פה" עניתי לה והמשכתי למרוח את פלחי ישבנה הסקסיים Tongue

"OK רק תהיה ילד טוב!" אמרה שרון וצחקקה קלות.

המשכתי למרוח את הקרם על גופה ולפתע הורדתי את התחתון שלה למטה והתחלתי ללקק לה ת'תחת בחרמנות! Tongue צחוק

שרון הייתה בהלם מוחלט! היא החטיפה לי כמה סטירות מצלצלות, קראה לי חצוף ולא הפסיקה לצחוק צחוק

ידעתי שהיא אחת שזורמת, כי אחרי כל המעשים שלי היא לא העיפה אותי בבעיטה! צחוק

המשכתי לשבת מעליה מרחתי לה את הקרם ובמקביל מזמזתי אותה בכל חלקי גופה. הזזתי את התחתון שלה הצידה והתענגתי על חור התחת המדהים שלה ואז הורדתי טיפה את התחתון למטה והתענגתי גם על חריץ התחת הסקסי שלה! Tongue

שרון נזפה בי מידי פעם אבל המשיכה לזרום איתי... פתחתי לה את הקשר של חזיית הביקיני והיא רתחה מזעם! צחוק

"מה עשית? מהר תקשור את זה בחזרה!" צעקה שרון.

"מה קרה? זה נפתח בטעות!" אמרתי לה וקשרתי את החזייה.

לא יכולתי להתאפק והכנסתי את ידיי לתוך החזייה שלה. מזמזתי את שדיה הרכים והחמים אחחח תענוג! חיוך גדול

"למה הידיים שלך בתוך החזייה שלי?" רתחה שרון...

"מה את רוצה? הקרם חלקלק!" עניתי לה והתפקעתי מצחוק צחוק

"אני אראה לך עכשיו חלקלק!" כועס אמרה שרון בזעם.

אחרי שגופה של שרון היה מרוח כולו בקרם הגנה, התחלתי להחליק על גופה עם גופי, עושה לה בודי מסג' ונוהם בחרמנות ליד האוזן שלה צחוק

הזין הקשיח שלי נתקע כל הזמן בישבנה וככל שהמשכתי עם זה רק התחרמנתי יותר ויותר! Tongue

שרון ניערה אותי מעליה בעצבים והשכיבה אותי על הגב.

"יש לי חגורה שחורה בקראטה! הלך עלייך!" צעקה שרון והתיישבה לי על הפנים עם ישבנה וזיינה לי ת'פנים כהוגן עם התחת הסקסי שלה!

ניצלתי את ההזדמנות, הזזתי את התחתון שלה הצידה וליקקתי לה בשקיקה את החור של התחת! יאממיייי! Tongue

שרון החטיפה לי עוד כמה סטירות ואמרה שהיא הולכת למקלחות כדי להרגע קצת ולעשות מקלחת קרה. היא הביטה לעברי במבט פלרטטני וקרצה לי. המשכתי לנעוץ מבטים בישבנה הסקסי והלכתי אחריה בלי שהיא תשים לב Evil Smile

התגנבתי למקלחות של הבנות בלי שאף אחת תראה. שמעתי שבאחד המקלחונים יש מים זורמים. הורדתי את התחתונים האדומים שלי ופתחתי את הדלת של המקלחון... כמובן שבתוך המקלחון הייתה שרון, שעמדה תחת זרם המים הקרים, מרטיבה את גופה כשהיא בביקיני האדום והסקסי שלה.

"היי מה אתה עושה פה? ולמה אתה בלי תחתונים?" שאלה שרון בהלם ונעצה מבט בשמוק הקשיח שלי צחוק

"באתי לארח לך חברה... יאללה מה אכפת לך תני לי להיכנס אני אעשה לך משהו נעים" קריצה אמרתי לשרון בממזריות...

"לך מפה!" אמרה שרון והשפריצה עליי מים צחוק

היא סגרה את דלת המקלחון וממש יבשה אותי ואת השמוק הקשיח שלי צחוק

אני אראה לה מה זה! חשבתי לעצמי עד שלפתע שרון פתחה את דלת המקלחון והכניסה אותי פנימה. לפתע שרון התנפלה עליי והתחילה לנשוך אותי בגוף. פאק איך צעקתי וקפצתי! חחחח שרון ממש הפתיעה אותי צחוק

במהרה ירדתי על ברכיי, הורדתי את תחתוני בגד הים שלה וטרפתי את ישבנה הרטוב Tongue

שרון הרטיבה אותי מכף רגל ועד ראש מלמעלה וגרמה לי ללקק את ישבנה תחת מפל מים אצבע למעלה

בהמשך נעמדתי והתמזמזנו כמה דקות מתחת למים המרעננים.

שרון התכופפה ומצצה לי ת'זין הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה ואני ליטפתי את ישבנה ואת הכוס החם שלה בהנאה גררררררררררר Tongue

שרון הזמינה אותי אליה הבייתה, וידעתי שאני הולך לקבל ממנה את הזיון של החיים שלי! Tongue

הגענו לביתה של שרון, וכאשר היינו בסלון מיד הורדתי את שרון לעבר הזין שלי Evil Smile

היא מצצה לי בעמידה בכיפוף כאשר ישבנה התפוחי משתקף במראה.... אחחח איזה מחזה!

סטרתי טיפה על ישבנה, תפסתי את ראשה והתחלתי לזיין את פיה בעדינות... אין דברים כאלה! פיה כ"כ חם והיא עושה קסמים עם לשונה מוחא כפייה

שרון הזמינה אותי לבוא אחריה לחדר השינה שלה. ברגע שעמדנו ליד המיטה, שרון לפתע הוציאה חגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת! צחוק

היא שמה לב שכל העניין הזה מאוד משעשע אותי ואני בכלל לא צועק... אז היא התחילה להצליף יותר חזק עד שהתחלתי לצעוק לשמחתה הרבה צחוק

אחרי שהיא הצליפה לי עם החגורה בעודי נשען על המיטה, היא דרשה ממני לשבת על ארבע על המיטה והמשיכה עם ההצלפות הנועזות שלה. לא נשארתי חייב וסטרתי מידי פעם על ישבנה, מה שהרגיז את שרון עוד יותר, והיא סטרה לי על הלחיים ובעטה לי בישבן צחוק

שרון עלתה על המיטה, הפכה אותי על הגב והתיישבה עם ישבנה על הפרצוף שלי! ליקקתי את התחת ואת הכוס שלה בשקיקה בזמן שהיא רוקדת על פניי ומחרמנת אותי בטירוף! Tongue

אחרי ששרון השתוללה כהוגן היא ביקשה ממני ירידה. היא נשכבה על הגב ושיחקה עם כפות רגליה בשיער שלי (חחחח שרון נגנבת לגמרי מהשיער שלי צחוק).

הורדתי את החוטיני האדום ששרון לבשה ואחרי שהסנפתי אותו בחרמנות, שמתי אותו על הצוואר חיוך גדול וצללתי אל הכוס הורדרד של שרון. ליקקתי לה במרץ את הכוס עד שהיא התחילה להתנשף בחוזקה ולרעוד! שרון גמרה ואמרה שהיה מצויין! Tongue

היא שמה כרית על הגב שלי והניחה את רגליה על הכרית למנוחה קלה... ובזמן שעשתה זאת ליקקתי בשקיקה את חור התחת הטעים שלה Tongue

שרון הייתה ממש לא רגועה... היא התחילה להשתולל והרביצה עם כף רגלה על התחת שלי בעודנו שוכבים צחוק

אח"כ שוב הפכה אותי על הגב וזיינה לי ת'פנים עם ישבנה. במהרה התחלתי לסטור על פלחיה הרכים Evil Smile

שרון התעצבנה וסטרה על פניי בשיא המרץ! ממש יצאה מדעתה צחוק

לשרון נמאס מההשתוללות שלי והיא תפסה את החגורה וקשרה לי איתה את הידיים מאחורי הגב צחוק

"אויי איזה חסר אונים אתה! חה חה חה!!!" צחקה שרון והתיישבה מולי. היא התחילה למצוץ לי את הזין הקשיח שלי במציצה חמה ורטובה... ואז היא עברה לביצים שלי ומצצה אותן בסקסיות בפיה החם גררררררררר Tongue

שרון לא שמה לב שהשתחררתי מהחגורה... התפקעתי מצחוק ושרון פשוט רתחה מעצבים! צחוק

היא הפכה אותי על הבטן והתחילה להצליף לי כהוגן על התחת עם החגורה. זה ממש שעשע אותי והמשכתי לצחוק צחוק

שרון הלבישה על הפנים שלי גרביון ועלתה עליי לרכיבה...

"קדימה זונה תני קונטרות!" צעקה שרון והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על הזין שלי Evil Smile

סטרתי על ישבנה ונהנתי מכל רגע! שרון נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ללא הפסקה... חה חה חה שרון לא הצליחה להוציא ממני צעקות מה שממש הרגיז אותה צחוק

אבל אז היא עברה לאוזניים, וכאשר היא נשכה אותי באוזניים התחלתי לצעוק כמו מטורף צחוק

שרון ריירה לי לתוך האוזניים וזה ממש הדליק אותי! סטרתי על ישבנה ושרון החטיפה לי מלמעלה סטירות מצלצלות בפנים צחוק

מרחתי על הפטמות של שרון את הרוק שהיא ריירה לי לתוך האוזניים ומצצתי את פטמותיה בשקיקה! Tongue

שרון קראה לי סוטה מין וצחחקה ללא הפסקה צחוק

כמובן שהגרביון היה עדיין על ראשי, ולצורך מציצת הפטמות של שרון היא העלתה לי אותו מעל הפה צחוק

אחרי כמה דקות של זיון חם ברכיבה זרמנו לספה. התיישבתי על הספה ושרון התיישבה עליי, לא לפני שהיא הלבישה לי את הגרביון על הפנים צחוק

שרון דרבנה אותי לזיין אותה במרץ מלמטה וכך עשיתי לשמחתה הרבה חיוך גדול

בהמשך הרמתי את שרון באוויר והתחלתי לדפוק אותה חזק בעמידה בעודה מחבקת אותי ונגנבת מהזיון Star

שנינו הבטנו במראה כדי לראות איך אני נראה עם הגרביון על הראש... חחח התפקענו מצחוק צחוק

אחרי שהעפתי את שרון באוויר כמה דקות, נשאתי אותה למיטה והשכבתי אותה על המיטה כשהזין שלי עדיין בכוס שלה. היינו במיסיונרית והמשכתי לזיין את שרון במרץ מלמעלה.

"הוווו כן מעולה! קדימה מכונת סקס! יופי יופי במרץ!" צעקה שרון וסטרה לי על התחת ללא הפסקה צחוק

בהמשך שרון נשכבה על הבטן וריירתי לה על התחת כמות יפה של רוק. שרון צעקה עליי שאני אלקק לה את התחת כמו חתול עד שהתחת שלה יהיה יבש צחוק

ליקקתי את התחת של שרון עד שהיא נרגעה צחוק

שרון התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לזיין אותה בכוס בעמידה כשאני בכיפוף קל. שרון נתנה לי קונטרות חזקות ודרשה שאני אסניף את החוטיני האדום שלה צחוק

הסנפתי את החוטיני, התענגתי על איך שהזין שלי שוחה בכוס של שרון וסטרתי מידי פעם על ישבנה המקפץ! Tongue

עברנו לזיון בעמידה. שרון נשענה על השידה והתחלתי לדפוק אותה בכוס החם והרטוב שלה! אחחחח איזה קונטרות היא נותנת השרון הזאתי! Tongue

חזרנו למיטה והרבצנו זיון לוהט בכפיות! בזמן שדפקתי את שרון במרץ בכוס הלוהט שלה, סטרנו זה לזו על התחת ונגנבנו לגמרי! Tongue צחוק

כמובן שכל הזיון היה כאשר הגרביון על פניי צחוק

בהמשך שרון התיישבה בדוגי והמשכתי לדפוק אותה בכוס בזיון פרוע ולסטור מידי פעם על ישבנה Tongue

לאחר כמה דקות של זיון מהיר ועצבני גמרתי בחוזקה בכוס החם של שרון ונשכבתי לידה כאשר אני עף לגמרי מהזיון מוחא כפייה Star

התחבקנו והתנשקנו ואחרי מנוחה קלה נפרדנו. שרון אמרה שאני יכול לנוח בזמן שהיא הולכת לים כדי לצוד עוד מישהו צחוק קריצה

איזה נימפומנית חסרת מעצורים השרון הזאתי! Tongue צחוק

מזל שמניאק כמוני היה בסביבה קריצה

יום אחד שכבתי במיטתי כאשר לפתע התעוררתי. לא ראיתי כ"כ טוב כי על פניי היה... פאק זה הגרביון! אמרתי לעצמי ואז ראיתי דרכו את הטוסיק החשוף של שרון! Tongue

התנפלתי על התחת שלה וליקקתי את ישבנה דרך הגרביון... רתחתי מעצבים כי לא הצלחתי ללקק לה כמו שצריך! שרון התפוצצה מצחוק ולבסוף הורידה לי את הגרביון מהראש! Tongue

שרון התחילה למצוץ לי את הזין במציצת פוליש מחרפנת ואז היא הפתיעה אותי והתחילה לנשוך אותי בצדדים! צעקתי כמו מטורף צחוק

שרון שילבה את הנשיכות שלה עם מציצת הפוליש המדהימה שלה ומצצה גם את הביצים החלקות שלי Tongue

ליקקתי בשקיקה את הטוסיק ואת הכוס של שרון והייתי פשוט ברקיע השביעי! Star

שרון התיישבה על הזין שלי ברכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה! Tongue שרון צעקה: "דיו דיו!" ודרבנה אותי עוד יותר מוחא כפייה

עשיתי קולות של סוס והתחרפנתי על כל הראש צחוק

בהמשך שרון התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין, בזמן שאני מלטף את ישבנה ואת הכוס שלה ומתענג על התחת שלה שהשתקף במראה Tongue

לאחר כמה דקות הייתי ברקיע העשירי וגמרתי לשרון בפה בגמירה חזקה ביותר Tongue

שרון פתחה פה גדול והראתה לי את הכמות הגדולה של הזרע שהיה בפיה Cool אצבע למעלה

ואז היא אמרה בפה מלא: "לוואל עם הגרביון!" צחוק ולסיום גרגרה את הזרע בגרונה מוחא כפייה Star

אחחחח איזה מזל שפגשתי את שרון הנימפומנית בחוף הים! היא הזיון הכי טוב שהיה לי בחיים! Tongue אצבע למעלה

סוף

שרונוש יפה שלי היה מדהים!!! Tongue

חירמנת לי ת'צורה! Tongue Star

איזה זיון לוהט... אחחח אין דברים כאלה! Tongue

חולה לך על התחת וגם על החגורה! כולל הגרביון צחוק קריצה

חיבוקים ונשיקות!

Hug Heart

Lavelle

294
עוד פנטזיה שמעולם לא התקיימה . עוד שקר גס בתעשיית השקרים של שרון. המדע הבדיוני מרכין את ראשו.
האפשרות שמישהו יעקץ על ידי עכביש ויקבל כוחות על נשמעת הגיונית יותר מהסיפורים המומצאים של לאבל על שרון.

בקיצור, זהירות - יחצן!!!
נתינה היא העונג הגדול מכולם

תזהרו מללכת לשרון - הדיווחים הטובים עליה שיקריים ושייכים ליחצנים מטעם ...

295
[QUOTE=lover23]עוד פנטזיה שמעולם לא התקיימה . עוד שקר גס בתעשיית השקרים של שרון. המדע הבדיוני מרכין את ראשו.

האפשרות שמישהו יעקץ על ידי עכביש ויקבל כוחות על נשמעת הגיונית יותר מהסיפורים המומצאים של לאבל על שרון.

בקיצור, זהירות - יחצן!!![/QUOTE]
כלומר המשפט הזה:
[QUOTE=Lavelle]
שרון הנימפומנית
[/QUOTE]
"קצת" לא מסתדר לך? צחוק
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

296
רוקו סיפרדי דופק בתחת את לוואל הקוקס! וגומר לו עמוק בתוך התחת!

* במקור הייתי צריך להיות לוואל הכוסית. אבל, שרון לא יכלה להתעלם מהזין שלי ובין רגע הפכתי להיות לוואל הקוקס.
חחח שרון הרגה אותי מצחוק! היא והאילתורים המטורפים שלה צחוק צחוק צחוק

רקדתי להנאתי במועדון כאשר לפתע ניגש אליי בחור שרמנטי וטפח על ישבני.

"WOW איזה כוסית! בואי נרקוד ביחד!" אמר בהתלהבות הבחור ונצמד אל ישבני כאשר אני מרגיש את הבליטה במכנסיו ...

"ווואאאאווו תודה! גם אתה נראה מעולה!" החמאתי לבחור ושאלתי לשמו...

"אני רוקו סיפרדי" הציג את עצמו הבחור ... " ואאאווו קוקס?! אף פעם לא הזדיינתי עם קוקס! איזה יופי!" צעק לפתע רוקו והתחיל לשחק בזין שלי צחוק (שרון הרגה אותי מצחוק בקטע הזה)

רקדנו ברחבת הריקודים וליטפנו זה לזו את הזין. לרוקו היה זין גדול וקשיח במיוחד! (סטרפאון מספר 2 של שרון)

אחחח איך הייתי חמה על הזין שלו! Tongue

רוקו הציע שנזרום לשירותים של המועדון. הסכמתי ללא היסוס ובמהרה הלכנו מחובקים לשירותים קריצה (שירותים של שרון)

התיישבתי על האסלה ורוקו נעמד מולי. חושף בפניי את הזין הגדול והקשיח שלו. הוא תפס בשיערות ראשי והתחיל לזיין לי את הפה! צחוק

מצצתי ת'זין של רוקו כמו שרמוטה ורוקו היה מבסוט לאללה! Tongue צחוק

כעבור כמה דקות רוקו נשען לעברי והתחיל למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ורטובה!

ואאווו הרוקו השובב הזה יודע למצוץ מדהים צחוק

זיינתי את פיו של רוקו ודיברתי לעברו בדיבור מלוכלך Tongue צחוק

רוקו התחיל לצחקק כשהזין שלי בתוך פיו החם Cool (חחח הרגתי את שרון מצחוק עם הדיבור שלי צחוק)

אחרי שהתפרענו קצת בשירותים רוקו הזמין אותי אליו הבייתה! Tongue

הייתי כבר ממש רעבה לזין שלו! קריצה

נכנסנו לחדר השינה של רוקו והוא מיד העיף אותי על המיטה ופקד עליי לעמוד על ארבע צחוק

רוקו הוציא את המשחה האנאלית מהמגירה והתחיל להצליף לי איתה על התחת.

"אני רוצה אותך כלבה ממושמעת במיטה! שמעת?!" צעק רוקו בזמן שהוא מצליף לי על התחת, הפעם עם החגורה Shocked צחוק

"את אוהבת לקבל מכות בישבן? מיד קלטתי עלייך שאת שפחת מין!" המשיך רוקו כשהוא מצליף לי על התחת ללא הפסקה.

החזרתי לרוקו וסטרתי קצת על ישבנו... זה עיצבן את רוקו מאוד והוא הגביר את עוצמת ההצלפות על ישבני וקרא לי כלבה לא ממושמעת צחוק הוא אפילו החטיף לי סטירות מצלצלות על הלחיים Tongue פאק איזה גבר קשוח אני מתה עליו! Tongue

רוקו היה כבר ממש חם על התחת שלי! הוא השעין אותי על הספה, שם על הזין שלו קונדום, מרח על הזין שלו קרם וחדר לישבני עם הזין הענק שלו! (פאק איזה ענקיייי הסטרפאון הזה, משהו מטורף לגמרי! הצלחתי לקבל רק חצי זין Wacko צחוק)

(שרון גם הרגה אותי מצחוק עם הדיבור שלה תוך כדי שקיבלתי בגבורה את הסטרפאון הזה בתחת צחוק)

רוקו דפק אותי בתחת במשך כמה דקות תוך כדי שהוא נגנב מחור התחת הקטן שלי קריצה

ואז לא יכל להתאפק יותר והשפריץ לי לתחת כמות רצינית של זרע Tongue

(שרון מילאה את המזרק של הסטרפאון במעדן לבן והשפריצה לי את כל הכמות לתחת, חחח זה היה מטורף לגמרי צחוק לפני כמה שבועות התחת של שרון בלע טוב טוב את הקצפת ואת החלב. גם התחת שלי לא איכזב ובלע את כל מה ששרון השפריצה לי בפנים! חחח אין דברים כאלה צחוק)

רוקו סיפרדי זיין אותי בתחת ואפילו גמר לי בתוך התחת! יאאאאאאהההוווו !!! Approveחיוך גדולTongueצחוק

Star Star Star

עכשיו אני רוקו סיפרדי ושרון ריקי חברתו של רוקו.

אחרי שנפרדתי מלוואל הקוקס התקשרתי לחברתי ריקי כי הייתי עדיין חרמן בטירוף!

ריקי הגיעה לביתי תוך זמן קצר ומיד התנפלנו זה על זו Evil Smile

נשכבתי על המיטה וריקי התיישבה על פניי עם ישבנה. הדבקתי את לשוני לחור התחת שלה וליקקתי לה אותו בשקיקה! גררררר יאאאממיייי יאאאמממייי !!! Tongue

עברתי עם לשוני מהתחת לכוס של ריקי ללא הפסקה. אחרי ההרפתקה שעברתי עם הקוקס זה היה שינוי מרענן צחוק

ריקי התיישבה בדוגי והמשכתי ללקק לה את התחת בשקיקה. ריקי דרשה ירידה ואחרי שהיא נשכבה על גבה צללתי בין רגליה והתחלתי לאכול את הכוס הורדרד והמתוק שלה חיוך גדול

לאחר כמה דקות ריקי התחילה לרעוד, הבטן שלה התכווצה ללא שליטה, עלתה וירדה עם האגן שלה והתנשפה קלות... ריקי גמרה והביטה בי בעיניי השקד היפות שלה, מתמוססת מתענוג! חיוך גדול

המשכתי לשכב על הבטן בין רגליה של ריקי, הבטתי בפניה היפות וליטפתי את גופה. ריקי עשתה לי תרגיל והתיישבה לי על הגב עם ישבנה ככה שהידיים שלי לכודות מתחת לרגליה.

ריקי תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת צחוק

הייתי לגמרי חסר אונים! חוץ מלהקפיץ קצת את ריקי על הגב שלי לא יכולתי לעשות דבר. אהבתי בטירוף את מה שריקי השובבה עוללה אצבע למעלה צחוק (חחח שרון איזה מטורפת את! צחוק)

אחרי שריקי שיחררה אותי, הסתובבתי והורדתי אותה לעבר הזין שלי. עם יד אחת נתתי קונטרה לראש שלה במציצה ועם היד השניה ליטפתי את ישבנה ואת הכוס המתוק שלה חיוך גדול

ריקי התיישבה עליי ב-69 והמשיכה למצוץ את הזין שלי כולל מציצת הביצים החלקות שלי. אחח זה היה מחרפן! ליקקתי את שני חוריה ברעב והרגשתי שהחרמנות שלי פורצת לי כבר מכל החורים! Evil Smile

קמנו מהמיטה והלכנו לספה. התיישבתי על הספה וריקי התיישבה על הזין הקשיח שלי. הקפצתי אותה על הזין ומצצתי את פטמותיה הזקורות בשקיקה! ריקי סטרה מידי פעם על הלחיים שלי, מוסיפה פלפל לזיון ומטריפה אותי עוד יותר.

"קדימהההה עכשיו תקפיץ אותי באוויר!" Tongue צעקה ריקי וחיבקה אותי.

קמתי מהספה, כשריקי עליי והתחלתי לזיין אותה במרץ בעמידה, מקפיץ אותה על הזין שלי שמחליק לה בכוס... אחחח איזו הרגשה נפלאה! שנינו מביטים במראה ונגנבים מהמחזה הזה! חיוך גדול

תוך כדי שהעפתי את ריקי באוויר היא סטרה מידי פעם על הלחיים שלי וצחקקה בממזריות Evil Smile (שרון את יכולה לסמוך עליי בעיניים עצומות. את יכולה לנשוך אותי, לסטור לי על הפנים, ואני אמשיך לזיין אותך בבטחה באוויר חיוך גדול)

נשאתי את ריקי לעבר המיטה והשכבתי אותה עליה. המשכנו להזדיין במיסיונרית.

ריקי סטרה ללא הפסקה על ישבני בזמן שזיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה. באיזשהו שלב ריקי תפסה בתחת שלי וממש זיינה את עצמה איתי צחוק (חחח כששרון משתגעת אז היא משתגעת עד הסוף צחוק)

עברנו לעמידה. ריקי נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה, אחחח תענוג לא מהעולם הזה! Tongue

תוך כדי הזיון התחלתי להתווכח עם שרון למי יש יותר גדול צחוק

הזין שלי VS הסטרפאון העבה צחוק

בלהט "הויכוח" שרון תפסה את הסטרפאון כי חשבה שהזין שלי יכנס בקלות לתוכו (הסטרפאון חלול) ידעתי שאין מצב שזה קורה וכמובן שצדקתי כאשר הצלחתי להכניס רק רבע מהזין לתוך הסטרפאון. שרון ממש התלהבה מזה ואמרה שאני חייב לזיין אותה עם הסטרפאון כאשר הזין שלי תקוע בתוכו צחוק זיינתי ככה את שרון טיפה בעמידה והתברר שהסטרפאון הזה גדול גם לכוס של שרון ובמהרה החזרנו לכוס שלה את הזין שלי Approve

אחרי הזיון בעמידה, ריקי התיישבה בדוגי בקצה המיטה ואני המשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה כשאני בכיפוף קל. אחחח איזה מחזה מדהים זה לראות את הזין שלי שוחה בכוס הורדרד של ריקי ולראות את התחת המקפץ שלה מלמעלה! סטרתי על ישבנה הסקסי ובערתי מחרמנות! Tongue

לאחר כמה דקות נשכבנו על המיטה והמשכנו להזדיין בכפיות לוהטות! ריקי תפסה את החגורה והתחילה להצליף לי איתה על התחת, גורמת לי להכנס למוד של זיון חייתי Evil Smile

סטרנו זה לזו על התחת תוך כדי הזיון בכפיות והדלקנו זה את זו.

בהמשך ריקי התיישבה עליי ברכיבה ודרשה שאני אזיין אותה במרץ בכוס. (חחח תוך כדי ששרון רכבה עליי היא תפסה את הסטרפאון שלפני כמה רגעים היה אצלה בכוס, ודחפה לי אותו לתוך הפה צחוק ממש זיינה לי את הפה עם גוש הפלסטיק העבה הזה ועוד התעצבנה עליי כששמעה שהשיניים שלי מתחככות בשמוק הזה צחוק "זונהההה למצוץ בלי שיניים" צחוק צחוק צחוק צחוק
פאק אבל הטעם היה משגע... הטעם המתקתק של הכוס של שרון! Tongue)

ריקי הפכה במהרה לחיה רעה... היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים ללא רחמים! צעקתי כמו מטורף מה שגרם לריקי לרחף מרוב אושר והיא צחקקה בממזריות ללא הפסקה צחוק. ריקי הייתה ממש במוזת נשיכות! היא התיישבה מולי בפוזה סקסית והמשיכה עם הנשיכות שלה, כשהפעם היא נושכת אותי בצדדים ללא רחמים צחוק

לאחר כמה דקות עברנו לזיון פרוע בדוגי. זיינתי את ריקי בכוס החם והרטוב שלה תוך כדי שאני מתמוגג מגופה הסקסי ומהקונטרות המדהימות שהיא נותנת לי חיוך גדול

החיכוך בכוס שלה היה מטורף! ולאחר כמה דקות עליתי לרקיע השביעי וגמרתי בחוזקה בכוס הלוהט של הפנתרה הסקסית שלי Star

ואאאווו גם לוואל הקוקס וגם ריקי הנימפומנית שלי, והכל באותו היום!

לא סתם קוראים לי הסוס האיטלקי Evil Smile קריצה

יום למחרת ריקי העירה אותי משנתי הענוגה והיה נדמה לי שהיא קצת כעסה.

היא ישבה לי על הגב כאשר ידיי לכודות בין רגליה ואני חסר עונים והצליפה לי על התחת עם חגורה!

מה זה? היא למדה את זה ממני? זה בדיוק מה שעשיתי ללוואל הקוקס צחוק קריצה

אחרי שריקי סיימה להתעלל בטוסיק שלי היא הפכה אותי על הגב והתנפלה עליי בנשיכות מטורפות! שפשפתי את העיניים כלא מאמין... רואה איך ריקי זוללת את גופי עם שיניה החדות! נושכת אותי ללא רחמים בצדדים, בגב, בבטן.

צרחתי כמו מטורף!!! ריקי נדלקה מזה כהוגן ורק הגבירה את הנשיכות שלה! הייתה ממש ברקיע השביעי צחוק

ריקי התלהבה ממראה הזין הקשיח שלי (הנשיכות של שרון מחרמנות אותי Embarrassed) והתיישבה עליי ב-69. היא התחילה לנשוך אותי בביצים ובזין ובהמשך מצצה לי את הזין הקשיח שלי בשקיקה.

ליקקתי את הכוס ואת הטוסיק שלה בהנאה גדולה! אחחח איזה טעם נפלא! Tongue

מידי פעם ריקי חנקה אותי עם ישבנה והאשימה אותי שבגדתי בה עם איזה קוקס שפגשתי במועדון.

"החברות שלי ראו אותך! אל תכחיש! אני אראה לך מה זה לבגוד בי!" צעקה ריקי והמשיכה לחנוק אותי עם ישבנה.

סיפרתי לריקי שזיינתי את הקוקס הזאת טוב טוב בתחת ושהשפרצתי לה כהוגן לתחת צחוק

ריקי לא ממש התלהבה מהסיפור ואמרה בהפגנתיות שאני יכול לשכוח מלזיין אותה בתחת בכי צחוק

בתחת לא אבל בכוס ועוד איך כן! Tongue

ריקי עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה כהוגן על הזין שלי לשמחתה הרבה! חיוך גדול

"יאאאאאאהההווווווו !!! אוינק! אוינק! אוינק! אוינק! אוינק! אוינק! אוינק! אוינק!" צעקה ריקי בקצב הזיון והניפה את הידיים באויר צחוק צחוק צחוק

לאחר כמה דקות של זיון מעולה ריקי התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי את הזין. ליטפתי את ישבנה שהשתקף במראה וגרגרתי מהנאה חיוך גדול

בהמשך נשכבתי על הגב וריקי המשיכה למצוץ לי את הזין מהצד עד שהרקיע השביעי הכה בי שנית וגמרתי בחוזקה בפיה החם של ריקי אהובתי Tongue

ריקי התיישבה מולי ואמרה בפה מלא: "לוואל הקוקס" צחוק

היי! WTF? זה הסטוץ שלי מאתמול! איזה שובבה הריקי הזאת! לא מפסיקה להקניט אותי צחוק קריצה

נתראה בשמחות ובהרבה זיונים,

רוקו סיפרדי.

סוף

אחחח שרונוש יפתי, היה מטורף לגמרי!!! Tongue

אין דברים כאלה! ירדנו לגמרי מהפסים! צחוק

זה ממש מסוכן לתת לך לשחק בסטרפאונים משפריצים את כזאת שובבה צחוק קריצה

חולה עלייך סקסית שלי גררררררררררר Tongue

אחחח ואיך שפגשת אותי בכניסה... זה היה מחרמןןןןןןןן! Evil Smile

Hug Heart

Lavelle

297
אזהרה:
האמור לעיל הינו בגדר פנטזיה גמורה .
אין ולו שמץ של אמת בסיפור המומצא מלמעלה - זה לבטח לא מה שתקבלו אצל שרון...

298
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=lover23]אזהרה:

[/QUOTE]בוא מתוק אני בשמחה אפרק אותך עם הסטרפאון הזה  TongueTongueTongueTongue
[/QUOTE]

הייתי אצלך פעם אחת - הספיק לי. נאלצתי להפשיר במשך שבוע...

299
[QUOTE=lover23]

[/QUOTE]
זהירות, outing!!!

ואלייך קיסקה: הודעתך המקורית כללה אך ורק את המשפט הזה:
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
צר לי שלא נהנת , שיהיה יום מקסים מותק Hug

[/QUOTE]
(מה שהיה מוציא אותך יותר טוב).
אבל במשך 19 דקות, התפתלת והרגשת שאת פשוט לא מסוגלת וערכת אותה, הוספת:
[QUOTE=שרון מתל-אביב]
( עם האובססיה שלך לגביי , אתה מתחיל להדמות לחיקוי עלוב של אחים שלו אוינק אוינק גברים ... סורי אבל לגמרי אין לך את זה כמו שיש אצלו .. אוינק אוינק צחוק )

[/QUOTE]
כנראה שאחים שלו גברים צדק - עקרב תמיד ישאר עקרב! קריצה

למה את כל כך מתפלאה שצורם לאנשים שנפלו אצלך, לראות את הפנטזיות השקריות שהלבלרים שלך רושמים?

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

300
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=lover23] [QUOTE=שרון מתל-אביב]

[QUOTE=lover23]אזהרה:

[/QUOTE]בוא מתוק אני בשמחה אפרק אותך עם הסטרפאון הזה  TongueTongueTongueTongue
[/QUOTE]

[/QUOTE]צר לי שלא נהנת ,  שיהיה  יום מקסים מותק Hug( עם האובססיה שלך לגביי  , אתה מתחיל להדמות לחיקוי עלוב של אחים שלו אוינק אוינק גברים  ... סורי אבל לגמרי אין לך את זה כמו שיש אצלו ..  אוינק אוינק צחוק )  

[/QUOTE]

סוף סוף מצאנו משהו משותף - שנינו חיקויים עלובים ולשנינו אין את זה .
אני חיקוי עלוב של אחים שלו גברים ואת חיקוי עלוב של זונה ...
אני לפחות לא מתפרנס מזה...

ו..לא למרות ההמצאות של היחצנים שלך, לחלוטין אין לך את זה ( והייתי אצל מספיק בנות שהיה להן את זה ...)

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”