למי שיש יום פנוי , אפשר לקרוא את ההודעה מהביקור הראשון שלי אצל ריטה (שתיים או שלוש מודעות מעל זו). כתבתי המון כי לא הצלחתי לכתוב מעט. גם זו לא תהייה קצרה למרות שלא תחדש הרבה....
הבחורה פשוט מדהימה ! קשה לי להבין איך מישהו שביקר אותה מעריך את המראה שלה בפחות מזה.
החוויה הראשונה שלי איתה היתה הכי טובה שאפשר. החוויה שלי איתה אתמול הייתה טובה יותר...
הייתי כנראה הראשון שלה בסבב הנוכחי שלה בארץ. היא נמצאת בדירה אחרת (על הטיילת). פחות נאה מהדירה הקודמת אבל עדיין סבירה בהחלט.
חזרתי אליה שוב כי לא הצלחתי למחוק את המראה של הגוף והפנים המושלמות האלו כשאני יודע מה מותר לי לעשות בהם לשעה.
היא פתחה את הדלת בשמלת מיני קצרצרה מנומרת. והסתערה עלי בחיבוק לבבי כשזיהתה אותי. איזה כייף ! כל הקרירות והריחוק שאפיינו תחילת את המפגש הקודם נעלמו !
פשוט ילדה יפיפה ומתוקה. הלבביות מצידה הפעם משדרגת את השלמות הזו אף יותר.
צדק מי שהעריך לפני "שיש לה משהו בקופסה" לא פטרנו עותק של פסיכומטרי אבל היא משדרת אינטילגנציה ואלגנטיות שבצירוף היופי המדהים שלה לא מסתדרים עם העיסוק שבחרה בו. נראית כמו הבת שהיתם מתים שתהיה לשכן שלכם למרות שהוא היה כנראה מעדיף שכנים חרמנים פחות....
הפעם כל המפגש זרם יותר מבפעם הקודמת. זו הפעם הראשונה שאני חוזר אל זונה ואני כל כך שמח שעשיתי את זה. היא שזופה יותר מבסבב הקודם. קיבלה צבע יפיפה ונשארה ללא פגם.
נגיע לעיקר כי כבר מאוחר : זיינתי לה את הפה ואת הכוס באסרטיביות ואגרסיביות. היא אהבה את זה מאוד ועושה רושם שנהנתה גם כשירדתי לה פרק זמן של נצח ! הבחורה ממושמעת ועושה הכל ואף יזמה יותר מבמפגש הקודם. או שהתמקצעה או שנפתחה איתי במפגש השני. אני נוטה להאמין שהרגישה נוח יותר במפגש השני. היא מצליחה לעמוד בזיון סופר אגרסיבי (כוחני אבל לא אלים חס וחלילה ) בכבוד למרות המראה העדין והשברירי שלה ! אין דבר מדהים יותר מלראות את העיניים שלה נעצמות ואת הפה נפתח. זה עושה לי את זה הרבה יותר מחיקויי הגניחות שמאפיינים אחרות. "בזבזתי" המון מהזמן על לרדת לה ולאחר הגמירה הראשונה נאלצתי לקצר את ההפסקה עד לפעם השניה. היא עשתה הכל כדי להעמיד אותו שוב מהר ולהפתעתי "הכל" עבד. דפקתי אותה מאחור בעוצמה ובמהירות שהיו מפרקים כמעט כל אחת כי הבנתי שיהיה לי קשה לגמור. היה קשה אבל בסוף גמרתי. הוצאתי כל מה שהיה לי ואפשר לאמר שאני עדיין מרוקן מאנרגיות מיניות וזה ממש לא מאפיין חרמן כמוני...
אני חייב לאמר שמבחינתי באמת מדובר בנערה יוצאת דופן. הפעם היא גם היתה מעבר ליפה ועמידה , גם מקסימה וזה הוסיף המון. יש סיכוי לא רע שהוסיף לעניין גם העובדה שהגיע רעננה והסבב הנכחי עדיין לא שחק אותה.
תהיו נחמדים איתה, כמה בדיחות והרבה מחמאות גורמות לה לחייך וזה ישתלם לכם.
ברור שאני ממליץ
מקווה לא לחזור שוב , לא בטוח שאעמוד בזה....
אגב, שחס וחלילה לא תעשה ניתוח חזה ! יש לה חזה קטנטן ומושלם שמשתלב במראה הבתולי הכללי מצויין. לנסות ולשפץ ילדה כזו זה כמו להתקין אור אולטרה סגול מסביב למספר רישוי של רולס רויס.
בוקר טוב edo
לא לחינם ציטטתי את כל מה שכתבת בדיווח שלך ...מילה במילה ....
לעולם לא הסכמתי בצורה מושלמת כזו עם מילים !!!!
בזמן שקראתי את הדיווח שלך...חשתי כאילו אני עצמי כתבתי את המילים !!!!
אין לי אלא להסכים עם כל מילה ומילה שלך !!!
ובמיוחד עם ההערה האחרונה שלך לגבי החזה שלה .....
תודה רבה !!!!!

ריטה היפה ..למרות שאת אוהבת את edo
אני מקדיש לך שיר ...