כ באתר FLIX מצאתי VIDEO קליפ אמיתי של יסמין - דף 4 - סקס אדיר

באתר FLIX מצאתי VIDEO קליפ אמיתי של יסמין

31

תודה על המחמאות חברי פורום יקרים. כשאני קורא את דעתכם על הדיווחים שלי אני נמלא בגאוות יחידה

לגבי חיי הנישואים, כבר אמרתי שאני שומר על הסטטוס קוו הנוכחי ואולי זה יגרום לשיפור ותפנית. רק האל יודע.

שלכם ניאו.

never look back

32

בעקבות הדיווח המצויין של ניאו הגיע תורי לבקר את יסמין.

ניאו היטיב לתאר את ביצועיה וכנראה שרוב האפקטים הינם מוטיבים שחוזרים על עצמם.

הסתייגות אחת שאמורה להיות חשובה היא פתחה לי את הדלת יחפה ומעט מרושלת כך שבתחילה לא הייתי בטוח שהגעתי לגברת הנכונה אבל די מהר החששות נעלמו ולבסוך יצאתי מחוייך מאוזן לאוזן תודה.

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

33

דיווח קצרצר, אחרי הדיווח של ניאו אין הרבה מה להוסיף.

אל תצפו לילדונת בשנות העשרים המוקדמות שלה אלא לאישה בשלה בתחילת השלושים שנראית מצויין, מחזיקה בשני נכסים מדהימים ונעימים בחזית ונתנת תחושה אמיתית של מאהבת.

כמו כל בחורה עובדת היא מושפעת מהיצר וצריך לדעת לתת לו להתפרץ בצורה שתשאיר אותנו פעורי פה .

בת שיחה נעימה ביותר בעיקר בגלל רכות וטון הדיבור שלה.

בלי ציונים: מקבלת וי חיובי

זה שאתה פאראנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך

35

מצטרף לממליצים בהסתייגות קלה מדובר במישהי באיזור גיל 30-32 מי שמחפש צעירונת או פרגית /לחמניה טריה היא לא היעד. מעבר לכך צריך לצפות שתצא כשחצי תאוותך בידך מאחר והספקת רק פעם אחת (הרבה זמן מתבזבז אם לא מזדרזים)

בכל זאת נהניתי תעשו את השיקול או תפעלו בהתאם.

חובה לעשות ביטוח בריאות וביטוח חיים מי שמעוניין יפנה אליי

36

מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!1

הייתי אצלה ביום שישי האחרון ואין לי מילים לתאר את התחושה שעברתי פשוט חוויה לא נורמאלית המגע שלה הגוף שלה העור הרך והנעים שלה ,מזמן לא חוויתי דבר כזה ממש הרגשתי שאני נמצא עם החברה שלי בערב מטורף חושים ,ממליץ בחום למי שיודע להעריך מגע של אישה ולהרגיש תחושה מטורפת של חוויה סקסית גדולה מהחיים

בקיצור תודה לך יסמין אני מאוד נהנתי

הדבר הטוב הבא הוא ההנאה האישית שלך

38
יש הבדלים גדולים מאוד בין שחר לבינה.שחר היתה מדהימה שיער שטני פנים יפות גוף סקסי ונשי היא היתה מסתובבת בדירה עם בגד גוף רשת שמראה הכל והיא הייתה מגרה מאוד....אך לכל דבר טוב יש מינוסים שחר היתה די מתקתקת ועובדת בשיטת הסרט הנע....יסמין תפנק אותך ולא תמהר ממש כמו מאהבת וזה היתרון הגדול שלה
סייר לילי לשעבר....

39
שחר הייתה האחת בשבילי , הייתי מאוד נהנה מהפינוק איתה וכמובן מהפירגון ההדי , מבחינת השוואה המציצה של שחר לדעתי הטובה ביותר שקיבלתי אך מבחינת התחושה שאתה לא בא רק ליגמור וללכת אז יסמין עולה מכול הבחינות למרות שאף פעם לא הרגשתי ששחר מנסה לנפנף אותי אך גם מעולם לא הרגשתי פינוק מטורף כמו של יסמין
הדבר הטוב הבא הוא ההנאה האישית שלך
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”