חברים, עוד לפני שהייתי אצל ליאן, כבר קיבלתי אכזבה.
לאחר קריאת התגובות כאן, אני לא הולך לוותר בקלות. נכון התאכזבתי די קשה היום, אבל אני אתן צ'אנס נוסף, נראה לי שמגיע לכל אדם צ'אנס נוסף.
והנה הסיפור:
לאחר מספר פעמים שניסיתי לתפוס את ליאן בנייד, סוף סוף היום הצלחתי (בשעה 16:30)
קבענו לשעה 18:00 נתתי לה את מספר הנייד ואת שמי ע"מ שתוכל ליצור קשר במידת הצורך.
הגעתי כבר ברבע ל-6 לרחוב יוחנן הסנדלר (במיקום שגובל עם שנקין) וחיכיתי לצלצול.
בשעה 18:05 הרמתי טלפון והנייד שלה לא זמין, אופס!
אמרתי לעצמי, טוב נו קורה...היא בנאדם. ניסיתי כעבור כמה דקות אך שוב לא זמין - אאוץ'!
וכך חיכיתי במשך שעה תמימה כאשר כל כמה דקות אני מנסה את מזלי (שכנראה הלך לאיבוד באחד הצמתים).
בשעה 19:10 הבנתי שחבל על הזמן ויאללה חוזרים הביתה עם אח גדול עצבני במיוחד.
שלחתי לה הודעת SMS שקבענו לשעה 6 ואני המתנתי שעה בחוץ, אם תוכל יותר מאוחר שתיצור קשר.
נכון לרגע כתיבת שורות אלו, לא קיבלתי שום אות חיים ממנה.
יכול להיות שיש לה שירות מעולה, אני מקווה שכך כי אמרתי כבר שאני הולך לתת עוד צ'אנס.
אבל מינימום של יחס בקטע הזה של זמינות לנייד, בעיקר אחרי שקובעים שעה, חייב להיות.
גם ליודל'ה היה בדיוק את אותו הדבר. בפעם הראשונה הוא המתין כמעט שעה ללא תגובה....(רק ההבדל שהאח הגדול שלו הלך לבקר מישהי אחרת...והאח הגדול שלי, נשאר טעון ועצבני) אבל! בפעם השניה הוא קיבל טיפול שהיה שווה....
אממה? אולי בגלל שהוא יודל'ה אז הוא קיבל כזה יחס? אני מקווה שגם אני אהנה..נכון ליאן? :-)
ליאן, אם יוצא לך לקרוא את תגובתי זו, אני מקווה שתזכרי את המקרה ותני לי צ'אנס לתת לך צ'אנס לתקן את הפאדיחה הקודמת.... יצא משפט מסובך? לא נורא. קוראים את הקטע פעם שניה, והכל מתבהר.
אני באמת הייתי רוצה לשבת כאן ולתת תגובה טובה על שירות ויחס מעולה - אבל צריך הזדמנות בשביל כך.
ננסה שוב בשבוע הבא.
עד כאן דיווחינו להיום.