שבוע שעבר, הגעתי למקום הכי נמוך בעולם (רמז: לא ים המלח) והתחלתי את הסיבוב שלי.
נסעתי לאורך הר ציון עד לצומת של חניון בתי המשפט, פרסה וחזרה לסיבוב בפיין-ארלינג'ר.
המצב לא היה מי יודע מה, כל מיני מתנדנדות ומחוקות בנוסף לכמה שהיו צריכות לפרוש מזמן מהמקצוע...
עוד סיבוב ועוד סיבוב עד שלאט לאט המצב התחיל להשתפר. אבל לא היה לי מזל. מכירים את זה שאתם קולטים מישהי שווה
ברחוב מקביל אבל עד שאתם עושים את הסיבוב, מחכים ברמזורים וכו' היא כבר נעלמה? אני ראיתי אחת שממש עשתה לי את זה, פרגית קטנטונת, רזה עם חצאית אבל פעמיים פספסתי אותה, עלתה לרכבים אחרים ממש שניות לפני שהגעתי...
כבר התחלתי להתייאש והכנתי עצמי נפשית שאני חוזר הביתה עם מטען חורג שלא פירקתי אבל אז, או אז...
בדיוק בצומת הר ציון-קיבוץ גלויות ראיתי אותה מתקרבת ברגל מרחוק, מאזור הגן. שמלה קצרצרה שחורה, צמודה-צמודה, שיער שחור חלק מתנפנף כאילו מסמן "אני פנויה, בוא קח אותי"... נצמדתי אליה, הפעם הקדמתי מכוניות אחרות, פתחתי חלון והנה מי שעתידה הייתה להתגלות בהמשך כמנת גורמה אמיתית: אלונה (בת 24).
פעם ראשונה שלקחתי אותה אם כי הכרתי אותה מהנוף של התחנה. לרוב עם בגדים צמודים וסקסיים, יש לה שמלה בצבע תכלת שכל פעם שלבשה אותה השאירה ריר אצלי, אבל לא הצלחתי לתפוס אותה כי היא יורדת מרכב ועולה לאחר, מה גם שתמיד מצאתי חלופות.
הפעם היא הייתה המושיעה ולא חשבתי פעמיים, עלתה ועברנו לחניה צדדית להתחיל את הארוחה.
אי אפשר להעביר את התחושה דרך המקלדת אבל היא נראתה סקסית בטירוף, פשוט לטרוף אותה.
התחילה במציצה בזמן שאני יוצא להרפתקאה לחקור את המשולש שלה, הזזתי את החוטיני שלה ושיחקתי עם התלהבות של ילד קטן שרק קיבל צעצוע חדש... כוס נעים למגע, כמעט חלק. צר, שפתיים דקיקות... הריח טוב למרות שכבר הייתה בשלהי המשמרת.
רציתי לנשוך אותה מרוב שהייתה טעימה אבל לא רציתי להבהיל אותה...

משם עברנו לחלק העיקרי, ביקשתי שתרכב עליי והיא מיד נענתה, החיבור היה מושלם, החיכוך נהדר וכבונוס היא גם הוסיפה קולות רקע משלה שתרמו לאווירה ולתחושה (לזכותה ייאמר שמזייפת מאוד יפה).
עוד נקודה לחיוב היא שהיא לא דוחפת אצבע מתחת לביצים כדי שתגמור מהר, האמת אין צורך כי אי אפשר להחזיק הרבה זמן ומהר מאוד מיליוני זרעונים נפלטים לתוכה.
לסיכום ופרטים נוספים:
אחת מזונות הרחוב הכי סקסיות שלקחתי עד היום, בהחלט בחמישיה הפותחת, אם לא בשלישיה.
גוף נפלא ופנים ציון 10 יחסית לזונות רחוב, ציון 8 ביחס לשאר האוכלוסייה.
חמודה אם כי קורקטית, עונה במשפטים קצרים, נראה לי עם קצת הומור והיכרות נוספת היא נפתחת...
תעריף: 100 ש"ח, לא עולה לאוטו בפחות מזה, גם אם אתה רוצה רק מציצה.
מינוסים: ריח חזק של סיגריות, לא עשתה עבודה יסודית עד הסוף ולא ניקתה את השטרונגול בעצמה (יש כאלה שמנקות ומלטפות עם מגבון וזה מאוד נעים).
עובדת כל יום, מחצות עד 03:00 לפנות בוקר.
לגבי מיקום, בעיקר בצומת דרך שלמה-הר ציון.
שורה תחתונה: מחכה כבר לפעם הבאה.
יש כמה דיווחים מעליי 2 דיווחים נוספים עליה, אתם מוזמנים להשלים את החסר שם. תהנו.