דגמתי את קארין לפני שעה קלה - דיווח אוטנטי מ א' ועד ת'
ראשית ברצוני לאודות למדווחים המוקדמים שהאירו את עיניינו לגבי הפונטנציאל הגלום

חשבתי כבר כמה ימים ללכת לבדוק את השטח בדבר קארין...אחרי שמשכתי את השישי-שבת ביגיעה ( בגדול מעדיף לדגום באמצע השבוע ) התעוררתי היום ( ראשון ) בידיעה שיוצאים לדגימה.
טלפנתי "למוקד ההזמנות" 0546110022 ושאלתי אם קארין נמצאת אמרו שכן ופנוייה עכשיו. הקטע המעצבן שאומרים לך ללכת לבן יהודה 18 ואז לטלפן שנית לקבל הסברים נוספים. בפועל קארין נמצאת בבן יהודה 20 , נכנסים בדלת ברזל חומה ואז לחדר המדרגות ואז...פותחים לך את הדלת הפלדלת בקומת קרקע. בגדול אני לא אוהב פרוצדורות כאלה במיוחד שמכוונים אותך לכתובת ליד...ואז מכוונים לכתובת אחרת ( מזכיר את דליה ממטלון 63 ...68 ) לא מבין את הקטע

...ככה משגעים לקוחות מהימנים

.
בקיצור, תוך 15 דקות הייתי שם. פתחה לי קארין שבהחלט תואמת את התיאור והרשמים בפורום...דקת גיזרה , בלונדינית , נאה...אהבתי שימו לב הבחורה היתה חתול בגילגול הקודם , טוענת שהיא חתול עם פסים...התיקשורת הראשונית משהו בינה לביני היתה לילאללות ומאוו וקצת שריטות קלות לחזה . אני לא חובב חתולים אבל זרמתי בגדול. מדברת על סקס חזק ומציצות לפה חופשי אבל לא בוטה ומגעיל...על סף המצחיק.
התקלחתי זריז וקארין המליצה לגמור קודם בסקס ופעם שניה במציצה דבר שנוגד את הרוטציה הרגילה. התעקשתי להפוך את הסדר.
הבחורה מכורה למציצות עומק חשופות. מהדיווחים בפורום לקחתי יוזמה ותפסתי לה את הראש בטילטולים קלים...ממש סרט פורנו. להפתעתי, ואולי לא ,קארין התמסרה לטילטול בהנאה ונתנה לי לגמור לה בפה בזמן שאני תוקע לה את הראש מול המראה.
נשכבתי קרוע על המיטה כאשר קארין לא מרפה ורוצה עוד. התחילה לפלוט מילים מצחיקות כמו " זונה שלי " " אני מזי++ת אותך עכשיו " ממש הדרן שלם של מופע וצחוק. ביקשתי מסאז' וקארין הפתיעה עם חלב אגוזים על הגב ומסאז' מפנק חבל'ז

.
התהפכתי והטראנס התחיל בשנית...סיבוב נוסף...מציצות עומק חשופות של 10 דקות. קארין פתאום רצתה להיות כלבלב ( פיצול אישיות קשה ...אך חביב ) , עברנו לדוגי חזק ואחר כך למיסיונרי. הקטע הוא שקשה לגמור איתה בסקס ( כנראה שמרוב פעילות היא רחבה מאוד ) . המליצה לגמור לה שוב בפה, הורידה את הקונדום ונתנה לי לטלטל לה את הראש מול המראה. גמרתי שנית בליווי קולות זעקה ופורקן ( מזל שהדירה עורפית ...אחרת אנשים היו נכנסים למקלטים ).
הרבצתי מקלחת סיום כאשר לקוח נוסף מחכה מאחורי שער הברזל החום...התחלתי לצחוק ,כי הלקוח החדש היה איזה מתנדנד בן 55 + בטח קארין תפרק לו את הצורה

...הוא לא הולך לשרוד.
לסיכום
חוויה חבל עלהזמן !! שווה כול גרוש !!! לבוא עם אנרגיות לאילוף חתולים !!! להתחיל עם סקס וסיבוב שני במציצה !
ישר כח
ד'ר N