לקראת חג הפסח והצורך לנקות את החמץ מהגוף, הגעתי היום ל"אווה", ממוקמת אכן בטיילת בת ים הדרומית, לכיוון ראשל"צ.
תמונות אמיתיות, תיאום עם פקידה שמצהירה על שעה, 400 ש"ח מהון לשלטון, שני אקטים אפשרי. תיאום והגעה ללא בעיות, אם כי
בכניסה פגשתי מש' שכנים שכנראה כבר יודעים מה מתחולל בדירה לידם. לפי מראה הכניסה לדירה, כנראה הייתה דירה גדולה יחסית
שפוצלה ל-3 דירות קטנות יחסית- סלון קטן, חדר שינה, ומקלחת.
בכל מקרה, אווה נאה, גוף סקסי ביותר, חזה קטן עם פטמות עמודות גדולות, חלקה בכל הגוף, עור מאוד נעים למגע. דוברת אנגלית
סבירה ורוסית. לדבריה ממוצא מעורב טורקירוסי, וטוענת לגיל 26 אוטוטו 27, נראה לי אמיתי בהחלט.
לאחר שיחת היכרות קצרה, שכללה משחקים באייפד, עברנו לחדר העבודה. יש לציין שקיבלה אותי בבייבי דול שקוף, מראה סופר מלבב.
קצת גיפופים וליקוקים דרומית מהצוואר, והחלה בשליקה חשופה. תראו, היא יודעת את העבודה. אמנם לוקחת מקסימום חצי מהאורך,
אבל שואבת טוב בשילוב עבודת יד מיומנת. הבנתי שמציצה עד הסוף אפשרית, אם כי חירמנה אותי ברמות קשות, הלבישה חליפה, והחלה
לרכב הפוך, ולאור ישבנה היחסית מוצק ומעוצב, בהחלט תנוחה מומלצת. עברנו למסיונרית, נאנחה וליטפה לא בדרמטיות מיותרת
ומזויפת, ושפכתי בה את חמתי בכובעון. נחנו קצת, ודיסקסנו עליה ועליי, והיא ציינה בפניי את תובנותיה לגבי הישראלים: לכולם קוראים
דודמשהיוסי כך שאני הייתי בשבילה חידוש.

עוד קבלה בפניי על המנהג הידוע בארצנו לא לצאת פראיירים, ואומרת שכל השמות הקודמים רוצים בכל מקרהל נסות מספר שני, למרות שלחלקם בכלל איך היא אמרה?" very soft" ומנסים סתם סיבוב שני.
מפה לשם עברנו באמת לסיבוב שני, בגילי הלא מופלג זה עדיין אפשרי די בקלות,שוב החלה בשליקה טובה חשופה, זורמת עם פינגור בכיף, והלבישה שוב כובעון, ועברתי לדוגי. לטעמי אחד הישבנים הטובים לדוגי, מה גם שבתנוחה זו הרגשתי שהיא צרה כמעט כמו בתולה.
למרבה האירוניה, הסיבוב השני זרם מהר יותר מהראשון, ושוב הושפרצו מיליוני ילדים פוטנציאלים אל הכובעון.
מנוחה קלילה, מקלחת ושתייה ויצאתי לשמש המלטפת של צהרי היום.
בשורה התחתונה, חוויה נחמדה ביותר, בחורה נאה, זורמת יחסית, שני אקטים, לשעה מחיר בגבול הסביר. אני אחזור, אבל יש לי עוד
מטרות כנראה בדירות השכנות לאווה.
דון קיחוט