כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 42 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

411
לא קל כמו שזה נראה....
אני באופי צייד...
כך בחשבון שסביר להניח שגם אם זה בחינם, הן יצפו שאתה תממן אותם בדרך מסויימת ומתוחכמת... אני כבר השלמתי עם זה ואין לי בעיה, אם אני צריך להוציא מדי פעם 200 שח כדי שהיא תמלא את הרצונות שלה, ושתרגיש שהיא לא פתחה רגליים לחינם, אז סבבה, אני זורם...
כשהיה לי כסף, הייתי פעם בשבוע נוסע לפאטיה ועושה אורגיה מטורפת, עכשיו אין:( אז מתאמץ יותר....

413
ברור שזה לא הכי קל.. אבל לעומת פה זה הבדלים עצומים.. כאחד שביקר פעמיים בפאטייה פוקט בנגקוק. הכל ממש שונה.

ברור ששם גם צריך להשקיע כספים והם מחפשות איך לשאוב ממך בכל דרך מתוחכמת.

שתחזור לארץ אתה תסכים איתי לחלוטין. מציע לך להשאר שם כמה שיותר :)

והגיע הזמן שתתפנק באיזה אורגיה המונית שם חח....

414
שחר שלום!
אני שמח שאתה נהנה ומקווה שתמשיך להנות ככה כל ימי חייך ובשאר הגלגולים :)
אבל היית עושה אותי אדם מאד מאושר אם תוכל לתת לי גם בפרטי אם תרצה את הכתובות בהם אתה משכיר את הדירה - אותם מקומות של המקומיים והעלות ששילמת כדי שאני בעוד כמה חודשים כשאטוס לשם אוכל לחיות בדיוק כפי שאתה חיית (בשאיפה).
המידע יעזור לי מאד בלתכנן את זמן השהייה שלי שם ,כי טיול כמו שאתה עושה אני מתכנן לעשות בעצמי.
מודה לך מאד מראש :)
Free your minD

416
או הא... האמת שזה האיזור היחידי שאני צופה בו בפורום הנחמד הזה...
הייתי 40 ימים בתאילנד בספטמבר אוקטובר האחרון ... (פעם ראשונה) והתאהבתי... מצאתי את עצמי נופל שוב ושוב על היופי הנשי האסייתי.
דיווח חם אין לי... אבל אעלה בפניכם זכרונות שעדיין מחממים את ליבי בימי החורף הקרים של הארץ ;)
קו סמוי- הנקודה הראשונה שבה הגעתי בדרום תאילנד (היישר מויאטנם)... שינת התאפסות ויציאה לבלות, לקח לי שעה וכמה בירות לספוג את האווירה בדרום תאילנד ולהבין מה קורה... ומצאתי את עצמי בבאר הופינג מטורף שבו אני מוצא את עצמי מפלרטט עם כל מלוכסנת שרק אני יכול, אחרי בילוי חביב וכמה התמזמזויות בגרין מנגו, רציתי להמשיך את הערב והלכתי לבאר ליד שנמצא בכניסה קטנה ליד במה של הופעות חיות ממש צמוד לגרין מנגו, שם תיישבתי לי לבירה על הבאר מאוכזב טיפה כי בדיוק באותו הזמן חלה ביקורת של המשטרה מבנקוק באיזור וכל העסקים נסגרו ב 2 בלילה (מכיוון שזהו יומי הראשון שם לא ידעתי), בעודי שותי את הבירה לאחר כ 10 דקות ניגשת אליי בחורה ואומרת לי באנגלית עילגת שחברה שלה (ומצביעה על המדוברת) רוצה אותי.... אני מפנה מבט משחק אותה אדיש ובוחן את הקורבן. תאילנדית בהירה לא רזה כמו רב התאילנדיות אבל סקסית בטירוף והנה אני מוצא את עצמי מפלרטט איתה... המפתיע בכל הסיפור שהיא לא הייתה בחורה עובדת אלא בחורה רגילה שברה לבלות שם... ואני מוצא את עצמי מפעיל טריקים כדי להזרים אותה לחדרי שמסתבר שהיא הייתה הססנית קצת , אבל רק שם בתאילנד תמצאו שהחברות של הקורבן מעודדות אותה ללכת איתי (בארז הייתי נתקל בחומה של פרצופים מכוערים של אותם חברות) חזרה לסיפור....
הנה אני מוצא את עצמי תופס לה את היד ומושך אותה איתי לסבן אילבן לקנות בירה (כי הכל סגור) ואז אומר לה את המפט "טוב יש לנו בירה אבל איך נשתה? במקרה החדר שלי קרוב ויש לי שם פותחן" הלכנו לחדר ובמובטח פתחתי את הבירה ושתינו על החוף שם היא סיפרה לי על עצמה קצת לא שזה עיניין אותי כי הייתי חרמן ברמות קשות וכל שניה שחלפה רמת החרמנות שלי עלתה אקספוננציאלית. בסוף הבקבוק פקעה סבלנותי הרמתי כמו שק ולקחתי אותה לחדר .
פאוזה קטנה... בארץ סטוצים בדרך כלל נגמרים ב 2 מספרים ואחרי זה פשוט אין לי כח .
שם- מצאתי את עצמי בנגיעה קטנה שלה אני כבר מוכן והחבר כבר עמד דום מוכן לפעולה... ואני עובד עליה המלוא המרץ, הרגשתי שוב בן 16 חייתי ופראי, 20 דקות נגמר הסקס הראשון נשכב לידה ואומר לעצמי פאק אני עדיין חרמן !!!!!!
מסתובב על הצד מביט בעינה היא מתנשמת מזיעה קלות, מחויכת שואלת שנלך להתקלח ... אני עונה כן אבל לפני זה עוד מספר וחיוך זדוני על פניי ! היא פולטת אבל גמרת לפני 5 דקות אתה בטוח לא יכול לזיין שוב כל כך מהר... החיוך הזדוני מתרחב ובמקום לענות אני קופץ עליה מלביש עוד קונדום דופק יריקה קטנה ומתחיל אקט 2 ! התחיל במיטה .. אני מוצא את עצמי חסר רגש מפמם אותה במהירות עם אנרגיות בלתי נגמרות במיטה ובאמבטיה שם היא מקלחת אותי בזמן שאני נותן בה מכיוון שהאקט ה 2 נשמך נצח ביצעתי בה את זממי בכל פינה בחדר הזה !!!!! עד שלבסוף הצלחתי לגמור .
נרדמנו!
התעוררנו... אני אומר לה אני מחליף היום חדר (כי שילמתי שם סכום אסטרונומי כי זה היה על החוף)... לבוקר טוב שוב שכבנו... אחרת איך נפתח את הבוקר???
התלבשה ולפני שיצאה מהחדר אמרה הסתובבה אליי נישקה אותי ואמרה לי בתרגום מדוייק " תודה שזיינת אותי" נתתי לה 250 בהאט למונית (הסכום היחידי שנתתי לה מלבד הבירה) והלכה.

כך עבר לו היום הראשון מתוך 40 ימים של סקס בלתי פוסק בתאילנד.
אין לי מושג איך להעלות תמונה אם חבריי כאן יעזרו לי בסוגייה אעלה תמונה שלה !!!
ואמשיך לספר בהזדמנות... כרגע אני יוצא לשטוף את גרוני במשקה אלכוהולי שקר כלשהוא.
שבוע טוב לכולם !
:)
Free your minD

418

נכון שזה כיף לחיות בתאילנד. אבל אחרי שנהשל זיונים, הזיונים הופכים להיות החלק הצשני והיותר משעמם פה. אתם מתחילים לחפש משהו מעבר לסקס...

ופה מתחילה הבעיה, לא הכרתי ישראלי אחד בבנקוק או פאטיה שהכיר בחורה שהאהבה שלהם הייתה הדדית וטהורה. כאילו אין דבר כזה.

אתמול. פגשתי ישראלי בבית קפה, הוא אמר לי שהם רואות אותנו כשטר... עד כמה שזה עצוב. זה נכון. אני עכשיו בבית קפה נכנסות לפה טומיות . ב15:00 יש לי פגישה עם בחורה נשואה נראה לי...

כאילו הקטע של הבגידה פה הוא משהו נורמלי..

כל גבר פה מחזיק מאהבת ידועה בציבור... האישה יודעת.... ומקבלת תמצב.

ככה שכשהיא בוגדת זה נורמלי לחלוטין.

בכלל מעבר לזה שהם רואות אותנו כשטר מהלך. הן בטוחות שיש לנו למטה. זין גדול יותר ... ככה שבכל אופן הבנקוקיות רוצות לזיין אותנו מסקרנות...

הצ'אנג מאית חוזרת היום. מכיוון דלא שיחררתי לה כסף לא נראה לי שאנחנו נפגשים

יותר, עלק אהבה חחח

חבל באמת חיבבתי אותה...

אפריל אני כנראה טס לדרום אמריקה. ברזיל על הפרק וקולומביה כמובן

חסר החום הדרום האמריקאי

לא יודע אני מחפש כיוונים אחרים

419
היי שחר, אני תמיד קורא את הפוסטים שלך ונזכר בחיים שלי.
כמוך, אני זוכר את ההרגשה של הצייד, להכיר בחורות דווקא לא בבר או במקומות שכסף יקנה את הבחורה.
אם זה במסעדה השכנונתית, בקונדו, באוטובוס או סתם ברחוב. הרי כל אחד יכול ללכת לשים כמה באטים ולקנות כמה שעות של סקס אבל זה משעמם...
אכן רוב הגברים התאילנדים מחזיקים מאהבת בידיעה של האישה, כמובן שלכל כל אישה מסכימה לזה, אבל זה דבר ידוע ושכיח בתאילנד ובכלל בהרבה מדינות אסיה.
שלא כמו בישראל או במדינות "נורמליות" בתאילנד פגישה עם בחורה מתחילה הפוך. קודם כל סקס סקס וסקס ואז רומנטיקה ואהבה וכו'...
מונח אהבה אצל בחורה תאילנדית הוא לא מונח רגיל כמו אצל כל בחורה.
איך ידעתי שמיציתי (הכוונה במיציתי זה הצייד) זה שכבר לא היה לי חשק לצוד, או לזיין או סתם להתאהב באיזה שרמוטה. אם פעם הייתי יושב באיזה מקום או הולך לאיזה מקום, לא הייתי רגוע עד שלא הייתי מכיר בחורה. אין מצב שיכולתי ללכת לישון לבד במיטה בידיעה שאני יכול לצאת החוצה ולהכיר מישהי.
שחר, קשה מאוד למצוא אהבה בתאילנד, אבל זה אפשרי ביותר. אני הכרתי בחורה לא מהעולם הזה וכל יום שאני איתה אני מודה לאלוהים שפגשתי אותה. מה שכן, צריך לעבור הרבה גופות עד שמכירים את האחת ובדרך כלל אלה הטובות נסתרות מהעין וקשה למצוא אותם "במסלולים" שלנו. כמו כן, מכיוון שגם ראינו איך הן משקרות על ימין ועל שמאל אז גם קשה לבטוח בהן.
התאילנדיות "הבעיתיות" הן שקרניות עם דיפלומה. אין לכם מושג איך הן משקרות והן יודעות לשקר חבל על הזמן.
יש לי סיפורים שיכולים להשאיר אותכם עם פה פתוח על בגידות ושקרים.
הדבר הכי נכון לדעתי זה להכיר בחורה איכותית ולשמור בצד עוד שתי יזיזות איכותיות קבועות לסקס טוב.
זה מה שאני עשיתי באופן אישי, יש לי בבנגקוק מספר בחורות איכותיות לסקס כמובן ללא תמורה. ובסך הכל מה הן רוצות? יחס טוב מצידי וזהו, פשוט זהו. יש לי בחורה מאוד "מבוקשת" באחד המסאגים בתאילנד, היא מפוצצת בכסף, יש לה הכל ולא צריכה אף גבר שיעשה לה פוצי מוצי, והיא יום יום בקשר איתי ושאני בתאילנד יש לנו סקס הכי מדהים ובלי באט אחד.

אז בעצם מה שרציתי להגיד שחר זה שהגעת למיצוי, ההרגשה שלך היא מה שנקרא "הסוף".

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”