שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק ואני מדריך לגלישה.
מידי יום ביומו אני פוגש כוסיות לוהטות בביקיני שלוקחות אצלי שיעורים פרטיים בגלישה. יאללה איזה כיף זה להיות מוקף בטוסיקים מטריפים בכל מיני צורות וצבעים

אבל הטוסיק הכי מטריף היה הטוסיק של אוקטביה! אוקטביה היא בחורה כוסית ברונטית יפייפיה שקבעה איתי לפני כמה ימים לשיעור גלישה פרטי. הסתובבתי בחוף הים עם הגלשן שלי וחיכיתי בשקיקה לתלמידה הסקסית שלי

אוקטביה פגשה אותי בחוף כשהיא לובשת ביקיני אדום סקסי בטירוף!

התנשקנו, התחבקנו ועל הדרך ליטפתי והגנבתי מבט על ישבנה התפוחי. גררררר יהיה שמח היום אמרתי לעצמי

בתור התחלה התחלתי להדגים לאוקטביה עמידה נכונה על הגלשן (הדגמתי לשרון על הסקייטבורד שלה

) אחרי שהראתי לה את הבסיס אוקטביה עלתה על הגלשן כשהיא עומדת בכיפוף ומזיזה את גופה בסקסיות מטריפה

.
מידי פעם החזקתי במותניה ונתתי לה הנחיות נוספות לגבי העמידה שלה, אחחח העור שלה כזה חלק ונעים למגע... אויי והתחת הזה!!!

הבנתי שיש לי עסק עם אחת שקולטת מהר אז לא בזבזתי זמן ואמרתי לה שהיא מוכנה לעמוקים

נשכבנו על הגלשנים שלנו והתחלנו לחתור עם הידיים למים העמוקים (שחינו על המיטה של
שרון

). הצצתי מידי פעם על הטוסיק של אוקטביה. אחחחח איך שתחתון הביקיני האדום עטף את ישבנה הסקסי... גררררררר רציתי לתת ביס בטוסיק שלה

הגענו למים העמוקים והראתי לאוקטביה איך עוברים משכיבה על הגלשן לעמידה. אוקטביה קלטה מאוד מהר ומהניסיון הראשון היא נעמדה על הגלשן וגלשה עליו כמו גולשת מקצועית!

עמדתי מאחוריה והתחרפנתי מאיך שהיא נענעה את ישבנה תוך כדי הגלישה. חיבקתי אותה מאחורה ופירגנתי לה על ההישגים שלה בשיעור הגלישה הראשון. אוקטביה עפה מהפירגונים שלי והתחככה עם ישבנה במפשעתי

"אויי תודה רבה! אני מאוד שמחה לשמוע שאתה מבסוט מהגלישה שלי, אוינק אוינק אתה מדריך מעולה!"

אמרה אוקטביה בשמחה וחייכה לעברי בשובבות.
אוקטביה קצת התעייפה ונשכבה על הגלשן למנוחה קלה. נשכבתי לידה והבטתי בגופה הסקסי.
"המדריך אוינק אוינק אל תבזבז זמן בוא תעשה לי במקביל ירידה!"

אמרה לפתע אוקטביה והמשיכה לחייך לעברי בשובבות.
WTF? אמרתי לעצמי אבל בלי לבזבז שניה נשכבתי על הגלשן של אוקטביה כשפניי בין רגליה הסקסיות

הזזתי את תחתון הביקיני שלה הצידה ולפניי התגלה הכוס הקטן ומתוק שלה! נתתי לק על חור התחת שלה והמשכתי למעלה לעבר האוצר הורדרד שבין רגליה. הצמדתי לכוס של אוקטביה את לשוני והתחלתי ללקק לה במרץ תוך כדי שאני מאזן את עצמי על הגלשן עם הידיים שאני לא אפול

תוך כמה דקות אוקטביה התחילה להתנשף ולרעוד. היא גמרה וחיוך ענק נמרח על פניה היפות

"אוינק אוינק זה היה מצוין!"

אמרה בשמחה אוקטביה והתחילה ללטף לי את השיער בראש עם כפות רגליה כאילו הייתי החתול שלה

אוקטביה לא התאפקה ותפסה את אוזניי עם אצבעות כפות רגליה

לא התרגשתי והתנפלתי על החורים המתוקים שלה

כמעט עפנו מהגלשן

לפתע אוקטביה תפסה אותי עם רגליה והפכה אותי על הגב. היא התיישבה על פניי עם ישבנה שהיה עדיין עטוף בתחתון הביקיני. הסנפתי את התחת שלה בהנאה ושיחקתי עם התחתון

לבסוף הזזתי את התחתון הצידה והתנפלתי לה על חור התחת

ואז עברתי עם לשוני נון סטופ מחור התחת לכוס שלה והתענגתי על הטעם המשובח

אוקטביה החליטה לבדוק מה קורה אצלי בבגד ים. היא הורידה את התחתון שלי ומשם קפץ בהתלהבות מר אוינק אוינק הקשיח

אוקטביה העבירה עליו לק והתנפלה על הביצים החלקות שלי. היא מצצה את שתיהן בו זמנית בפיה החם ואז עשתה מציצת פוליש מחרפנת לאוינק אוינק הקשיח שהיה מבסוט בטירוף!

אחרי מציצות וליקוקים אוקטביה עלתה עליי לרכיבה. התחלתי לזיין אותה במרץ בכוס וינקתי מפטמותיה המתוקות. אחח הציצים שלה כאלה רכים ונעימים

תוך כדי הזיון אוקטביה נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בצוואר ובאוזניים, צעקתי כמו איזה כוסית בביקיני

תוך כדי הזיון שטנו לחוף על הגלשן וכשהגענו לחוף הרמתי את אוקטביה באוויר

התחלתי לזיין אותה באוויר והיא ביקשה שאקח אותה למראה של אחת החנויות שהיו בסביבה
זיינתי אותה כל הדרך למראה וכשהגענו למראה הקפצתי אותה במרץ על אוינק אוינק הקשיח בזמן ששנינו מתענגים על הטוסיק המקפץ שלה

לידינו היה שולחן, הושבתי את אוקטביה על השולחן והמשכתי לזיין אותה בכוס הרטוב שלה בשקיקה!

חחחח אוקטביה פחדה שהשולחן ישבר כי הוא חרק בצורה מטורפת מהגז שנתתי

הרמתי שוב את אוקטביה והתיישבתי איתה על הספה. אוקטביה קיפצה עליי בטירוף בפוזת הצפרדע החרמנית

קמתי עם אוקטביה, הקפצתי אותה עוד קצת באוויר מול המראה ואז הלכתי איתה שוב לים. השכבתי אותה על הגלשן (המיטה) והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית תוך כדי שאנחנו שטים בתוך הים

אוקטביה סטרה לי על התחת ודרשה זיון חזק. יאללה איתה לא נתנה לי להתאושש בכלל אחרי שהקפצתי אותה כמה דקות באוויר
תוך כדי שהזדיינו על הגלשן לפתע הגענו לפאקינג סלע! (שידה)

קמנו במהירות מהגלשן, אוקטביה נשענה על הסלע והבליטה את ישבנה התפוחי. נשכתי אותה בתחת מרוב חרמנות ובמהרה המשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הלוהט שלה

הפלקתי על ישבנה והתענגתי על הטוסיק המקפץ שלה. בהמשך תוך כדי שהזין שלי בכוס שלה אוקטביה התיישבה בדוגי על הגלשן והמשכתי לזיין אותה במרץ בכוס הורדרד והמתוק שלה

לבסוף נשכבנו על הצד והרבצנו זיון פרוע בכפיות לוהטות! סטרנו זה לזו על התחת במרץ ומידי פעם ליטפתי לאוקטביה את הכוס הרטוב שלה תוך כדי הזיון

בהמשך אוקטביה נשכבה על הבטן. רכנתי מעליה והחדרתי את אוינק אוינק הקשיח שלי לכוס הרטוב שלה! נצמדתי עם גופי אל גופה והתחלתי לזיין אותה במרץ תוך כדי שאני מסניף את צווארה המתוק

אחרי הזיון על הבטן אוקטביה התיישבה בדוגי והבליטה את ישבנה התפוחי! ליקקתי בשקיקה את חור התחת שלה ואז השחלתי את אוינק אוינק הגולש לכוס החלקלק שלה

אוקטביה הודתה לי על שיעור הגלישה המוצלח ואמרה שהיא לא יכולה כבר לחכות לשיעור הבא

חיבקתי אותה בחום ולפני שנפרדנו לחשתי לה שכל השיעורים שלי כאלה מוצלחים עם בונוס שובב בסוף

כמה ימים אחרי המפגש עם אוקטביה שכבתי לי בכיף בחוף הים וישנתי את שנת הצהריים היפה שלי

"מדריך אוינק אוינק זאת אני אוקטביה! במקום לישון אתה צריך לתת לי שיעור! מ שכחת?" אמרה אוקטביה בנימה קצת כועסת.
"אויי סורי סוכריה שלי כנראה שכחתי"

אמרתי לה בבילבול והסנפתי בשקיקה את התחת שלה דרך התחתון

"אתה לא מרוכז! יש לך יותר מידי תלמידות"

צחקקה אוקטביה והסכמתי איתה

"אז אני מבין שאת רוצה שיעור על הגלשן?" שאלתי את אוקטביה תוך כדי שאני ממשיך להתעסק בטוסיק שלה

"לא! אני רוצה שיעור על הזין שלך!"

צעקה בשמחה אוקטביה והתנפלה לי על הזין

היא מצצה את אוינק אוינק הקטן שהפך במהרה לגדול וקשיח

ואז היא טיפלה גם בביצים החלקות שלי ועשתה מציצת פוליש מחרפנת לכל אורכו ורוחבו של הזין

לפתע משום מקום אוקטביה התחילה לנשוך אותי בחוזקה בצדדים ובבטן. פאק זה היה פשוט מטורף! צרחתי כמו חולה נפש ואוקטביה התמוגגה מהצעקות שלי

אחרי כמה דקות אוקטביה הלבישה חליפת גלישה על אוינק אוינק הקשיח ועלתה עליי לרכיבה הפוכה. גלשתי במרץ בכוס החם שלה ועשיתי לה זיון טרנפולינה מטורף!

אחרי כמה דקות של זיון נמרץ אוקטביה רצתה לטעום את הזרע שלי. היא התיישבה בדוגי מול המראה כאשר הטוסיק שלה עם תחתון הביקיני משתקף במראה

התיישבתי מול אוקטביה והיא במהרה לקחה את אוינק אוינק הקשיח לפיה החם

שיחקתי עם תחתון הביקיני על ישבנה של אוקטביה וליטפתי לה את החורים תוך כדי המציצה החמה שלה. אחרי כמה דקות השפרצתי כמות גדולה של זרע חם לפיה המתוק

יאללה איזה תלמידה נימפומנית תפסתי לי

גם חולת גלישה וגם חולת זין

סוף
מר אוינק אוינק הקשיח מתגעגע לפיך החם והמתוק

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים

Lavelle