אוינק אוינק הנסיך הקטן קופץ לכדור הארץ ופוגש את אוקטביה הנימפומנית!
שלום חברים יקרים! שמי אוינק אוינק הנסיך הקטן ואני אוהב לחקור עולמות חדשים! איפה רק לא הייתי? איפה רגלי הקטנה עוד לא דרכה? המממ המממ כדור הארץ כמובן! הייתי נרגש בטירוף מהביקור שלי בכדור הארץ וציפיתי לפגוש שם אנשים וללמוד על החיים בפלנטה המקסימה הזאת! 

הסתובבתי לי בתל-אביב עיר החופש עם הצעיף על צווארי כשלפתע ראיתי מולי כוסית מטורפת שהביטה לעברי בחרמנות ועל פניה היה מבט דפוק אותי! 

"שלום לך! מי אתה?" שאלה הברונטית בהתלהבות.
"אני אוינק אוינק הנסיך הקטן! ומי את?" שאלתי את הכוסית בסקרנות.
"אני אוקטביה הנימפומנית! ברוך בא לכדור הארץ!"
אמרה אוקטביה והתחילה למזמז אותי.

היא עלתה לפתע על ספסל וקפצה לי על הגב 

"דיווווו דיווווו עכשיו אנחנו הולכים לחרוש את הגינה!" צעקה אוקטביה והפליקה לי על התחת בזמן שנשאתי אותה על גבי 

אחרי שסיימנו לחרוש את הגינה הנחתי את אוקטביה על הספסל והיא חשפה מולי את הציצים היפיפיים שלה עם הפטמות הורודות והזקורות!
היא שמה לי את הפטמות שלה בפה וינקתי מהן כמו תינוק
אוקטביה שאלה אותי מה אני עושה בכדור הארץ ואמרה שתלמד אותי את תורת הסקס! 

" אני חוקר פלנטות חדשות!" אמרתי לה בהתלהבות בזמן שהיא חקרה את הנסיך הגדול שמכנסיי 

"OK! אז תתחיל לחקור את הפטמות שלי!" אמרה אוקטביה ודחפה שוב את הפטמה שלה לפי.
אוקטביה שאלה אותי האם אני יודע מה עושים עם הנסיך שבמכנסיי... אמרתי לה שאני יודע אבל לאחרונה הוא מובטל 

אוקטביה צחקקה והסתובבה אליי עם ישבנה הסקסי שאותו עטף ג'ינס מדליק בצבע תכלת 

התיישבתי מול אוקטביה וליטפתי את התחת העסיסי שלה! היא הורידה לאט לאט את הג'ינס וחשפה מולי את הישבן הסקסי שלה! 

צללתי בין פלחי ישבנה וליקקתי את חור התחת שלה בשקיקה רבה! היה טעים בטירוף! יאאממיי יאאממיי!!! 

אוקטביה משכה אותי בצעיף והעיפה אותי על המיטה. היא התיישבה על פניי עם ישבנה ועשתה לי פייסיטינג מעלף! המשכתי לאכול לה את החורים ברעב גדול! 

אוקטביה נשכבה על הגב כשרגליה פסוקות. הורדתי ממנה את הג'ינס וצללתי לעבר הכוס המתוק והורדרד שלה! 

"אתה יודע מה לעשות שם?" שאלה בצחקוק אוקטביה.
"אל דאגה תהיי רגועה!" עניתי לה והעברתי את לשוני למצב טורבו 

ליקקתי לאוקטביה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והתנשפה קלות 

היא הודיעה לי חגיגית שהיה מצויין ובזמן שנחתי בין רגליה היא שאלה אותי האם בא לי להכיר עוד יצורים בכדור הארץ... "כמו אדון ג'ירפה למשל!" אמרה אוקטביה וצחקה 

סירבתי בנימוס והמשכתי להתכרבל בין רגליה 

אוקטביה הפכה אותי על הגב ועשתה לי זיון פנים מחרמן בטירוף! בזמן שלשוני חגגה על שני החורים שלה אוקטביה עשתה מציצת פוליש מחרפנת לנסיך הגדול שלי שהיה גדול וקשיח 

אוקטביה גם חשפה שיניים ונשכה אותי בכל מקום אפשרי בגוף! צרחתי כמו בייבי נסיך והתפתלתי מצד לצד. אוקטביה לא הפסיקה וגרמה לי לצרוח כהוגן במשך כמה דקות, במיוחד כשמצאה את הנקודות החמות שלי 

זה לא נפסק פה... אוקטביה ביקשה ממני לשכב על הבטן ובמהרה היא התיישבה לי על הראש. היא התחככה עם הכוס שלה בשיערי והצליפה לי על התחת עם הצעיף שלי 

נשכבתי שוב על הגב ואוקטביה קשרה לי את הצעיף מסביב לעיניים. היא התחילה לנשוך אותי בגופי והפתיעה אותי כל פעם עם נשיכה במקום אחר בגופי, חחחח זה היה מטורף לגמרי 

אוקטביה ליקקה לי את הזין לכל אורכו ורוחבו כמו חתולה חרמנית, וכל פעם ברגע ששאבה את הראש של הזין לפיה היא שיחררה לי סטירה מצלצלת 
יאללה זה היה מטורף ברמות!

אוקטביה הנימפומנית זחלה עליי והתחילה לרכב על הנסיך הקשיח שלי כמו חולת זין אמיתית! היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי בפראות באוזניי ובצווארי. הסנפתי את צווארה וצרחתי ללא הפסקה ממגע שיניה החדות. בשלב מסויים היא לקחה את כל האוזן שלי לפיה ולעסה אותה
קודם השמאלית ואז את הימנית, הפעם צרחתי כמו חולה נפש אמיתי אז היא השתיקה אותי עם השיער שלה, קיבלתי חופן שיער לתוך פה 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את אוקטביה וזיינתי אותה במרץ באוויר! לקחתי אותה למראה והקפצתי את הנימפומנית השובבה שלי מול המראה בזמן שהיא ראיינה אותי 

חחחח לדעתה היה מאוד חשוב לראיין את הנסיך הקטן ועוד בזמן שהוא מזיין 

אחרי כמה דקות התיישבתי על ספה ואוקטביה קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית 

הרמתי שוב את אוקטביה ואחרי שהקפצתי אותה עוד קצת באוויר השכבתי אותה על המיטה. נחתנו למיסיונרית פרועה!
זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס והיא סטרה על ישבני ללא הפסקה! 

לידינו הייתה כרית אז אוקטביה דרשה ממני לנשוך את הכרית בזמן שזיינתי אותה
וכך עשיתי נושך כריות שכמוני 

עברנו לזיון בעמידה. אוקטביה נשענה על השידה וזיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה מאחורה. פלחי ישבנה קיפצו מולי אז הפלקתי עליהם בשקיקה 

אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הקטן שלה והתענגתי על הגלריה האחורית שלה 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות! הפכתי לנסיך הקטן מכונת סקס ואוקטביה מאוד התלהבה מהביצועים שלי 

מהכפיות התהפכנו וזיינתי את אוקטביה במרץ בכוס כשהיא שוכבת על הבטן שלה. הטוסיק שלה קיפץ ללא הפסקה והסאונד שנהייה מהזיון חירפן אותי! 

עברנו לדוגי מהיר ועצבני! זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה ואחרי כמה דקות השפרצתי באורגזמה מטורפת בכוס הדורש שלה 

אוקטביה הצהירה בהתלהבות שהיה מעולה ושהיא מצפה להפגש איתי שוב לזיונים מטורפים שכאלה! 

"תמשיך לחקור את כדור הארץ לא משעמם פה!"
אמרה אוקטביה ונופפה לי לשלום.

כמה ימים אחרי הזיון עם אוקטביה הספקתי לחקור קצת את כדור הארץ, אבל לא הפסקתי לחשוב על הנימפומנית המטריפה הזאת. ישנתי במיטתי במלון כאשר לפתע שמעתי קול מוכר. פקחתי עיניים וראיתי מולי את אוקטביה אהובתי 

"אוינק אוינק הנסיך הקטן תתעורר זאת אני!" העירה אותי אוקטביה והתיישבה על פניי עם ישבנה החשוף.
"אני ער אני ער! ווואאאאוווו סוף סוף אני רואה את השמש זורחת!" 

צעקתי בהתלהבות והתנפלתי על התחת שלה בחרמנות.

"אז מה אוינק אוינק איך כדור הארץ? אתה נהנה לשהות פה?" שאלה אוקטביה והתחילה למצוץ לי את הביצים ואת הנסיך הגדול שלי.
"כן אני מת על כדור הארץ אבל במיוחד אני מת עלייך נימפומנית סקסית שלי!" צעקתי לעברה ושנינו במהרה עינגנו זה את זו ב 69
.

אחרי כמה דקות אוקטביה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והקפצתי אותה על הנסיך הקשיח שלי בזיון טרמפולינה מטורף! 

אוקטביה צהלה כמו סוסה חרמנית והתמוגגה מהזיון המעלף 

היא הציעה לי מציצה וקפצתי על הצעתה בהתלהבות אדירה! 

היא התיישבה בדוגי ככה שישבנה השתקף במראה והתחילה למצוץ לי במציצה חמה ורטובה! ליטפתי את ישבנה ואת שיערה וכעבור מספר דקות השפרצתי לפיה הקטן!

היא פתחה פה גדול, הראתה לי את הזרע ואז אמרה בפה מלא: "הנסיך אוינק אוינק הקטן" וגרגרה את הזרע בגרונה 

אחחח איזה כיף שבאתי לכדור הארץ! 

הנסיך הגדול שלי מצא בית חם בין רגליה של אוקטביה הנימפומנית 

סוף
שרונוש סקסתי שלי היה מטורף!!! 

הרגת אותי עם הצעיף הזה! 

הג'ינס על הטוסיק שלך מחרפן אותי 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים! 

Lavelle