[QUOTE=שמחה] [QUOTE=ALEXXX] מה זה משולש הזהב שמוזכר כבר כמה פעמים,כנראה אני לא מספיק ותיק בתחום ומכיר רק את המשולש בגבול תאילנד לאוס ובורמה.[/QUOTE]
משולש הזהב -במשמעות "הצרה",הכוונה לשלושה מקומות שהיו באזור רחוב המסגר (שונצינו ,יצחק שדה ותושיה או בן אביגדור).
מדובר בשלושה מקומות שע"פי מה שנאמר ע"י רבים -היו בכול משמרת בין 15 ל20 בחורות ברמה גבוהה ביותר (חלקן כמו דוגמניות),אני אף פעם לא הייתי שם לצערי (הייתי צעיר ופראייר וגם לא ידעתי על קיומם בזמנו).
כמו כן זה היה בתקופת "התיירות" -משמע תקופה ששיאה מאמצע-סוף שנות ה90 ועד לתחילת שנות ה2000 (2003-4).
במשמעות ה"רחבה"-הכוונה לתקופת משולש הזהב שזוהי "תקופת התיירות" (שרשמתי שורה מעל).
בתקופה הזו (שכן התנסיתי בה מעט), ניתן היה למצוא ילדות יפות(תיירות)עם שירות מעולה בדרום ת"א ב100 -120 ש"ח(לא מדבר על התחנה המרכזית - זה כבר מגעיל מידי לדעתי,גם בזמנו).
לצערי הרב , לא ניצלתי היטב את התקופה הזו ,שכן הלכתי בה למכונים ולדירות מעט פעמים (שוב כי הייתי צעיר ופראייר -דבר שעד היום אני מתחרט עליו מאוד).
הימים חלפו,הגיעו אמצע שנות ה 2000 ,המדינה כבר זרקה את כול התיירות שהיו בדירות ובמכונים חזרה לארצות מוצאן וכול מה שניתן היה (והווה) למצוא בדירות ובמכונים זה- את ההיצע המקומי שזה רוסיאליות ולעיתים גם ישראליות ,וזה מבלי לנבל את הפה -לרוב לא טוב, לגמרי לא ,לא בשירות ולא ברמה.
יחד עם זאת ,למזלינו הרב בתחום של הליווי -חלק נכבד זה תיירות,ובתאגיד זה לחלוטין רק תיירות.
אבל מבחינת רמת הבנות וגם השירות שלהן -זה עדיין לא כמו הבנות מתקופת "משולש הזהב" וכנראה גם לא קרוב לכך.
וזה אינני מבין מדוע ,שכן בתקופת "משולש הזהב " -מדובר היה בתיירות,
אבל גם היום מדובר בתיירות (בליווי ובתאגיד-לא בדירות כמובן),אז מהיכן נובע ההבדל ברמת ושירות הבחורות? -זה נשגב מבינתי.
אם מישהו אולי יודע , אשמח לדעת.
[/QUOTE]
ההבדל בשירות הוא פשוט.
בתקופה ההיא הבנות היו מובאות לפה בכחמרמה.
חלקן לא ידעו לאן הן נכנסות וחלקן ידעו רק חלק ממה שמצפה להן.
בזמנו הן לא היו רואות חצי מהסכום ששילמת, במקרה הטוה היו רואים 20 שקלים מכל לקוח.
תחשוב על בחורה שנמצאת בארץ זרה, הדרכון שלה אצל המעסיק, כל תלונה מלקוח היתה מטופלת בהתאם ותקבל את הסיבה ללמה קיבלת שירות טוב במעט כסף.
למזלנו, זה כבר לא המצב, היום הן יכולות לעזוב מתי שבא להן....