אוינק אוינק הסקרן מבלה בנעימים עם גיי פופינס ומפרק את אישתו אוקטביה... שעושה לו אח"כ סדרת חינוך סוטה במיוחד! 

שלום חברים יקרים שמי אוינק אוינק ואני חזרזיר חתיך ושרמנטי! אני ממש מגנט לבחורות ואני עושה איתן כל מה שמתחשק לי 
אבל כמה אפשר? מה אני אגיד לכם מיציתי... התחלתי לפזול לעבר הצד השני... הסתקרנתי והחלטתי לקפוץ למועדון גייז.
בסוף הסקרנות הרגה את החתול... בעצם הייתה זאת אישתי שהרגה אותי אח"כ 

התגנבתי למועדון גייז עם חששות גדולים ... המקום נראה זול כזה ומכל עבר ראיתי מתרוממים חצי ערומים מתהלכים ומשתפשפים זה בזה לצלילי עופר ניסים 
כדי להתמזג עם הסביבה הפכתי מהר מאוד למתרומם והתחלטתי להתנהג כמוהם 
את המכנסיים החלטתי להשאיר באוטו ונכנסתי למועדון כשאני לובש רק חוטיני שחור דק דק (לבשתי את החוטיני של שרון) שהדגיש את ישבני השובב ואת אוינק הקשיח שבלט בצורה מרשימה! אני בטוח שהגייז יאהבו אותו 
התקדמתי באומץ רב לרחבת הריקודים והתחלתי לנענע את הגוף בתנועות נשיות כמו כל החבר'ה
אני מוכרח להודות שדווקא מאוד נהנתי מזה 
בעודי מנענע את ישבני בשקיקה הרגשתי משהו קטן וקשיח נתקע בטוסיק שלי
"היי... שלום לך!" אמר מישהו בקול חביב וחברותי... הסתובבתי אליו וראיתי מולי גיי נשי ומלוכסן (חחח שרון) לא בזבזתי זמן ושלחתי את ידי אליו והתחלתי למזמז אותו! הבנתי שזה מה שגייז עושים אחד עם השני 
"WOW יש לך טוסיק סקסי בטירוף!" אמרתי לו וליטפתי את ישבנו החלק
"אתה אוהב את החוטיני שלי?" שאל הגיי המלוכסן והראה לי את החוטיני הסקסי שלו 
"בטח בטח יקירי אני מת עליו!" צעקתי בחרמנות והתחלתי למזמז את הגיי המלוכסן 
"תגיד בא לך שאני אמצוץ לך?"
שאל הגיי המלוכסן ושלח את ידו לעבר הכלי שלי
(לבשתי את הסטרפאון של שרון, עוד מעט תבינו למה
)
"בטח כפרה מלוכסן שלי בוא תמצוץ לי!"
צעקתי לו ושלפתי את הזין (סטרפאון) הקשיח
שלי!
"דרך אגב חתיכי תקרא לי פופינס... גיי פופינס"
אמר לי הגיי המלוכסן ולקח את זייני (סטרפאון) לפיו
גיי פופינס מצץ לי בשקיקה ממש באמצע רחבת הריקודים... מסתבר שזה ממש מקובל אצל הגייז, הם כאלה פתוחים וחברותיים! איזה כיף שהחלטתי להיות גיי! 
"איזה כלי טעים יש לך! יאמי!" אמר גיי פופינס בזמן שמצץ לי את הזין (סטרפאון) בשקיקה.
"אתה רוצה למצוץ לי גם?" שאל גיי פופינס ושלף מתחתוניו בולבולונצ'יק סגלגל! 
פאק למלוכסנים האלה יש כאלה קטנים
(חחחח שרון לבשה את הצעצוע ונוס באטרפליי שלה שיש לו זין קטן
)
ירדתי על ברכיי ולקחתי בפי את ההכלי הקטן של גיי פופינס. לפתע פתאום תוך כדי שאני מתענג על זיינו הקשיח במציצה מושקעת... הממזר הקטן התחיל לרטוט! 
(חחח שרון לחצה על הרטט) לא האמנתי שקיימים זיינים רוטטים! הגייז האלה ממש מיוחדים הם לא כמו הגברים הרגילים... הייתי בהלם! 

גיי פופינס הציע להשחיל אותי בטוסיק עם הבולבולון הרוטט שלו... כמובן שהסכמתי! 
רצנו לשירותים, ומהר מאוד נשענתי על הכיור וגיי פופינס השחיל את המלוכסן הקשיח שלו לישבני. אחרי כמה פימפומים הזין שלו התחיל לרטוט! פאק מי זאת הייתה הרגשה מדהימה!
(חחח שרון זיינה אותי עם הזינצ'יק הקטן הרוטט של ונוס בטרפליי
)
גיי פופינס רצה גם כן להרגיש את זייני ונשען על הכיור. השחלתי לו את הזין שלי (את הסטרפאון שלבשתי) והתחלתי לפרק לו את הטוסיק הקטן והמלוכסן שלו! 

הכניסה לטוסיק שלו הייתה ממש חלקה, מרגישים שהוא מקצוען! 
אחרי כמה דקות שדפקתי אותו חזק בישבנו, גיי פופינס אמר שהוא ממש רוצה לגמור לי בתחת!
נשענתי בחזרה על הכיור וגיי פופינס התחיל לפרק לי את התחת!
להפתעתי הזין שלו קצת גדל
(שרון זיינה אותי עם הסטרפאון שאיתו זיינתי אותה קודם לכן, הוא עשה את דרכו מישבנה ישר לישבני 

).
תוך כדי הזיון גיי פופינס הפך לפתע לחתול פופינס והתחיל לשרוט אותי בגב! (חחח שרון התחרפנה לגמרי
) בו זמנית גם תפס אותי חזק באוזן עם השיניים כשהוא צורח מיייאווו מיייאווווו! פאק זה היה כזה זיון קינקי! הגייז האלה יודעים לעשות חיים! 

אחרי כמה דקות של זיון מדהים גיי פופינס השפריץ לישבני עם גניחות חזקות! אויי זה היה מדהים! נשארנו לשבת על הרצפה והתלטפנו קצת כמו זוג אוהבים! לא רציתי לעזוב אותו אבל הייתי חייב לחזור לאישתי לפני שהיא מתקשרת למשטרה שנעדרתי כ"כ הרבה זמן עם טלפון מכובה 
אני אזכור את גיי פופינס כל ימי חיי! הגיי המלוכסן הזה פשוט מדהים! 

השעה הייתה כבר 1 בלילה ומיהרתי לחזור הביתה לאישתי. נכנסתי בשקט לחדר השינה וראיתי שם את אישתי היפה אוקטביה פופינס שוכבת מכורבלת על המיטה. זחלתי על המיטה ונשכבתי לידה בכפיות. ליטפתי ונישקתי אותה קלות... היא הייתה ישנונית אבל התעוררה לנוכח המגע העדין שלי.
"אוינק אוינק כבר 1 בלילה איפה היית?" שאלה אישתי בקול מודאג אחרי שהציצה בשעון.
"ביליתי עם חברים, נו את יודעת קטע של בנים" הרגעתי אותה ושלחתי יד לתחתוניה. ליטפתי את הכוס ואת הטוסיק שלה והרגשתי שהיא נרגעת לאט לאט 
"אוינק אוינק כואב לי הראש..."
אמרה אישתי ועצמה שוב את עיניה.
שלפתי מתחתוניי את אוינק הקשיח והצמדתי אליו את כף ידה של אישתי... חיוך גדול נמרח על פניה היפות
"אוינק אוינק כאב הראש מתחיל לעבור לי!"
הודיעה לי אישתי עם חיוך והתחילה לזחול לכיוון אוינק הקשיח עם פיה.
היא עטפה אותו בפיה החם והעניקה לי מציצה נפלאה! 
היא נשכבה עליי ב 69 והמשיכה לפנק את אוינק הקשיח במציצת פוליש מחרפנת ומציצת פאק פאק רועשת לביצים החלקות שלי 
הזזתי את החוטיני של אישתי הצידה ונדהמתי ממראה שני החורצ'יקים שלה 
כשהבטתי בחור התחת שלה נזכרתי במעלליי עם גיי פופינס ועד כמה הוא אהב לקבל בתחת 
זה הזמן... זה הזמן בפעם הראשונה להשחיל את אישתי בטוסיק חשבתי לעצמי וחיוך זדוני נמרח על פניי 
מידי פעם אישתי הוציאה את אוינק הקשיח מפיה והמשיכה לחפור לי על זה שחזרתי כ"כ מאוחר הביתה... חחח היא כזאת מצחיקה היא אפילו התחילה לחשוד שהתחלתי עם בחורות
אם היא רק הייתה יודעת מה עוללתי עם גיי פופינס היא בטח הייתה הורגת אותי 
בזמן שליקקתי בשקיקה את חור התחת של אישתי התחלתי לדמיין כבר איך אני משחיל לתוכו את אוינק הקשיח שלי... אויי זה בטח יהיה נפלא! 
אישתי כאילו שמעה את מחשבותיי הזדוניות
התחילה לנשוך אותי בפראות בגופי הורדרד
צעקתי כמו מטורף ופחדתי לחשוב מה היא תעשה לי אם תגלה שזיינתי את גיי פופינס והוא אותי 
"תגידי מתוקה בא לך להתנסות בסקס אנאלי? כולן היום עשות את זה, זה ממש באופנה!" אמרתי לאישתי וחיכיתי בחשש לתגובה שלה 
"אוינק אוינק מאיפה הבאת את זה? כבר דיברנו פעם שזה ממש סוטה! רק הומואים וזונות עושים את זה, מאיפה נכנס לך הג'וק הזה לראש?" שאלה אישתי בהלם 
"כולן עושות את זה היום, את תראי את ממש תאהבי את זה! בואי נתחיל עם אצבע, אני אחמם לך את החורצ'יק!"
אמרתי לה בשובבות וליטפתי את חור התחת שלה 
הכנסתי לאט לאט את האצבע השובבה שלי לישבנה של אישתי והתחלתי לחקור את המערה המסתורית שלה 
אישתי המשיכה לתהות מאיפה הבאתי את הרעיון המטורף הזה לדבריה, וכבר התחילה לחשוד שיש לי מאהבת אנאלית 
אחרי חימום טוב של החורצ'יק של אישתי עם האצבע השובבה שלי, תפסתי את אוינק הקשיח ופקדתי על אישתי הזונה לשבת עליו עם ישבנה 

אוקטביה אישתי חייכה אליי בשובבות והתיישבה עם ישבנה על זייני כשהגב שלה מופנה אליי. אוינק הקשיח החליק בקלות לישבנה הסקסי... זה היה מדהים! סוף סוף אישתי אוכלת בתחת! 

התחלתי להקפיץ אותה על הזין לאט לאט ואז הגברתי את הקצב וזיינתי אותה בזיון טרמפולינה קצבי! 
"דיו דיו! קדימה אוינק אוינק תקרע לי ת'תחת! אני הזונה שלך עכשיו!" צעקה לפתע אישתי אוקטביה 
פאק מי לא ידעתי שאישתי כזאת שרמוטה!
היא סתם משחקת איתי במשחקי: "אני בתולה אנאלית ואנאלי זה רק למופקרות..." 

אם גיי פופינס היה רואה אותי עכשיו הוא בטוח היה מעודד אותי
הוא ממש בעד זיונים אנאליים המלוכסן השובב הזה 
אוקטביה התהפכה והמשיכה לרכב עליי אנאלית. מצצתי את הפטמות המתוקות שלה וחפנתי את פלחי ישבנה בידיי. אוינק הקשיח שחה בשמחה בישבנה הצפוף ואוקטביה נשכה אותי באוזניי ובצווארי, כולם היו ממש שמחים ומרוצים 
זחלנו לקצה המיטה ואוקטביה המשיכה לקפץ עליי ולמשוך לי בשיער 
בספירה ל 3 הרמתי את אישתי החרמנית באוויר והקפצתי אותה על אוינק הקשיח עד למראה. התמוגגנו מהזיון במראה הגדולה שהייתה מולנו
אישתי האנאלית התעופפה כהוגן על אוינק הקשיח שעבד במרץ כמו מקדחה אנאלית 
התיישבתי על הספה ואישתי המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע האנאלית!
המשקפיים שלי העלו אדים מרוב הזיון הלוהט ואישתי התלהבה מזה בטירוף 

הרמתי את אישתי שוב באוויר והקפצתי אותה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ודפקתי אותה במיסיונרית אנאלית מטריפה! 
אוקטביה הפכה לחתול פופינס מטורף
התחילה לשרוט אותי בגב ולנשוך אותי בצוואר 
קמנו מהמיטה, אוקטביה נשענה על השידה והשחלתי את אוינק הקשיח עמוק לישבנה. זיינתי אותה במרץ בתחת, הפלקתי על ישבנה ומשכתי בשיערה. חברים זאת אישתי הזונה האנאלית שלי! 

בזמן שהזין שלי עמוק בישבנה אישתי התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'תחת בהנאה רבה 
שלפתי את אוינק הקשיח מישבנה של אישתי והשחלתי אותו לכוס שלה. הכוס שלה היה ממש רעב אז הייתי חייב להאכיל גם אותו 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות אנאליות פרועות!
כל הזמן חשבתי על גיי פופינס... בזכותו נהייתי כזה זיין אנאלי מוצלח! תודה לך טוסיק מלוכסן שלי! 
התהפכנו והמשכתי לפרק את התחת של אישתי כשהיא שוכבת על הבטן 
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! אישתי קיבלה את הזין הקשיח שלי בתחת כמו גדולה והייתה עדיין רעבה לעוד 

"כן כן תפרק אותי חזק! כןןןןןןן כןןןןןןן!!!" צעקה אישתי והחזירה לי בקונטרות מטורפות
אחרי כמה דקות של זיון אישתי הודיעה לי שהיא מאוד רעבה ותשמח לקבל בפה מנה הגונה של זרע לבן וחם! 

לא היססתי לשניה ותקעתי את הזין לפיה השובב, היא מדברת יותר מידי הזונה הקטנה הזאתי הא? 

בזמן שאישתי מצצה לי את הזין בשקיקה ב 69 היא קיבלה לפתע שיחת טלפון... פאק בשעה כזאת מאוחרת? מי זה יכול להיות חשבתי לעצמי...
(שרון ניהלה שיחת טלפון: היי... מה קרה? מההההה??????!!! את רצינית??????!!!! אלוהים ישמור!!! לילה טוב)
שאלתי את אישתי על מה כל המהומה והיא גמגמה שזאת הייתה חברה שלה... ו.. ו... החברה שלה התקשרה בגלל שהחתול שלה ברח! 

החברה שלה דורשת דפיקה חזקה בתחת! מה יהיה עם כל הזונות האלה?! מתקשרות בשעות הקטנות של הלילה ומפריעות לי לדפוק את אישתי!!! 

בזמן שאוקטביה מצצה לי שמעתי אותה מוציאה מידי פעם את הזין מפיה ולוחשת משהו לעצמה... "אני לא מאמינה... אלוהים ישמור... זה לא יכול להיות אמיתי.... בלה בלה בלה...
"אוינק אוינק החברה שלי דיווחה לי עכשיו בשיחת טלפון שבילית הלילה במועדון גייז! החבר ההומו שלה ראה אותך שם עם איזה גיי מלוכסן! אהההה אני ממש כועסת עלייך! איך יכולת?!!!" שאלה לפתע אישתי בכעס וירקה לי על הפנים 

ואז היא התיישבה לי על הפנים ומרחה לי את הרוק על הפנים שלי עם ישבנה 

ואז שוב ירקה לי על הפנים ושוב מרחה אותו עם התחת שלה על פניי 

אישתי הכועסת וההמומה חזרה למצוץ את זייני ואני חזרתי ללקק את חור התחת שלה ולדחוף לה אצבעות לתחת 
אחרי כמה דקות מענגות השפרצתי לפיה של אישתי מנה טובה של זרע חם!
אישתי הביטה לעברי בממזריות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אוכל בתחת!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה 

לפתעעעעעעעעעעע 

אישתי ירקה לי את כל הזרע על הפנים
(חחח שרון מילאה לי את כל הפנים עם הזרע שלי 

) ואז תפסה אותי בשיער וגררה אותי למקלחת 

היא השכיבה אותי על הרצפה, פיסקה את רגליה מעל ראשי ואז השתינה לי על הפנים ועל הראש!!! 

(חחחח שרון עשתה לי מקלחת זהב מטורפת!!! פאק מי איזה זרם יצא לה מהכוס ממש טבעתי! 

)
מאז אותו ערב מופרע נשבעתי לאישתי אוקטביה שאני לא אוכל יותר בתחת משום גיי פופינס מלוכסן ושהתחת היחידי שאני אראה וארגיש זה את התחת של אישתי הזונה האנאלית שלי! שהפכה מאז אותו ערב לשרמוטה נימפומנית אוכלת בתחת ורעבה לזין קשיח 24/7 

נ.ב.
סוף
שרונוש סקסית שלי היה פסיכי ברמות!!! 

גיי פופינס פינק אותי כהוגן! תזמיני אותו כל הזמן 

פאק הרגת אותי עם היריקות שלך על הפנים שלי כולל השפיך וההשתנה שלך על הפרצוף שלי שהיה מלא זרע 

עשית לי אחלה מקלחת זרע+זהב 

התחרפנו כהוגן בפגישה הזאת! ואני מוכרח להכריז עלייך שאת המלכה האנאלית מס' 1 ביקום! 
התחת שלך אכל את כללללל החרוזים האנאליים האלה כאילו היו גרעינים 

ונוס בטרפליי לא שרד את הזיון הסוער שעשתה לי שרון באמצעותו... הרצועות שלו נתלשו 

מתברר שהוא לא מיועד כדי לזיין איתו 

נו בדקנו 

ד"ש לחורצ'יקים השובבים והרעבים שלך! 

Lavelle