עדן השופעת חזרה בגדול
72עדן השופעת חזרה בגדול
73תודה לכולם אל הסבלנות. אני הסתדרתי בנתיים לקחתי דירה זמנית עד23.12 עד שהדירה הקבוע שלי תתפנה. אני חוזרת מהיום בעוד שעתיים בערך ממוקמת בדיזינגוף.ערב נעים לכולם אשמח לראות אותכם.
עדן השופעת חזרה בגדול
75

עדן השופעת חזרה בגדול
76עדן השופעת חזרה בגדול
77דון קישוט אני אפילו לא אתנצל אל המקרה בגלל התגובה המוגזמת שלך. אתה מוזמן לא להגיע יותר אבל כל מי שמכיר אותי יודע שאין אצלי זלזול או תיקתוקים כל מי שקבע איתי מראש והגיע בזמן נכנס בזמן. אתמול היה מקרה חריג אני הסברתי לך אתה לא חייב לחקות אבל סיטואציה של אתמול לא היתה תלויה בי גם אני חיקיתי בחוץ עד שבעלת הבית הגיע. בקשר ללקוח שני לא כולם כמוך קבעים מראש יש כאלה שמתקשרי יום לפני שואלים פרטים למרות שאני תמיד מבקשת להיתקשר שעה לפני להודיע ולבדוק שפנוי הרבה מגיעים בלי טלפון ובגלל זה אני שואלת שמות אז גם אם הדירה היתה ברשותי לא היתי מקבלת אותו לפנך.בקשר למצלמות אתה ממש מצחיק אתה אמור לדעת שאף פעם לא נותנים כתובת מדויקת אז אולי יש מצלמה אבל לא בבניין שלי.
עדן השופעת חזרה בגדול
78כמובן שאת לא בסדר!
הרי לשם הענין- את מנהלת עסק.
עם קבלות, בלי קבלות זה לא משנה.
מה שמשנה זה שאת בסטטוס של נותן השרות ואילו אנחנו בסטטוס של לקוחות איך שלא תסובבי את זה, ומה לעשות, הלקוח תמיד צודק.
עדן השופעת חזרה בגדול
79עם עדן ושהתקשרתי אליה היא אמרה לי שקבעה עם מישהו אחר והוא אמור להגיע עוד 20 דקות
ולכן ושאלה אם אני יכול להמתין ולקבוע לשעה מאוחרת יותר ואם יהיה שינוי היא תודיע לי מה שמוכיח שהיא
לא מחפפת לקוחות ומזלזלת בהם בנוסף הסקס היה טוב מאוד אז חברה אל תיקחו מיקרה יוצא מהכלל ותשליחו אותו על הכלל
עדן באמת מתוקה ואני אישית יחזור אליה בקרוב
🌹🌹🌹🌹🌹😘😘לעדן
עדן השופעת חזרה בגדול
80חוץ מזה לא משנה פשוט אפשר להיתקשר להודיע אם הוא לא בא כדאי שאני לא אחקה לפעמים לקחות שבאזור רוצים להיכנס ואני דוחה אותם כי קבעתי עם מישהו.