לא מתכוון להתווכח עם כל מי שעלול להיפגע, בין אם זה אמיתי ובין אם לא. ע"פ התגובה שלך, למרות שאני חי בישראל ולא בכוכב אחר, אנחנו מגיעים כנראה ממקום אחר וצריך לכבר האחד את השני. לי ברור שאם חלקנו לא נפחד יהיה שינוי.
אני כן מכיר הרבה שמדברים ולא קרה להם כלום. תראו כמה הגיבו בפייסבוק עם פנים גלויות כולל אני ואפילו דודה אחת שלי. אני מדגיש
שלא אמרתי לכל אחד לדבר עם כל אדם שהוא מכיר, אלא רק אם מי שהוא חושב שאפשר. מכל מקום ברור שאני ואתה מגיעים ממקום שונה. אצלי במשפחה סקס היה תמיד נושא שמדברים עליו...

יש לי גם חברים כאילו. לא כולם, אבל חלקם.
[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=LevZahav]הבושה והפחד של הגברים בישראל מאפשרים מתקפה ללא גבולות.
ברור להיות שחלקנו לא יכולים לדבר עם כולם על זה, אבל כל שיחה יכולה לעזור, אסור להתחבא. הרי אחיך/אחותך/הוריך לא ילשינו לאשתך?
אבל גם אם אתה או אחרים מרגישים מכל סיבה שהיא שאתה לא יכולים לדבר על הצורך הבסיסי במין, זה ברור ומקובל

. אין צורך להגיב על זה בכלל. תן לאחרים כן לדבר, השמיים לא יפלו ויש הרבה אנשים שלא ייפגעו אם ידברו. בהרבה מקרים החשש הזה מוגזם לדעתי. אפשר לעשות שינוי.

[QUOTE=סליק ריק]גבר - יש פה אחוז לא מבוטל של נשואים וכאלו במשרות בכירות ו/או תפקידים שלפי הקונבנציות החברתיות לא יכולים להתפש כצרכני מין. אתה יכול ללהג עד מחר על בושה ורצון לפתיחות, המציאות קצת שונה עבור חלק לא קטן מהחברים פה...[/QUOTE]
[/QUOTE]
לא יודע על איזה פלנטה אתה חי אבל אם אני אתחיל לדבר עם הורי, אחי, אחותי, גיסי, דודי וכד' על סקס בגלוי התגובה תהיה הלם וזעזוע... ואם אדבר בעבודה על סקס יש מצב שאחטוף תלונה במשטרה על הטרדה מינית .אבל בטח כיף על הכוכב שאתה חי בו.
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...