כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 71 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

701
[QUOTE=יאר1]כל מה שנרשם על ליזה נכון, מפגש מעולה. אבל, וזה אבל חשוב, החלק שלפני המפגש גם חשוב מאוד.

סיוט לקבוע איתה. קובעים איתה בבוקר או יום לפני או אפילו כמה ימים מראש ואז חצי שעה לפני אומרת שלא יכולה. קרה לי כבר כמה פעמים ואפילו לא התנצלה.

הייתי אצלה מספר פעמים והיה טוב ואני מניח שעוד אחזור אבל בשום פנים אל תבטלו תוכניות בשבילה, תקבעו בזמן מת שלכם שאם היא תבטל (וזה יקרה) זה לא יהיה נורא. זו כנראה הדרך היחידה וזה בהחלט מוריד

[/QUOTE]

מצרף הודעה שרשמתי לפני מספר שבועות, סימני שינוי המגמה התחילו לבצבץ. בסוף הצלחתי לקבוע איתה לפני מספר ימים בלי שביטלה ברגע האחרון.
אם עד כה התיאום היה קשה אבל המפגש היה מעולה המצב משתנה. מה אגיד לכם, המניה שלה בירידה.
עדיין השירות טוב אבל ניתן להבחין בכך שהיא נהייתה קצת קצרת רוח. הרגשתי באופן כללי שהיא קצת עצבנית, קשה לתאר אבל החן והכימיה הטובה לא כמו פעם, התלוננה על דברים אישיים שזה קצת הרס את האווירה.
אגב על הדרך אמרה שהיא תתחיל להיות יותר קשוחה עם לקוחות מבחינת זמנים כי אנשים משלמים לשעה ונשארים שעה וחצי ויותר. כמובן שאין ספק שהיא צודקת אבל היא לא צריכה להתלונן על זה בפני הלקוח אלא בצורה חיננית לקראת סוף הזמן להגיד שהיא קבעה עוד תוכניות אחר כך ולזרז את העניינים. המפגש האחרון היה 55 דק, הקודמים (היו לא מעט) היו כשעה ועשר דק.

מבחינת "מפרט" גם המפגש האחרון היה טוב אבל יצאתי עם הרגשה לא משהו. למרות כל מה שנרשם עדיין היא ברמה גבוהה מהממוצע בשוק, פשוט הפער כנראה מתחיל להצטמצם. אחזור שוב כמובן, אבל הפעם אעשה הפסקה קצת יותר ארוכה עד הפעם הבאה.

עוד מישהו הרגיש כמוני?

704
אחרי כ''כ הרבה תשבוחות כאן הלכתי לבדוק.
אתחיל מהסוף, עשיתי אחורה פנה.
מראה לא כוסית ולא בטיח, גדולה ומגושמת לטעמי וזה נכון לשתיהן. ליזה הפנים שלה הרתיעו אותי ממש. בקיצור לא בשבילי...
תודה לכל מי ששיתף

705
לאחר תיאום וביקור אצל ויקה נכנסתי דגמתי, להערכתי עברה גיל 34 חור גדול כאילו אתה נותן באויר להערכתי עברה לידה ונפילת רחם בעקבות זאת , גובה מרשים גוף סביר אין חזה מראה אסייאתי מעט לא שווה 500 אכזבה לא אחזור

706
ליזה ליזה ליזה... מה כבר לא נאמר. מה אני אגיד לכם הגדולה מכולן בכל הזמנים... הווטסאפ שלה לא מפסיק להתמלא הודעות ובצדק.
השרות הטוב ביותר החוויה הכי כיפית המציצה הכי טובה גוף שרק בא לאכול אותו כל הזמן כוס מתוק ויפהפה לא הפסקתי לאכול אותו
אני פשוט מכור

707
תחילה אני רוצה להודות לגורו של הקבוצה הרב רוני גולן ולחבר הקבוצה יאר 1 על הטלפונים של ויקה וליזה + המידע הוסף.

ביקרתי את ליזה. אפשר לומר שהכל כבר נאמר, אבל הייתי רוצה לחזק ולאשר ולהדגיש נקודות מסוימות.

מבחינת גוף - מדובר בגוף מושלם, בלי טיפת שומן, אפילו שעברה את גיל 30. גוף אתלטי רזה, מוצק, חטוב. אין ספק שזו בחורה שכל גבר יסובב אחריה את הראש ברחוב. שזופה מאוד, לדעתי בסביבות 172-173, אומרת שהיא 175 וזה אפשרי. קיבלה את פניי בחוטיני וחזיה מטורפים וסקסיים. נשיקות כמו עם החברה שלך בגיל 20 (לוהטות וכיפיות).
הפנים נאות מאוד, לא של דוגמנית (להבדיל מהגוף) אבל החיוך לא מש מפניה, העיניים טיפה מלוכנסות.
ליזה חלקה כמו חרסינה, בכל מקום בגוף.

היא יודעת לענג גברים ברמה הכי גבוהה שאפשרית. אתה מרגיש איתה כמו אצל מאהבת שלא ראתה אותך חודשים אפילו שזה הפעם הראשונה איתה. מציצה מושלמת, כולל גרון הכי עמוק שאפשר. היא מתאמצת, ותעשה כל מה שאפשר כדי לרצות אותך. רימינג גם מצוין.

סקס - כמו שרוני אוהב לומר, כחומר בידי היוצר, כמו חומוס בידי אבו חסן וכדומה... סקס בכל תנוחה שהיא, חלש, חזק, עשה בה כרצונך (כמובן בגבולות הטעם הטוב).

הדירה קטנה אך נעימה מספיק עם נוף מושלם לים (טיילת בת ים).

הכניסה לבניין לא הכי דיסקרטית (יש שומר בבניין שאוהב לשאול לאן אתה הולך), אבל לא כל כך קשה לסבן אותו, נראה שהוא שואל בעיקר כדי לצאת ידי חובה ולא ממש חשוב לו לאן אתה הולך.

מבחינת אישיות, ליזה ניחנה באישיות נעימה, צנועה ואולי אף תמימה. כמו שעשרות לפניי כאן אמרו, היא ניחנה בכשרון "ליצור" כימיה ושיחה נעימה עם הקליינטים שלה, וכך היה גם במקרה שלי, ואני כמובן לא מתיימר לחשוב שזה בגלל האישיות הכובשת שלי או המראה החיצוני. היא פשוט כזו וטוב שכך!!! אישה מקסימה, נעימה ומעל הכל יפהפייה מטורפת שיודעת לספק גבר.

בשעה וחצי, שתי גמירות, אפשר בהחלט גם בגרון. לא מחפשת להעיף אותך, אין תחושת תקתוק, אין תחושה "זולה" של נערת ליווי עובדת, אלא של חברה שאתה עוזר לה בכסף.

תתנהגו אליה יפה חבר'ה, לא רק כדי לשמר אותה וכדי שתישאר כאן, אלא פשוט כי היא בן אדם טוב, ובתחום הזה (כמו בכל תחום בעצם) הן נדירות מאוד מאוד בייחוד כשמדובר במישהי שנראית ככה ונותנת דירות כזה נדיר ומטורף. המלצה חמה לכל מי שרוצה להתענג עם בחורה עם גוף של דוגמנית שתעשה מעל ומעבר כדי לספק את כל יצריו!

709
יצא לי לבקר השבוע גם את ויקה (גם כאן כמובן אלף תודות לרב רוני גולן על הטלפון וגם יאר 1 על המידע)

אני מאמין שרוב מה שאכתוב כבר נאמר, אבל בדומה לפוסט הקודם שלי, אני מאמין שצריך לאשר את מה שכתבו קודמיי ואם אוסיף דבר או שניים מה טוב.

הדירה של ויקה ממוקמת מצוין, נוחה ודיסקרטית בהרבה מזו של ליזה. שכונת מגורים רגילה לגמרי בבת ים. בניין רגיל וסתמי למראה עין, והיתרון הגדולב יותר - המעלית מגיעה ישר לדירה של ויקה ואין דירות אחרות באותה הקומה.

הדירה עצמה גדולה מרווחת ונעימה. כמובן אין נוף לים כמו אצל ליזה, אך הגודל והנוחות מפצות על כך

מבחינת מראה חיצוני - דמיינו את ליזה ותגדילו אותה לגובה 183 - אמזונה ספורטיבית חטובה, מוצקה, ללא גרם שומן מיותר ותקבלו את ויקה. מאוד דומות בפנים (לויקה פנים חלקות יותר), גוף, צבע עור. גוף מושלם. חזה קטן, אז למי שזה מפריע שייקח את זה בחשבון. חלקה כמו חרסינה, ישבן מוצק עגול. פינטזתם על סקס עם בחורה שנראית כמו אתלטית מהאולימפיאדה או רקדנית בקליפ MTV ? קיבלתם! פנים נאות ואקזוטיות, עיניים טיפה מלוכסנות. חיוך יפה. כמו שאמרתי, מאוד מזכירה את ליזה, בכל הנתונים, למעט הגובה

סקס - ראו לעיל את הדיווח שלי על ליזה. מבחינת סקס, אני אישית לא ראיתי שום הבדל, לכן לא ארחיב יתר על המידה. גרון הכי עמוק, מפנקת, מלקקת, לדעתי גם רימינג אפשרי אבל אתי משום מה זה לא זרם לכיוון הזה (וגם לא דחפתי לשם משום מה). אוראלי מושלם עמוק חזק, אגרסיבי, אפשר הכול. גם בסקס - אפשרי הכול, בכל תנוחה, בכל עוצמה. גם הכוס חלק יפה וטעים (הרגשתי שהיא פחות צרה מליזה... זה קצת מוריד). משמיעה קולות הנאה (כמובן מזויפים, אבל ממש בטעם טוב אז זה לא מורגש. רק כדי שיהיה לך הרגשה טובה ותתחרמן. לא צריך יותר מזה) שקטים, ולא כמו כל מיני מארחות שצורחות צעקות הנאה מזויפות ומרגיזות.

הייתי שעה ורבע. שתי גמירות, אפשר גם בגרון. מקלחת נקיה בסוף כולל מגבות מכובסות.

גם ויקה ניחנה בכישרון של ליזה לנהל שיחה ולפתח כימיה זמנית עם הקליינט. כיף להיות איתה, לדבר איתה והיא בהחלט יוזמת גם את המספר השני, אין צורך להזכיר. היא כבר תדאג להזקיר...

אישית טיפה נהניתי יותר מויקה, וזאת רק בגלל הגודל שלה, היא יותר גבוהה וחזקה ולי הפעם זה עשה את זה. אבל באמת שההבדל ביניהן, לטעמי, זניח. הן חברות טובות מאוד, דומות מאוד, ושתיהן מעניקות שירות שהוא ברמה של חו"ל לכל הפחות. צריך לשמור גם עליה כמו על ליזה, לא רק בגלל השירות המצוין אלא בגלל שהיא פשוט בן אדם טוב, נעים, תמימה במידה מסוימת. בחורה פשוטה שעובדת בעבודה קשה ומבזה כדי להרוויח את לחמה ולשפר את מצבה בחיים. ממליץ מאוד מאוד, אפשר ללכת עם עיניים עצומות ולהינות משעה פלוס של פינוק מושלם.

710
לאחר המלצה של כבוד הרב הדרמתי לבת ים ולא התאכזבתי.
פגשתי את ליזה המתוקה שכל שנאמר עליה מדוייק בצורה מפליאה.
השירות הוא ללא עוררין השירות הטוב ביותר שקיבלתי אי פעם.
מעל כל זה גם מדובר בבחורה אינטליגנטית שאוהבת ליצור גם שיחה.
הייתי שעה פלוס ונהננתי ממציצות ארוכות ועמוקות, ממסאז' טוב ומסקס טוב.
שיהיה לכולם חג שמח!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”